Samsung Galaxy S6 edge: Τα καλύτερα features σε 60″ [video]

H Samsung έκανε την υπέρβαση με τα φετινά Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 Edge στα οποία χρησιμοποίησε το πολυπόθητο μέταλλο που ζητούσαν οι fans της εδώ και καιρό ενώ βελτίωσε και το design. Ειδικά το Galaxy S6 Edge με την κυρτή οθόνη στις δυο πλευρές, ήταν αυτό που τράβηξε περισσότερο τα βλέμματα.

Στο νέο promo video του Samsung Galaxy S6 Edge το οποίο έχει τίτλο S6 in: 60, επιχειρεί μέσα σε ένα μόλις λεπτό να δείξει τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του.

Δεν παραλείπει να τονίσει ότι είναι το πρώτο με dual-curved οθόνη η οποία δίνει δυνατότητες όπως People Edge, Edge Lightning, Night Clock, Information Stream. Αναφέρεται στην ασύρματη αλλά και την γρήγορη φόρτιση που σε μόλις 10 λεπτά σου δίνει διάρκεια μπαταρίας έως και 4 ώρες.

Για περισσότερα features μπορείτε να μπείτε στην ειδική σελίδα η οποία περιλαμβάνει διάφορες πληροφορίες που μπορεί να μην γνωρίζετε ακόμη και αν έχετε αγοράσει ήδη το Galaxy S6 Edge. Για παράδειγμα μπορείτε να απορρίψετε μια κλήση βάζοντας το δάχτυλο στον αισθητήρα καρδιακών παλμών.

Samsung Galaxy S6 edge: Τα καλύτερα features σε 60" [video], Samsung Galaxy S6 edge: Τα καλύτερα features σε 60″ [video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρηστος

ρε παιδια παρατηρησε κανενας τωρα τις 3 τελευταιες μερες που εξαφανιστηκαν μερικα icons απο τα quick settings οπως mobile data κτλ…..κωστα γνωριζεις κατι?ευχαριστω

Stratiskas

@χρηστος ναι και σε μενα στο edge εφυγαν πολλοι λενε π διαβασα οτι ειναι ενα λαθος της google και θα φτιαξει με μελλοντικο update..

nik

Super. Αν ειχε αποσπωμενη θα το εβαζα στο ματι.Δυστυχως δεν εχει,οπως κ ραδιοφωνο,ισως για να μην ειναι τελειο.

Κώστάς

Το ίδιο συμβαίνει και σε εμένα και το ανακάλυψα πριν λίγη ώρα.πάλι καλά που μου λύσατε την απορία γιατί ήμουν έτοιμος αύριο κιόλας να επικοινωνήσω με τα κεντρικά να μου αλλάξουν το κινητό..γιατί εκτός από αυτό θέλω να ρωτήσω αν κάποιος έχει πάρει το εξάρτημα για την ασύρματη φόρτιση και αν το έχει σύνδεση και έκανε γρήγορη φόρτιση.εμένα πάντως δεν δουλεύει σωστά..

Παναγιώτης

@Χρηστος και σε εμενα εγινε το εστειλα στον Κώστα να δημοσιευθει κατι τετοιο ωστε να γνωριζουμε οτι δεν ειναι μοναδικο προβλημα αλλα δεν εγινε.

Πέτρος Π

Παρότι δεν είμαι φαν του android ομολογώ οτι είναι όντως εντυπωσιακό κινητό, το είχα δει και από κοντά στα Public, και οι δύο εκδόσεις φαίνονται καταπληκτικές! Μια ερώτηση έχω μόνο, αυτό σχετικά με τη γρήγορη φόρτιση, όταν λέει οτι με 10 λεπτά φόρτιση έχεις 4 ώρες διάρκεια μπαταρίας πως το υπολογίζει? Δηλαδή αν πχ η μπαταρία είναι εντελώς άδεια, πόσο τοις εκατό φορτίζει σε 10 λεπτά? Το αναφέρω απλά επειδή δεν μου φαίνεται τόσο γρήγορη, δηλαδή και στο Νοκια 820 που έχω αν το φορτίσω για 10 λεπτά φτάνει μετά για 4 ώρες διάρκεια και με το παραπάνω… Κατά τάλλα congrats στη Samsung! 🙂

χρηστος

παιδια ανακοινωθηκε η λυση απο την samsung….πατε στο galaxy apps αν δεν εχετε samsung account δημιουργητε και κατεβαζετε την εφαρμογη quickpanel restore και επαναφερει ολα τα χαμενα εικονιδια……

Κώστας

Έψαξα να το βρω αλλά δεν υπάρχει δυστυχώς..υπάρχει κάποιος που το βρήκε??

χρηστος

γραψτω στην αναζητηση κωστα θα το βρεις

Κωστας

Έχεις δίκιο Χρήστο δικό μου λάθος..πήγα και έψαξα στο app store από την βιασύνη μου ενώ είπες Galaxy app.όντως το διόρθωσε!!!επιτέλους!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.