Samsung Galaxy S6 και S6 Edge: Τιμή στην Ελλάδα

To Techblog έχει πληροφορίες σχετικά με την τιμή των Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 Edge όταν αυτά κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα. Η τιμή του Galaxy S6 θα κυμανθεί στα επίπεδα που είχε το Galaxy S5 δηλαδή στα 749 ευρώ ενώ το Edge θα πρέπει να υπολογίζεται στα 100 ευρώ παραπάνω.

Και στις δύο περιπτώσεις αναφερόμαστε στις εκδόσεις με τα 32GB ενσωματωμένης μνήμης μιας και ανακοινώθηκαν εκδόσεις με 64GB αλλά και 128GB που όμως δεν είναι σίγουρο ότι θα διατεθούν (τουλάχιστον άμεσα) στη χώρα μας.

Samsung Galaxy S6 hands-on video
Samsung Galaxy S6 Edge hands-on video
Samsung Galaxy S6 vs. Samsung Galaxy S6 Edge

, Samsung Galaxy S6 και S6 Edge: Τιμή στην Ελλάδα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

39 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

Αναμενόμενες! Για μένα 3μηνό θα είναι ψηλά αλλά θα πέσουν! Θέλω να δω από κοντά το edge ειδικά.

Alexis

Νταξει οι τιμες καθε χρονο ειναι ιδιες και λίγο πολύ. Τον Σεπτέμβρη απο skroutz η απο αγγελία.
Πάντως εχω ενθουσιαστεί πολύ με τα S6

Themistoklis

Αφού πρώτη κυκλοφορία ανακοινώθηκε για 10 Απριλίου, υπάρχει περίπτωση για κυκλοφορία Ελλάδα τον Μάρτιο;

kassandros

Πραγματικά οι τιμές είναι νορμάλ, το edge θα τα σπάει! Επιτέλους η Samsung έβγαλε μοντέλο που ξεχωρίζει απ’όλα…..σαν κάτοχος του note 4 όμως, θα περιμένω το 5

alex

Και γτ το edge εχει 100€ πιο πανω δλδ??επειδη εχει γωνιες…ελεος ρε παιδια!!!

Φωτης

@kassandros ειναι νορμαλ οι τιμες? πραγματικα? 750 ευρω για ενα κινητο? που αμα το εβγαζε η google στις καλες τιμες θα στο εδινε στα 450…
@alex γιατι ειναι νεα τεχνολογια maybee? γιατι ειναι samsung και την εχουν δει (τωρα που βγαινουν οι κινεζιες) ολοι αυτοι οι μεγαλοι κατι σαν apple

Γιάννης σε λεω

Οι τιμές είναι νορμάλ… Χα0χα0χα0χα0χα
Καλό το ανεκδοτάκι μερικών

Γιάννης σε λέω

@Φώτης προφανώς όσοι θεωρούν νορμάλ αυτές τις τιμές δεν ξεπερνούν σε ποσοστό το 3% των Ελλήνων χρηστών. Πρόσεξε δεν είναι απαραίτητο όσοι έχουν χρήμα να σκέφτονται έτσι, μιλάω για αυτούς που έχουν διάθεση να το σπαταλήσουν τοιουτοτρόπως για υπερκοστολογημένες συσκευές. Οι φυσιολογικότεροι χρήστες θα περιμένουν ένα εξάμηνο μέχρι να πέσουν οι τιμές στο ίντερνετ.

Γιώργος

@Φώτης
Εσύ αγόρασε το Nexus 6 που η Google το βγάζει στην νορμάλ τιμή των 699.

Fanis

Καλά Χριστούγεννα για όσους το θέλουν στο skroutz θα κάνει 400€… Μακριά από μένα βέβαια…

VasiliS5mini

Δεν είναι σίγουρο οτι οι τιμές θα πέσουν στο Skroutz τόσο γρήγορα αν το μοντέλο πουλάει σαν Hot Cake.

Durden

Βέβαια δεν είναι νορμάλ οι τιμές έπρεπε να κάνουν 5 ευρώ και με δώρο καμία tv,για να είστε ευχαριστημενοι. Αυτές είναι οι τιμές στην αγορά των smartphones και πάνω σαυτο το δεδομένο ναι οι τιμές είναι μια χαρά. Όσοι περιμένουν ότι τα s6 θα πέφτουν όπως τα παλιά Samsung ας το σκεφτούν ξανά.

Γιάννης σε λέω

@Durden… είπε το 3% και το υπόλοιπο 97% πέθανε στα γέλια 😀

Φωτης

@Γιώργος ειπα καθαρα “στις καλες τιμες θα στο εδινε στα 450” δηλαδη δεν αναφερομαι στο nexus 6 (το οποιο ειναι 6!! ιντσες phablet)

Durden

@γιαννης
Επειδη η Ελλάδα έχει κρίση και ανεργία πρέπει να προσαρμοστουν οι παγκόσμιες τιμές των smartphones, αυτοκινήτων κτλ;

edd

Η τιμή είναι αναμενόμενη, όχι καλή κατ εμε. Σε ένα εξάμηνο θα είναι στη μισή τιμή καινούργιο, δλδ χάνει πολύ γρήγορα την αξία του.
Δε ξέρω πως φτάσαμε στο σημείο κινητά των 600€+ να είναι mainstream και να έχουν σημαντικοτατο ποσοστό στην αγορα, όταν στις προ-iPhone εποχές εψαχνες με το κυαλι να βρεις άτομο με κινητό άνω των 300-400€.

Bania

Μάλλον το edge Είναι πιο ακριβό επειδή βγάζει 5,5k μεγαλύτερο σκορ! 😛

Γιάννης σε λέω

@Durden έχεις την εντύπωση ότι η Samsung πουλάει το ίδιο σε Ελλάδα, Γερμανία και Αμερική? Αν θυμάσαι το περσινό S5 το πουλούσε Γερμανία 100 € φθηνότερα και Αμερική 250 € πιο φθηνά από εδώ.

Solon

Προσωπικά τα βρίσκω ελαφρώς ακριβότερα από τις τιμές που θα έπρεπε να έχουν.
Περίμενα αρχικές τιμές το S6 στα 700 ευρώ και το Edge στα 800. Τελικά είναι +50 ωστόσο τον Ιούνιο θα τα βρίσκεις σίγουρα στα 650-750 ευρώ. Το φθινόπωρο θα πρέπει να πιάσουν τα 550-650. Η αλήθεια είναι ότι είναι ένα κλικ ποιο ακριβά σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα.

Βαγγέλης

Επιβεβαιώνεται το οτι τα samsung ειναι το ιδιο και ποιο ακριβα απο τα iphone και μαλλον δε θελουν να το καταλάβουν στη Samsung που δινει 2-3 αναβαθμίσεις στα κινητα της.Τα benchmarks δεν ειναι κριτήριο αγοράς γιατι προέρχονται απο μεμονωμένες εφαρμογές ενώ οι κατασκευαστές κλέβουν στα αποτελέσματα.Σήμερα πουλάνε και αξιζουν οσο ποτέ τα δυνατά οικονομικά κινητά.

ENKI

μια χαρα ειναι οι τιμες..οταν πατε και πετατε 1000 ευρω για το iphone εκει δεν ειναι λεφτα???το s6 1000 φορες τα αξιζει..γιατι το edge ομως βγαζει παραπανω σκορ…ισως να θελουν να το προωθησουν ποιο ποιο πολυ,!!!!εγω προτιμω το κανονικο s6 αλλα το μπλε

Βασίλης

Τα ίδια, τα ίδια και ξανά τα ίδια.
Κάποτε κατηγορούσαμε την Apple που ξεχύλωνε τα τηλέφωνά της κάθε ένα χρόνο.
Τώρα η Samsung έχει γίνει τρις χειρότερη.
Αυτοι που ενθουσιάζονται ακόμη το κάνουν ίσως για τα μπιχλιμπίδια που φορτώνει πάνω σ αυτό το τηλέφωνο, όπως αυτό το άχριστο πράγμα των καρδιακών παλών κ.α.
ΥΓ: Να παραδεχθώ ότι ο επεξεργαστής του είναι αξιομνημόνευτος, δεν αρκεί αυτό όμως για ένα καλό τηλέφωνο.

Γιωργος

Μπορει να ειναι πολυ ακριβο αλλα τα λεφτα του τα αξιζει.Δεν ειναι ενα μετριο κινητο ειναι κινηταρα.Τι iphone6 και μαλακιες η Samsung ξεχωρισε ξανα.

foivos1k

Aυτο που όταν μερικοι κάνουν παράπονα για τις τιμέ των Smartphones , κάποιοι άλλοι πετάγονται σαν τις βουρτσες και υπερασπίζονται τις υπερβολικές τιμολογιακής τακτικές των κατασκευαστων, ειλικρινά, δεν βρίσκω λέξεις να το χαρακτηρίσω και να το περιγράψω. Από την άλλη το επιχείρημα της οικονομικής κρίσης της Ελλάδας δεν σημαίνει ότι και για αλλού οι τιμές είναι φυσιολογικες. Μένω Γερμανία εδώ και ένα χρόνο και τα 750 ευρώ παραμένουν πολλα. Πάρα πολλά για ένα Smartphone.

Γιωργος

Foivo1k δεν ειπα οτι οι τιμες ειναι φυσιολογικες ειναι υπερβολικα μεγαλη η τιμη του κινητου αλλα σου λεω οτι οι κατασκευαστες δεν απευθυνονται σε εναν μετριο χρηστη αλλα σε εναν που ξερει τα κινητα και θελει να δει τις αντοχες του.Ενα τετοιο κινητο ειναι αυτο.

Sot11

Μερικοί είστε εκτός πραγματικότητας να το πω, εκτός τόπου και χρόνου να το πω;
Δηλαδή συγνώμη ο άνθρωπος που υπερασπίζεται μέχρι και τις παρατραβηγμένες τιμές των κινητών αν δεν λέγεται θύμα, πως λέγετε; Πείτε την αλήθεια ποιος σας πληρώνει για να μας κάνετε πλάκα;

Γιωργος

Πω δεν δεν καταλαβαινετε τι λεω?Πρωτον το κινητο στου skroutz θα κανει 500-600€ (οχι οτι αυτα δεν ειναι πολλα)αλλα οι δυνατοτητες του κινητου ειναι απιστευτες.Δειτε πρωτα τα χαρακτηριστικα του και μετα μιληστε.

gkoutsos

* Συμβουλιο σχετικα με το s6 στα κεντρικα της Samsung: *

-> Παιδια, πως θα ανεβασουμε ξανα τα εσοδα μας απο την σειρα galaxy S, ακομα περισσοτερο αυτη τη φορα???
-> Το βρηκα! θα βαλουμε στο s6 της παναγιας τα ματια, εκτος απο επεκταση micro sd και θα το βγαλουμε σε εκδοσεις με περισσοτερη μνημη 32, 64, 128gb. Επισης, θα χρεωσουμε ενα 100αρικο παραπανω για καθε εκδοση με παραπανω μνημη. Ετσι, θα αναγκασουμε αρκετους καταναλωτες που δεν τους φτανουν τα 20κατι διαθεσιμα gb της εκδοσης με τα 32gb, να τα σκασουν σε μας, αντι να σκασουν κανα 40αρικο σε αλλους για micro sd… Στην apple πιανει, εμεις χαζοι ειμαστε!
-> Πωωωω… Τι ειπες τωρα ρε μεγαλε?! Παμε τωρα για μπυρες να το γιορτασουμε! 😛

Μπορει να το διακωμωδησα λιγο, αλλα καπως ετσι το φανταστηκα οταν εμαθα για ελλειψη micro sd και τιμολογιακη πολιτικη τυπου iphone… Πολυ καλο κινητο αλλα…ολo αυτο μου φανηκε πολυ απληστια!

Γιωργος

Δικιο εχεις σε αυτο δεν λεω φιλε μου αλλα επειδη φενεσαι να ξερεις απο αυτα ξαναλεω το κινητο εχει μεγαλες ικανοτητες.

edd

Σιγά τις δυνατότητες βρε παιδιά. Ότι κάνουν και τα υπόλοιπα κάνει, λιγο πιο γρήγορα. Ακόμα και οι bench-hunters το καταλαβαίνουν. 56 με 63. Τρελή διαφορά… τα 750 δε δικαιολογούνται. Απλά είναι η αναμενόμενη τιμή. Δλδ τι ακριβώς μπορεί να κανει που δε το κανει ενα κινητό των 300€ ή έστω το s5 της ίδιας εταιρίας?

Θωμακος13

Παιδια καλος ο καιρος σημερα εε

Γιωργος

Επειδη εισαι αχρηστος,των 300€κινητο δεν φορτιζει σε 10 λεπτα και ουτε εχει τοσο γρηγορο επεξεργαστη.Αυτο το κινητο το ΞΑΝΑΛΕΩ ειναι για αυτους που θελουν γρηγορα αποτελεσματα.Η τιμη ειναι ακριβη δεν λεω.

edd

Επειδή δεν εχεις ιδέα οτι αυξάνοντας την τάση για να φορτίσεις γρήγορα, καταστρεφεις την μπαταρία, και επειδή δεν πηγες στο δημοτικό για να μάθεις να διαβαζεις, 10’=4 ωρες χρήσης αλά samsung. Μεγάλη πρωτοπορεία… Το έκανε το xperia p πριν απο 3 χρόνια.
Και για πρόσεχε την γλώσσα σου.

Γιωργος
Γιωργος

Αα καλα αμα συγρινεις το xperia p με το s6 εισαι πολυ παρλαπιπας

edd

Οτι θες καταλαβαίνεις.. Άντε, καλοριζικο το τηλεφωνο..

Γιάννης σε λέω

Χαχαχαχα. Πραγματικά έχω λιώσει με τις εμμονές ορισμένων. Ουσιαστική διαφορά στην απόδοση ανάμεσα στο S6 και στο S5 δεν υπάρχει. Η μόνη ουσιαστική διαφορά τους είναι το πολύ καλύτερο σε ποιότητα κατασκευής S6 σε σχέση με τον προκάτοχό του. Α.. Ρίξτε και μια ματιά στο θέμα με την εξάρτηση που προκαλούν τα smartphone, ανέβηκε στο techblog. Θα κάνει καλό σε ορισμένους.

Nikos

Τα high-end είναι άψογα από κάθε άποψη! Όσο απαράδεκτη είναι η τιμή τους, τόσο εξαιρετικό είναι το Marketing τους και ο τρόπος που τα πλασάρουν στην αγορά. Έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν τόσο δυνατό image, πλέον πωλόυνται απ´ο μ´ονα τους. Οσον αφορά στην τιμή, εννοείται πως δεν ειναι φυσιολογική. Το κόστος παραγωγής ενός iphone 6 ειναι περίπου 200 δολάρια ανα συσκευή, και ο καταναλωτής το αγοράζει με 800 δολλαρια… Και γενναται το ρωτημα, καλώς, εδωσες 800 δολαρια για ενα τετοιο κινητο, δεν νιωθεις όμως εστω λιγο λακαμάς, ιδίως αν ο μηνιαίος μισθός σου ειναι χαμηλότερος από την αξία κτήσης της συσκευής; Χρηζει τόσης κοινωνικοοικονομικής και ψυχολογικής ανάλυσης η λογική αυτή, που δεν αρκεί ένα post.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.