Samsung Galaxy S6 Edge: Επίσημα η Iron Man Limited Edition [video]

Η Samsung ανακοίνωσε και επίσημα την ειδική έκδοση του Samsung Galaxy S6 Edge Iron Man Limited Edition το οποίο σχεδιάστηκε σε συνεργασία με την Marvel. Συνδυάζει χρυσό και κόκκινο χρώμα, έχει ενσωματωμένη μνήμη 64GB και στο κουτί υπάρχει το αντίστοιχο pad για ασύρματη φόρτιση.

Το Samsung Galaxy S6 Edge Iron Man Limited Edition θα κυκλοφορήσει στην Νότιο Κορέα 27 Μαΐου και τον επόμενο μήνα θα πάει Κίνα και Χονγκ Κονγκ. Η Samsung δεν αναφέρθηκε στις υπόλοιπες αγορές, ούτε αποκάλυψε την τιμή της ειδικής έκδοσης η οποία λογικά θα είναι πιο ακριβή από την κανονική.

Πως σας φαίνεται;

Samsung Galaxy S6 Edge: Επίσημα η Iron Man Limited Edition [video], Samsung Galaxy S6 Edge: Επίσημα η  Iron Man Limited Edition [video]

Samsung Galaxy S6 Edge: Επίσημα η Iron Man Limited Edition [video], Samsung Galaxy S6 Edge: Επίσημα η  Iron Man Limited Edition [video]

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Teo

Καταπληκτικό!
Ευτυχώς του έβγαλαν το MARVEL από πίσω

Αποστόλης Ρόδος

Όντως όμορφο είναι …. απευθύνεται φυσικά σε μικρές ηλικίες. Δεν μπορώ να με φανταστώ με κατι τέτοιο στα χέρια μου…. αν ήταν κανένας Μαυρος Πητ …. ίσως 😛

παπαροκας tiamat

well, that’s a really neat phone !

chaos

Αν εισαι μεχρι 10 ετων πρχωρα αφοβα απο εκει και πανω υπαρχει προβλημα……….

JohnWave

Βάζοντας το σχέδιο του iron man πίσω, δυστυχώς καταστράφηκε η εμφάνιση του κινητού. Κάποιος άνω των 20 ετών που θα το ήθελε λόγω των χρωμάτων του, τώρα δεν θα το αγοράσει.Έγινε πράγματι παιδικό. Κρίμα.

kostas smirniotis

ωραιο μονο η τιμη του με χαλαει…τωρα αυτοι που λενε οτι ειναι μονο για 10χρονα ειστε ξενερωτοι απλα…η φυλη των nerd στηριζουμε τετοιες συσκευες

Nikos 77

Είχα ενθουσιαστεί με αυτά τα χρωματα όταν τα είχα δει αλλά να πω την αλήθεια τώρα που είδα το σχέδιο του ironman πίσω ξενερωσα. Όπως λένε κ τα παιδιά πιο πανω απευθύνεται σε μικρές ηλικίες πιστεύω για εμας είναι κάπως…

darko

παιδια ενταξει ωραιο σαν ιδεα σαν εμφανιση σαν custom skin κτλπ.Αλλα σκεφτηκα οτι εγω η ο καθε εγω που ειναι 25+ πως μπορει να κυκλοφορει με ενα τετοιο κινητο?Θα μας περασουν κατευθειαν για λουλιδες :P.Για συλλογη ωραιο ειναι για να το εχω στην καθημερινοτητα ποτε!!
@chaos κλαιω απλα…Ωραιος

kff

Μόνο εγώ πιστεύω ότι έπρεπε να βγάλει η Samsung ένα S6 Edge κόκκινο με χρυσό μέταλλο γύρω γύρω (χωρίς τα του Iron Man)

kff

Μόνο εγώ θα ήθελα ένα σκέτο κόκκινο S6/S6 Edge με το μέταλλο που το περιβάλλει να είναι χρυσό (χωρίς τα του Iron Man που έτσι και αλλιώς μπορείς να βάλεις οποιαδήποτε στιγμή και έχει και άλλους σουπερ ήρωες)

kostas smirniotis

αγαπημενο techblog μη το βαλεις δωρο σε διαγωνισμο, χαρισε το σε μενα κατευθειαν..μυ αρεσει οπως ειναι δν θα τυ αλλαζα τπτ

otter

Η μάσκα το χαλάει λίγο όμως μάλλον θα το έπαιρνα και ας είμαι 21. #nerdgarsm :p Η τιμή είναι στα 1000ευρα και κάτι ψιλά btw (αν και πουλήθηκαν όλα σε κάτι ώρες και ας μην μιλήσουμε για τις τιμές που υπάρχουν τώρα στο ebay. )Έχει μεγάλη ζήτηση, δεν νομίζω η Samsung να μας αφήσει έτσι..)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.