Samsung Galaxy S6, πέρασε από AnTuTu με QHD οθόνη, Exynos 7 Octa

Η επόμενη ναυαρχίδα της Samsung που θα έρθει να διαδεχτεί το Samsung Galaxy S5 και να επιτελέσει το δύσκολο έργο των πωλήσεων που δεν κατάφερε το φετινό Galaxy S5 εμφανίζεται και πάλι στο AnTuTu με κωδική ονομασία SM-G925F. Το φημολογούμενο Samsung Galaxy S6 φαίνεται να έχει Quad HD (1440×2560 pixels) οθόνη.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες θέλουν το μέγεθος της οθόνης να είναι στις 5.5 ίντσες. Επιπλέον, βλέπουμε στις πληροφορίες για το chipset να αναφέρει octa-core ARMv8 και Mali-T768. Προφανώς μιλάμε για τον Exynos 7420 της Samsung ο οποίος είναι χρονισμένος στο 1.8 GHz και κατασκευασμένος με τη διαδικασία των 20nm ενώ θα έχει tri-band LTE Category 10 modem.

Όσον αφορά στην κάμερα όμως, το πρώτο AnTuTu έδειχνε αισθητήρα 20 Megapixel ενώ τώρα εμφανίζεται στα 16 Megapixel. Αν και είναι μόνο υποθέσεις, μπορεί να βγουν δυο εκδόσεις όπως είχαμε ακούσει και να έχουν δυο διαφορετικές κάμερες, η πιο premium έκδοση να έχει 20 Megapixel κάμερα. Η μια έκδοση έχει ακουστεί ότι θα είναι η κανονική για το ευρύ κοινό και η άλλη θα έχει κυρτή οθόνη σαν του Samsung Galaxy Note Edge αλλά και από τις δυο πλευρές.

Μπορεί δηλαδή η Samsung να κάνει ότι έκανε με τις δυο εκδόσεις του Samsung Galaxy Note 4 και Note Edge.

To Samsung Galaxy S6 λογικά θα το δούμε να παρουσιάζεται γύρω στην MWC expo Φεβρουάριο με Μάρτιο, και μέχρι τότε έχουμε ακόμη πολύ καιρό μπροστά μας για διαρροές και πληροφορίες εκ των έσω.

samsung galaxy s6 antutu, Samsung Galaxy S6, πέρασε από AnTuTu με QHD οθόνη, Exynos 7 Octa


Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
DIREFEAR

Δεν νομιζω να εχει 5,5αρα οθονη…γιατι θα κανιβαλιστει με το νοτε 4! 5,2 ιντσες ειναι πιο λογικο σεναριο νομιζω.Βεβαια ποτε δεν ξερεις!

alxgiann

Aν έχει αυτό 5,5 οθόνη τότε δηλαδή το Note4 θα πλησιάζει σε μέγεθος ή θα είναι μεγαλύτερο από το Nexus 6; Εκτός και αν αυτό δεν είναι το S6 αλλά μια τυχαία test συσκευή…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.