Samsung Galaxy S6, Με 6.9 χλστ. πάχος και κάμερα που προεξέχει;

Τo Samsung Galaxy S6 διέρρευσε και πάλι, αλλά ατή τη φορά όχι σε φωτογραφίες ή renders μέσα σε θήκη. Διέρρευσαν τα σχέδια τα οποία έρχονται από την Κορέα και αποκαλύπτουν τις διαστάσεις του. Σύμφωνα με το νέο leak η νέα ναυαρχίδα θα έχει διαστάσεις 143.30×70.81×6.91 χιλιοστά σε αντίθεση με το τωρινό Samsung Galaxy S5 που είναι στα 142×72.5×8.1 χλστ.

Από τα σχέδια βλέπουμε την ίδια σχεδιαστική γραμμή με τα προηγούμενα leaks με το flash και τον αισθητήρα καρδιακών παλμών τοποθετημένα δίπλα από την κάμερα και όχι από κάτω, αλλά αυτό που βλέπουμε για πρώτη φορά είναι το γεγονός ότι η κάμερα προεξέχει όπως η κάμερα του iPhone 6.

Ωστόσο δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το leak. Θα περιμένουμε να δούμε τα επίσημα αποκαλυπτήρια 1η Μαρτίου στη Βαρκελώνη.

Update: +renders
samsung galaxy s6 dimensions, Samsung Galaxy S6, Με 6.9 χλστ. πάχος και κάμερα που προεξέχει;

samsung galaxy s6 dimensions, Samsung Galaxy S6, Με 6.9 χλστ. πάχος και κάμερα που προεξέχει;

samsung galaxy s6 dimensions, Samsung Galaxy S6, Με 6.9 χλστ. πάχος και κάμερα που προεξέχει;

samsung galaxy s6 dimensions, Samsung Galaxy S6, Με 6.9 χλστ. πάχος και κάμερα που προεξέχει;

samsung galaxy s6 dimensions, Samsung Galaxy S6, Με 6.9 χλστ. πάχος και κάμερα που προεξέχει;

samsung galaxy s6 dimensions, Samsung Galaxy S6, Με 6.9 χλστ. πάχος και κάμερα που προεξέχει;

samsung galaxy s6 dimensions, Samsung Galaxy S6, Με 6.9 χλστ. πάχος και κάμερα που προεξέχει;

samsung galaxy s6 dimensions, Samsung Galaxy S6, Με 6.9 χλστ. πάχος και κάμερα που προεξέχει;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Enzo

Σωστό μέγεθος, καλά υλικά κατασκευής, κορυφαία specs, εγγύηση Sammy…..με βλέπω να το παίρνω!

Panos

Κ δ παίρνεις απευθείας το αυθεντικό; Κυκλοφορεί ήδη κ λέγεται iPhone 6…

nickoskr

@Panos κλαίω… έχεις δίκιο… αν κάνει τέτοια αντιγραφή θα φάει τρελό κράξιμο η sammy. είμαι περίεργος να δω πόσο θα είναι η μπαταρία του όμως γιατί το μόνο αρνητικό στα iphone είναι αυτό κατ εμέ…

Thanoslam

Συμφωνώ με τον panos.

Enzo

Θα το έπαιρνα…αν δεν είχε IOS

nikmour

Μας πρήζατε με το “καρούμπαλο” στο L925. Και iPhone 6 και τώρα S6 ακολουθούν την ίδια γραμμή.
@panos ορισμένοι δεν αντέχουν IOS ας πάρουν το s6. Δικαίωμα τους.

kostikas00

Μιλάμε για τρελό fail πάλη η samy. Απατο θα πάει και αυτό…καλά να πάθει. ..βγάζει κινητά που κολλάνε,πλαστικοπιημενα, πανάκριβα, και όχι και τόσο hi end.

Giorgos

Άλλο ένα ίδιο βαρετό galaxy…που δεν προσφέρει απολύτως τίποτα καινούργιο εκτος από λεπτότερο σασσι και ακόμα μικρότερη μπαταρία….next…

Theo

Μου αρέσει που κάποιοι υποστηρίζουν ότι η κάμερα προεξέχει όπως το iphone 6. Θα μας τρελάνετε, όλα μα όλα τα galaxy έχουν κάμερα που προεξέχει. Μάλλον το σωστότερο είναι ότι η κάμερα του s6 προεξέχει όπως το s5 και note 4. Κλασσικό galaxy δηλαδή με το ίδιο εξόγκωμα που είναι φυσιολογικότατο θεωρώ ως κάμερες με 16 mp και OIS ενώ άλλες εταιρίες βάζουν την μισή ανάλυση. Επίσης πρέπει να σταματήσει αυτό κάθε φορά μοιάζει με το ένα μοιάζει με το άλλο. Κάθε εταιρία έχει τη σχεδιαστική της γραμμή. Αν δεν σας αρέσει πάτε αλλού. Και η apple κάθε χρόνο βγάζει το ίδιο κινητό σε εμφάνιση όμως πουλάει. Δεν ξέρω τι περιμένετε να δείτε, κινητό σε σχήμα κύκλου ;

Αστέριος Στέλιος

Αν είναι τελικά αυτό το SGS 6 …που μάλλον αυτό είναι. ..τότε απορώ ( και εγώ ) με project “0”…
Όταν λες πάω απ το “0” φτιάχνεις κάτι από την αρχή. …και όταν το πας από αρχή δεν κάνεις ότι έκανες από το SGS 1 δλδ να αντιγραψεις όπως τότε το iphone. ..
Γιατί κακά τα ψέματα αν αυτό είναι το sgs 6 τότε ναι iphonizei πολύ μάλιστα. .. και σε XPERIA Z φέρνει και ναι ξαναντεγραψαν οι Κορεάτες. ..όπως όλοι άλλωστε καθώς είναι γνωστό δεν υπάρχει πλέον “παρθενογέννηση” …
Όσον αφορά την ίδια τη συσκευή ως τελικό αποτέλεσμα ΝΑΙ ΜΟΥ ΑΡΈΣΕΙ και μάλιστα ΠΟΛΎ! !!!
ΑΝ βγει που θα βγει …64 μπιτο , με 4 gb ram στερεοφωνικά μπροστινά ηχεία dual tone led flash ( αυτά τα θέλω οπωσδήποτε )στις 5.0 με 5.3 ” οθόνη, με FHD και μπαταρία στα 3000+ τότε θα είναι το 4ο galaxy της σειράς “s” που θα αγοράσω. …αρκεί η τιμή να είναι λογική… Αν όχι θα το τσιμπήσω όταν πάει κοντά στα 450 €…

chris

Από τα πιο άσχημα smartphones… Άθλιο design όπως και τα προηγούμενα galaxy…

Enzo

Άθλιο ειναι το design του S6 ή των θηκών για το S6? Κάποιοι έχετε μπερδευτεί μου φαίνεται….

adonis

απο οτι καταλαβα το project zero αναφεροταν καθαρα στις θηκες του s6 γιατι η συσκευη ειναι χειροτερη και απο τον κλωνο του iphone6

vws

Δηλαδή με λίγα λόγια, αναλογία μεγέθους – οθόνης 68%……

Jannhs

Theo η apple βγαζει το ιδιο μαυραδι σχεδιαστικα (το εχω 1 μηνα μετα απο 4 android συσκευες )ομως, βγαζει 1 το χρονο, το υποστηριζει, δεν κολλαει, το πουλας ανετα. Ακομα κ για ανταλλακτικα θα το παρουν. Το μονο π αξιζει στην samsung πλεον ειναι η amoled γ μενα το σχεδιο το βαρεθηκα.

Παναγιωτης Ρ.

Απο το κακο στο χειροτερο σχεδιαστικα αυτη η εταιρεια.

Sot11

Quiz για δυνατούς λύτες: για βρείτε ποιο άλλο κινητο έχει ακριβώς 6.9 χιλιοστά πάχος, εξωγκομα στην κάμερα, τα συγκεκριμένα volume buttons, αυτα τα bezel, στο κάτω μέρος ειναι ίδιο με αυτό, έχει τα ίδια υλικά κατασκευής και θήκες που ειναι διαφανή πίσω;

darko

Οταν οι Κορεατες αντιγραφουν Αμερικανους το αποτολεσμα ειναι αυτο που βλεπουμε.Απλα δεν μπορω να καταλαβω πως οι ανθρωποι τα προσπερνανε αυτα και τους αρεσει ολο αυτο σαν συνολο?Βλεπε πρωτο Comment.Sony και sharp μονο για εμου.Οι αλλοι ειναι να χαμε να λεγαμε.

Γιάννης

Τι να το κάνουμε ρε Samsung που θα είναι κορυφαίο σε benchmarks , κάμερα και οθόνη όταν σχεδιαστικά είναι μέτριο? Μακράν καλύτερο το A7.

Vagelis

Λίγο offtopic αλλά βλέποντας τις διαστάσεις του S5 και επειδή είναι κάτι που πάντα κοιτάω σε μία συσκευή, δεν μου φανηκαν και τόσο μικρές όσο πίστευα..γιατί συνέχεια άκουγα για τα bezels της SONY και έριξα μια ματιά στο screen-to-body ratio και με έκπληξη διαπίστωσα ότι του S5 είναι 69.6%, του Z2 69.3% και του Z3 70.9%.. Ποτέ δεν το είχα προσέξει γιατί από τα σχόλια που διάβαζα θεωρούσα ότι η SONY είναι πολύ πίσω σε αυτό το θέμα.. πόσο μάλλον που τελικά υπερέχει κιόλας.. τι να πω, γιατί αυτή η προπαγάνδα και προκατάλυψη.. η οποία τελικά είχε μεταδοθεί και σε μένα..

τσαλις

και παλι καλα να λεμε…μια φυσικη εξελιξη της σειρας galaxy αρχιζει να φαινεται….

Genesis

η sammy έχει καταντήσει βαρετή μόνο τα note έχουν ενδιαφέρον πλέον.

τσαλις

καποια στιγμη η σειρα galaxy θα παψει να υπαρχει και μαλιστα πολυ κρατησε…καλο θα ειναι να επικεντρωθει μονο στα low budget κινητα και φυσικα στο note που παντα παλι καλα.

πετρο;

Συγνωμη ολοι κραγεται οτι τα σαμσουν ειναι ακριβα πατε καλα;ενα i-phone εχει τη διπλασια τιμη κακη καμερα και πααααντα το ιδιο design.Εγω υποστοιριζω σαμσουνγκ επειδη ειχει καλο λογισμικο καλη καμερα αρκετα καλη μπαταρια και 2-3gigabite ram ενω το i-phone 6 1gigabite και με το που λενε πτι θα εχει 2gigabite ο

νικ

δεν μπωρο αλο την ιδια κοψια θα ξερασω απο το 3αρι ιδιο ειναι

marios

Παιδιά αυτό που γράφεται πως η SAMSUNG είναι κορεατική εταιρία και η apple είναι αμερικανική με τρελένει , επειδή τα iPhone σταμπάρονται στον Καναδά θα πει πως είναι αμερικανική εταιρία ??? Και δεν αντιγράφει την apple ( μέχρι το iphone 5s έφτιαχνε κινητά που δεν προεξέχει η κάμερα, μετα η apple αντέγραψε την Samsung και έβαλε στα iphone 6&6plus κάμερα που προεξέχει σαν το s5 . Αν θυμάστε καλά εσείς που λέτε για την σαμυ ) Αν βγει με τιμή στα 400-500 θα είναι καλη πρόταση απο την Samsung …!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.