Samsung Galaxy S6: Χρήστης το παρέλαβε με σκασμένη μπαταρία

Η κυκλοφορία των Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 Edge τα πηγαίνει πολύ καλά από άποψη παραγγελιών και πωλήσεων, όμως υπάρχουν και τα παρατράγουδα. Μετά τα περιστατικά όπου οι χρήστες ανέφεραν ότι παραλάμβαναν το Galaxy S6 Edge με γρατζουνιές και καμμένα pixel, έρχεται ένα ακόμη πρόβλημα για τη Samsung.

Σύμφωνα με το SamMobile χρήστης από την Κορέα ανέφερε ότι είχε παραγγείλει το Samsung Galaxy S6 και όταν το παρέλαβε και άνοιξε το κουτί είδε ότι κατά τη διάρκεια της μεταφοράς η μπαταρία είχε εκραγεί. Αυτό σημαίνει ότι η μπαταρία ήταν ελαττωματική και θα μπορούσε να είχε σκάσει λίγο αργότερα όντας στα χέρια του χρήστη.

Πρέπει να πούμε ότι οι σημερινές μπαταρίες που χρησιμοποιούνται στα smartphones και τα gadgets συμβαίνει κάποιες φορές να εκρήγνυνται και δεν είναι η Samsung η πρώτη που το παθαίνει. Γι αυτό οι επιστήμονες δεν ψάχνουν μόνο να δημιουργήσουν μπαταρίες που να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια, αλλά και να είναι πιο ασφαλείς.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση του Samsung Galaxy S6 έχει αναφερθεί μόνο ένα περιστατικό, η Samsung έσπευσε να προχωρήσει στην αντικατάσταση και ελπίζουμε να πρόκειται για μεμονωμένο γεγονός και όχι κάποιο γενικό πρόβλημα στην συγκεκριμένη παρτίδα μπαταριών.

Samsung Galaxy S6: Χρήστης το παρέλαβε με σκασμένη μπαταρία, Samsung Galaxy S6: Χρήστης το παρέλαβε με σκασμένη μπαταρία

Samsung Galaxy S6: Χρήστης το παρέλαβε με σκασμένη μπαταρία, Samsung Galaxy S6: Χρήστης το παρέλαβε με σκασμένη μπαταρία
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

30 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
DIREFEAR

Απανωτα κομπλεξικα σχολια καζουρας απο “μηλαρακια” σε 3,2,1…ΠΑΜΕ!!!!!

Iakovos

Ναι με εσάς θα ασχολούμαστε νομίζεις. Φαίνεται ποιός έχει το πρόβλημα εξάλλου.

Γιώργος Τσ.

ρε την παλεύετε που φανατιζεστε για τις εταιρίες και κάθεστε και λογομαχειτε για το ποιο είναι καλύτερο και γιατί….;;;;

τώρα αν παίρνετε ποσοστά από τις πωλήσεις ή σας πληρώνουν για να τις αβανταρετε πάω πάσο….

IEAL

Εντάξει, και τι έγινε; Ενός φίλου μου iPhone, του φούσκωσε η μπαταρία μέσα στην τσέπη του και χέστηκε πάνω του… Μπαταρίες είναι αυτές…

Dimitrinho

Ξεκιναμε λοιπον:που πας ρε κακομοιρα samsung με τετοια μπαταρια;δεν θα μοιασεις ποτε στην apple ουτε καν θα την πλησιασετε και εσεις samsung fanboys πολυ αερα πηρατε τελευταια τωρα κρυφτειτε πισω απο το καβουκι σας και δειτε τι αλλο ξεχασατε να αντιγραψετε απο την apple μπεεε κτλ κτλ

Agnostos13

@DIREFEAR

Το ποιοι ειναι οι κομπλεξικοι ειναι γνωστο!

Rizo

Συμβαίνουν αυτά. Είναι εκατομμύρια οι μπαταρίες. Σιγά..
Καλύτερα κιόλας που το επαθε απο την αρχή.
@IEAL
Καλά έκανε και χέστηκε πάνω του, γιατί βραχυκυκλώνουν και είναι πολύ πιθανόν να σκάσουν.
https://www.youtube.com/watch?v=JebU6ZKA9oI
Και το αγαπημένο μου 😀
https://www.youtube.com/watch?v=7-xPHopebiE&oref=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D7-xPHopebiE&has_verified=1

kostasmpl

@Dimitrinho καλυτερα να μην την μοιασει ποτε να βλεπουμε και τν τεχνολογια να βελτιωνεται και να μας δινουν καινουρια πραγματα! αμα περιμενα απο την Apple ακομα σε οθονες 3.5 θα ειταν που ελεγε μα δεν φτανει το δαχτυλο και πανε και πετανε 5.5 οθονη με διαστασεις στο θεο! το να φουσκωση μια μπαταρια σημβαινει και στις καλυτερες οικογενεις και απο ιφον εσκαγε και απο σαμσουνκ εσκαγε και απο ολα εσκαγε! Ελατε λιγο στην πραγματικοτητα ολοι και ξυπνηστε λεω εγω! αντι να δειτε τι καλο προφσερει η μια τι καλο η αλλη να το επιβραβεβαιτε αυτο να το εξελιξουν και να παμε μπροστα καθεστε και μαλωνεται οχι αυτην εβαλε 5 τρυπες στο μικροφωνω και οι αλλοι 8 αντιγραφει μονο το ενα αξιζει το αλλο μονο αντιγραφει πχ ελεος! οτι ειναι καλο δουλευεθι και βοηθαει αντεγραψετο και βαλτο και στο αλλο! οταν μια εταιρια εβαλε πρωτη φορα ηλεκρικα παραθυρα στα αμαξια δεν θα επρεπε να βαλει καμια αλλη ποτε δλδ επειδη το εβαλε αυτην πρωτη και θα ειταν αντιγραφη μετα! ελεος ξυπνηστε και σκεφτηται λογικα! Συγνωμη για το μεγαλο σχολια αλλα δεν μπορω να μπαινω και να διαβαζω βλακιες ενταξει φτανει! ο ενας μαλωνει για την μια εταιρια και ο αλλος για… Συνέχεια »

giannogeorge

Ειλικρινά δεν νομίζω ότι υπάρχει σωτηρία για το ανθρώπινο γένος και το εννοώ. Είτε διαβάζω θέματα για tech/gadget είτε θέματα πολιτικού/κοινωνικού περιεχομένου στο ίντερντετ και μετά διαβάζω τα σχόλια… είναι να σου εκραγεί ο εγκέφαλος. Προσωπική μου άποψη αυτή, δεν ζητάω να την συμμεριστεί κανείς. Απογοήτευση πλήρης.

Anonis

Απλά ντροπή. Υπήρχε σοβαρό πρόβλημα με τις μπαταρίες στο S4 .Στο S5 τα πράγματα ήταν καλύτερα. Τωρα τα ίδια κάνει και με το S6. Βάλτε βρε ξεφτίλες μια σωστή μπαταρία. Μωρέ καλά τους κάνει η Apple και τους μαζεύει τους πελάτες.

mimis13

@everyone, μέχρι να εκραγεί στο χέρι σας η samsung θα βγει και θα πει δεν το κρατάτε καλά, δεν το φορτίζετε σωστά και το κινητό δεν είναι για να μιλάτε και να είναι στο χέρι σας. να το έχετε σπίτι και από το smartwatch να το χειρίζεστε…

prankster100

Πω καλα δεν φτανει που γραφεται αρλουμπες μερικοι εκτος 1 2 παιδιων ολοι οι αλλοι βγαζετε ματια. Κανεις ομως δεν καταλαβενει τι γραφετε εαν δεν καθισει ωρα να τα ξαναδιαβασει μεχρι να βγαλει νοημα. OMG

vasilist

Μάλλον αυτό θα είναι το μοντέλο με αφαιρούμενη μπαταρία, αν κάπου εκει μέσα μπορούσα να χώσω και micro sd θα το έπαιρνα.
Κάτοχος S5 που δεν βρήκα λόγο να κάνω downgrade στο S6 (αφαιρούμενη μπαταρία, micro sd,αδιάβροχο) δεν είμαι apple fan αλλα της τεχνολογίας.

Paul

giannogeorge…..έχεις απόλυτο δίκιο

Nick

ΚΟΡΕΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ? ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ?

stavroZZ

Και ατομα σκοτωνονται απο απροσεξιες γιατρων..
ολο μαλακιες

Koukoz

Το έχω ξανακάνει αυτό το σχόλιο, αλλά νομίζω πως θα είναι πάντα επίκαιρο… Προς όλους εκείνους που υπερασπίζονται εταιρείες σαν να ήταν το σπίτι τους ή η πατρίδα τους, παίδες καλό είναι να γουστάρουμε μια εταιρεία γτ μας αρέσει κτλ αλλά ως εκεί !! Υπάρχουν και πολύ πιο ουσιαστικά πράγματα για να φανατίζεστε και να μαλώνετε ένα αιδοίο για παράδειγμα … λέω εγώ.

DIREFEAR

Iakovos και agnostos13…περιμενα να τσιμπησουν περισσοτερα μηλοψαρα για να ειμαι ειλικρινης!καλα λυγισματα μαγκες! 😉

ΓιώργοςMclaren

τουλαχιστον δεν εσπασε το gorilla glass 4 😛 χαχαχα! αυτο το γυαλι πρεπει να ειναι τρομερο!!!

samsungS6flex

DIREFEAR καθρεφτάκι…και ο μπαμπάς μου που είναι αστυνομικός και έχει όπλο και θα σκοτώσει.

dumakos

Μακάριοι οι φτωχοί τω πνεύματι.

Kostas 7

Γατακια.. appletzides ηταν διαφημιστηκο τις Samsung για την γιορτη της μητερας (φουσκωμενη κοιλιτσα) !!! Δηλαδη ο Σπανουλης που το εκανε με την μπαλα ηταν πιο μαγκας, ελεος , καλα ξεφλουδισματα

κακό μηλαράκι

@DIREFEAR χαλάρωσε, δεν θα σου πούμε κακά λογάκια για τη τσάμτσουνγκκκ…
Καλά μιλάμε για μεγάλο κόμπλεξ! Σε άρθρο της Samsung, το πρώτο σχόλιο αναφέρεται σε αυτούς που έχουν… iPhone!
Άντε και καλές εκρήξεις… 😉

φωτης lgg3

Πες το και εγινε.Πλακα πλακα η samsung γινεται apple…Απο εκει που η σαμυ ειχε fm τωρα δεν εχει,απο εκει που ειχε sd τωρα δεν εςχει,απο εκει που είχε αποσπωμενη τωρα εγινε τουβλο σαν το μηλο.Σε λιγο να μη μπορει να στειλει με bluetooth και να αυξησει και το δεικτη ακτινοβολιας και την τιμη στα 1000 e για να γινουν ιδιες.Γι αυτο το μελλον ειναι στην Κινα,δυστυχως η ευτυχως.

τακης πλατης.

ΧΑΧΑ…ΝΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΩΝ UNIBODY (ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ FAULT EVER ).ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ,ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΣ. ΜΟΥ ΕΤΥΧΕ ΜΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΣΕ 4 ΩΡΕΣ Κ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΓΙΑ SERVICE ΣΤΗΝ ARVATO ΓΙΑ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ….HTAN ΑΠΛΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ!!!

DIREFEAR

Δεν ειμαι της σαμσουγκ κακο μηλαρακι…του αντροιντ ειμαι γενικως.Και ευτυχως…

giannaras69

Κάτοχος s6 edge 128 το μόνο που βλέπω να σκάει είναι κάτι φιλαράκια με μήλο που το βλέπουν το κόσμημα και σκάνε (ε ρε τι έχω να ακούσω τώρα )

Kostas 7

Giannara69 πηρες 970 ευρω το s6 σε κανα 4μηνο που θα ειναι πιο φθηνο απο το 16gb το iphone θα καταλαβεις τη κοσμημα πηρες…. άνθρακα

Tasos P.

Παιδια ειμαι κατοχος ενος galaxxy s6,την πρωτη μερα που το αγορασα μου επεσε απο το μισο μετρο και το πισω καλυμμα εγινε θρυψαλλα!!!!σπαει για πλακα γιαυτο φροντιστε οσοι θελετε να το αγορασετε παρτε πρωτα θηκη και μετα το κινητο.

Nicklaus

@giannogeorge μία απο τα ίδια σκέφτομαι φίλος….
@dumakos χαχαχαχαχαχα!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.