Samsung Galaxy S6 Active: Οι πρώτες φωτογραφίες;

To Samsung Galaxy S6 είναι σαφώς καλύτερη συσκευή από το περσινό Samsung Galaxy S5, αλλά σε σύγκριση με την περσινή ναυαρχίδα υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά που απουσιάζουν. Αυτά είναι η μη αποσπώμενη μπαταρία, η απουσία υποδοχής για κάρτες microSD και το γεγονός ότι δεν έχει πιστοποίηση για αντοχή στο νερό.

Για την μπαταρία και την επέκταση μνήμης μάλλον δεν μπορούν να γίνουν πολλά, όμως όσοι θέλετε αδιάβροχη ναυαρχίδα, ετοιμάζεται το Samsung Galaxy S6 Active το οποίο εμφανίζεται σε κάποιες πρώτες φωτογραφίες που δημοσιεύει το GSMArena.

Το Samsung Galaxy S6 Active έχει αριθμό μοντέλου SM-G890A και σίγουρα είναι λιγότερο κομψό από το κανονικό Samsung Galaxy S6, αλλά αφού μιλάμε για σκληροτράχηλη έκδοση της ναυαρχίδας, αυτό είναι αναμενόμενο.

Απ ότι φαίνεται δεν θα έχει αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων διότι από την οθόνη λείπει το κεντρικό κουμπί το οποίο έχει αντικατασταθεί με τρία κουμπιά στην κάτω πλευρά, αντίστοιχα με αυτά του περσινού Samsung Galaxy S5 Active.

Από τεχνικά χαρακτηριστικά λέγεται ότι θα έχει μπαταρία στα 3500mAh, πολύ καλύτερη από την 2600 mAh μπαταρία του S6, οθόνη 5.1 ιντσών QHD, οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 7420, μνήμη RAM 3GB, κάμερα 16 Megapixel, δεύτερη κάμερα 5 Megapixel. Λέγεται ότι θα έχει αισθητήρα καρδιακών παλμών αλλά δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί η ύπαρξη υποδοχής για κάρτες microSD.

Samsung Galaxy S6 Active: Οι πρώτες φωτογραφίες;, Samsung Galaxy S6 Active: Οι πρώτες φωτογραφίες;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dark_master

Κώστα και στα δύο αναφέρεις ότι η μπαταρία (S6, S6 Active) είναι στα 2600mAh….

Dimitrinho

Σας ταιζουν σανο και δεν το εχετε παρει χαμπαρι ακομη

george

το πηρα κιολας απο AT&T…….. που κανω παραγελλια? το θελω ρεεεεεεε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.