Samsung Galaxy S6: Νέο teaser για την “έξυπνη” κάμερα

Σε περίπου δυο εβδομάδες θα ανοίξει τις πύλες της η έκθεση MWC στη Βαρκελώνη και περιμένουμε να γίνουν σημαντικές ανακοινώσεις Μια από τις πιο πολυσυζητημένες είναι το Samsung Galaxy S6 για το οποίο έχουμε ακούσει πάρα πολλά όλο αυτό το διάστημα. Αυτό που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον κυρίως είναι το design και αν τελικά θα δούμε μεταλλική κατασκευή.

Η Samsung όμως επιμένει να μας δίνει hints μόνο για την κάμερα. Αρχικά στέλεχος της Samsung χαρακτήρισε την κάμερα ως έξυπνη και ότι αυτή θα κάνει τα πάντα για να διευκολύνει τον χρήστη. Στη συνέχεια κυκλοφόρησε ένα μικρό βιντεάκι που έδειχνε την κάμερα να “κινείται” στο σκοτάδι.

Μέσα από το Twitter κυκλοφόρησε νέο teaser το οποίο θέλει να τονίσει και πάλι την κάμερα η οποία περιμένουμε να είναι στα 20 Megapixel με αισθητήρες που ανέπτυξε η ίδια η Samsung. Η εικόνα αναφέρει “Find clarity in darkness” και μας δίνει να καταλάβουμε ότι θα τραβά καλής ποιότητας φωτογραφίες ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Εκτός από την κάμερα, από το Samsung Galaxy S6 περιμένουμε οθόνη 5.1 ιντσών QHD, Exynos οκταπύρηνο επεξεργαστή, 3 GB RAM, 5 Megapixel δεύτερη κάμερα, Android Lollipop, 2600 mAh μπαταρία και ανασχεδιασμένο design.

samsung galaxy s6 camera teaser, Samsung Galaxy S6: Νέο teaser για την “έξυπνη” κάμερα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
thomas

Με F-mount πλήρη συμβατότητα με τους φακούς των Nikon Dslr.

I AM THE NEXT GALAXY…

I AM NIKON !

Πέρα από τον χαβαλέ,

Λέτε να υποστηρίζει Raw;

Nikos

καλα δεν παιζει να ειχει 2600 μπαταρια
αυτο θα ειναι πισογυρισμα

9gag

θα γινω λιγο iphonakias ετσι για να αρχισει το flame! (και πολυ αργησε)

το 2600mah δεν ειναι πισωγυρισμα…απλα ο επεξεργαστης κανει καλυτερη διαχειρηση της μπαταριας. επομενως και καλυτερη μπαταρια..και καλυτερο design..και πιο λεπτο..και..και..και..

jimo

@9gag καθολου Iphonakias μεχρι και το ντεζαιν και ολα αντιγραφη απο το Iphone !! κλεφταραδεσ !!

maik acab gate 7

τι iphone παιδια??? μακρια τα iphoneεεεεε που ειναι πολυ πολυ πισω με τους επεξεργαστες!!!! αμαν !! καθε φορα που βγαινει καινουριο iphone ολο συνεχεια διπυρινους επεξεργαστες, φανταζειστε παιδια που βγηκε το 6 iphone η και το plus παλι 2 πυρηνος επεξεργαστης τι ειναι αυτα???? πολυ πισω μιλαμε τα iphone!!!! εχω ακουσει για τα iphone 3,4,5,6 αλλα και παλι πολυ πισω κριμα!!! κοροιδευω τη εταιρια μαιμουδακια τα iphone!!!! ποτε ποτε ποτε δεν προκειται να παρω iphone και ακομα να μου το χαριζουν δωρο αμεσως για πουλημα παει!!!! κορυφη τα samsung!!!!!!!! χιλιααααα μπραβο τα samsung!!! εχω ενα s4 ι9505 και το αγαπησα τρελα!!! αρε εσεις με τους samsungdes!!!!!! απειρααααα μπραβοοοο!!!!!!!!!!!!!!!………..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.