Δευτέρα
02/02/2015

Samsung Galaxy S6 με οθόνη dual-edged;

Πολλά έχουν ακουστεί τελευταία για την επόμενη ναυαρχίδα της Samsung, το Galaxy S6. Από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών περιμένουμε Exynos 7420 chipset με octa-core CPU, 3GB of RAM και 20 Megapixel κάμερα. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα όσο αφορά την εξωτερική του εμφάνιση.

Πιθανολογείται ότι θα είναι σε θήκη με μεταλλικό frame, σαν αυτές της σειράς Α της Samsung, και θα διαθέτει ένα back panel με εικονίδια (e-ink display, camera optics) που θα εμφανίζονται όταν η συσκευή είναι σε λειτουργία. Επίσης, λέγεται ότι μπορεί μια παραλλαγή του νέου Galaxy S6 να είναι η κυρτή οθόνη, όπως το Galaxy Note Edge, ακόμα και αμφίπλευρα. Αν αυτό γίνει πράξη το όνομα που θα πάρει η συσκευή θα είναι Galaxy S Edge.

Πράγματι, στο παρακάτω σκίτσο φαίνεται μια αμφίπλευρα κυρτή οθόνη που εκτείνεται ως το πίσω μέρος και που ίσως σαν σχεδιασμός να επιτρέψει την αλληλεπίδραση του χρήστη με την συσκευή του (GUI). Κάτι ακόμα άξιο προσοχής στο σκίτσο που διέρρευσε είναι ένα καινούργιο χαρακτηριστικό που το περιγράφεται σαν ‘Pop-up’.

Είναι ένα panel στην κορυφή της συσκευής για το οποίο δεν έχει γίνει γνωστό τι θα προσφέρει στην λειτουργικότητα και αν τελικά συμπεριληφθεί στην τελική εικόνα της συσκευής.
Το σκίτσο μας δίνει μια γενικότερη εικόνα του πολυαναμενόμενου Galaxy S6 που μπορεί όμως να αποδειχθεί άσχετη.

Σε αναμονή, λοιπόν, για τα αποκαλυπτήρια του από την ίδια την εταιρεία, που φαίνεται ότι θα είναι η 1η Μαρτίου.

Samsung Galaxy S6 dual-edge patent

Πηγή

Δώρα Θεοχάρη

Μάθε για: , , , ,

Συντάκτης: .


2 Σχόλια

  1. Ο/Η GRgamer22 λέει:

    Γιατί η κάμερα είναι πάνω στην οθόνη? :P

  2. Ο/Η kostas λέει:

    @GRgamer22 αυτο που βλεπεις ειναι το πισω μερος

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.