Samsung Galaxy S6 Edge: Σπάει ρεκόρ φωτεινότητας με 933 LUX

Το Samsung Galaxy S6 Edge μαζί με το κανονικό Samsung Galaxy S6 είναι από τις καλύτερες συσκευές που έχει λανσάρει ο κορεάτικος γίγαντας μέχρι σήμερα. Το Samsung Galaxy S6 Edge έρχεται με οθόνη 5.1 ιντσών Super AMOLED ανάλυσης 1440×2560 pixels και 577 ppi, η οποία φαίνεται πως σπάει κάθε ρεκόρ φωτεινότητας.

Η οθόνη του Samsung Galaxy S6 Edge διακρίνεται με το μάτι ότι είναι αρκετά φωτεινή, αλλά το Mobilissimo.ro πήρε έναν ειδικό μετρητή που ονομάζεται luxmeter για να μετρήσει την φωτεινότητα της οθόνης. Οι μετρήσεις έδειξαν 933 LUX με την οθόνη εκτεθειμένη στο φως του ηλίου.

Να πούμε ότι σε αντίθεση με το Samsung Galaxy Note 4, το Samsung Galaxy S6 Edge δεν έχει Auto +5 mode που προσθέτει επιπλέον φωτεινότητα. Το μόνο που έχει είναι το Auto mode το οποίο έχει μια “κρυμμένη” ρύθμιση που κάνει την οθόνη πολύ πιο φωτεινή κάτω από το φως του ηλίου, όπως συνέβη στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Samsung Galaxy S6 Edge: Σπάει ρεκόρ φωτεινότητας με 933 LUX, Samsung Galaxy S6 Edge: Σπάει ρεκόρ φωτεινότητας με 933 LUX

Samsung Galaxy S6 Edge: Σπάει ρεκόρ φωτεινότητας με 933 LUX, Samsung Galaxy S6 Edge: Σπάει ρεκόρ φωτεινότητας με 933 LUX

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

49 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Φώτης

Νομιζω με διαφορα την πιο φωτεινή οθονη γενικα την εχει το Ζ3..714nits!!!

Γιάννης σε λέω

Παιδιά εγώ θα σταθώ σε άλλο θέμα… βρήκα ένα hadns-on στο διαδίκτυο που λέει ότι το Galaxy S6… υπερθερμένεται!!! Αν μου επιτρέπει ο Κώστας να παραθέσω το σχετικό link, είναι από άλλο Ελληνικό κανάλι τεχνολογίας!

Απλώς το αναφέρω για να αποδείξω ότι τα λόγια της Samsung περί υπερθέρμανσης του snapdragon 810 ήταν καθαρά και μόνο για να προωθησει τον δικό της επεξεργαστή και τίποτα παραπάνω, όπως σταδιακά φαίνεται!

Και κάποια παπαγαλάκια που την στήριζαν μέχρι αηδίας σ’ αυτήν την προπαγάνδα είτε είναι τυφλά προσκολλημένοι και πορωμένοι ή είχαν κάποιο προσωπικό συμφέρον να το κάνουν.

Costas

@Γιαννης
Χωρίς να είμαι φαν κάποιας εταιρείας, δεν πιστεύω ότι η Samsung πρέπει να δώσει αναφορά στα αμερικανακια Qualcomm για το ποιον επεξεργαστή θα βάλει στις συσκευές της. Δεν είχαν υπογράψει κανένα συμβόλαιο. Σε όποιον δεν αρέσει ο exynos μπορεί να προτιμήσει αλλο smartphone με τον 810 η και τον 808 αν γουστάρει. Επιλογές υπάρχουν στην αγορά για όλα τα γούστα και τις τσέπες!

spyros

παιδια ειμαι κατοχος G2 και οταν τα εβαλα διπλα διπλα με φουλ φωτεινοτητα αμφοτερα, το δικο μου υπερτερουσε! το εκανα και κατω απο το φως το ηλιου και η οθονη εδειχνε και παλι καλυτερα

Γιάννης σε λέω

@Costas

Προς το παρόν δε σκοπεύω ν αγοράσω κάποια νέα ναυαρχίδα, και αν το έκανα, μάλλον θα αγοραζα το Huawei P8 στην παρούσα φάση με αυτά που έχω δει.

Μια χαρά είμαι μέχρι στιγμής με το Lumia 930, εδώ και 5 μήνες μακριά από Android… 🙂

lneam

Οι μετρήσεις έδειξαν 933 LUX με την οθόνη εκτεθειμένη στο φως του ηλίου.

Το παραπανω σχολιο, δεν μπορω να καταλαβω που το βλεπετε. Η φωτογραφια εχει την συσκευη μεσα σε υφασματινη θηκη και το πανω μερος της συσκευης ελαχιστα εξω, ως αποδειξη του μοντελου μετρησης

Γιώργος

To διάβασα σε άλλο θέμα ότι βγήκε νέα έκδοση του Snapdragon 810 (v2.1) για να λυθεί η υπερθέρμανση: Revised Snapdragon 810 boasts performance and thermal improvements in Xiaomi Mi Note Pro benchmarks…

https://www.phonearena.com/news/Revised-Snapdragon-810-boasts-performance-and-thermal-improvements-in-Xiaomi-Mi-Note-Pro-benchmarks_id69011

Περαστικά σε όσους έγιναν από δήμαρχοι (Android) κλητήρες (windows phone).

Sotiris

Ο Γιάννης μιλάει για παπαγαλάκια όταν οι ίδιες οι εταιρίες που χρησιμοποιούν 810 βγάζουν updates για το socket. Είναι μάλιστα τόσο αξιόπιστος σχολιαστής που κατέχει wp επομένως δεν μπορεί να εκφέρει άποψη για smartphones και τεχνολογία γενικότερα. Το σχόλιο του Mikeus για τον κανίβαλο και το κατά πόσο τον εμπιστευόμαστε στον στοματικό έρωτα ταιριάζει γάντι σε άτομα σαν τον Γιάννη για το πόσο λαμβάνουμε σοβαρά την άποψη τους.

Nick

Τι διαφορά έχουν τα LUX από τα nits ξέρουμε; Στο Z3 μου πάντως η φωτεινότητα είναι πραγματικά πολύ υψηλή, δεν ξέρω πόσα nits δίνει επίσημα η Sony αλλά είναι εντυπωσιακή.

Max91

Xperia Z3 = 713 nits
Galaxy S6 = 563 nits
Galaxy S6 Edge = 553 nits
One M9 = 508 nits

Γιάννης σε λέω

@Sotiris

Από κάτι γελοία υποκείμενα σαν κι εσένα, είμαι σίγουρα καλύτερος.

Αλήθεια γιατί θίγεσαι τόσο πολύ? Σου θίξαμε κάποιο προσωπικό συμφέρον? Εγώ μιλώ με επιχειρήματα, αυτό είναι που ενοχλεί κάποιους όπως φαίνεται. Η αλήθεια πάντα ενοχλεί.

Έχω δουλέψει κινητά Android τεσσάρων εταιριών μέχρι τώρα και πέρασα σε Lumia για καθαρά προσωπικούς λόγους, χωρίς να μ ενδιαφέρει τι θα κάνουν οι υπόλοιποι. Έχω αποκτήσει αρκετά σφαιρική άποψη ως τώρα όσον αφορά την τεχνολογία των smartphone, όπως επίσης είμαι αρκετά νοήμων ώστε να ξεχωρίζω την κάθε προπαγάνδα που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

nick2010

Κανα ρεκόρ στη μπαταρία μπορούμε να σπάσουμε, παρακαλώ ????

Γιατί με τέτοια φωτεινότητα (στο maximum), η μπαταρία ζήτημα να τη βγάζει μέχρι το μεσημέρι…. και μετά παπαλα η φωτεινότητα.

Υ.Γ. ιδιοκτήτης ενός S6

txds

για τον τυπο που λεει πως τα συγκρινε με το g2 και υπερτερουσε παρακαλω ας του κανετε ενα ban μην ξαναγραψει εδω μεσα .
επισεις αυτος που λεει πως το s6 υπερ8ερμενεται , μπορω να του πω με βεβαιοτητα επειδη υπαρχουν 2 συσκευες ( σε εμενα και στην γυναικα ) οτι θα υπερ8ερμαν8ει μονο οταν το εχεις συνδεδεμενο στην φορτιση και παιζεις παιχνιδια , οπως συμβαινει με ολα , υπο φυσιολογικες συν8ηκες δεν θα ζεσταθει ποτε η συσκευη.

Makis

@ spyros

Ακριβώς…δεν έχει να κάνει μόνο η φωτεινότητα, που είναι όμως πολύ σημαντική.

Γιάννης σε λέω

@txds

Την πληροφορία την βρήκα σε βίντεο hands-on άλλου Ελληνικού καναλιού στο YouTube. Τώρα ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Είτε αυτός που έκανε το hands-on, είτε εσύ για λόγους που ο ίδιος ξέρεις.

Πάντως ο τύπος που έκανε το hands-on φαινόταν αρκετά ειλικρινής και παρουσίασε όλα τα πλεονεκτήματα και όλα τα μειονεκτήματα της νέας ναυαρχίδας (μέσα σ αυτά ήταν και η υπερθέρμανση)

Deductive Reasoning

Το έχω εδώ και δύο μέρες και μπορώ να πω ότι η οθόνη του είναι απίστευτη στον ήλιο!!! Παρόλα αυτά, ενώ βάζω την οθόνη στη ρύθμιση φωτογραφία ή κινηματογράφος που υποτίθεται πως έχει πιο ρεαλιστικά χρώματα, είναι ακόμη λιγάκι υπερκορεσμένα ενώ σε παλιότερο Galaxy φαινόντουσαν πιο ρεαλιστικά με αυτές τις ρυθμίσεις! Σε γενικές γραμμές όμως, η οθόνη του είναι μάλλον η καλύτερη που έχω χρησιμοποιήσει και σίγουρα η καλύτερη κάτω από το φως του ήλιου!

@Γιάννης σε λέω ΝΑΙ, ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ! Και μάλιστα όχι παίζοντας κανένα απαιτητικό παιχνίδι (παιχνίδια παίζω σπάνια ως καθόλου στο κινητό) αλλά στη μεταφορά δεδομένων από το παλιό μου σε αυτό! Το αλουμίνιο γύρω γύρω ζεματούσε! Ίσως βέβαια να λυθούν τα θέματα με την αναβάθμιση που κυκλοφόρησε χθες (Ελλάδα ακόμη τη περιμένουμε!) που διορθώνει μερικά θέματα που είχε, κυρίως με τη RAM.

@spyros σταματήστε επιτέλους τη βλακεία να υποστηρίζεται ότι το δικό σας κινητό είναι πάντα καλύτερο! Είχα παλιότερα το G2, κινητάρα μεν για την εποχή του, καλό ακόμη και τώρα, με καλή οθόνη, αλλά δεν πλησιάζει το Edge ούτε για πλάκα! Σε κανέναν τομέα….Εκτός ίσως* από μπαταρία!
*Το ίσως το βάζω γιατί έχω ακούσει ότι πλέον έχουν θεματάκια μετά την αναβάθμιση.

Γιώργος

Revised Snapdragon 810 boasts performance and thermal improvements in Xiaomi Mi Note Pro benchmarks>>

https://www.phonearena.com/news/Revised-Snapdragon-810-boasts-performance-and-thermal-improvements-in-Xiaomi-Mi-Note-Pro-benchmarks_id69011

Βγήκε νέα έκδοση , άρα υπήρχε και ίσως υπάρχει ακόμη θέμα. Τα υπόλοιπα είναι παραμυθάκια για μικρά παιδιά όπως ο “Σελέω”.

Γιάννης σε λέω

@Deductive Reasoning

Σ ευχαριστώ. Με κάλυψες πλήρως… 🙂

Deductive Reasoning

Και αυτό από το review του Egde στο GSMArena για όσους αναρωτιούνται για nits.
……Brightness got a healthy bump – you can get it to around 470nits manually, but if you leave it at auto, the phone can boost its display to an impressive 750nits. That’s brighter than many LCDs out there!

stef

Galaxy S6 Edge: 933 (LUX)
Galaxy S6: 475 (LUX)
Πως γίνεται να έχουν τόση μεγάλη διαφορά? Σχεδόν διπλάσια φωτεινότητα το edge?

Gio

750 nits το edge και αν λεω ΑΝ καποιο αλλο βγαλει 600-650-580 τι γινεται δε το αγοραζουμε?εχετε νιωσει οτι πλακωνεστε για λεπτομερειες?η ακουω ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟΣ ο 808snap και χειροτερος του exynos o 810.
Σιγα ρε σεις θα ανοιγει το κινητο σας μια κλανια πιο γρηγορα και κατι εγινε.αγοραζετε κινητο για το benchmark?καντε και ετησιο διαγωνισμο ρε σεις ποιανου παει πιο γρηγορα 1 δευτερολεπτο.ΚΙΝΗΤΟ ισουται με κλησεις,μια καλη ταχυτητα και μια καλη καμερουλα ολα τα αλλα για σπασικλακια.κατοχος ξεπερασμενου κινητου που εχει snap 801 και ντρεπομαι να το…κυκλοφορησω

παπαροκας tiamat

η samsung απεδειξε για ακομα μια φορα την ανωτεροτητα της. παντως στην εκθεση που το ειδα δε μου φανηκε τοσο πια φωτεινο..sotiris δεν υπαρχει λογος να ασχολεισαι με ατομα εδω οπως τον @γιαννηςσελεω ο οποιος ειναι παντελως ανιδεος και μυρωδιας να καταλαβει τη μπαλα επιπεδου manchestter city που παιζουμε στα android και χαιρεται με τα παραθυρακια του την ..QPR που εχει υποβιβαστει ηδη γι’αυτο οποιος τον διαβαζει εδω τον ξερει οτιναι αμπαλος και δεν τον λαμβανει καθολου στα σοβαρα

Wolf

Το s6 ζεσταίνεται μόνο όταν είναι συνδεδεμένο με τον φορτιστή και παράλληλα δουλεύει αρκετές εφαρμογές…! Καλά… ο τύπος που το σύγκρινε με την οθόνη του g2 να κοιτάξει τις ημερομηνίες σε αυτά που πίνει άμεσα…!

nikossss7777

Eseis pou lete gia z3 h g2 den eixate pote note4 h s6… ama ta baloume katw kai ta sugkrinoume einai xawdhs h diafora se poiothta othonhs gia na mn polulogoume…

Γιάννης σε λέω

Ζήστε στην κοσμάρα σας ανόητοι. Η γνώμη σας δε με αφορά.
Απόψεις από άτομα που πέρα από μια εταιρία και ένα λειτουργικό, δεν έχουν δοκιμάσει τίποτε άλλο στη ζωή τους, είναι φτωχές και στενόμυαλες.

dimmis

Sony xperia p 960 nits

Bottox

Για το S6 Edge δεν ξέρω αλλα σαν κάτοχος του S6 σας λέω ότι ναι μεν ζεσταίνεται αλλα σε λογικά επίπεδα και λιγότερο από Xperia Z, Z2, G3 και 625 που έχω.

kostas13

Κώστα νομίζω ότι μερικά μηνύματα που περιέχουν χαρακτηρισμους να διαγράφονται !

Nick

ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑΝΝΗ ΓΡΑΨΤΟΥΣ ΣΤΑ @@ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΙΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ…Ο @sotiris ΑΜΑ ΔΕΙ ΠΟΣΤ ΜΕ ΘΕΜΑ SONY ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η SONY ΣΚΕΨΟΥ ΓΙΑ ΤΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΤΟΜΟΥ ΜΗΛΑΜΕ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΠΩΣ ΕΙΔΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΤΡΞΕ ΣΤΟ i phone ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΤΟ samsung galaxy ΚΑΙ ΕΠΗΔΕΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΝΟΙΑΞΕ ΤΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΠΑΣΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ!! Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΣΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟ post ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ TRAGIC ΤΟ ΑΤΟΜΟ….ΜΗΣ ΑΣΧΟΛΗΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ

Γιάννης σε λέω

@Nick

Αν δεν έχουν κάποιο οικονομικό όφελος να υπερασπίζονται τόσο πολύ τη Samsung, βρίζοντας χυδαία τους άλλους με φράσεις του τύπου “πόσο τον εμπιστευόμαστε στον στοματικό έρωτα”, επειδή τους παραθέτουν λογικά επιχειρήματα, λέγοντάς τους την αλήθεια, για κάποια πράγματα, τότε είναι πραγματικά αξιολύπητοι αν όχι ψυχικά περίεργοι…

Sotiris

Δεν γίνεται κάποιος να μιλάει για υπερθέρμανση οποιουδήποτε κινητού τηλεφώνου ανεξαρτήτως εταιρίας και ο ίδιος να είναι κάτοχος της ψηστιερας που ακούει στο όνομα Lumia 930.

Για τον όψιμο υποστηρικτή του τελευταίου τροχού της αμάξης του android την Sony δεν χρειάζεται να επεκταθώ. Πάντως για το περιστατικό με το 5c και την κοπελίτσα δεν είχε να κάνει με την Samsung αλλά με τις συσκευαρες όλων των εταιριών πλην της σαπιομηλιας.

Γιάννης σε λέω

@Sotiris

Εγώ δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου και πράγματι το Lumia 930 ζεσταίνεται και αυτό όταν ζοριστεί, αλλά ψηστιέρα δεν είναι.

Επίσης η Microsoft δεν βγήκε να κάνει προπαγάνδα εναντίων καμίας άλλης εταιρίας κατηγορώντας ότι τα κινητά τους ή οι επεξεργαστές τους ζεσταίνονται, όπως έκανε η Samsung ενώ και το ίδιο το Galaxy S6 ζεσταίνεται.

Κοινώς στο σπίτι του κρεμασμένου για σχοινί δε μιλάνε φίλε μου…

Επίσης η Apple έχει καταφέρει να έχει ένα εξαιρετικά σταθερό λειτουργικό, όπως και η Microsoft. Γιατί την κατηγορείς τόσο πολύ? Μόνο για τις τιμές της πρέπει να κατηγορηθεί κατά τη γνώμη μου.

Sotiris

Ας ξεκαθαρίσουμε λίγο τι εννοούμε ως προπαγάνδα της Samsung. Επειδή όλοι λίγο πολύ συχνάζουμε σε τεχνολογικά forums είχαμε διαβάσει εδώ και μήνες για πιθανά προβλήματα του 810 (για τον οποίο είχα διαβάσει από Έλληνα εργαζόμενο στην Qualcomm εδώ και πολλούς μήνες μάλιστα οτι δεν είναι τόσο καλός όσο τον περιμέναμε). Έρχεται η Samsung και επιβεβαιώνει οτι θα χρησιμοποιήσει δικο της επεξεργαστή για να διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό και αυτό ονομάζεται προπαγάνδα; Δηλαδή η Qualcomm αποφάσισε να βγάλει revision 2 μόνο και μόνο από φήμες; Η Htc γιατί να κάνει update για τον συγκεκριμένο επεξεργαστή; Το G Flex 2 έφτασε να πωλείται σε προσφορές και η ίδια η Lg βασικός ανταγωνιστής της Samsung προτιμά τον υποδεέστερο 808 για την δική της ναυαρχίδα. Κατα τ άλλα είναι προπαγάνδα της Samsung που επηρέασε μια εταιρία σαν την Lg.

Γιάννης σε λέω

@Sotiris

Προπαγάνδα φίλε μου, προπαγάνδα της Samsung ήταν να αναδείξει την υποτιθέμενη υπερθέρμανση του snapdragon 810, ο οποίος σίγουρα θα ζεσταινότανε μετά από ζόρισμα φυσιολογικά όσο και οι προηγούμενοι (snapdragon 800, 801, 805)

Δεν καταλαβαίνεις ότι και το Galaxy S6 υπερθερμαίνεται ??? Τι λέμε τόση ώρα??

Η Samsung που κατηγορεί την Qualcomm για υπερθέρμανση, βρίσκεται τώρα η ίδια σε υπερθέρμανση!

Πολλά που διάβαζες στο διαδίκτυο ήταν τρίχες κατσαρές από ανθρώπους , που είτε ήταν πληρωμένοι ή εργάζονταν για τη Samsung και έλεγαν ότι έλεγαν, είτε ήταν ανόητοι χρήστες που αναπαρήγαγαν την προπαγάνδα μόνο και μόνο για να δείξουν στους άλλους την τυφλή υποταγή τους στη Samsung.

H κίνηση της LG που ξέρεις αν δεν ήταν τυχαία να επιλέξει τον 808 για το G4?? Επίσης μιλάς για το G Flex 2 που η προσφορά της Vodafone ήταν στην ουσία ένα φιάσκο μόνο και μόνο για να γίνει ντόρος γύρω από το όνομά της. Καμία προσφορά δεν υπήρξε επί του πρακτέου, αφού ήταν εντελώς παράλογο και αντίθετο προς τη λογική, όλα τα κομμάτια να εξαντληθούν πανελλαδικά μέσα σε λίγες ώρες.

Jason Matsoukas

Να ρωτήσω κάτι…

Αν είναι προπαγάνδα ότι ο 810 υπερθερμένεται, δεν είναι λίγο περίεργο ότι το G4 θα “φοράει” τον 808 και όχι τον 810;

PAP

@Γιαννης

Με εχεις καλυψει σε ολα…!αρχοντας πραγματικα.!
Καλο ειναι μερικοι να μην φορανε παρωπιδες…! Προς οφελος δικο μας ειναι να σχολιαζουμε κατι αρνητικα αν εχει πεσει στην αντίληψη μας….μπας και φτασει στα αυτια της εκάστοτε εταιρείας και το βελτιωσει.!
Φετος νομιζω ειναι μονοδρομος το P8…φτηνο,designato,καλα χαρακτηριστικά.!(γνωμη μου)

Υ.Γ¨Αν ειναι καθε χρονο τα κινητα,παρόλο που εχει αυξηθει ο ανταγωνισμος οι τιμες πους να παίρνουν την ανιούσα…ζητω που καηκαμε.!

Γιάννης σε λέω

@PAP

Για μένα πολύ καλή κίνηση να επιλέξεις το Huawei P8. Ποιότητα – Εμφάνιση – Πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά, σε καλή τιμή (συγκριτικά με τις υπόλοιπες ναυαρχίδες) στα 500 €.

Εμ.. ακριβώς αυτό είναι το πρόβλημα. Δες τη Samsung… από τη μία παρουσιάζει μια εντελώς διαφορετική πρόταση για φέτος, ένα καινούριο ποιοτικό Galaxy, όμορφο με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και πανίσχυρο επεξεργαστή, και από την άλλη εκτοξεύει την τιμή του στα ύψη. Διότι ποιος θα αγοράσει το απλό με τα 32 GB ενσωματωμένη μνήμη (από τα οποία μόνο τα 22 GB είναι διαθέσιμα), χωρίς δυνατότητα επέκτασης?? Ελάχιστοι.

Και το αμέσως επόμενο μοντέλο, με τα 64 GB ενσωματωμένη μνήμη, ήρθε στην Ελλάδα με επίσημη τιμή τα 869 €.

Με τέτοια τιμή είναι επιεικώς απαράδεκτο, να βγαίνουν θέματα υπερθέρμανσης, ξεφλουδίσματα στην κάμερα, σκασίματα μπαταρίας και ίσως και κάποια άλλα στην επιφάνεια.

Γιώργος

Πρόβλημα υπερθέρμανσης του 810 στο Flex 2>>

https://www.youtube.com/watch?v=HltGLYZLySs

Κανένα πρόβλημα με το S6>>

https://www.youtube.com/watch?v=-dP0i2stdBg

Και τέζα οι φαντασιόπληκτοι με τα κινητά που πήραν από τα καλάθια με τα αζήτητα.

Γιάννης σε λέω

@Γιώργος

Δεν έχω και κανέναν παπαγάλο πρόχειρο σε εικόνα να βάλω… ούτε και πρόχειρο το τηλέφωνο κάποιου ψυχιάτρου…

Deductive Reasoning

@Γιώργος μάλλον εγώ που πήρα το Edge από μεγάλο κατάστημα και έχω παρατηρήσει μερικά θεματάκια με υπερθέρμανση έχω μεγάλη φαντασία ε; Απορώ μερικοί γιατί υπερασπίζεστε με τόσο σθένος τις διάφορες εταιρείες; Ούτε μετοχές να είχατε!
Και ξαναλέω, το S6 Edge είναι το καλύτερο κινητό που έχει περάσει μέχρι στιγμής από τα χέρια μου, αλλά ζεσταίνεται και αυτό όπως όλα τα υπόλοιπα! Δεν μου έχει συμβεί πολλές φορές, αλλά όταν έκανα μεταφορά δεδομένων από το παλιό ή οποία κράτησε αρκετή ώρα, το αλουμινένιο πλαίσιο ζεματούσε! Όπως και ότι έχει θέμα με τη RAM που λύνεται με την αναβάθμιση που κυκλοφόρησε προχθές (ακόμη περιμένουμε στην Ελλάδα!)!!! Όποιος δεν το παραδέχεται, ή έχει μετοχές στη Samsung ή είναι τόσο μίζερος (για να μη πω τίποτα άλλο!) που προσπαθεί να υπερασπιστεί την επιλογή του με κάθε τρόπο! Και άντε, αν το έχει αγοράσει να το καταλάβω, αλλά μερικοί που απλά το ονειρεύονται και το υπερασπίζονται με τόσο σθένος, με ξεπερνάει.

Γιώργος

Αγαπητέ Deductive η αποκατάσταση της αλήθειας όταν άνθρωποι γράφουν ότι τους κατέβει είναι υποχρέωση. Όσο για το S6 και το S6 edge η πραγματική ναυαρχίδα την Samsung είναι το Note 4 άρα δεν θα το έδινα να πάω σε μικρότερο κινητό (και χωρίς S pen) με τίποτα. Όταν θα βγει το Note 5 τα ξαναλέμε.

Γιάννης σε λέω

@Deductive Reasoning

Μην ασχολείσαι φίλε μου με το άτομο… αν δεν έχει ψυχική εξάρτηση από τη Samsung, τότε προωθεί συμφέροντα για λόγους που ο ίδιος ξέρει.

PAP

παιδια θα σταθω σ αυτο που ειπα….πρεπει πρωτα να εισαι φιλαθλος και μετα οπαδος…αλλιως η ομαδα σου δεν προκειται να βελτιωθει ποτε.!αν χανει πρεπει να λες οτι δεν εχουμε καλους παιχτες.!οχι οτι παιξαμε καλα αλλα ειμασταν ατυχοι,εφταιγε ο διαιτητης κλπ,κλπ….αλλιως ο προεδρος θα λεει: A! ευχαριστημενοι ειναι οι οπαδοι….δεν κανω μεταγραφη.!(αντιστοιχα και στα κινητα)
Ακομα και δυνατη να ειναι η ομαδα,θελει κριτικη…ποσο μαλλον οταν δεν ειναι και εχει θεματα.!
Μην τρωμε κουτοχορτο…Τα λεφτα μας δινουμε….θελουμε το καλυτερο.!

Γιώργος

Κάνει μπαμ ότι γράφεις με δύο ονόματα και συμφωνείς με τον εαυτό σου. Μιλάμε για περίπτωση που πρέπει να κοιτάξει γιατρός. Δεν το έγραψα πιο πριν για να φανεί ξεκάθαρα σε όλους το πρόβλημα που έχεις.

Γιάννης σε λέω

@Γιώργος

χαχαχα.. έχεις αποδείξεις για αυτά που λες?? Μάρτυρες οι διαχειριστές του techblog. Ας ελέγξουν τα e-mail μας.

Τελικά ψυχίατρο θες, δεν προωθείς κανένα συμφέρον της εταιρίας επειδή έχεις κάποιο άμεσο όφελος.

PAP

@Γιωργος

φιλε Γιωργο(ειμαστε και συνονοματοι)…δεν σου κανει καποιοσ επιθεση….απλα λεμε αντικειμενικα την γνωμη μας…οποτε δεν υπαρχει λογος να εκνευριζεσαι.!

Υ.Γ: εχω κανει και αλλα comments στο P8…με το ιδιο ονομα παλιοτερα….οποτε δεν ειμαι ο Γιαννης.! 😛

Sotiris

Ναι, Γιάννη, η Lg τυχαία επέλεξε τον κατώτερο 808 από τον 810 που έβαλε στο Flex 2. Τα πιστεύεις αυτά που γράφεις; Μια πειστική απάντηση δεν γράφεις και μιλάς για παπαγαλάκια. Θα μου πεις τζάμπα κόπος να μπαίνω σε διαδικασία κουβέντες με κάτοχο wp αλλά δεν γίνεται να μένουν αναπάντητες τόσες μπούρδες.

παπαροκάς tiamat

Το exynos του note 4 και του s6 εχουν ξεφύγει ετη φωτος απο τα αντίστοιχα qualcomm. @γιαννηςσελεω τι δε καταλαβαινεις!??. Οκ,συνεχισε να γραφεις με 2-3 ψευδώνυμα εδω παθαινοντας κριση ταυτοτητας και διαταραχή προσωπικοτητας , το δρομοκαιτειο εχει εφημερια..!

Γιάννης σε λέω

@Sotiris @παπαροκάς tiamat

Μολονότι δε συνηθίζω να πέφτω σε τέτοιο επίπεδο βόθρου και ψεύδους σαν το δικό σας, υπόψιν σας έχει πάρει χαμπάρι όλο το techblog πόσο ανόητοι είστε, θα σας πω μόνο τούτο!

Μην προσπαθέιτε να επιρεάσετε με μπούρδες τους υγιείς ψυχολογικά χρήστες της κινητής τηλεφωνίας. Το αν εσείς έχετε κόμπλεξ, ψυχολογική εξάρτηση από το Android ή τη Samsung, είναι δικό σας πρόβλημα και μεταξύ μας (κατα βάθος) γνωρίζετε και εσείς πολύ καλα ότι κάτι δεν πάει καλά με την πάρτυ σας.

Άνθρωποι αγόρασαν το Galaxy S6 και S6 Edge και με πάσα ειλικρίνεια μίλησαν ότι υπερθερμένεται και αυτό! Όπως και στα διάφορα hands-on, Ελληνικά και μη, παρουσιάζονται όλα τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της νέας ναυαρχίδας.

Τώρα αν εσείς δεν είστε σε θέση να καταλάβετε κάποια πράγματα, αναζητήστε λύση στο πρόβλημά σας… Γιατί η αδυναμία κατανόησης κάποιων πραγμάτων δείχνει μη φυσιολογική ιδιοσυγκρασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.