Samsung Galaxy S6 και S6 Edge: Ξεκινάνε οι προπαραγγελίες στην Ελλάδα

Τα νέα Samsung Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge θα είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία από τις 20 Μαρτίου στην Ελλάδα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προπαραγγείλουν νέα smartphones σε όλα τα καταστήματα του επίσημου δικτύου συνεργατών της Samsung, αλλά και ηλεκτρονικά μέσα από τα επίσημα sites των συνεργατών.

Όσοι προπαραγγείλουν την αγαπημένη τους συσκευή, θα πάρουν δώρο έναν ασύρματο φορτιστή της Samsung για να μπορούν να φορτίσουν το νέο τους smartphone χωρίς καλώδια.

Samsung Galaxy S6 Edge vs Galaxy S6
Samsung Galaxy S6 ελληνικό hands-on video
Samsung Galaxy S6 Edge ελληνικό hands-on video

Samsung Galaxy S6 και S6 Edge: Ξεκινάνε οι προπαραγγελίες, Samsung Galaxy S6 και S6 Edge: Ξεκινάνε οι προπαραγγελίες στην Ελλάδα

Samsung Galaxy S6 και S6 Edge: Ξεκινάνε οι προπαραγγελίες, Samsung Galaxy S6 και S6 Edge: Ξεκινάνε οι προπαραγγελίες στην Ελλάδα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
DIREFEAR

Αν θελετε να αποσπωμενη μπαταρια σχεδον 50% επιπλεον διαρκειας,επεκτασιμη μνημη,γραφιδα,μεγαλυτερη οθονη και πανω απο 200 ευρω ρεστα,τοτε παρτε το ΝΟΤΕ 4!δεν υστερει σημαντικα καπου,εκτος απο cpu/gpu,ποιοτητα και ντιζαιν…

gio

το απλο σε μπλε τοπαζ ειναι ολο το χρημα. γνωριζει κανεις ποσο κοστιζει ο ασυρματος φορτιστης? δλδ αξιζει να προπαραγγειλεις με αυτο το δωρο ή να περιμενεις να πεσει λιγο αλλα να το παρεις χωρις το δωρο ?

Τάσος

Συμφωνώ απόλυτα με τον προλαλήσαντα.

Lefteris

Εγώ να πω στα παιδιά που θα κάνουν προπαραγγελια να πάνε να παραγγείλουν και μία nanosim! Και αυτό γιατί μπορεί να μην τους το πουν ή να μην το προσέξουν.

geo fot

Dire fear. Έχεις δικιο Συμφωνώ με το note4.Διαφωνω στο δεύτερο μέρος, η ποιότητα και το design του note4 είναι παρα πολύ. Καλά. Μόνη διαφορά είναι ο επεξεργαστής. Ο exynos είναι καλύτερος από τον snapdragon αλλά το 4 έχει τρομερό στήσιμο και είναι σφαίρα κ περνάει τα 50000 στο antutu. Στα υπόλοιπα το προτιμώ και για μέγεθος οθόνης κ για μεγαλύτερη κ αποσπωμενη μπαταρία και για επιπλέον λειτουργίες.

Salonigi

Ακριβό πολύ ακριβό για αυτά που προσφέρει….. Το Status μια εταιρεία δεν το φτιάχνει ανεβάζοντας τις τιμές.

VasilisA3

Προσφέρει πράγματα που δεν τα προσφέρουν άλλοι, αυτό λέγεται καινοτομία και αυτή καλούνται να πληρώσουν όσοι το πάρουν. Άρα το θέμα ειναι αν κάποιος θέλει το κάτι παραπάνω η όχι.

Γιώργος

Έχει τον κορυφαίο επεξεργαστή και την καλύτερη κάμερα που υπάρχουν σε κινητό και σε ποιότητα κατασκευής πλέον είναι μέσα στα 2-3 top , υστερεί μόνο σε διάρκεια μπαταρίας (χειρότερο από το S5). Άρα ακριβό δεν είναι γιατί η κορυφή κοστίζει. Σε 2-3 μήνες θα έχει πέσει και η τιμή κατά 100-150 ευρώ , δεν είναι Apple που σου πίνει το αίμα για κάμερα 8 MP και οθόνη 1360×740.

dimitris

VasilisA3 σαν τι δηλαδη προσφερει που δεν προσφερουν οι αλλοι. Ενα iphone 4 που ειχα αγορασει το 2010 ειχε γυαλι μπροστα πισω και αλουμινιο γυρω γυρω. Τωρα εχω ενα lg g3. Εαν θες κατι που δεν προσφερουν οι αλλοι μονοδρομος φιλος ειναι ενα htc. Παρε για παραδειγμα ενα παλιο το htc one x πχ. Πιο πολλα προσφερει απο ενα samsung ακομα και το s6. Για μην κακοφανει σε μερικους. Πρωην κατοχος iphone 4. samsung galaxy s2. htc sensation xe. htc one s. htc one m7. Nokia 630. lg g2 . iphone 5s. Και τωρα lg g3. Εεεεεεε σαν τα htc δεν εχει κινητα.

akislgg3

Ο καθενας κρινει με βαση τις δικες τους επιλογες.Δικαιωμα του καθενος να θεωρει καλο αυτο που θελει.Έτσι έλεγα και για για τα HTC παλια αλλά τώρα δεν ορκίζομαι. Το onex μου παρουσίασε κιτρινίλα στο κάτω μέρος της οθόνης και παρόλα αυτά πήγα στο m7 σαν φαν της όπου μου έτυχε πρόβλημα στην κεραία wifi.Θα έλεγα ότι φταίω εγώ αλλά το lgg3 τώρα και ένα galaxy s3 που έχω για δεύτερο.,είναι άψογα. Άρα κατά τη γνώμη μου πάντα σαν την lg κ τη Samsung κινητά δεν έχει.

α.τ

ΚΑΙ ΕΓΏ ΔΕΝ ΘΕΩΡΏ ΠΟΙΌΤΗΤΑ ΜΌΝΟ ΤΟ ΑΛΟΥΜΊΝΙΟ ΑΛΛΆ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ. ΔΙΑΒΆΖΩ ΣΉΜΕΡΑ ΌΤΙ ΤΟ Μ9 ΜΕΤΆ ΤΟ ΑΝΤUTU ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ΥΠΕΡΘΈΡΜΑΝΣΗ ΈΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ GEEK ΣΤΟGFX .E ΔΕΝ ΤΟ ΛΈΣΧΗ ΚΑΙ ΠΟΙΌΤΗΤΑ!!!

VasilisA3

Παιδια απαντήστε στον φίλο μας τον Δημήτρη γιατί δεν έχω χρόνο Να εξηγώ τα αυτονόητα. Amoled 14nm chipset standard ασύρματη φόρτιση, χαμηλή ακτινοβολία, broadcom chip, samsung pay… Και δεν μίλησα καν για design.

Deductive Reasoning

@dimitris +1000
και άσε κάτι κολλημένους σαν τον VasilisA3 (πρώην S5mini!) να μιλάει για chipset κτλ. Όσοι δεν έχουν χρησιμοποιήσει HTC και το τέλειο Sense, δεν ξέρουν τι θα πει απροβλημάτιστη εμπειρία χρήσης!
Κάτοχος αυτή τη στιγμή, Galaxy S5, iPhone 5s και Lumia 1020. Αναμένουμε να κυκλοφορήσει το M9 και άσε τους (Android) trendy να παίρνουν Samsung S!

dialteo

Τιμή θα μάθουμε επιτέλους?

Νίκος 31

Πολλά τα λεφτά για αυτά που μπορεί να σου προσφέρει ενα Casual Android τηλέφωνο, με περιορισμένες δυνατότητες. Σε αυτά τα χρήματα ασφαλώς και η επιλογή σου θα είναι ανάμεσα σε ποιοτικότερα τηλέφωνα, όπως iPhone και Blackberry. Εκτός και αν σου περισσεύουνε και τα έχεις για πέταμα.

VasilisA3

@Deductive Reasoning ξερεις έχω και ενα Windows 530 με απροβλημάτιστη λειτουργία ξέρεις. Εδω μιλάμε για το κόστος σε σχέση με αυτα που προσφέρει μια απροβλημάτιστη και καινοτόμα συσκευή σαν το S6. Αν θεωρείς καλύτερο το HTC πάρε το M9 που σίγουρα είναι καλό κινητο αλλα δεν κάνει την διαφορά πλέον.
ΥΓ χαρακτηρισμούς όπως κολλημένος και τέτοια δεν βοηθάνε σε μια συζήτηση.
Και ναι το S5 mini το πούλησα γιατι το A3 είναι πολύ καλύτερο.

dimitris

https://youtu.be/gZA2770_f84
Δειτε αυτο το βιντεακι για να καταλάβετε καποιοι τι εννοώ κολλημα με τα specs. Επισης θα ηθελα να προσθεσω οτι το χαζο τηλεφωνο που εχω τωρα το lg g3 λαγκαρει περισσοτερο απο galaxy s4. Προσωπικη μου αποψη οτι τα htc δεν τα φτανει καμια εταιρία. Και ας πηγε να χρεοκοπήσει. Πχ θες να βαλεις ενα ηχο κλησης παπ σου πεταει προγραμμα περικοπης. Θες να παρεις ενα τηλ. Απλα γραφεις λιγο απο το ινομα καποιου και παπ στο εβγαλε. Στα ελληνικα ετσι και ολα τα αλλα εχουν αλλα στα αγγλικα. Και καποιες αλλες τετοιες παπαριες που σου λύνει τα χερια. Οποτε ναι μονο htc απο εδω και περα. Ααααααα και motorola θελω να δοκιμασω. Δεν ειχα ποτε. Τι λετε ποιο εχει τα καλυτερα specs; xaxaxaxaxa

Φωτης

Φοβερά κ τα δυο αλλα περιμένω να παρω το note 4 edge..Για μενα ειναι κινηταρα!!!!!

Wolf

Πήγα και τα είδα από κοντά σήμερα…! Άπαιχτα και τα δύο… τι να λέμε τώρα..! Η Samsung ίσως για πρώτη της φορά έκανε μία ολοκληρωμένη δουλειά…! Ειδικά το edge είναι όλα τα λεφτά.. δεν περίμενα ότι θα είναι τόσο εντυπωσιακό,δεν θέλεις να το αφήσεις από τα χέρια σου..! Όσο για τους haters…. ξυδακι…. αχαχαχα…! Αφήστε εμάς που δεν ξέρουμε τι μας γίνεται να τα πάρουμε και εσείς οι ξύπνιοι πάρτε το super άχρηστο iPhone που χωρίς jailbreak δεν πάει πουθενά η το m9 που θα πάει άπατο φέτος μήπως βοηθήσετε λίγο την htc…!

jimbach

Wolf που το είδες το κινητό; με ενδιαφέρει!

mouta

Στο πλαισιο παιδια παιζουν και τα δυο… απλα τα κινητα τα (σπανε) κανουν το μπ@@@@@λο το iphone να δειχνει (και ειναι) τοσο λιγο ….ειδικα το edge το ερωτευτικα …κατασκευη ποιοτητα οθονης ταχυτητα τι να λεμε ….σε κανα τριμηνο το τσιμπαω απο σκρουτζ…. αααανετα…!!!!

gt77

Είπα να πάω για note4 αλλά μαλλον πάλι σε galaxy s θα κολλήσω και νομίζω οτι φετος αξιζει.

PREDATOR

Μόλις τo είδα πρώτη φορά το S6 δεν το πίστευα γιατί είναι τελείως διαφορετικό από το S5
και ναι αξίζει τα λεφτά του (κανένα δεν αξίζει όσο κάνει, μιλάμε πάντα με βάση τα δεδομένα) σε σχέση με το S5 το οποίο θεωρούσα αποτυχία γιατί ήταν λίγο ασουλούπωτο… πιο ωραίο ήταν το S4 και πιο λεπτό. Η γνώμη μου είναι πως αυτή την στιγμή το S6 είναι σίγουρα το καλύτερο κινητό με βάση specs και design το iphone δεύτερο λόγο τιμής… παίζει ρόλο και το λειτουργικό βέβαια… πιο έχει συνηθίσει και πιο αρέσει στον καθ’ ένα.
‘Οσον αφορά την επιλογή ανάμεσα στο note 4 και το S6 με κλειστά τα μάτια το S6, έχει όλο το πακέτο ενώ το note 4 είναι κινητάρα αλλά έχει καλούπι παλιάς κοπής και είναι πιο χοντρό με πάχος 8,5 mm… αυτό που το πετάει το note 4 είναι η μεγάλη οθόνη (όχι για όλους βέβαια).

stan

Εχουν βγαλει τιμες στο πλαισιο η ακομα αναμενονται?Ξερει κανεις?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.