Samsung Galaxy S Edge: Με διπλή κυρτή οθόνη;

Το teaser της Κορεάτικης εταιρείας μπορεί τελικά να προδίδει την εμφάνιση του Samsung Galaxy S Edge σχετικά με τις φήμες για κυρτή οθόνη και από τις δύο μεριές, έναν μήνα σχεδόν πριν την επίσημη παρουσίασή του. Όπως νωρίτερα αναφέραμε, υποθέσαμε ότι αυτό το σχέδιο στο teaser της Samsung να είναι η μεταλλική κατασκευή της συσκευής.

Μια νέα φωτογραφία δημιούργημα κορεάτικης ιστοσελίδα, παρουσιάζει το πως θα μπορούσε να είναι η αριστερή κυρτή μεριά της πολυαναμενόμενης συσκευής.

Δεδομένου ότι αυτή η μεριά είναι η αριστερή, την επιβεβαίωση σχετικά με την κυρτότητα και από τις δύο μεριές την λαμβάνουμε υπόψιν μας και από τον σχεδιασμό του Samsung Galaxy Note Edge, οπου βρίσκουμε την κυρτότητα της οθόνης στο δεξί μέρος της συσκευής.

Τίποτα όμως δε μπορεί να επιβεβαιωθεί πριν την τελική παρουσίαση του μοντέλου, με όλες αυτές τις διαρροές και τις πληροφορίες να μας αφήνουν σε αγωνία για το τελικό αποτέλεσμα.

Samsung Galaxy S Edge, Samsung Galaxy S Edge: Με διπλή κυρτή οθόνη;

Πηγή

Κώστας Κοσμόπουλος

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μάκης

Ακόμα δεν έχω καταλάβει τη χρησιμότητα της κυρτής οθόνης οθόνης…

τασος

Αυτη ειναι η δεξια πλευρα κοιταξτε στο εικονιδιο με το μνμ δεν μπορει να ειναι αριστερα γιατι δειχνει το 2 αναποδα

Jiacobi

Η δεξια μερια ειναι οπως ειπε και ο τασος, φαινεται απο το νουμερο κατω απο το μηνυμα, οπως επισης φαινεται ξεκαθαρα και το power button στο πανω μερος της συσκευης (επειδη δε θα υπαρχει χωρος δεξια και αριστερα, λογω κυρτοτητας..)

Κατα τ’αλλα πραγματικα δε βρισκω χρησιμποτητα, απλα για εντυπωσιασμο το υανταγωνισμου γινεται.. Θα εχει δυσκολο κρατημα, και επισης να δουμε και τις θηκες πως θα εφαρμοζουν στο κινητο.. Ενα αναμωνει λοιπον..

morfeas

Λοιπόν για να μην έχετε αγωνία το καινούργιο galaxy θα βγει σε 2 εκδόσεις,μία κανονικη (πιο οικονομική )και μία με κυνηγάει οθόνη και από τις 2 πλευρες (ακριβή περίπου 1000€)γυαλί μπρος πίσω και μέταλλο! !!πολύ όμορφο κινητό και θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα μετά το Πάσχα!!!Και αν δεν με πιστέψετε θυμηθείτε τα λεγόμενα μου για να ανακαλεσετε όταν παρουσιάσουν! !!!

inblx

Ειμαι ο μοναδικός εδώ μεσαυ που θα γούσταρε αυτή να ηταν η κάτω πλευρά???

Nikos

Εχω την εντυπωση οτι τα κουμπια θα ειναι στην πλατη της συσκευης, στο καπακι δηλαδη. Θυμαστε μια φωτογραφια που διερευσε με το πισω μερος που ελεγαν οτι μαλλον θα εχει κουμπια εκει σαν το LG?

Dimitris

Ποιό το νόημα της κυρτής οθόνης;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.