Samsung Galaxy S6, ανασχεδιασμός από την αρχή με ονομασία Project Zero;

Αφού είδαμε και το Samsung Galaxy Note 4 από την εταιρεία, και μιας και απομένουν περίπου έξι μήνες μέχρι την κυκλοφορία του διαδόχου του Samsung Galaxy S5, άρχισαν να διαρρέουν οι πρώτες πληροφορίες για το Samsung Galaxy S6. Eμφανίζεται με την κωδική ονομασία Project Zero δείχνοντας ότι η Samsung μάλλον δεν θέλει να ακολουθήσει την πεπατημένη.

Οι κακές πωλήσεις του Samsung Galaxy S5 που ήταν χαμηλότερες από το αναμενόμενο και οι πωλήσεις τρίτου τριμήνου εμφανίζονται 8.2% χαμηλότερες σε σύγκριση με το ίδιο τρίμηνο του 2013, άρα με το Project Zero η Samsung ίσως να θέλει να κάνει μια ριζική αλλαγή στη ναυαρχίδα της. Να πούμε ότι η κωδική ονομασία του Samsung Galaxy S5 ήταν Project K και του Samsung Galaxy Note 4, Project T.

Η ανάλυση οθόνης του Samsung Galaxy S6 αναμένεται να είναι 2,560×1,440 (QHD) όπως του Note 4 αλλά δεν έχει αναφερθεί κάτι για το μέγεθός της το οποίο μάλλον δεν έχει αποφασιστεί. Θα βγει σε δυο εκδόσεις μια με 64-bit Snapdragon 810 για συγκεκριμένες περιοχές και μια με τον Exynos 7420 octa-core επεξεργαστή της Samsung γνωστό ως Exynos 5433 ο οποίος είναι κατασκευασμένος με τη διαδικασία των 20nm HKMG

Αναμένεται να δανειστεί την κάμερα του Samsung Galaxy Note 4, είτε 16 Megapixel ή 21 Megapixel Sony Exmor RS IMX240 αισθητήρα με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας. Στην μπροστινή πλευρά θα έχει 5 Megapixel κάμερα όπως εκείνη που βρίσκουμε στη σειρά Galaxy A. Επίσης, το Galaxy S6 λέγεται ότι θα βγει σε 32GB, 64GB και 128GB ενσωματωμένη μνήμη.

Άλλα χαρακτηριστικά που αναμένονται είναι ενσωματωμένο LTE modem (Exynos Modem 333) μαζί με Broadcom BCM4773 module, που πραγματοποιεί υπολογισμούς που σχετίζονται με τη λειτουργία GPS, Bluetooth, Wi-Fi και άλλων αισθητήρων σε ένα μόνο chip, μειώνοντας έτσι την πιθανότητα να χαλάει γρήγορα η μπαταρία.

Ακόμη είναι πολύ νωρίς να μιλάμε με βεβαιότητα για οποιοδήποτε χαρακτηριστικό του αναμενόμενου Samsung Galaxy S6 αλλά θα έχει ενδιαφέρον να δούμε και από άποψη design τι θα κάνει η Samsung, αν θα χρησιμοποιήσει πιο premium υλικά όπως στη σειρά Galaxy A.
Τι θα θέλατε να δείτε από το Samsung Galaxy S6;

Concept του Samsung Galaxy S6
samsung galaxy s6 project zero, Samsung Galaxy S6, ανασχεδιασμός από την αρχή με ονομασία Project Zero;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

35 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dark_master

Αν ισχύουν όλα τα παραπάνω τότε:
1 θα έχουμε αποσπωμενη μπαταρία? Για μένα καλύτερο αλλά τι θα λένε όσοι τόσο καιρό ευαγγελιζονταν το αντίθετο.
2 Micro SD?

Ελπίζω να φτιάξουν ενα στιβαρό τηλέφωνο όπως το Μ8 η τουλάχιστον με κατασκευή όπως του Alpha και όχι του Note 4 (κεραμινο υλικό περιμετρικά και στις 2 άκρες μέταλλο)
Επίσης αν δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν μέταλλο ας χρησιμοποιήσουν Kevlar όπως η Motorola.
Σίγουρα όμως κάτι καλύτερο από το ήδη υπάρχον (αν κ μεταξύ μας αν πάει καλά το Note 4 δεν περιμένω δραματικές αλλαγές στο σχεδιασμό).

George

Εγω λέω να βάλει 40mpixel κάμερα μήπως και περάσει σε πωλήσεις το iPhone!! Έχοντας iPhone 6 με 8,1MP έχω να πω ότι είναι ακριβώς ίδια ποιότητα αν όχι και καλύτερη από το S5..μετά εμείς είμαστε τα πρόβατα!!

Giannis Charp

Καιρός ήταν!Το τωρινό σχέδιο το έχει βγάλει η Samsung από καρφίτσα μέχρι και υποβρύχιο.
Εύχομαι να ξηλώσουν κι αυτό το χάλια hardkey στη μέση.

jonjon

Το πάθημα έγινε μάθημα! Σίγουρα 64bit , βελτιωμένη κάμερα , στα υπόλοιπα πρέπει να είναι απλά top specs , και διαφορετικό σχεδιασμό η σειρά Α είναι μια καλή αρχή .

vasilis

Αντε να βρώ του χρόνου τηλέφωνο με απλή FHD οθόνη… μάλλον απο το s5 θα πάω σε κινέζικο που θα έχουν FHD ,με μεγαλύτερη ανάληση πάει χαμένη απόδοση ταχύτητας και μπαταρίας στο τηλέφωνο.
Εδώ καλά καλά ίσα που καταλαβαίνω απο κοντά διαφορά απο 720p στα 1080p στις 5 ίντσες.

Bottox

μακάρι να είναι σαν την εικόνα..(πολλά ζητάω :p)
το θέμα είναι ότι με όλα αυτά που λέει αν ισχύουν δεν το γλιτώνουμε το 800ari (849 για εμάς τους @@@ τους Έλληνες)

jonjon

Ξέχασα το πιο βασικό να μην μεγαλώσει άλλο! Το μέγεθος του s5 είναι ιδανικό , λίγο τα περιθώρια πάνω κάτω και πλάι και είμαστε εντάξει.

Νίκος

Μακαρι ναταν ο σχεδιασμος οπως αυτου του project. Παλι βλακεια σχεδιασμο θα βγαλει…

gio

Τι θα θέλατε να δείτε από το Samsung Galaxy S6;
1ον να μεινει η αναλυση σε FHD
2ον να μικρυνουν τα bezel και να γινει πιο λεπτο
3ον μεταλλικο πλαισιο
4ον η οθονη να μην μεγαλωσει ουτε 0.1″
5ον 64-bit Snapdragon 810 αναγκαστικα
6ον καλυτερη αυτονομια και turbo charging

Enzo

Άρχισαν τα concept και πάλι!! Εγώ το φαντάζομαι ανάμεσα στο alpha και το ΝΟΤΕ 4, με premium στοιχεια στην κατασκευή, χωρίς εκπτώσεις σε κανέναν τομέα.

Θα μου άρεσε να έβλεπα μια ριζική αλλαγή στο design (όπως πχ είχε γινει από το s2 στο s3).

Λεωνίδας

Σε λίγο οι οθόνες θα ξεχειλίζουν έξω απ’τα τηλέφωνα…Ειπαμε μικρά περιθώρια αλλά να μπορείς να πατήσεις το δάχτυλό σου στην άκρη της οθόνης ή να βάλεις μια θήκη για προστασία χωρίς να καλύπτει την οθόνη!

Anima mundi

Η Samsung δεν έχει φιλοσοφία ούτε γούστο.
Ακολουθεί τη συνταγή του πέτα ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά απο πλευράς specs,μεγάλωνε την οθόνη κάθε χρόνο 1 ίντσα και φρόντισε να ανταγωνίζεται όσο περισσότερο γίνεται το iphone όπως πχ τα 32/64/128 gb και βγάλτο και σε 35 εκδόσεις!
Τα ίδια ακούγαμε και για το S5 και βγήκε αποτυχία.
Το μόνο κινητό που κρατάει χαρακτήρα για την ώρα είναι το Note.
Μην πέσετε να με φάτε,galaxy s3 έχω αλλά η αλήθεια να λέγετε.

giannis

Η samsung έχει πέσει σαν εταιρεία όπως είπες αφού δεν ακολουθεί συγκεκριμένη φιλοσοφία .Το πιο κλασσικό παράδειγμα είναι το s5 που αρέσει σε ελάχιστους και είναι λογικό όταν είναι τόσο ακριβό και είναι πίσω από τα υπόλοιπα μοντέλα του ανταγωνισμού

bill

θα θελα πολυ να ρωτησω ολουςςςςςς εσαςςςς που θελετε 64-bit cpu
εχετε την παραμικρη ιδεα τι ακριβως ειναι η 64bit cpu και σε τι χρησιμευει περα απο την 32bIt cpu??

Τομ

Οπως ειπε ο Vasilis πιο πανω αντε του χρονου να βρεις high end κινητο με 1080p

Asterios Stelios

Φιλε Bill για πες εσυ τη διαφορά με τα συν και τα πλην γιατι καποιοι δεν ξερουμε τι ξερεις

vladimiros

Εγω πιστευω πως η οθονη του s6 θα ειναι στανταρ στις 5.5 ιντσες αφου λενε οτι θα βαλουν 2,560×1,440 (QHD αναλυση..κ σιγουρα θα εχει αλουμινιο το κινητο δν γινεται παλι πλαστικο αλλιως θα φαει παλι κραξιμο..

Dami

Ολο για προβατα διαβαζω…οι μεν πληρωνουν καθε χρονο για να παιρνουν ενα κινητο ελαχιστα αναβαθμισμενο απο το προηγουμενο μοντελο και οι δε πληρωνουν καθε χρονο για να παρουν ενα κινητο με top specs που θα τους ειναι οσο χρησιμο τους ηταν και το προηγουμενο (+ τα specs θα πηγαινουν χαραμι γιατι δεν θα ξερουν να τα εκμεταλλευτουν).Αντι να ζητατε ενα κινητο που θα εχει τρελη αναλυση και επεξεργαστη 64 bit,εγω λεω να ζητησετε να φτιαξουν ενα κινητο που να αντεχει πανω απο 1-1,5 μερα η μπαταρια του

Alexis

Αν δεν δω 5Κ ανάλυση σε οθόνη 5 ιντσών με 1,000,000 ppi δεν αγοράζω!
Έλεος πια! Πόση δύναμη χρειάζονται πια τα κινητά; Πόση ram? Ασχολήσου λίγο με την ποιότητα κατασκευής, με την μπαταρία που εμεινε 10 χρονια πισω ο τομέας αυτος, άσε τα 5.1 5.23 5.47 ίντσες και βγάλε μια 5 ιντών οθόνη με διαστάσεις S4 και Full HD οθόνη! Βάλε OIS στην κάμερα, βάλε μια καλή μπροστινή κάμερα, φτιάξε λίγο το touchwiz! Εγώ αυτά θα ήθελα να δω στο S6! Ούτε 4gb ram ούτε snapdragon 810 , ουτε κυρτές οθόνες!

pavlos m8

Χαλαρωστε λιγο με τις premium συσκευες οπως το m8.Το εχω, μου βγηκε προβληματικο και μακαρι να να ειχα ενα πιο κακομουτσουνο κι ας ηταν πλαστικο το καπακι του.Ημουν φανατικος htcακιας αλλα μετα απο δυο συνεχομενες προβληματικες συσκευες (onex-m8)δε μπορω να μη στραφω αλλου. Η ουσια ειναι η απροβληματιστη λειτουργια και οχι φρου φρου κι αρρωματα.

Χρηστος

Έχω θα ήθελα να ξέρω πως κάνουν τα project τόσο ωραία και στο τέλος βγαίνει στην παραγωγή μια βλακεία !!

VasiliS4mini

@Vasilis είναι μεγαλύτερο άρα καλύτερο….πλάκα κάνω.
Αφού τα κινητά εξελίσσονται και έχουν φτάσει τους επιτραπέζιους υπολογιστές είναι λογικό να περνάνε και αυτά σε τετοια επίπεδα.
Αν και εχω διαβάσει πολλές φόρες για τις διαφορές μεταξύ 32bit vs 64bit δεν έχω καταλάβει ούτε εγώ την ουσιαστική διαφορά. Αν θυμάμαι καλά το ενα σύστημα κάνει καλύτερη διαχείριση δεδομένων και καλύτερη κρυπτογράφηση και άρα θα έχει καλύτερη διαχείριση της ισχύος και μεγαλύτερη ασφάλεια δεδομένων. Αυτά όμως θα πρέπει να συνοδεύονται και απο 64bitες εφαρμογές. Επίσης έχω διαβάσει οτι για να είναι αποδοτικό ενα 64bitο σύστημα θα πρέπει να έχει το λιγότερο 4Gb ram. Τώρα αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας μας διαφωτίσει.

DimitrisZ

Εγω παντως θα ηθελα το S6 καπως ετσι

https://techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-f-new-leaked-render-9876/

Prideous

Αν μεγαλώσουν τις ίντσες στο s6 τότε το note 4 που θα το φτάσουν ;;;;
Αλλα μάλλον το βλέπω και εγω για s6 5.5 note 5 6.0

bill

@VasiliS4mini
πανω κατω ειπες την γενικη ιδεα καλο θα ηταν να το διαβασουν μερικοι μερικοι κ να μν χαιρονται που περνουν κινιτο με 64bit cpu κ νμζουν οτι εχουν κτ τρελο
αυτη τν ιδεα εχουν βαλει σε ολους απτο marketing που εκανε η apple για τν πρωτο 64bito επεξεργαστη (και καλα) και θελετε ολοι να το χετε standar λες και ξερετε τι ειναι η ακομα καλυτερα λες και θα σας φανει χρησιμος..
ολο μπαρουφες διαβαζω
η 64bitoi ειναι πιο γρηγοροι κτλπ κτλπ

JohnPerl98

Ως κατοχος galaxy s4 ειμαι πολυ ευχαριστηνενος απο αποδοσεις οθονης και χρωματων καθως και ram κι επεξαργαστη. Ομως η μπαταρια πεθαινει ευκολα σε λιγες ωρες! Πιθανως να το διορθωσανε στα επομενα μοντελα αλλα απο τη στιγμη που ουτε σκεφτομαι να το αλλαξω ουτε εχει ερθει αναβαθμιση δεν ειμαι ευχαριστημενος για τηλεφωνο 1.5 ετους σε αυτον τον τομεα! Πρεπει να βγαλει ενα τηλεφωνο που να ανταποκρινεται στις αναγκες του χρηστη και να μπορει να παιρνει αναβαθμισεις χωρις να λαγκαρει τουλαχιστον 2 χρονια μετα την κυκλοφορια του! Μια ναυαρχιδα με τα πιο συγχρονα χαρακτηριστικα και premium υλικα αλλα οχι πανω απο 5.2″ και οχι πανω απο fHD οθονη για μεγιστες αποδοσεις! Να δωσουν και λιγη βαση στην ποιοτητα της φωτογραφιας (βλ iPhone 6) κι οχι στα mp. Ομως η εταιρεια πρεπει να διορθωσει και τα softwares που δινει με καθε τηλεφωνο. Να κοιταξει να τα ελεφρυνει λιγο αλλα και να δινει πιο πολυ εσωτερικο χωρο ελευθερο. Α και μη γινει καμια χαζομαρα να δουμε 16gb μνημη παλι!

Μπορει να μην την συμφερει αμεσα ομως ετσι κερδιζει την εμπιστοσυνη των καταναλωτων για αγορα και επομενης συσκευης! Μακροχρονια εσοδα δηλαδη.

TOm

Παυλο και αυτο που λες αλλα και αν σου παθει κατι το κινητο να εχεις απο πισω μια εταιρια με σοβαρη υποστηριξη. Θα το λεω και θα το ξαναλεω. Στον ενα χρονο το s3 μου βαρεσε μπιελα. Συγκεκριμενα μου χαλασε η καμερα δεν ξερω τι ακριβως επαθε. Πηγα στο σερβις στο Χαιδαρι και σε μια ωρα το κινητο ειχε καινουρια πλακετα και εγω στο δρομο για το σπιτι μου. Τα πραγματα χαλανε. Ειδικα σημερον ημερα. Η εποχη που το ανυπαρκτο after sales support περναγε στο ντουκου (με πρωτη και καλυτερη στην ανυπακρτη υποστηριξη την σονυ) περασε πλεον ο πελατης πληρωνει και την υποστηριξη.

ΠΑΝΤΕΛΗΣ

Παιδιά όλα σχετικά και ανάλογα με το γούστο του καθενός,σεβαστή κάθε άποψη,π.χ είμαι ευχαριστημένος με την αλλαγή που έκανα από Galaxy s2 σε Galaxy s5 σε μέγεθος οθόνης,ανάλυση,μπαταρία που δεν περίμενα να κρατάει με μέτρια χρήση 2 1/2 ημέρες κ.α.Τώρα αν κάποιοι δεν τους αρέσει το design και το ότι δεν είναι μεταλλικό ας επιλέξουν κάποια άλλη συσκευή από άλλη εταιρία μεταλλική αλλά μην λένε η Samsung είναι μάπα και διαφορες άλλες προσβολές…

Mike

Μετά το έκτρωμα s5 και το κινητό προσβολή για τους πελάτες της ελπίζω να σοβαρευτουν εκεί στη samsung, εξάλλου δεν ειναι και apple να κοροϊδεύουν τον κοσμο για πάντα.. Φτιαξτε το άθλιο touchwiz σας επιτέλους, 16 πυρινο να το κανετε με αυτο το σκουπίδι πάλι τα ιδια θα είναι. Μπαταρια, ξυπνατε σας πηραν φαλλαγγι όλοι. Σχεδιο κανονισε να βγαλεις παλι μια χοντροκομενη συσκευη με πλαινα εμπνευσμενα απο μπορντούρα ρωσικων πηρουνιων στη λαϊκή. Εισαι στο οριο να ξεφτυλισεις την σειρα galaxy εκτος αν στη τελικη το θέλετε..

Thodoris

Απορώ γιατί ο καθένας έχει άποψη χωρίς να το ζήσει. Το galaxy s5 είναι ένα πολύ καλό κινητό.
Τα μεγαλύτερα προτερήματα του είναι η αυτονομία και αποσπώμενη μπαταρία, η απίστευτη φωτεινότητά του και τέλος το άψογο service.
Αν σε κάποιους δεν αρέσει το touchwiz απλά το αλλάζουν.
Δεν θεωρώ το galaxy s5 έκτρωμα και είμαι ευχαριστημένος με την αγορά μου.

Mike

Κι εγώ απορώ που το πηρες εκτος αν πριν ειχες ενα απλο κινητο οποτε η μεταβαση αναμενόμενο να σε ευχαριστήσει. Στην κατοχή μου ειχα s1,s2,s3,nexus 4,s4,s5,g2 και λογω δουλειάς έχω δουλέψει σχεδόν όλα τα κινητά που έρχονται επίσημα Ελλάδα. Αποσπώμενη μπαταρία, οθόνη, service είχα και στο s2. Για αυτονομία δες το g2. Αν ειναι να αλλάζω touchwiz να τα πουλάνε 300 ευρω.. Το κινητό από όταν βγήκε ηταν μια απογοήτευση εμφανισιακά και μηδέν σε πρωτοπορία, ευτυχώς φανηκε και στις πωλήσεις του. Ελπίζω να διορθωθούν με το s6 κι όχι μόνο να ζητάνε 700αρια.

giannis

ωραιο το S6 αν ειναι ετσι!!ενδιαφερομαι να παρω το note 4 ξερει κανεις με το Snapdragon η το Exynos ειναι καλυτερο?

TOm

Ξερω οτι με τον snap εχει καλυτερη μπαταρια ενω δεν εχω δει κατι για διαφορες στην αποδοση.

Theo

@TOm το αντιστροφο. Καλυτερη μπαταρια εχει αυτο με τον exynos, αλλα και καλυτερη αποδοση. Στο μελλον πιστευεται οτι θα τα φερει στα ισα και τα δυο. Απο οτι λενε σε αλλο φορουμ ατομα που εχουν και τα δυο μοντελα.

zois

οσο εντιποσιακο απο ολες της πλευρες και αν βγει με οθονη πανω απο 5.2 ινζες εγω πρωσοπικα θα το θεορισω αποτιχεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.