Samsung Galaxy S6 Active: Αποκαλύφθηκε κατά λάθος

Η Samsung US από ότι φαίνεται ανέβασε κατά λάθος όλες τις λεπτομέρειες για το μη ανακοινωμένο και μη επιβεβαιωμένο μέχρι σήμερα Samsung Galaxy S6 Active. Τα specs, το εγχειρίδιο χρήσης καθώς και το design του, επιβεβαίωσαν τα leaks που έκαναν λόγο για ομοιότητες με το Samsung Galaxy S5 Active.

Εδώ και καιρό υπήρχαν φήμες για το Samsung Galaxy S6 Active, αλλά σήμερα έγινε και “επίσημο” αφού το support page της Samsung αποκάλυψε σχεδόν όλες τις πληροφορίες. Το Galaxy S6 Active έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με το απλό Samsung Galaxy S6, οθόνη 5.1 ιντσών Quad HD Super Amoled, οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 7420, 32GB μη επεκτάσιμη μνήμη, κάμερα 16 Megapixel, δεύτερη κάμερα 5 Megapixel και μπαταρία 2550 mAh η οποία δεν είναι αποσπώμενη.

Το Samsung Galaxy S6 Active έχει τις ίδιες διαστάσεις με το Samsung Galaxy S6, δηλαδή 143.5×70.6×6.85 και ζυγίζει το ίδιο στα 138 γραμμάρια. Έχει hardware πλήκτρα όπως το Galaxy S5 Active και ένα επιπλέον Active πλήκτρο στην αριστερή πλευρά.

Όπως αναμενόταν θα είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στην σκόνη, αλλά δεν υπάρχουν πληροφορίες αν έχει MIL-STD-810G πιστοποίηση, η οποία προσθέτει προστασία στο αλάτι, σκόνη, υγρασία, βροχή, τις δονήσεις, ηλιακή ακτινοβολία, μεταφορά και τα θερμικά σοκ. Αυτά λογικά θα τα μάθουμε κατά την διάρκεια της “πιο επίσημης” ανακοίνωσης.

Τέλος, το Samsung Galaxy S6 Active θα έρθει σε Cameo White, Titanium Black και πιθανόν κάποιες άλλες ακόμη χρωματικές επιλογές. Αρχικά θα είναι αποκλειστικά στην AT&T (όπως δείχνουν και οι εικόνες του manual), αλλά αργότερα θα έρθει και στην παγκόσμια αγορά. Πάντως με την Samsung να φτιάχνει τις επίσημες σελίδες του Galaxy S6 η αποκάλυψη δεν θα αργήσει πολύ, όχι ότι έχουν μείνει και πολλά να αποκαλυφθούν.

Samsung Galaxy S6 Active: Αποκαλύφθηκε κατά λάθος, Samsung Galaxy S6 Active: Αποκαλύφθηκε κατά λάθος

Samsung Galaxy S6 Active: Αποκαλύφθηκε κατά λάθος, Samsung Galaxy S6 Active: Αποκαλύφθηκε κατά λάθος

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vagelis

Σε camo ήταν πολύ ωραίο το περσινό active.

DIREFEAR

Που ειναι η μπαταρια μαμουθ που ακουσαμε οτι θα εχει αρχικα;Μουφα ηταν;

Νικόλας

Τι ακριβώς είναι το active key ;

KostasB

Μου φαίνεται περίεργο να έχει τις ίδιες διαστάσεις με κανονικό. Έτσι θα μπορούσε και το κανονικό να είναι αδιάβροχο.

Gvirginia

@Νικόλας Ουσιαστικά ένα κουμπί γρήγορης πρόσβασης σε κάποιες εφαρμογές, όπως φακός πυξίδα κτλ, γιατί κάτω από το νερό δε δουλεύει η αφή.

Από το S5 Active το είδα: https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s5_active_has_an_active_key_barometer-news-8586.php

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.