Samsung Galaxy S6: Διέρρευσαν τα ακουστικά με design a la Apple

Σε δυο μέρες θα μάθουμε επιτέλους τι έχει ετοιμάσει η Samsung με τα πολυσυζητημένα Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 Edge. Μέχρι την τελευταία στιγμή όμως θα συνεχίσουμε να βλέπουμε να διαρρέουν διάφορες φωτογραφίες και πληροφορίες. Αυτή τη φορά έχουμε φωτογραφίες από τα ακουστικά της ναυαρχίδας και φαίνεται ότι με το Project Zero η Samsung είχε βάλει στόχο να αλλάξει τα πάντα.

Αν τελικά είναι αυτά τα ακουστικά που θα συνοδεύουν τα Samsung Galaxy S6 και S6 Edge, τότε βλέπουμε ότι δεν είναι όπως αυτά που έχουμε συνηθίσει και μπαίνουν μέσα στο αφτί αλλά έχουν το design που ακολουθεί η Apple τα τελευταία χρόνια με τα ακουστικά των iPhone.

Τα νέα ακουστικά έχουν πιο premium design από τα προηγούμενα, αλλά πρέπει να πούμε ότι δεν είμαστε σίγουροι για ότι διαρρέει. Το Unpacked event της Samsung πραγματοποιείται την Κυριακή και το Techblog θα βρίσκεται στη Βαρκελώνη.

samsung galaxy s6 ακουστικά, Samsung Galaxy S6: Διέρρευσαν τα ακουστικά με design a la Apple

samsung galaxy s6 ακουστικά, Samsung Galaxy S6: Διέρρευσαν τα ακουστικά με design a la Apple

samsung galaxy s6 ακουστικά, Samsung Galaxy S6: Διέρρευσαν τα ακουστικά με design a la Apple

samsung galaxy s6 ακουστικά, Samsung Galaxy S6: Διέρρευσαν τα ακουστικά με design a la Apple

samsung galaxy s6 ακουστικά, Samsung Galaxy S6: Διέρρευσαν τα ακουστικά με design a la Apple

samsung galaxy s6 ακουστικά, Samsung Galaxy S6: Διέρρευσαν τα ακουστικά με design a la Apple

samsung galaxy s6 ακουστικά, Samsung Galaxy S6: Διέρρευσαν τα ακουστικά με design a la Apple

samsung galaxy s6 ακουστικά, Samsung Galaxy S6: Διέρρευσαν τα ακουστικά με design a la Apple

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

34 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παύλος

Project zero το ονόμασαν, project apple εννοούσαν… Μακάρι να έχουν την ίδια ποιότητα ήχου με της apple τουλάχιστον…

Giorgos

Πραγματικά έχει καταντήσει αηδία η Σάμμυ..απο εκεί που την αντιπαθούσα, τώρα πλεον έχω αρχίσει και την σιχαίνομαι σαν εταιρία..δεν πρόκειται να προτείνω σε κανένα γνωστό να υποστιρίξει τα προιόντα της που έβγαλε χωρίς κόπο…

Sot11

+1 στα δυο πρώτα σχόλια!! Έλεος πια, τμήμα design δεν έχουν;

παπαροκας tiamat

Πωπω ντροπη ρεζιλι κανουν τους οπαδους της με αυτες τις κινησεις απροκαλυπτης αντιγραφης!

stavros

Παιδια εσεις οι οποιοι κραζετε συνεχομετα την samsung πρεπει να πατε να κοιταξετε λιγο πισω. Οχι πολυ, κατα το 2012. Σας λεει κατι ενα Note 2? Αν ναι τοτε θυμαστε πως η apple πηρε λοιπον το περιγραμμα του note και το εκανε σε αλουμινιο!! Οποτε σας παρακαλω να σταματησετε να κραζετε και να σκεφτειτε πως υποστηριζετε μια εταιρια η οποια ζει μονο και μονο απο αντιγραφες απο τοτε μεχρι και τωρα. Ελπιζω να σας καλυψα 🙂 …

Vasilis

Οσο παει και χειροτερευει το θεμα!

steve

Apple ακουστικα και το καλωδιακι που δε μπλεκεται ειναι απο Lg μερια χαχαχα

Costas

Διάβασαν samsung και μπήκαν πάλι τα γνωστά Ifans να ρίξουν την χολή τούς. Σε ένα τεχνολογικό forum τα σχόλια φανατισμού πρέπει να διαγράφονται.

παπαροκας tiamat

Stavre μαζι σου οτι η apple ειναι η ντροπη της τεχνολογιας αλλα αυτο κανει το ολισθημα που υπέπεσε η samsung ακομα μεγαλυτερο!

Αντιγραφει με τη σειρα της τους χειριστους ανιγραφεις!

VasiliS5mini

Φιλε tiamat θέλω να σε γνωρίσω απο κοντα να δω αν εισαι το ίδιο ζοχάδας όσο φαίνεσαι με αυτά που γράφεις εδώ. Ειλικρινά πες μου δεν σου αρέσει η τεχνολογία ? Κάθε φορά που βλέπεις άρθρο τις Samsung προσπαθείς να δείξεις την απέχθεια σου για τα προϊόντα. Σε παρακαλώ επειδή υπάρχουν και λάτρεις των προϊόντων της Samsung όπως και εγώ προσπάθησε να κρατήσεις ένα επίπεδο. Σε ευχαριστώ.

kostikas00

έχει γίνει αδελφοποίησει της samsung στην apple και έχουν κοινό κουμπάρα κοινά εργοστάσια και εργαζόμενους άλλα διαφορετικούς ΠΑΝΙΛΙΘΙΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ!!!δεν αξίζει ούτε δεκάρα πλέον σε κανένα τις προϊόν .μ αρέσει που κράζουν apple και sammy τους κινεζους για αντιγραφες….

j

@VasiliS5mini βασικά θυμάμαι πως παλιότερα (τότε που η Samsung έβγαζε ωραια κινητά…) ο Tiamat υποστήριζε τη Samsung. Άρα αυτί που λες δεν ισχύει. Ολοι έχουμε δικαίωμα να αλλάζουμε γνώμη Π.χ. Εγω προτιμώ τα προϊόντα της Apple, αλλά μπορεί μια μέρα να μην με καλύπτουν και να αλλάξω εταιρεία. Επισης το Apple watch, τουλάχιστον απο τις φωτο δεν ειναι τοσο ωραίο. Εμενα μου αρεσει πιο πολυ το smart watch της Motorola (το ερωτεύτηκα)

Sot11

Προς όλους εσάς τους λάτρεις της Samsung σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε ο Tiamat ηταν φαν της Samsung! Και λέω ηταν γιατι ο άνθρωπος κατάλαβε τι συμβαίνει και ξεκόλλησε! Ωστόσο και εμένα μέχρι την εποχή του s2 μου άρεσε η Samsung! Το θεμα όμως ειναι να είμαστε αντικειμενικοί, δεν είπαμε ότι ειναι καμία φοβερή εταιρεία η Apple αλλα όπως και να το κάνουμε πουλάει! Και σύμφωνα με τις τελευταίες διαρροές ειναι φως φανάρι ότι η Samsung αντιγράφει και μάλιστα έντονα! Δυστυχώς!

Giorgos

Αυτή πιστεύω ήταν η τελευταία μούτζα μου στην Σάμμυ..
Πλέον για μένα…

3 εταιρίες που δεν υπάρχουν:
-Apple
-Samsung
-Sony

Εταιρίες που υπάρχουν:
-Microsoft
-LG
-HTC
-Lenovo & Motorola
Και οι λοιπές κινέζικες εταιρίες που βγάζουν αξιοπρεπείς προιόντα..(Xiamo, OnePlus, Meizu, Oppo, Huawei κτλ.)

παπαροκας tiamat

Φιλε vasilis καλα σου λεει ο j δεν εχουμε δικαιωμα να αλλαζουμε γνωμη??αμα δε μαρεσει κατι θα το κραξω και ας δεν αρεσω στις εταιρείες !

Δε με πλερωνει κανεις!! και οπως ειχε πει ο θεοςςςς ΓΑΠ :
《Δε χρωσταω σε κανεναν!》

Alex

@VasiliS5mini ρε άνθρωπε είσαι θεούλης…Είσαι το μεγαλύτερο Fanboy που γνωρίζω…Τέλος πάντων η σαμμυ το έχει τερματίσει το παιχνίδι…και μετα σου λενε πως οι Xiaomi αντιγράφει άλλες εταιρείες…

VasiliS5mini

Κατάλαβε ο tamat τι εννοώ και εγώ κατάλαβα τι εννοείτε αλλά λιγο επίπεδο στις απόψεις μπορεί να αξίζει περισσότερο από τα καυστικά σχόλια. Anyway αυτό που κάνει η Samsung δεν λέγεται αντιγραφή λέγετε υλοποιηση των αναγκών των καταναλωτών με σκοπό να πλησιάσουν τα θέλω του καθενός. Το κακό είναι ότι τα θέλω τα χειραγωγεί με την τετραετία επιρροή της η Apple. Άρα όλοι η σχεδόν όλοι θέλω ένα iPhone σε Android. Αυτο κάνει η Samsung αλλά με κάποια κακώς κείμενα που αυτά οφείλονται στο software και μόνο. Αυτό με το S6 φαίνεται να αλλαζει .

PM7

παιδια ολοι εσεις που κραζετε την σαμσουνγκ για το συγκεκριμενο αποσπασμα το λιγοτερο που μπορω να πω για εσας ειναι οτι δεν εχετε σταλα μυαλου και εξηγω…
ειναι δυνατον να κραζετε για 1 πραμα που δεν εχει βγει…;; μπορειτε να φανταστειτε ποσες εταιριες στον κοσμο μπορουν να παρουν το ντιζαιν τον ακουστικων του μηλου και να γραψουν απλα σαμσουνγκ και να σας το πουλησουν σαν ειδηση πατε καλα…;;
λοιπον καθηστε να βγει πρωτα και αν βγουν ετσι τα ακουστικα που για μενα δεν υπαρχει ουτε μιση πιθανοτητα θα ειμαι ο 1ος που θα κραξω την σαμσουνγκ που την προτιμω απο καθε αλλη…

Stratos

Έλεος!!!!! Κάτι τέτοιες κινήσεις τις κάνουν οι κινεζικές και τις κρατούμε. Πολύ κόμπλεξ αυτή η εταιρεία!! Να πολύ όμως!! Μια ζωή θα είναι πίσω από την Apple και ας λέτε ότι θέλετε!

gkelyf

MA H SAMSUNG ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ FAN ΤΗΣ APPLE

giannogeorge

Η Samsung φαίνεται ότι το ονόμασε project zero γιατί μηδένισε το ποσοστό αντιγραφής από την Apple. Δεν χρειάζεται να υπάρχει ποσοστό βασικά πλέον, όταν τερματίζει το κοντέρ στο 100%. Zero, λοιπόν.

ΥΓ (κάτοχος Galaxy S, S3, tab pro 8.4. Η αλήθεια βγάζει μάτι, όμως…)

kostas13

Γιατί δεν τα αγοράζει από την Apple δεν καταλαβαίνω .μην μπει και σε έξοδα .

inblx

Εμένα πάλι, την εποχή του S2 δεν μου άρεσε η Samsung. Τώρα έπιασε να μου τραβάει το ενδιαφέρον, με τα αλουμινένια κινητά και τις ταμπλέτες με οθόνες AMOLED. Λίγο να φτιάξει και το Touchwiz θαύματα θα κάνει.

Απλα κανει ορισμένες βλακείες οπως τα ακουστικά, που χρησιμοποιει ίδιο design με τα αλλά της Apple. Δεν καταλαβαίνω την έχθρα όμως. Δεν σ’αρεσει, μην το πάρεις.

Για έμενε οι κακές πλεον εταιρείες είναι η LG, που κάνει θαύματα, όμως το design είναι κακό. Δεν το εννοώ ως την εξωτερική συσκευή, αλλά η κατασκευή της συσκευής. Που έχουν το θέμα της υπερθέρμανσης δηλαδή.
Η Apple, λογο τιμής
Η Blackberry γιατί χάλασε
Και η Nokia γιατί αντιπαθω την Microsoft

konomi21

https://9to5mac.com/2014/12/02/digione-apple-iphone-6-design-patent/
https://www.zougla.gr/games/article/iphone-6-i-aple-antigrafi-kineziki-eteria

Να η Apple που είναι δικό της το σχέδιο από IPhone 6 .
Αντιγράφει από τους Κινέζους και μιλάνε οι άλλοι για την Samsung;

NtinosMD

Πωωωω φανταζομαι αυτοι που κραζουν εδω περι αντιγραφης θα ηταν αυτα τα σπασικλακια στο σχολειο που δεν αφηνανε κανεναν να αντιγραψει απ αυτους και το καρφωνανε στον/στην δασκαλα οταν κανεις το τολμουσε.
Εσεις τσσακωθειτε για το εαν μοιαζουν τα ακουστικα ( OMG ), εγω παντως θα απολαυσω το s6 edge οταν θα λανσαριστει. Cheers!!!!!!

j

kinomi21
Το μεταλλικό περίβλημα και την θύρα sim ετσι την εχουν τα iphone απο το 4αρι και τα κουμπιά απο το 5αρι. Άρα το περίβλημα δεν ειναι αντιγραφή. Εκτος απο αυτο στο μόνο αλλο πράγμα που μοιάζουνε ειναι οι αυτη η περίεργη συνέχεια οθόνης-περίβληματος που δεν ξέρουμε αν η Apple το αντέγραψε απο αυτήν την εταιρια γιατι δεν ειναι τοσο γνωστή. Πάντως εκτος απο τα ακουστικά και το περίβλημα δεν μου θυμίζει εμενα τοσο πολυ iphone

konomi21

J
Είναι το ίδιο πράγμα απλά η Apple έβλεπα 2 γραμμές πίσω και το λογότυπο της και ένα home button μπροστά . Δεν είμαι φαν κάποιας εταιρίας έχω lg smart tv galaxy note 4 iphone 5s και macbook pro . Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όλες η εταιρίες αντιγράφουν η μία την άλλη εμείς δεν έχουμε κανένα κέρδος από αυτό. Υπάρχουν πλέον τόσα διαφορετικά smartphone που κανένα πλέον δεν μπορεί να είναι τελείως διαφορετικό η να μην μοιάζει καθόλου με κάποιο άλλο. Πάρτε αυτό που θέλετε και απολαύστε το . Δεν είμαι φαν κάποιας εταιρίας απλά της τεχνολογίας. Μην τρελαίνεστε πάρτε αυτό που αρέσει στον καθένα και αφήστε τις εταιρίες να λύσουν τις διαφορές μόνες τους αν υπάρχουν εκτός αν έχετε μετοχές . Φιλικά πάντα

Agnostos13

“GALAXY S…the best iPhone, by Samsung!”

Sosimple

Καλα ορισμενοι το εχετε καψει τελειως αμα δεν πληρώνεστε απο καποια εταιρεία για να θαβετε τις υπόλοιπες.. Εργολαβικο και μονιμο θαψιμο. Βγαινει νεο σαμσουνγκ? Αντιγραφη, αχρηστο μακρια, νεο lg? Τα ιδια, σονυ? Τα ιδια. Καλα τοσο στοκοι ειστε που δε βλεπετε οτι ολοι αντιγράφουν ολους και καλα κανουν. Εξέλιξη λέγεται. Τωρα τι σχεση εχει το νεο Samsung με το iPhone σαν ντιζάιν, που ειναι εντελώς διαφορετικά περα απο επιρροές επιμέρους… Και τι κοφτει τον χρηστη αν αντιγραφει? Εγω θελω μια συσκευη που να αντιγραψει τα καλυτερα στοιχεια ολων, γίνεται? Και να μη σου πω που σας εχω γραμμένους ολους που κραζετε τα ιδια και τα ιδια. Get a life! Τιποτα σοβαρο δεν εχετε να κανετε στη ζωη σας και την εχετε βρει με το να κραζετε μονιμα? Εχετε σκεφτει ποτε οτι σαμσουνγκ και apple έχουν ποιότητα κατασκευής και τα παιρνει ο κοσμος? Εχω παρει πανω απο 20 συσκευές, κανενα κινεζικο φθηνο δε δουλευει στα παντα καλα. Lg κλπ δε μιλαει κανεις πχ οτι το g2 που επίσης εχω το gps του ειναι για τον φουτσο (αποδεδειγμενα τεσταρισμενα σε 10 g2), η καμερα που προβάλλεται οτι εχει οπτικο σταθερόποιητή αδυνατει να εστιασει στο σκοταδι κλπ. Το g3 λαγκαρει στα παντα λες… Συνέχεια »

Alexis

@Sosimple τα είπες so simple! Μπράβο 😀

ironmanmark40

Ειναι της μοδας αυτου του τυπου τα ακουστικα, εχει βγαλει και η ms για τα νεα lumia τα wh-308 , παρομοιου σχεδιασμου. Υπαρχουν και απο αλλους κατασκευαστες ιδιου τυπου ακουστικα για ολα τα κινητα.

Spyro

H samsung βγάζει τέτοια ακουστικά από το 2007, έλεος πια με τις αντιγραφές!

Miridones

Η Samsung αντιγράφει ακουστικά και η Apple τηλέφωνα (βλέπε Samsung s4). Αλήθεια που πηγε το ΣΠΙΡΤΟΚΟΥΤΟ της Apple?????

lalakis

Οι μπαρούφες που ακούμε εδώ μέσα ότι η apple αντιγράφει τους Κινέζους δεν έχουν προηγούμενο. Το 6αρι ακολουθεί το design του ipod του 2007..από το 2007! εκείνη την εποχή οι Κινέζοι κατέβαιναν από τα δέντρα να φτιάξουν καμιά σου-πίτσα με ρυζάκι…

κάτοχος s3, tabpro8.4,για να μην ακούσω κι άλλες μπαρούφες..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Σύντομα διαθέσιμο και στη σειρά Galaxy S22 της Samsung;

Σύντομα το Galaxy AI θα είναι διαθέσιμο σε περισσότερες συσκευές της Samsung, με την εταιρεία να μοιράζεται πληροφορίες για την κυκλοφορία.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Fold 6: Απογοητευτικά τα νέα για το σύστημα κάμερας

Η πιο πρόσφατη δημοσίευση του leaker Ice Universe παρουσιάζει μια απογοητευτική εικόνα για το Galaxy Z Fold 6 της Samsung.