Samsung Galaxy S6: Πέρασε από το AnTuTu και σάρωσε

Το Samsung Galaxy S6 διαρρέει εδώ και μέρες από διάφορους κατασκευαστές θηκών οι οποίοι μας έχουν δώσει μια καλή εικόνα για το πως θα είναι το design. Εν μέσω όλων αυτών των leaks ήταν αναπόφευκτο να δούμε και το πρώτο benchmark test. Η ναυαρχίδα της Samsung πέρασε από το AnTuTu, αποκαλύπτει τα χαρακτηριστικά της αλλά και το σκορ που πέτυχε.

Πρόκειται για τη συσκευή με όνομα μοντέλου SM-G925W8 και octa-core Exynos 7420 επεξεργαστή, που κατασκευάζεται από την ίδια τη Samsung με τη διαδικασία των 14 nm ενώ αντίστοιχα ο Snapdragon 810 είναι στα 20 nm. Τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι 5.1 ιντσών οθόνη (λογικά Super AMOLED) με ανάλυση 1440×2560 pixels (576 ppi), 3GB RAM, 32GB ενσωματωμένη μνήμη, 20 Megapixel κάμερα και 5 Megapixel δεύτερη κάμερα.

Το ακόμη πιο σημαντικό είναι ότι το Samsung Galaxy S6 σκόραρε 60,978 πόντους, αριθμός ο οποίος αποτελεί ρεκόρ. Το AnTuTu μας επιτρέπει να δούμε πως βελτιώθηκε ο Exynos 7420 σε σχέση με τον Exynos 5433.

Το Samsung Galaxy S6 αναμένεται να ανακοινωθεί στο Unpacked event της Samsung 1η Μαρτίου στη Βαρκελώνη όπου θα βρίσκεται και το Techblog.

samsung galaxy s6 antutu, Samsung Galaxy S6: Πέρασε από το AnTuTu και σάρωσε

samsung galaxy s6 antutu, Samsung Galaxy S6: Πέρασε από το AnTuTu και σάρωσε

samsung galaxy s6 antutu, Samsung Galaxy S6: Πέρασε από το AnTuTu και σάρωσε

samsung galaxy s6 antutu, Samsung Galaxy S6: Πέρασε από το AnTuTu και σάρωσε

samsung galaxy s6 antutu, Samsung Galaxy S6: Πέρασε από το AnTuTu και σάρωσε

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

62 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Spiros

Εαν δεν εχει αποσπομενη μπαταρια θα ειναι πολυ μουφα. Η κυρια Samsung ακολουθει και ανταγωνιζεται απ οσο βλεπουμε στις νεοτερες συσκευες τις σε πολυ μεγαλο βαθμο την Apple, δηλαδη ξεκηναει σιγα σιγα να λανσαρει smartphones χωρις αποσπομενη μπαταρια και χωρις επεκταση εξωτερικης μνημης με καρτα mini sd. Πιστευω θα αρχισει να χανει κατα πολυ με αυτη την κινηση της.

Σαν user θα μπορουσα να πω οτι δεν κοιταω μονο τα τεχνικα χαρακτηριστικα στις συσκευες αλλα και το design. Για παραδειγμα το Galaxy Alpha εχει καταπληκτικο design αλλα δεν συνοδευετε με αποσπομενη μπαταρια και ουτε καν mini sd. Περιμενω εδω και καιρο το S6 αλλα σαν να μου φενεται οτι θα παραμεινω με το αγαπητο S4 μιας και καλυπτη τα παραπανο χαρακτηριστικα.

jonjon

Θεωρητικά θα έχει το κορυφαίο hardware για το 15!

Miko

Πολύ δυνατό… δεν νομίζω να τον φτάσει ο SD 810.
Θέλω να δω και το σκορ του MediaTek ΜΤ6795 μόλις βγει σε τι επίπεδα θα είναι αλλά σίγουρα ο Exynos 7420 δείχνει φοβερός.

Αντρεας

Τουμπανο φαίνεται, για να δουμε αν θα με πείσει να πουλήσω το Lg G3 για πάρτη του ( πρωιν κάτοχος s3 ,s4, note 2,3,lg g2 ,htc one m8)

Telis

Μακράν το καλύτερο κινητό του 2015 , μακάρι να έχει και ανάλογο design.

Giorgos

Λεω στο τελος του χρονου να μην κανουμε ψηφοφορια για το καλυτερο κινητο..ο Telis εβγαλε το πορισμα..χωρις καν να εχει δει κανενα…

Solon

Κρατάω το γεγονός πως έχει οθόνη 5.1! Επιτέλους κατάλαβαν τουλάχιστον πως οι περισσότεροι χρήστες δεν θέλουν μεγαλύτερη οθόνη. Ελπίζω και σε ένα νέο και όμορφο σχεδιασμό με μεταλλικό σώμα καθώς και στην υποστήριξη microSD.
Ένα άλλο σημαντικό γεγονός είναι ότι εφόσον ο επεξεργαστής θα είναι τυπωμένος στα 14nm θα έχει σαφώς μικρότερη κατανάλωση από τον αντίστοιχο Snapdragon. Πιστεύω πως η μπαταρία θα είναι ένα από τα δυνατά σημεία του S6.

manolinio7

Ο/Η Αντρεας παρε και κανενα κινητο ρε φιλε.. αλλη δουλεια δεν εχεις να κανεις?

Jim

os v5.0.2 … fail, 5.1 έπρεπε

Aντρεας

@ manolinio7 Γιατί όχι ? έτσι και αλλιώς πουλάω,αγοράζω ,ανταλλάζω και κατά την διάρκεια του έτους χαίρομαι σχεδόν όλες τις ναυαρχίδες χωρίς καθόλου κόστος, όλα android είναι δεν έχω να χάσω κάτι, αντιθέτως ,βλέπω τα θετικά και τα αρνητικά που έχει η εκάστοτε ναυαρχίδα.( πχ εδώ στη Κύπρο για να πάρω το g3 32 gb 3 ram πούλησα 450 ευρώ το htc one m8 2 μηνών used ( στην Κύπρο κάνει 600 ευρώ) και με τα 400 ευρώ πήρα g3 καινούργιο ( υπάρχουν αρκετές έξυπνες αγορές μεταχειρησμενων) . Αρκετοί μου λένε ότι έτσι δεν τα χαίρεσαι καθόλου (τα smartphone) ,και όμως τα χαίρομαι σχεδόν όλα. Άντε με το κάλο να ρθει το s6 και m9.

Giorgos

Σοβαρά τώρα ρε παιδιά υπάρχει έστω και ένας εδώ μέσα που εντυπωσιάζεται από το σκορ στο benchmark? Η μήπως όλοι ξαφνικά ξεχάσατε ότι η κυρια Σάμμυ πειράζει τις συσκευές τις οποτε όταν τρέχουν τέτοια benchmark να δίνουν μεγαλύτερο σκορ από ότι θα έδιναν σε πραγματικές συνθήκες. Πιστέψτε με είτε ο νέος Exynos είναι γρήγορος ή όχι, το σκορ του στο Antutu είναι πραγματικά πολύ χαμηλότερο από αυτό που θα διχνει πάντα.

Spiros

@Giorgos

Που το στιριζεις αυτο?

mpalo

εγω με νοτε 4 βγαζω 51κ με 50κ ο καινουριος που βλεπω εδω ειναι πολυ καλυτερος στα 3D και run time και καλυτερος σε 2-3 αλλα με οχι μεγαλη διαφορα! δεν βλεπω τον λογο να μην μπορει να φτασει 60κ και να ειναι πειραγμενο το σκορ!

Γιάννης σε λέω

Εγώ πάντως δύσκολα θα κυκλοφορούσα δημόσια με τέτοιο κινητό. Τι εμφάνιση είναι πάλι αυτή? Λες και κρατάς ραδιόφωνο της δεκαετίας του 80. Τι να τα κάνω μόνο τα specs, αν η εμφάνιση είναι καρακιτσαριό και η τιμή πανάκριβη. Δεν έβαλε σχεδιαστικά μυαλό η Samsung ακόμα? Τι γίνεται?

NIKOS90

Το πιο δυνατο αλλα και το πιο ασχημο κινητο του 15. Ετσι τι να το κανω δωρον αδωρον!
Απο τα τοσα leaks που εχουν διαρευσει δεν βλεπω κανα project zero να βγενει αληθινο
κριμας παντος και ημουν μεγαλος fan της σειρας μεχρι το s4

VasiliS5mini

Φίλε Γιάννη δεν έχει δει κανένας το S6 ακόμα, αυτό που βλέπεις στην φώτο είναι μια θήκη μιας εταιρείας που δεν ανήκει στην Samsung. Στις 1/3 που θα το δούμε τότε πες μας αν σου αρέσει η οχι.

kostikas00

για σου ρε samy με τα στημένα σου score!!!!!

Γιάννης σε λέω

@Βασίλη ελπίζω να είναι έτσι όπως τα λες και να μην δούμε τις τρύπες του S5 να μεταφέρονται ακόμα χειρότερα στο S6. Αυτές οι “τρύπες” ήταν υπεύθυνες για την πτώση της Samsung το 2014 σε συνδυασμό με τις πανάκριβες τιμές.

Γιάννης σε λέω

Να πούμε βέβαια και για το “τρομερό” σκορ (αν είναι 100% πραγματικό βέβαια) πολύς ντόρος για το τίποτα. Κυκλοφορούν αλήθεια στο playstore εφαρμογές και παιχνίδια που να εκμεταλλεύονται πλήρως αυτά τα τρομερά τεχνικά χαρακτηριστικά? ΟΧΙ. Και όταν κυκλοφορήσουν δε θα είναι πάνω από 20 εφαρμογές σε σύνολο 1.000.000 που υπάρχουν διαθέσιμες στο playstore. Απλά το θέμα βγήκε στη δημοσιότητα για να ικανοποιηθούν οι σκορ-τζάνκιζ χρήστες.

Giorgos

@Spiros ειναι πλέον γνωστό σε όλους αυτούς που ασχολούνται πραγματικά…κάνε εναν κόπο και googlαρε 3 λέξεις όπως” Samsung κλέβει benchmark” και δες τα χιλιάδες αποτελέσματα που θα σου βγάλει μόνο και μόνο απο ελληνικές σελίδες..

Telis

@Giorgos
Τελικά η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια , απλά να σε ενημερώσω ότι όλοι οι σύγχρονοι επεξεργαστές έχουν turbo mode , πχ. ο Intel Atom Z3745 που τρέχει στα 1.33 GHz αλλά ανεβαίνει μέχρι 1.86 όταν απαιτούνται υψηλές επιδόσεις. Τώρα αν κάποιος άσχετος (που το παίζει και γνώστης τρομάρα του) το ονομάσει αυτό “κλέψιμο” είναι δικό του πρόβλημα.

gio

δωσε κι αλλο πονο σαμυ

Γιάννης σε λέω

@gio πέρυσι ΠΗΡΕ ΠΟΝΟ η σαμμυ, δεν έδωσε. Κάτσε να δούμε και φέτος 🙂

mouta

Για αλλη μια φορα ο ηγετης της κατηγοριας…!!!! δε παν να λενε οι κακες γλωσσες η Samsung θα απολαμβανει την κορυφη και οι κακοπροαιρετοι θα τους τρεχουν τα σαλια …!!!!

mouta

@Γιαννη δεν πουλησε οσο περιμεναν… αλλα μοιρασε πονο γιατι ηταν ουτως η αλλως το καλυτερο και παλι και το πιο καλοπουλημενο android στη κατηγορια του αλλα ετσι ξυδακι σε ολους σας…!!

Γιάννης σε λέω

@mouta άνθρωπέ μου, έχεις ενημερωθεί για τις περσινές πωλήσεις της Samsung ότι πήραν την κατιούσα και για τη ζημιά που υπέστη? Πού στηρίζεις τα λεγόμενά σου? Στην πόρωσή σου με τη συγκεκριμένη εταιρία?

Sot11

Mouta ξέρεις μια παροιμία που λέει μεγάλη μπουκια φάε…; Κρατά μια πισινή γιατί τα ίδια ακούγαμε και πέρσι για το s5…

mouta

Ρε κακομοιριδες και οι δυο ναι μεν επεσαν οι πωλησεις αλλα την πρωτια στη κατηγορια και σε χαρακτηριστικα και σε πωλησεις παλι αυτο ηταν πρωτο αλλα ετσι βραζεται απο τη ζηλια σας

Γιάννης σε λέω

@mouta επίσης και τα sheeps είναι και θα είναι πολλά. Στην ουσία λες ότι το περσινό S5 έδωσε πόνο. Η αλήθεια είναι ότι πόνεσαν τα μάτια πολλών χρηστών όταν είδαν την άθλια εξωτερική του εμφάνιση. Απόδειξη η πτώση των πωλήσεων που είχε η Samsung. Αλλά ότι και να σας πουν εσάς δεν αλλάζετε. Σκορ και Samsung να σας δώσουν και σε σκατί χρώμα θα το αγοράσετε.

Genesis

mouta

είσαι πολύ φανατικός της sammy….και θα φας τα μούτρα σου.

εμένα γνώμη μου αυτό το κινητό μου φαίνεται ποιο ανταγωνιστικό από το περσινό…άντε να το δούμε πως θα είναι και να κρίνουμε. πάντως το περσινό ταν χάλια μαύρα σε σχέση με τον ανταγωνισμό.. καλό κομμάτι αλλά υπήρχαν καλύτερα δυστυχώς για την sammy.

Locke

60k στο Antutu με το “γνωστό” πείραγμα της Samsung? Δεν θα πάρω

mouta

Οταν τα μυαλα σας και οι ψυχες σας εχουν γεμισει με ζηλια το βλεπεται το ασχημοτερο, οτι και να πειτε ομως ειναι το καλυτερο και το πιο καλοπουλημενο θελετε η οχι …!!! Ξυπνηστε ρεεεε…!!!

Kotsos

Ραδιόφωνο, θα έχει?

mouta

Και τιμη και καμαρι μου να ακολουθω την Samsung αυτα που μπορεις να κανεις με Samsung της κατηγοτιας S5 Note 3,4 δεν μπορεις να τα κανεις με κανενα αλλο android και αμα τολματε φερτε παραδειγματα και τα ταπωματα ερχονται…..

Genesis

mouta

αν ήταν πρώτο στης πωλήσεις δεν ξέρω δεν έχω κοιτάξει αλλά άμα είναι αυτό δεν σημαίνει τίποτα και το iphone πουλάει σαν τρελό αυτό δεν σημαίνει ότι είναι το καλύτερο κινητό στον πλανήτη. δυστυχώς πάντα θα υπάρχουν τα θύματα που θα ξεγελιούνται λόγο ονόματος…οι περισσότεροι που παίρνουν samsung το παίρνουν λόγο ονόματος όπως και τα iphone.

Ιωάννης jb

Ρε σεις πάτε να βγάλετε τον-την mouta τρελό?
Εντάξει μπορεί να είναι fun τις samsung αλλά έχει δίκιο…. αν είναι δυνατόν με τι πάρτι σας!!
Αφού το παίζεται έξυπνοι βρείτε μου μια android ναυαρχίδα που πούλησε περισσότερο άντε να σας δω!!! Σας υπενθυμίζω ότι πρέπει να βρείτε κάποια συσκευή (πλην iphone) που πούλησε σε ένα χρόνο πάνω από 50 εκατομμύρια συσκευές! Σας το λέω απλά ότι δεν υπάρχει τέτοια
Εντάξει δε συμπαθώ samsung.. αλλά ότι είναι μια απ τις πιο καλές συσκευές το s5 αυτό να λέγεται, για μένα δεν είναι η καλύτερη! Αλλά σε πωλήσεις είναι νούμερο ένα.

Γιάννης σε λέω

Χαχαχαχα! Εμείς να ξυπνήσουμε? 🙂 Πάνε καλύτερα σ έναν οφθαλμίατρο ή σε έναν ψυχίατρο να σου λύσει το θέμα της ανάγκης που έχεις να ανήκεις πάντα στην ισχυρότερη οικονομικά εταιρία, ασχέτως με το τι προϊον σου πλασάρει αυτή και σε τι τιμή.

mouta

Τι θες να πεις ρε genesis θα φαω τα μουτρα μου πιο εικανοποιημενος δεν γινεται… κανω απλα τα παντα και ολοι οι iphonακηδες και λοιποι androidακηδες γνωστοι μου τρηβουν τα ματια τους…Ειναι με διαφορα το κορυφαιο σε multimedia δυνστοτητες

mouta

@Ιωαννης… Αυτο θελω να καταλαβουν οι στενομυαλοι ολοι… δεν με ενδιαφερει μονο η εμφανιση με ενδιαφερει να κανω τα παντα και απλοχερα και αυτο γινεται μονο με Samsung αν δεν ξερουν ας μην μιλανε ….εχουν καταντησει σπασικλες με το θεμα ομορφο και ομορφο …τo Ιphone ειναι ομορφο ναι μεν αλλα απο δυνατοτητες ειναι σαν να εισαι κλειδωμενος σε μπουντρουμι

Spiros

Άδικα τσακώνεστε.
1. Είναι μια εταιρία που δεν δραστηριοποιείται κατά κύριο λόγο με smartphone οπότε επιτρέψτε μου να σας πω ότι αν πούλησε 500, 1000 ή 3000 λιγότερα κομμάτια φέτος από πέρσι δεν νομίζω να την νοιάζει και πολύ.
2. Κάθε εταιρία πού αναλαμβάνει να κατασκευάσει μια καινούρια συσκευή έχει ως γνώμονα την ανταγωνιστικότητα ανάμεσα στης άλλες εκάστοτε εταιρίες που κάνουν ακριβός το ίδιο με σκοπό την πώληση. Τα κριτήρια μπορεί να είναι πολλά όπως και οι ανάγκες των ανθρώπων. Σε όλους εσάς που δεν σας αρέσει η εταιρία ” Samsung ” να πάτε να κάνετε παράπονα.. που δεν σας ρώτησαν πως να το κάνουν. Δεν θα ρωτήσει ούτε εμένα ούτε το Γιώργο αλλά ούτε τον Γιάννη. Κάθε φορά που κατασκευάζετε ένα προϊόν γίνετε μια ανάλογη έρευνα αγοράς. Δεν υπάρχει καλή εταιρία ή κακό Smartphone. Απλά η κάθε εταιρία προσφέρει κάτι διαφορετικό για να κάνει τη απλή διαφορά στην ανταγωνιστικότητα.

Υ.γ. Δεν θα αγόραζα Smartphone από την Apple διότι δεν μου αρέσουν τα features που χρησιμοποιεί εν έτη 2015.

mouta

Genesis@Εγω τα αγοραζω επειδει τους πεινω το αιμα δεν ασχολουμαι μονο με facebook και να το ακουμπαω στο τραπεζι στις καφετεριες και να το παιζω καποιος…Ασχολουμαι μονο με τις multimedia δυνατοτες wifi direct ,screen mirroring, group play κ.α… που σε αυτο τον τομεα παιζει απολυτος μονη της…οι αλλοι απλα δεν υπαρχουν

antonis

κατανταει πολυ κουραστικο οι πρωσοπικοι διαλογογοι σε ενα αρθρο.. πειτε την γνωμη σας στο θεμα και οταν ανακοινωθει επισημα βγαλτε συμπερασματα.

Genesis

mouta

ο κάθε ένας έχει τα γούστα σου δεν θα σε κρίνω επειδή σου αρέσει και δεν θέλεις άλλο κινητό εκτός samsung. εγώ το μόνο που μισώ είναι να βλέπω άτομα που παίρνουν εν κινητό μόνο για μόστρα να το ακουμπάνε στην καφετερία και να λένε κοιτά κινητάρα που έχω και δεν κάνουν ούτε τα μισά από αυτά που κάνει το κινητό τους…αλλά δυστυχώς οι περισσότεροι το κάνουν αυτό και λίγοι το παίρνουν για να κάνουν τα πράγματα που κάνει. για σένα μπορεί να είναι το καλύτερο αλλά υπάρχουν και άλλα κινητά android που το περνάνε.

πάντως το μονύελο αυτό φαίνεται ποιο καλό από το προηγούμενο σε θέμα ανταγωνισμού αλλά και πάλι ένα ακόμη άσχημο samsung μοντέλο δυστυχώς….

mouta

Σε δυνατοτητες και λειτουργιες μην επιμενεις εχω αναρυθμητα παραδειγματα οτι ειναι το πρωτο και με διαφορα…. σε επιδοσεις ειναι με διαφορα το καλυτερο αν υπολογισεις οτι αν θα βαλουν τις ιδιες δυνατοτητες και οι αλλες εταιριες απλα θα σερνονται και θα κρασαρουν ασυστολα αστο λεμε μην επιμενεις…39 χρονων ειμαι και εχουν περασει τα παντα απο τα χερια μου…

Spiros

Καλό θα ήταν ως Έλληνες επισκέπτες ενός Blog να αναλύουμε αυτά που βλέπουμε με κοινό στόχο και σκοπό αξιοπρέπειας. Στην προκειμένη περίπτωση η τσέπη μας..

Είμαι του πιστεύω ότι μια φορά παίρνεις ακριβό κινητό να σε βγάλει μέχρι να έρθει η ώρα αντικατάστασης. Τώρα αν έχεις λεφτά για ξόδεμα στην Ελλάδα της κρίσης καλό θα ήταν να μην τα ξοδεύεις άσκοπα. Θα μπορούσα κάπου εδώ να πω ότι όποιος κινήθηκε και έκανε αγορά του Galaxy S4, είναι ανάξιο λόγου να πάρει S5. Δεν υπάρχουν τρελές διαφορές. Το ίδιο θα πω και για κάποιον που αγόρασε το S5. Ας βγει πρώτα όμως το S6 να δούμε ομοιότητες και διάφορες.

spirios1992

mouta
για πες μας λοιπον καποια απο τα αναριθμητα παραδειγματα απο multimedia εφαρμογες που δυνανται να κανουν τα samsung και οχι καποιο αλλο?

VasiliS5mini

Εγώ έχω να πω ότι moutaκάνατε ρόιδο mouta mouta. Κανένα σχόλιο για το πώς θα θέλατε να είναι κάντε…. οι samsunakήδεσ παντα. Εγώ θέλω καλή διαχείριση ενέργειας και καλή κάμερα ελαφρύ tachwiz και το desigh ας είναι σαν το S5… Λέμε τώρα…

anergos13

Τα πραγματα σιγα σιγα γινονται πιο απλα…. Η sammy αρχιζει και βλεπει το πραγμα απο την αρχη ….οπως ηταν πριν 2, 3 χρονια… Δειχνει να ξαναβρισκει σιγα σιγα …τον βηματισμο της… Επενδυει ξανα στα σημεια που την εκαναν να ξεχωριζει… Ετσι…. 1.Σχεδιο..ποτε δεν εκανε ιδιαιτερους νεωτερισμους αλλα παντα ειχε ενα αποδεκτα σε πολυ κοσμο συντηρητικο σχεδιο με πλαστικα μεν υλικα αλλα με καλη συναρμογη….(εξαιρεση αποτελει το s5) Φετος θα συνεχισει σε αυτη την σχεδιαστικη γραμμη (για το S6) με αναβαθμιση την υλικων (αλουμινιο,γυαλι). Την διαφορετικοτητα και τον νεωτερισμο θα αρχισει να την εισαγει με το edge το οποιο θα αποτελεσει την Βαση για τις μελλοντικες Ναυρχιδες. 2.Hardware..Παντα ηταν το δυνατο χαρτι της… αλλα τα τελευταια χρονια και με την αποκλειστικοτητα σχεδον της Qualcomm στην αγορα…ηταν μια επαναληψη των υπολοιπων στην αγορα….Φετος θα ειναι η πρωτη χρονια που θα βασιστει στα δικα της (ετοιμα απο καιρο)Οπλα…τα οποια δειχνουν Πυρηνικα.Οντας αρκετα μπροστα σ αυτο τον τομεα και σε συνδυασμο με τα προβληματα και την ανετοιμοτητα του Δρακου με τον 810 εχει στρωμενο τον δρομο….. 3.Software .Το TW αποτελει για πολλους τον αδυναμο της κρικο για τα γνωςτα θεματα (Bloat,καθυςτερηςεις,lags) που ομως εχει αποκτησει ολα αυτα τα χρονια αρκετους υποστηρικτες λογω των “εργαλειων”… Συνέχεια »

naxxxman

Και πως ξερετε όλοι εσείς δεν παιδιά πως τα score της Samsung είναι ψεύτικα, η πως ολες οι υπόλοιπες εταιρίες δεν ανεβάζουν ψεύτικα scores?
Δεν καταλαβαίνω τι θελετε να δείξετε και τι θέλετε να πείτε.
Αν δεν σας αρέσει η Samsung τοτε μην σχολιαζετε. Η αν σχολιασετε, αφήστε ενα link η κάτι για να μας δείξετε οτι εχετε δίκιο.
Σχόλια τύπου, Googlαρε το, η ψαξτο δεν ισχύουν για μένα. Αν θες να δείξεις κάτι, κάντο σωστα.

Εγώ αυτό που βλέπω με τον επεξεργαστή είναι πως είναι το ίδιο πράγμα. Απλα επειδή είναι στα 14nm ο καινούριος, θα έχει μικρότερη κατανάλωση. Και γιαυτό το Clock Speed είναι ελάχιστα μεγαλύτερο, εξού και το ελάχιστα μεγαλύτερο score.
Η μόνη μεγάλη διάφορα είναι στην GPU. Εκεί βλέπουμε improvement.

παπαροκας tiamat

αν εχει τελικα αυτα τα bezel το πηρε και το σηκωσε ..

Sot11

Α ρε λοβοτομή που έχει πέσει εδώ…

Theodore.

Ε μην πάρετε ρε σεις,τι το λέτε;
Το τηλέφωνο,έγραψε και χρόνους στο geekbench,που βγάζουν μάτια.Ανοίχτε τα μάτια σας να δείτε.Aντε τώρα,που μας ζαλίσατε με τα αιφόνια σας.
https://www.phonearena.com/news/Galaxy-S6-Edge-multi-core-Geekbench-score-crushes-everything-including-the-iPad-Air-2_id65823

Dimos

Λοιπόν, εσείς που λέτε για πειραγμένα score να ξέρετε το εξής: Όταν στο Note 4 μου βγάζω 52000 με exynos 5433 στα 20 nm, δεν νομίζω να είναι πειραγμένα τα σκορ στο S6 με Exynos 7420 στα 14nm…ξυπνάτε λίγο οι τεχνολογικά αδαείς!

Γιάννης σε λέω

Ξυπνάτε λίγο τα σκορ-τζάνκιζ εεεεε!!! Αυτόν τον όρο χρησιμοποιούνε στο εξωτερικό για το σύνδρομο που έχετε.

Giorgos

Σε όλους εσάς τους πιστούς της Σάμμυς και δύσπιστους για τα overclocking που πέφτουν στα benchmark τα οποία δεν πρόκειτε ΠΟΤΕ να τρέξουν στο κινητό με ΟΤΙ βαρία εφαρμογή και να χρησιμοποιείς γιατί πολύ απλά θα λιώσει το κινητό ένα έχω να πω πριν πάτε πάλι να κρυφτείτε πίσω απο το δάχτυλο σας επιστήμονες που γίνατε όλοι….

ΜπεεεεΕεεεΕΕεΕΕεεεΕΕεεε…απλά κάνετε οτι δεν διαβάσατα το σχόλιο αυτό…

mouta

@spirios 1992….παμε..????.Κορυφαιο και αξιοπιστο S health μετρητης βηματων ,ασκηση,παλμους καρδιας οξυγονο στο αιμα. Remote control, group play, optical reader, samsung link, all together, wifi direct που να στελνει δεδομενα οχι απλα μονο για να υπαρχει οπως σε Htc,Sony κ.α θες κι αλλα γατακι η μηπως γνωριζεις τι κανουν ολα αυτα….αντε παρε τις Ναυαρχιδες τις Samsung και μαθε γιατι στις αλλες εταιριες αυτες οι λειτουργιες ουτε ζωγραφιστες και να δουλευουν σωστα εεε ασχετοι ολοι πηρατε ενα iphone οι καποιο αλλο android (πλυν LG) και νομιζετε πως εχετε κινητο multimedia σας προκαλω με τηλεφωνο να μου φερεται τις σντιρισεις σας……!!! Και οχι μονο τζαμπα μαγκες στα γραφτα…

Alexis

Εμένα η σειρά S και Note ειναι top. Το s5 μπορεί να το περίμενα πιο όμορφο εμφανισιακά αλλά σαν συσκευή ειναι η πιο ώριμη και η πιο ολοκληρωμένη σε ολους τους τομείς με μονο αρνητικό την εμφάνιση και τα υλικά κατασκευής που για μένα αν ειχε μεταλλικό frame με το ιδιο καπακι δεν θα μιλούσε κανεις για ασχήμια και δεν θα γκρινιαζε. Το S6 αν εχει premium υλικα πιστεύω πως θα τα παει καλύτερα σε πωλήσεις ακόμα κι απ το s3. Οι διαρροές δεν μιυ λενε κατι. Υπομονη μεχρι 1/3.

spirios1992

Mouta
1. Αν εισαι 39 χρονων, ‘γατακι’ θα μιλαγες τουλαχιστο πολιτισμενα και οχι με το υφακι του pr της samsung ή λες και εισαι 15.
2. Τα μισα απο αυτα τα κανει και το g2 μου οποτε δε καθομαι να σκασω, γτ ειναι και τα πιο ευχρηστα. Ισχυει παντως σε αλλες ναυαρχιδες δε τα βρισκεις.
3. Οτι δε κανει το g2 μου, μπορεις να το βρεις σε εναλλακτικο app 3ου.
4. Μη μου μιλας για μετρητες οξυγονου ή καρδιας που θενε 20 δεύτερα να βγαλουν αποτελεσμα ποσο μαλλον που θα βγάλεις τη πατατα απτην τσεπη και θα σταματήσεις τη γυμναστικη σου για να δεις ταχα τι hr εχεις. Το οξυγονο δε το σχολιαζω καθολου, ενα καρο bloatware εχει η σαμμυ που δε χρησιμοποιείς ποτε σου.
Γιαυτο (προσωπικη χρηση παντα) θεωρω της lg κλασσης ανωτερο κ ουσιαστικο-ελαφρυ λειτουργικο.

Κώστας Βλαχάκης

Παιδιά, αφήστε τα “γατάκια” και τα “πρόβατα”. Δηλαδή δεν μπορούμε να λέμε την άποψή μας σε ένα άλφα επίπεδο. Μην χρησιμοποιείτε προσωπικούς χαρακτηρισμού. Απομονώστε όσους έχουν σκοπό να δημιουργούν αρνητικό κλίμα.

Γιάννης σε λέω

Όλοι εσείς που πλέκετε το εγκώμιο της Samsung, ασχέτως αν πάντα τα κινητά που βγάζει ικανοποιούν το μέσο χρήστη σε συνδυασμό εμφάνιση – ποιότητα κατασκευής – τεχνικά χαρακτηριστικά – τιμή, είστε απλά για λύπηση. προβατοποιημένοι χρήστες που αμφιβάλλω αν ποτέ έχετε αγοράσει κάποια άλλη συσκευή που να μην είναι Samsung. Απλά επιλέξατε τη συγκεκριμένη εταιρία, επειδή ήταν η περισσότερη διαφημιζόμενη και επειδή, εκτός των άλλων, έχετε το σύνδρομο ότι αφήνω στο τραπέζι κάτι που θα γράφει Samsung. Στην ουσία δεν αγαπάτε την τεχνολογία, είστε απλά εξαρτημένοι από το τι διαφημίζεται πιο πολύ, κοινώς καταναλωτικά θύματα της ισχυρότερης οικονομικά εταιρίας στο χώρο.

Μέχρι στιγμής από το 2010 κι εδώ, είχα Sony, Samsung, Motorola, Huawei και τώρα έχω περάσει στον κόσμο των windows phone με το πανίσχυρο, ποιοτικότατο και πανέμορφο εξωτερικά Lumia 930.

Αυτά..! Όταν αγαπάς την τεχνολογία δοκιμάζεις, δεν εξαρτάσαι από καμία εταιρία!

Mike

Αν δεν φτιάξει το άθλιο λογισμικό της δεν πα να βγάλει και 12πυρηνο, πάλι σπασίματα θα κάνει και καθυστερήσεις.

xwriooo

παιδες θελώ να πω κατι.. δεν ειμαι κατοχοτσ της σαμμυ κ δν ξερω αν θα γινω. πολυ την κραζετε κ δν καταλαβενς το γιατι. λετε συνεχεια οτι εχουν ον διο σχεδιασμο. λεσ και η λγ δεν εχει τον ιδιο!!!! Πια καταωτησε να κυκλοφορει με κουμπια μεσα στην οθονη. και ολοι λετε οτι εχουν κ χαλια ηλικα ενω πολλα μντελα ειναι πλαστικο π αγοραζετε κ δν διαμαρτηρεστε. τι να πω… αυτο π θελετε πρεπει να ειναι το επρισσοτερο χωρισ κανενα μειονεκτιμα….. που αυτο δν γινεται
τωρα κραξτε με αθτη ηταν η γνωμη μ…. κ αν δεν σας αρεσει αυτη η συσκευη απλως μην σχολαζετε τοσο. πειτε γνωμη κ τερμα. τελιωστε το εδω. εχει γινει τησ 42%%@5#$(*&^@ με αυτα που λετε. ελεοσ, λεσ κ εσεισ αυτα τα κινητα π παιρνεται ειανι τελεια αντε γεια ρεεεεεεε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.