Samsung Galaxy S6 Active: Αδιάβροχο με οθόνη 5.5″ QHD;

Για εκείνους που δυσαρεστήθηκαν με το γεγονός ότι η Samsung δεν έκανε και την φετινή της ναυαρχίδα Samsung Galaxy S6 αδιάβροχη, αλλά προτίμησε να επικεντρωθεί στο design, έρχεται το Samsung Galaxy S6 Active. Το νέο smartphone όμως φαίνεται ότι θα έχει οθόνη 5.5 ιντσών, μεγαλύτερη από τις 5.1 ίντσες που είδαμε στην κανονική έκδοση του Samsung Galaxy S6.

Αρχικά εμφανίστηκε για την αμερικάνικη AT&T με κωδική ονομασία μοντέλου SM-G890A χωρίς πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά εκτός από την QHD οθόνη. Σήμερα όμως, πέρασε από το Zauba, βάση δεδομένων που μετρά τις εισαγωγές και τις εξαγωγές στην Ινδία και βλέπουμε ότι έχει μέγεθος οθόνης 5.5 ίντσες και υποστήριξη για μια κάρτα SIM.

samsung galaxy s6 active, Samsung Galaxy S6 Active: Αδιάβροχο με οθόνη 5.5″ QHD;

samsung galaxy s6 active, Samsung Galaxy S6 Active: Αδιάβροχο με οθόνη 5.5″ QHD;


Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
johntsia84

Να το δούμε και αυτό αν είναι τόσο όμορφο όπως τα s6,s6E, μιας και θέλω να πάω σε μεγαλύτερη οθόνη από το z1 ελπίζω να μην πάει τελείως σε πλαστικό όπως το s5 αλλά σαν το note4 πιστεύω να είναι καλύτερα και ελπίζω να παίρνει και κάρτα microsd

petrakis george

Απο design η samsung τα ιδια και τα.. γιδια ελεος ,λες και βλεπεις το S4

alex

@Petrakis ρε φιλε να σε ρωτησω εσυ ποιο κινητο εχεις? ποιο κινητο εχεις δει να αλλαζει ριζικα?htc one τρια χρονια το ιδιο το ι phone ηταν ποσα χρονια το ιδιο τα xperia 3 χρονια ιδιο desighn…καθε μαρκα εχει ενα δικο της σημα κατατεθεν δεν μπορει να αλλαζει και το μπροστινο μερος της τελειως

kostas

Δέν ξερετε τι θέλετε απο την μια ιδια πραγματα και απο την αλλη θελουμε αλλαγες,..αυτα ειναι σε οποιον αρεσουνε τα παιρνει!!!! σ6 τρελααα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.