Samsung Galaxy S6, πέρασε από AnTuTu με 5.5″ QHD οθόνη και Lollipop;

Ο διάδοχος του Samsung Galaxy S5 αναμένεται να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του κάπου το πρώτο μισό του 2015 και έχουμε αρχίσει ήδη να ακούμε διάφορες πληροφορίες όπως για παράδειγμα ότι το Samsung Galaxy S6 θα έρθει με Snapdragon 810. Αν και έχουμε μήνες μέχρι να το δούμε να παρουσιάζεται επίσημα, φαίνεται ότι πέρασε από το AnTuTu, ένα από τα πιο διάσημα benchmarking apps.

Το screenshot που πόσταρε το κινέζικο website CNMO δείχνει το Samsung Galaxy S6 SM-G925F που θεωρείται η ευρωπαϊκή έκδοση, η οποία δεν θεωρείται ότι θα διαφέρει πολύ από τις υπόλοιπες εκδόσεις.

Αν θεωρήσουμε ότι η συσκευή πράγματι πέρασε από το AnTuTu τότε βλέπουμε ότι θα έρθει με 5.5 ιντσών Quad HD (1440 x 2560) οθόνη, 20 Megapixel κάμερα και 5 Megapixel δεύτερη κάμερα. Ο επεξεργαστής εμφανίζεται 64-bit, octa-core Exynos 7420 με ARM Mali-T760 GPU, Android 5.0 Lollipop, 3 GB RAM και 32 GB ενσωματωμένη μνήμη. Από άποψη τεχνικών χαρακτηριστικών είναι πάνω κάτω σχεδόν αυτά που έχουμε ακούσει.

Όσο για το design, λέγεται ότι η Samsung θα ακολουθήσει νέα στρατηγική και ήδη εργάζεται πάνω στο project το οποίο έχει κωδική ονομασία Project Zero. Πολύ πιθανό να δανειστεί στοιχεία από τη σειρά Galaxy Alpha που χρησιμοποιεί μέταλλο ενώ μπορεί να δούμε και Samsung Galaxy S6 Edge έκδοση. Η Samsung ποντάρει πολλά στην επερχόμενη ναυαρχίδα της η οποία θα έρθει να εκπληρώσει την αποστολή που δεν κατάφερε το Samsung Galaxy S5.

samsung galaxy s6 antutu, Samsung Galaxy S6, πέρασε από AnTuTu με 5.5″ QHD οθόνη και Lollipop;

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
gio

σε καλο δρομο ειναι με αυτα τα specs μενει να δουμε bezels γιατι το s5 ηταν κουμουτσα

jonjon

Αν είναι σαν το s5 σε μέγεθος το συζητήσαμε!

Sot11

Όχι άλλες ίντσες έλεος, ταψιά έχουμε!

hatzipanos

Νομίζω ότι οι ίντσες που θα καθιερωθούν θα είναι 5, 5.2, 5.5. από 6 και πάνω θα είναι phablet. Για μένα προσωπικά είμαι μεταξύ 5.2-5.5. Είμαι περίεργος να δω σχεδιασμό του S6. Από χαρακτηριστικά είναι πολύ καλά….

Costas

@sot11 ενώ όταν σου πλασάρει η apple τις 5,5ιντσες είναι καλά?

Sot11

Costas έλεος! Απο καμία εταιρεία δεν θέλω 5,5 ίντσες, η ιδανική οθόνη για μένα είναι 4,5 το παρά πολύ 4,7!

ilias99

EEEE SAM . ΤΙ ΟΘΟΝΗ 5.5 ΤΟ ΠΟΛΥ 5.1 ΓΙΑ S

gt77

Το επόμενο κινητό μου μάλλον. .Μετά το s2, s3, s4, s5

filippos

Τουμπανο φενεται για να δουμε τι μας επιφυλασσει η σαμυ..

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Τα χαρακτηριστικα που επρεπε να ειχε το S5…(ισως εκτος του 64μπιτου, αλλα γιατι οχι).
Φαουλ οι 5.5….πολυ κοντα στις 5.7 του ΝΟΤΕ 4…

Darth

προβλέψεις………….. το επόμενο Note θα ειναι 6 6,2

Δημητρης

8core επεξεργαστης. Πολυ χρησιμο. 64Bit με 3GB ram. Πανεξυπνο. Ποσο μαρκετινγκ πια? Η Samsung εχει γινει η Android εκδοση της Apple. Αχρηστα feautres μονο και μονο για να προσελκυσουν το αμαθες πληθος, που στο κατω κατω μπορουν να κανουν την συσκευη πιο αδυναμη απο οτι δυνατη. Και η καμερα των 20mp προφανως της Sony, που ολοι την κραζανε στα Ζ1,2,3, και σαν κατοχος Ζ1 σας διαβεβαιωνω οτι ειναι πολυ καλη αλλα οχι τελεια γι αυτο και ολο το κραξιμο αλλα κοβω το κεφαλι μου πως οταν θα την δουν στο S6 ολοι θα την βαφτισουν τελεια.

giorgos

Όλα τέλεια εκτος το μέγεθος οθόνης..

Alexis

Για μενα τελος η samsung. Αν δεν ειναι μεχρι 5.2 το πολυ. Θα γινουν mini τα κινητα με 5 ιντσες. Ελεος.

stelios90

@Δημητρης, τέτοιους επεξεργαστές και τόση ram θέλει το Android για να λειτουργεί σωστα, το iOS είναι αρκετά πιο ελαφρύ

Γιώργος

‘Όταν θα έχει και το IOS σε μερικά χρόνια τις δυνατότητες του Android δηλαδή widgets, multiwindow , mutlitasking κτλ. τόση μνήμη θα χρειάζεται. Όσο για την κάμερα θα είναι 20 MP (μάλλον της Sony) αλλά καινούργιο module και όχι αυτό του Z3.

johnjor

Ολα καλα και επιτελους δυνατα Android χωρις κολληματα.Οσο για τις ιντσες,5-5.2 το πολυ ρε παιδια,αλλιως οποιος θελει ας παρει το note4.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.