Samsung Galaxy S6 Active: Αδιάβροχο με οθόνη 5.5″ QHD;

Για εκείνους που δυσαρεστήθηκαν με το γεγονός ότι η Samsung δεν έκανε και την φετινή της ναυαρχίδα Samsung Galaxy S6 αδιάβροχη, αλλά προτίμησε να επικεντρωθεί στο design, έρχεται το Samsung Galaxy S6 Active. Το νέο smartphone όμως φαίνεται ότι θα έχει οθόνη 5.5 ιντσών, μεγαλύτερη από τις 5.1 ίντσες που είδαμε στην κανονική έκδοση του Samsung Galaxy S6.

Αρχικά εμφανίστηκε για την αμερικάνικη AT&T με κωδική ονομασία μοντέλου SM-G890A χωρίς πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά εκτός από την QHD οθόνη. Σήμερα όμως, πέρασε από το Zauba, βάση δεδομένων που μετρά τις εισαγωγές και τις εξαγωγές στην Ινδία και βλέπουμε ότι έχει μέγεθος οθόνης 5.5 ίντσες και υποστήριξη για μια κάρτα SIM.

samsung galaxy s6 active, Samsung Galaxy S6 Active: Αδιάβροχο με οθόνη 5.5″ QHD;

samsung galaxy s6 active, Samsung Galaxy S6 Active: Αδιάβροχο με οθόνη 5.5″ QHD;


Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
johntsia84

Να το δούμε και αυτό αν είναι τόσο όμορφο όπως τα s6,s6E, μιας και θέλω να πάω σε μεγαλύτερη οθόνη από το z1 ελπίζω να μην πάει τελείως σε πλαστικό όπως το s5 αλλά σαν το note4 πιστεύω να είναι καλύτερα και ελπίζω να παίρνει και κάρτα microsd

petrakis george

Απο design η samsung τα ιδια και τα.. γιδια ελεος ,λες και βλεπεις το S4

alex

@Petrakis ρε φιλε να σε ρωτησω εσυ ποιο κινητο εχεις? ποιο κινητο εχεις δει να αλλαζει ριζικα?htc one τρια χρονια το ιδιο το ι phone ηταν ποσα χρονια το ιδιο τα xperia 3 χρονια ιδιο desighn…καθε μαρκα εχει ενα δικο της σημα κατατεθεν δεν μπορει να αλλαζει και το μπροστινο μερος της τελειως

kostas

Δέν ξερετε τι θέλετε απο την μια ιδια πραγματα και απο την αλλη θελουμε αλλαγες,..αυτα ειναι σε οποιον αρεσουνε τα παιρνει!!!! σ6 τρελααα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.