Samsung Galaxy S6 vs iPhone 6: Ποιο τραβά καλύτερες φωτογραφίες

Για πολλούς η κάμερα είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στην επιλογή του smartphone και οι περισσότεροι κατασκευαστές προμοτάρουν τις δικές τους καινοτομίες ως τις καλύτερες. Αυτή τη στιγμή οι δυο κύριοι αντίπαλοι στην αγορά των smartphones είναι Samsung Galaxy S6 και iPhone 6. Ποιο έχει όμως την καλύτερη κάμερα;

Τα παιδιά από το PhoneArena πραγματοποίησαν ένα blind camera test δείχνοντας στους αναγνώστες τους φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από το iPhone 6 και το Samsung Galaxy S6 χωρίς να πει ποια τραβήχτηκε από το κάθε ένα.

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας έδωσαν 27.063 ψήφους στο Galaxy S6 και 3.033 ψήφους στο iPhone 6. Η μεταξύ τους διαφορά είναι τεράστια. Το Samsung Galaxy S6 δίνει καλύτερη λεπτομέρεια ότι γίνεται crop στις φωτογραφίες ενώ το iPhone 6 όχι. Επιπλέον, το Galaxy S6 υπερέχει σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Να πούμε ότι το Samsung Galaxy S6 έχει κάμερα 16 Megapixel ενώ το iPhone 6 κάμερα 8 Megapixel.

Samsung Galaxy S6 vs iPhone 6: Ποιο τραβά καλύτερες φωτογραφίες, Samsung Galaxy S6 vs iPhone 6: Ποιο τραβά καλύτερες φωτογραφίες

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

54 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
stefanos29

Ειχε γινει ανάλογο με huawei p8 , galaxy s6 , htc one m9 κ.α. παλι το s6 ειχε κερδισει…..απ’ ό,τι φαινεται η Samsung εκανε πολυ καλη δουλεια στην καμερα….

prankster

να ούμε ότι το ένα κοστίζει 500 το άλλο 1500?

thodwris

prankster τα 1500 που τα είδες ? Σταματήστε να λέτε πράγματα που δεν έχουν βάση ! Το S6 στο skroutz το βρίσκεις 518.0 euro αυτή την στιγμή και το S6/Edge 691.90 , μιλάμε για τα 32GB !!!! Οπότε σταματήστε να λέτε ανακρίβειες!!!!

Ξέρω εγώ εντάξει.....

@prankster

Όχι ρε ναουμ, το ένα κάνει 129,67€ και το Άι φόουν (!!!!) 172737773€. Λοβοτομή ολέ

Sotiris

Εννοείται το S6. Με… κλειστά μάτια.

ανθιμος

Δεν ειμαι fan boy και κατοχος iPhone 4s,5,5s,6 Samsung s3,s4,s5 και τωρα S6 εχουν περασει απο τα χερια μου G2,Xperia Z3 σαν την καμερα που εφαρμοζει και εκμευταλευεται η Samsung απο αποψη (Software,Hardware) δεν πιανεται….Παντα χωρις οπαδαλικη για εταιρεια απλα μονο Fan της τεχνολογιας….Peace 🙂

peristeri

Ειναι τεραστια η διαφορα ειδικα στην δευτερη φοτο. Το κοκκινο ειναι τελειως ξεθοριασμενο και οι λεπτομερειες εχουν χαθει. Δεν εχω τραβηξει φωτογραφια με κανενα απ’τα δυο αλλα δεν περιμενα τετοια χαοτικη διαφορα

Costas

Να ακούσω τους κολλημένους με το iphone που λένε ότι τα 8Megapixel είναι αρκετά και ότι δεν κάνουν την διαφορά. Στο zoom-crop φαίνεται η διαφορά. Αλλά είπαμε το iphone έχει καλύτερη κάμερα.

One

Ενταξει η καλη δουλεία στο Software φαινεται αν και αμα γινοταν η σύγκριση στο ιστόγραμμα πιστευω θα εδειχνε τις πραγματικές δυνατότητες κάθε συσκευής. Απλα το αρθρο δε λεει αν η Sumsung χρησιμοποίει τον αισθητηρα isocell ή της Sony γιατι οι περισσότερες συσκευές στα καταστήματα εχουν τον isocell ενώ αυτές που στέλνουν στους δημοσιογράφους εχουν της Sony.

παπαροκάς tiamat

πραγματικα και να θελεις να φυγεις απο samsung ,δε μπορεις λογω καμερας !

δεν ειναι μονο το hardware κομματι, αλλα και το software οπως λεει και ο ανθιμος! τα δεκαδες modes (δραση, αφαιρεση αντικειμενου, νυχτερινη ληψη κλπ) σου δινουν με απλο τροπο οτι που χρειαζεσαι καθε στιγμη !

αυτο που εκανε η lg εμενα και το μεσο χρηση δε με ικανοποιει!πολυ κακως αφαιρεσε τα modes μετα το g2 αντιγραφοντας την apple και το φτωχο,αδειο της ui στην καμερα με το g3.
τωρα παλι με το g4 παλι δε με ικανοποιει. πρεπει να εχεις χρονο και εξειδίκευση στη φωτογραφια για να σεταρεις σωστα το χειροκινητο!

η samsung ειναι η μονη που σου προσφερει τη δυνατοτητα για auto, χειροκινητο συν τα δεκαδες modes οπως ειπα που σε κατευθύνουν στο ποιο πρεπει να επιλεξεις ανα πασα στιγμη κανοντας ετσι τη ζωη σου ευκολη.

το κακο ειναι οτι στο s6 αυτα τα modes δεν ειναι προεγκατεστημενα αλλα πρεπει να τα καταβασεις, αλλα ακομα και ετσι κανεις αλλος κατασκευαστης δε σου προσφερει τοση ελευθερια μαζι με τοσες δυνατοτητες

Gvirginia

@prankster Να πούμε ότι το ένα κάνει μουσακά και το άλλο βραστά αυγά?

Τιμές σε αλυσίδες, για τα 128 GB = 970€ το S6 / 980 € το i6. Εκτός και αν κάποιο έχει +500€ μεταφορικά ή κάτι τέτοιο, τότε πάω πάσο.

Parastas

Είναι που τα megapixels δεν παίζουν ρόλο… Μπράβο στην Sammy!

Πάντως όσο tweaks και αν έχει η εφαρμογή της κάμερας λείπει το βασικότερο: ταχύτητα κλείστρου. Για αυτό και μόνο δεν αλλάζω με τίποτα την κάμερα του 930 μου. Με όλα στο auto σωστή φωτογραφία δεν μπορείς να βγάλεις..

Tolis

Κάτοχος του iphone6 από σπονδα όμως… Δεν υπάρχει καμία σύγκριση παίδες… Η μέρα με την νύχτα όσο αναφορά το συγκριτικό σε αυτά τα μοντέλα..

Γνώμη μου όμως ότι αν συγκρίνουμε το G4 με το S6 το G4 έχει με διαφορά καλύτερες και τις 2 κάμερες!

apostolos

ωραιες οι φωτος του iphone, πως τις σβηνεις ειναι το θεμα

lemodes

Το άρθρο δεν έχει λόγω ύπαρξης και μόνο απ τον τίτλο….

chris g

Αν και παιδί του android το έχετε πάρει λάθος το θέμα!!! i phone 6(2014) vs s6(2015). Λογικό να έχει καλύτερες το s6.Γιατί δεν το βάζετε δίπλα δίπλα με note 4? εκεί θα είναι δίκαιο!!! επίσης τα mp δεν παίζουν ρόλο. Στην ίδια photo εάν βάλεις το s6 με 8mp πάλι θα έχει καλύτερο αποτέλεσμα σε σχέση με το μήλο. Η φωτογραφία δείχνει ξεκάθαρα καλύτερο αισθητήρα ανεξάρτητα τα mp!!!

kostampl

και το νοτε 4 που εχω παλι και αυτο του 2014 ειναι οποτε δεν στεκη αυτο που λες!! ειναι παρα πολυ κοντα η καμερα του Σ6 με το Νοτε 4 εκτος φυσικα απο την μπροστα εκει δεν εχει συγκριση η πισω ειναι ομως αρκετα κοντα!

Γρηγορης

Συγκρίνουν 2 κινητά διαφορετικού έτους. Περιμένετε για το 6s και μετά τα λέμε…

hector

Κώστα τo lumia 930 γιατι απουσιαζει γενικα απο τις συγρισεις καμερων … ? εχω δει βιντεο και εικονες απο σ6 και θα ελεγα πως δε περναει το 930…

dark_master

@Chris g και όμως το Note 4 έχει την καλύτερη κάμερα από τα 2 παραπάνω.
Το να τα συγκρίνεις σε crop δεν είναι δίκαιο αφού εκεί λογικό είναι να υπερτερούν τα περισσότερα MP.
Από εκεί κ πέρα το Note 4 έχει σε blind συγκρίσεις την καλύτερη ποιότητα κάμερας.

@Tiamat αν θες καλή ποιότητα φωτογραφιών πας σε Lumia. Επίσης από τη στιγμή που δεν είναι εγκατεστημενα μέσα τα προγράμματα/modes που αναφέρεις είναι άκυρο να τα συγκρινεις. Το θέμα είναι τι έχει μέσα προεγκατεστημενες το κινητό. Επίσης αν θες να παίξεις παραπάνω με την ποιότητα θες ταχύτητα κλείστρου κ raw mode. Και από όσο ξέρω κανένα από τα προ ανά γερό με να κινητά δεν το προσφέρει out of the box…

Γιώργος

Η διαφορά είναι τόσο μεγάλη υπέρ του Samsung που δεν υπάρχει καν σύγκριση. Με hardware του 2012 η Apple απευθύνεται αποκλειστικά σε κοινό που δεν έχει γνώσεις από κινητά.

mitsakos

Εντάξει τουλάχιστον το iphone δεν ξεφλουδίζει..

Machete

Σας γλενταει η apple και δε το πηρατε γραμμη ακομη !

John

“Συγκρίνουν 2 κινητά διαφορετικού έτους” , όντως το S6 είναι μοντέλο με κάμερα του 2015 ενώ το iphone με κάμερα του 2012.
ΥΓ. To G4 έχει καλύτερη εμπρόσθια κάμερα αλλά χειρότερη κύρια κάμερα από το S6.

apostolos

Άκυρη η σύγκριση μεταξύ αυτών των δύο, εκτός των άλλων έχουν και διαφορετικό ωροσκοπο

παναγιωτης

@mitsakos Το iphone6 δεν ξεφλουδίζει… ΛΥΓΙΖΕΙ !!!

mitsakos

Φιλική συμβουλή προς κατόχους S6 τώρα που είναι καλοκαιράκι και θα το πέρνετε παραλία, βάλτε του και λίγο αντιλιακό μην ξεφλουδίσει μετά. Είναι ευαισθητούλη το καημένο.

prankster

@thodwriw, @Ξέρω εγώ εντάξε, κάτι δεν πάει καλά εδώ παίδες το ένα που λέω 500 εννοώ το galaxy s6 και για τα 1500 (την υπερβολή για το “ιφονε”) εσείς πως καταλάβατε ότι λέω 1500 το galaxy s6 τι να σας πω. και το σχόλιο πάει στην τελευταία φράση που λέει “Να πούμε ότι το Samsung Galaxy S6 έχει κάμερα 16 Megapixel ενώ το iPhone 6 κάμερα 8 Megapixe”. γιατί βαριέμαι να εξηγήσω τι θέλω να πω full υποστηρικτής galaxy s6 υπέρ του tizphone(tizphone= “σκατοτιλεφwνο”) SAMSUNG FTW

Impressive-Instant

Κώστα θα θέλαμε κάποια στιγμή να κανείς αντίστοιχο “πείραμα” και για εμάς. iPhone 6,Galaxy S6, Xperia Z3, G4, Lumia 930…

z3

Ελα μην ακουω βλακειες… σε 4 χρονια που το iphone10 θα εχει την πρωτοποριακη καμερα των 12mp να δω τι θα λετε…

tarif16

φουρτουνάκηδες vs βροντάκηδες….μόνο που το ένα είναι περσινό.
πέρα από τα συγκριτικά όμως,οι διαφορές όλων των hi end συσκευών νομίζω είναι κοντά σε επιδόσεις σε όλους τους τομείς….αλλού υπερέχει το ένα,αλλού το άλλο….
ο καθένας ζυγίζει το γούστο του,την τσέπη του και ορμάει…τα υπόλοιπα είναι για παιδάκια!!!

LeoG4

Το μόνο συγκριτικό που μπορεί να γίνει για την κορυφή στις κάμερες είναι G4 vs S6 , τα υπόλοιπα είναι πολύ πίσω. Ακόμη και η μπροστινή κάμερα του G4 τραβάει καλύτερες φωτογραφίες από την πίσω κάμερα του iphone (συγκριτικό που έκανα με το iphone 6 φίλου μου και το παραδέχτηκε και αυτός).

Λευτερης

Αυτη η χαζη δικαιολογια οτι το iphone ειναι περσινο δειχνει ποιοι αγοραζουν iPhone. Οταν βγηκε το iphone 6 οι συγκρισεις γινονταν με το S5 το οποιο ηταν 6 μηνες παλιοτερο αλλα κατα τη γνωμη μου σωστα γινονταν γιατι ηταν η τοτε ναυαρχιδα της Samsung. ( Το Note 4 ειναι αλλη κατηγορια και ειχε ουτως ή αλλως καλυτερη καμερα απο το iPhone 6 ). Δεν ειδα κανεναν τοτε να διαμαρτυρεται για τη συγκριση με το S5. Τωρα ομως που γινεται συγκριση με το 6 μηνες νεοτερο του iPhone και τωρινη ναυαρχιδα τησς Samsung, το S6, αρχισαμε την ιδια αβασιμη δικαιολογια. Τι να πω ρε παιδια. Καλα σας κανει η Apple και σας πουλαει τεχνολογια διετιας.

apostolos

Ναι άκυρη η σύγκριση, πρέπει τα κινητά να βγήκαν ακριβώς την ίδια μέρα.
Αν δεν έχουν τον ωροσκοπο πως να γίνει η σύγκριση?

παπαροκάς tiamat

#master νομιζω οτι μπορω να υποστηριξω οτι υποστηριζω για τα modes υπο την εννοια οτι το touchwiz απο το s5 και μετα ερχεται πιο bloat free και οποια samsung εφαρμογη θελεις να κατεβασεις ειναι διαθεσιμη στα galaxy apps. s translator, εφαρμογες της καμερας, το knox, λειτουργια για παιδια και πραγματα που στο παρελθον ερχονταν προεγκατεστημενα δεν ερχονται πια αλλα το αφηνει στη κριση σου να τα βαλεις ή οχι

nikos

To Galaxy S6 γελοιοποίησε το i6

tech21man

Το αρθρο αυτο υπηρχε στο iphonearena εδω και καιρο…

Πραγματικα δεν ειναι καν, συγκρισιμα…

Και να σκεφτεις οτι αυτο το site ειναι apple στα ορια της γελειοτητας…φτανει στο σημειο να βγαζει “αρθρα” τυπου ταδε λογοι για να αγορασετε το iphone ! εναντι του s6 (και ποτε το αντιθετο)…

dimitrisdim14

Και τι σημαίνει ρε παιδες ότι το iPhone 6 ειναι περσινο μοντέλο …? Το 930 μου ειναι δυο χρονων και πατάει άνετα αν όχι όλα αλλά τα περισσοτερα smartphone … Επισεις το Nokia 808 pure view ειναι 5 χρονων … Και ακόμα δεν έχει βγει κάτι που να το παταει σε κάμερα … Πλην του Panasonic lumix που έχει μεγαλύτερο αισθητήρα και είναι 8 μηνών τηλέφωνο … ! Απλά στην apple προσφέρουν και καλά μια μέτρια εμπειρία σε κάμερα με αυτοματοποιημένα τα πάντα … Ώστε και ο πιο χαζός να μπορεί να βγάλει μια φωτογραφία της προκοπής … Στα υπόλοιπα τηλέφωνα μπορείς να κανεις και κάποιες manual ρυθμίσεις ! Αυτό . Το μόνο φοβερό που έχει η κάμερα του iPhone 6 + ειναι η σταθεροποιηση εικόνας στο βίντεο που κάνει πραγματικά φοβερή δουλεια … Καλύτερη και από το 930 μου με διάφορα…!

Olethron

Τι σημασία έχει αν είναι τα κινητά περσινά ή φετινά; Ο αισθητηρας του iPhone 6/6+ είναι Sony ISX014 (αν είναι λάθος διορθώστε με) ο οποίος βγήκε το 2012, και λογικά ή Apple τον έκανε 2-3 Tweaks. Ο αισθητήρας του Galaxy S6 είναι ή ο IMX240 ή ο ISOCELL, δεν ξέρουμε στα σίγουρα (μεγάλο fail, να μην ξέρεις τι έχεις). Ο ISOCELL είναι περσινός, όμως ο άλλος δεν γράφει το Wikipedia πότε βγήκε. Η Apple θα μπορούσε άνετα να πάει με κάτι καλύτερο ή πιο νέο, αν αυτό είχε σημασία. Τέλος πάντων, αυτό που θελω να πω είναι πως δεν έχει σημασία τι φακό φοράνε ή ποτέ κυκλοφόρησαν οι συσκευές, σημασία έχει πως το ένα τραβάει διαφορετικές φωτογραφίες από το άλλο. Και δεν λέω καλύτερες γιατί ο καθένας το βλέπει διαφορετικά. Εγώ για παράδειγμα, δούλεψα το S6 Edge φίλου, και περίπου 25-30 λεπτά έπαιζα με την κάμερα, μιας και το δικό μου κινητό (Μ9) έχει χάλια κάμερα. Αρχικά με ενθουσίασε, στην Super sharp οθόνη του, με τα manual modes κτλ, όμως μετά κατάλαβα ότι, ιδικα σε Auto Mode, οι φωτογραφίες ειχαν υπερβολικά πολύ Sharpness (Digital Sharpness, δεν εννοώ ανάλυση) και πολύ Saturation. Αποφασίσαμε λοιπών να δοκιμάσουμε το κινητό μιας και δεν… Συνέχεια »

KostasB

Μ’ αρέσει που λένε μερικοί ότι το ένα είναι κινητό του 2014 και το άλλο του 2015. Ένα 6μηνο διαφορά έχουν μεταξύ τους. Δηλαδή αν το συγκρίνουν με το iPhone 6S (όταν αυτό παρουσιαστεί) πάλι ένα 6μηνο διαφορά δεν θα έχουν;

Γιώργος

@dimitrisdim14
Βασικά πολλά κινητά έχουν ξεπεράσει το 808:
https://www.dxomark.com/Mobiles
Διάβασε και το τεστ , έχει αρκετά θέματα με τις φωτο που τραβάει.

tarif16

@Λευτερης
στοχεύεις αλλά αστοχείς….τραγικό να θεωρείς ότι ξέρεις τι ψωνίζω μόνο από την άποψή μου.
αν και δεν σου πέφτει λόγος,μόνο για σου αποδείξω την αστοχία σου,έχω το lg g3.
και σίγουρα δεν είμαστε όλοι ifan,sammyfan,lgfan,αλλά techfan σκέτοι…
όσο από την μια καλά κάνει το μήλο και πουλάει ότι πουλάει,άλλο τόσο και οι υπόλοιποι κάνουν το ίδιο και όλοι μαζί νομίζουν ότι οι συσκευές τους κοστίζουν μια περιουσία χωρίς να την αξίζουν βέβαια.
και δεν καταλαβαίνω γιατί είναι υποτιμητικό ν αγοράσει κάποιος μηλόφωνο.

tolkien

ΑΝ και δεν υποστηριζω καθολου Samsung, το εχει αγορασει ενας φιλος μου και ΟΚ οι φωτογραφιες ειναι απλα τρομερες. Καμμια σχεση με iphone 6 Plus που εχω δει.

gt-i9506

φυσικα και του s6! αν και θα προτιμουσα του g4 νομιζω ειναι ενα κλικ καλυτερη απο του s6

chris g

@Λευτέρης εγώ είπα για την διαφορά έτους και δεν έχω/είχα ποτέ ι-phone. Το σωστό είναι να γίνει με το note 4 η σύγκριση και το με το z3 καθώς βγήκαν μαζί αυτά τα 3. Εννοείται οτί το μήλο θα είναι χειρότερο και εκεί αλλά θα είναι <>

Στέλιος

χαχαχαχα μου αρεσει που λετε οτι το s6 είναι πιο καινούργιο apo to iphone 6 για αυτό είναι δικεολογημένο να έχει καλητερη κάμερα χαχαχααχ τότε γιατί το iphone 6 είναι ακόμη πιο ακριβο;

Στυλιανός Βασίλης

LG G4 SAMSUNG GALAXY S6 S6 ENGE εχουνε τις καλυτερες γρηγοροτερες καμερες για το 2015 εγω προτινω το LG G4 εχει πιο χαμηλο διαφραγμα F1.8 εχει και LASER AUTO FOCUS που κλειδωνει αστραπιαια ολα τα αλλα ειναι ΓΑΤΑΚΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ 2 ΤΕΡΑΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ LG G4

tarif16

@Στέλιος
μήπως γιατί δεν πέφτουν οι πωλήσεις?
μήπως γιατί το μηλόφωνο έχει γίνει status sumbol?
μήπως γιατί έχει τρομερή απήχηση σε low tech users?(δεν το λέω αρνητικά)
μήπως γιατί αυτή είναι η πολιτική της μηλοεταιρίας?

κάτοχος lg g3….διότι αν τολμήσεις και πεις άποψη είσαι ifan,isheep,iβόδι κτλ.

Agnostos13

Η Samsung εχει κανει καλη δουλεια με τα s6. Το ιδιο και η LG με τα G4. Ωστοσο η διαφορα δεν εχει να κανει με τα MP οπως γραφουν ορισμενοι!
Επισης το auto edit των Samsung με τις oversharpness και oversaturated ρυθμισεις επηρεαζει το αποτελεσμα (εντυπωσιακο για καποιους, καταστροφικο για αλλους).

Alexis

Γενικα οι Κορεάτες ειναι γίγαντες. Σε ολα ειναι μπροστά.

Nick

Γενικά η προσέγγιση και των δύο (Apple & Samsung) όσον αφορά την φωτογραφία στα κινητά τους είναι παρόμοια με την έννοια ότι έχουν δώσει βάση πρωτίστως στο να βγάζουν τα τηλέφωνά τους καλές φωτογραφίες στα γρήγορα (καλό auto-mode δηλαδή), έτοιμες για share στα social media, αυτό που θέλει η πλειοψηφία των χρηστών smartphone δηλαδή και η συντριπτικότατη των γυναικών. Αυτό βέβαια σημαίνει “ελκυστικές” φωτογραφίες και όχι απαραίτητα “ακριβείς”. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι οι περισσότεροι που ασχολούνται σοβαρά με την φωτογραφία θα προτιμούν (όσον αφορά τα κινητά) κάποια premium Lumia & Xperia που μπορούν να δώσουν εκπληκτικά αποτελέσματα αν κάτσει κάποιος και ασχοληθεί με τις ρυθμίσεις στο manual mode. Αλλά πάλι, ελάχιστοι είναι εκείνοι που τους ενδιαφέρει η πιο ακριβής φωτογραφία με το κινητό και ακόμα πιο ελάχιστοι όσοι είναι διατεθειμενοι να “το κουράσουν” μέχρι να τραβήξουν μία προκειμένου να την ανεβάσουν σε fb και Instagram.

Impressive-Instant

Τα είπες όλα…
Respect.

Angel

Μετά την επιδεικτική διαφήμιση της Samsung
https://danielsgroup.gr/samsung-galaxy-s6-edge-vs-iphone-6-%CE%B7-%CE%BC%CE%AC%CF%87%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CF%87%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9/

είναι ολοφάνερο ποιός είναι ο καλύτερος άσε που η apple θέλει να την πληρώσεις για την μάρκα ενώ την samsung μπορεί να την πληρώνεις καλά αλλά ξέρεις ότι παίρνεις ότι τελευταίο βγαίνει.

Sotiris

Με το 5.1.1 έρχεται και υποστήριξη raw στα S6. Γενικώς η Samsung την κατουράει την Sony σε θέμα φωτογραφιών είτε σε auto είτε σε manual στα κινητά τηλέφωνα. Η Sony μας αρκεί για να βγάζει αισθητήρες και να γράφουν άλλοι το software. Εννοείται οτι τους περισσότερους μας ενδιαφέρει να ανεβαίνει πρωτίστως μια καλή φωτογραφία στο facebook. Γιατί τι τις κάναμε τις φωτογραφίες παλιότερα; Τις αναλογικές τις έχουμε σε κάτι άλμπουμς ή σε στοίβες στο πατάρι, τις ψηφιακές τις έχουν οι γονείς μας σε κάτι φακέλους στο λαπτοπ τους ξεχασμένες ενώ με το κινητό με ένα-δυο κλικ μοιράζεσαι διάφορες στιγμές. Όποιος ενδιαφέρεται για κάτι πιο εξειδικευμένο πάει και παίρνει μια καλή mirrorless ή dslr. Το ανέκδοτο πάλι περι… ψεύτικων φωτογραφιών είναι από άλλο… ανέκδοτο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.