Samsung Galaxy S6 Edge: Δεν λυγίζει, ξεφλουδίζει

Το Samsung Galaxy S6 Edge μπορεί να μην λυγίζει όπως το iPhone 6 Plus, αλλά ξεφλουδίζει… Εδώ και λιγότερο από δυο εικοσιτετράωρα έχω στα χέρια μου ένα λευκό S6 Edge για δοκιμή και παρατήρησα ότι ξεφλούδισε το χρώμα στο δαχτυλίδι γύρω από την κάμερα.

Φαίνεται ότι το χρώμα δεν έχει “πιάσει” καλά πάνω στο αλουμίνιο του δαχτυλιδιού με αποτέλεσμα να “σκάσει” και μάλιστα η κατάσταση να έχει επιδεινωθεί σε σχέση με το πρώτο εικοσιτετράωρο που παρατήρησα αρχικά το πρόβλημα.

Το κινητό το χρησιμοποιώ χωρίς θήκη, αλλά πραγματικά επειδή είναι ακριβό (τιμή από 899 ευρώ), πιστέψτε με το αντιμετωπίζω πολύ ευλαβικά και με προσοχή. Δεν περίμενα σε καμία περίπτωση να συμβεί αυτό όταν γίνεται τόσος λόγος από τις εταιρείες για την ποιότητα κατασκευής των κινητών και την χρήση υλικών όπως το γυαλί και το αλουμίνιο.

Ίσως να παρουσιάζεται αυτό το θέμα μόνο στο λευκό S6 Edge. Δεν το γνωρίζω. Σε κάθε περίπτωση παρουσιάστηκε αυτό το πρόβλημα στο S6 Edge που έχω για δοκιμή και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας γιατι μου φάνηκε περίεργο.

Samsung Galaxy S6 Edge: Δεν λυγίζει, ξεφλουδίζει, Samsung Galaxy S6 Edge: Δεν λυγίζει, ξεφλουδίζει

Samsung Galaxy S6 Edge: Δεν λυγίζει, ξεφλουδίζει, Samsung Galaxy S6 Edge: Δεν λυγίζει, ξεφλουδίζει

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

74 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Φώτης

Θέλετε ποιότητα υλικών στα κινητά;;;Htc,iPhone(αν κ δεν ξανα παίρνω ποτε)κ Ζ1,2,3..

δημήτρης

γελαει ολος ο κοσμος ομως! 😛 σονυ και παλι σονυ!

Φώτης

Δημήτρη κ γω θέλω αλλα δεν ξερω πιο να παρω..Z3 η να περιμένω το Ζ4;Με εχει κερδίσει η οθονη του η μπαταρια που δεν εχει αντίπαλο στην κατηγορια του κ η ομαλότητα του..Εχω ακούσει οτι το lag το ξεχνάς οπως στα nexus κ htc..Καθαρό android!!!

ΗΛΙΑΣ

απλα ετυχε και μπορει να το χτυπησες και καπου μονο ενα περιστατικο δεν λεει τπτ

Nick

Ο ΚΟΡΕΑΤΗΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΠΟΝΕΖΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΑΜΑΞΙΑ ΜΕΧΡΙ ΟΤΙ ΘΕΣ SONY JAPAN

jonjon

Έλα Κώστα! Άσε μας να κάνουμε ανάσταση! Όλες η πρώτες παρτίδες έχουν κουσούρια! Αλλά και πάλι δεν δικαιολογείται , εφόσον αντικατάσταση σε οποίον τον πάθει όλα καλά! Καλή ανάσταση παιδιά!

Ιωάννης jb

Εδώ είναι που γελάμε!!!!!
Όταν το έκραζα εγώ κάτι ήξερα!!! Που μου θελαν οι άχρηστοι η κάμερα να πετιέται σα καμιά…
Για ποια αξία μιλάει ο Κύριος Βλαχάκης στο βίντεο?
500 ευρώ αρχική θα έπρεπε να είχε και να έπεφτε στο 2μηνο 400!!!
Την έχουν δει κάπως εκεί στο Κορέα αλλά τη να πεις όταν όλοι έχουν πέσει πάνω σε samsung και την ανέβασαν λογικό, φτάσανε οι τιμές στα ύψη.

Γιώργος

Ναι πάρε το Sony και γρήγορα να μην χάσεις το κελεπούρι που κολλάει ,αρνείται να φορτίσει κτλ>
https://www.androidauthority.com/sony-xperia-z3-problems-575371/
Και waterproof fail>>
https://www.abc.net.au/technology/articles/2014/10/08/4102877.htm
Και static screen fault>>
https://www.uswitch.com/mobiles/news/2014/10/sony_xperia_z3_hit_by_static_screen_fault/
Και ο κατάλογος συνεχίζεται. Sony=Tragic πάρτε το χαμπάρι και ξεκολλήστε.

φωτης

Έτη φωτός πίσω η Samsung από την HTC. Θέλει δουλειά ακόμη.τόσα λεφτά να δίνει κανείς και να μην έχει την ανάλογη ποιότητα. Κρίμα!

Φώτης

Φώτη @ εχεις δικιο..Εχουμε κ το ιδιο όνομα!!!!Γιωργο για την μπαταρια που λέει το ξένο site οτι πέφτει γρήγορα δεν νομιζω να ειναι γενικό το προβλημα..Το z3 το έχουν δυο φίλοι μου κ στο θέμα αυτα δεν εχει αντίπαλο..Για τα αλλα Τωρα δεν ξερω..

Darth

καλά το ξεφλουδισμα ήταν κλασσικό πρόβλημα της Samsung από τα πάντα

mitsaras

Ξεφτίλα για τόσα λεφτά. Νομίζω δεν φτάνει την HTC, ούτε στην ποιότητα κατασκευής ούτε και στο απροβληματηστο sense. Να δώσω 900 ευρωπουλακια και να τα κλαίω στις 2 πρώτες μέρες….έλεος….

ilias Ch.

Κρεμμύδι το S6…!!!!!!!!

One

Γιώργο πηρες μερικες μεμονομενες περιπτώσεις που εχει η Sony και που λυνονται με την εγγυηση των συσκευών και μας τις δειχνεις.

Η Samsung όμως δεν εχει μεμονομενες περιπτωσεις αλλα τα εμφανιζει σε ολες τις συσκευες όπως με το ξεφλούδισμα, που ομως κανεις δεν θα παει για αντικατασταση του κινητου του γιατι παλι και το επομενο θα ξεφλουδισει.

Όπως επισης και η αναβαθμιση στο Lolliopop εγω την εχω παρει στο Z3 Compact πανω από 10 μερες χωρις να μου παρουσιασει προβλήματα, αντιθετα τα Sumsung παρουσιαζουν ένα σορο προβλήματα, που επισης είναι θεμα λογισμικού και όχι μεμονομενης περιπτωσης.

Users Report Android 5.0 Lollipop Problems On Samsung Galaxy Note 4: Battery Drain, Forced Reboots, App Issues
https://www.techtimes.com/articles/43724/20150402/users-report-android-5-0-lollipop-problems-on-samsung-galaxy-note-4-battery-drain-forced-reboots-app-issues.htm

Φώτης

One@ τι προτείνεις;Ζ3 η htc one m8;

petrakis george

Πραγματικά συμφωνώ με τους υπόλοιπους την HTC και την APPLE δεν μπορεί να την φτάσει στην ποιότητα με τίποτα

kostas13

Htc = κορυφή, όχι όμως πως τα Samsung είναι για πέταμα .Καλή ανάσταση σε όλους φίλοι μου !

JohnWave

Aπορώ εξαρχής γιατί βάψανε το αλουμίνιο. Μεγαλύτερη αίσθηση πολυτέλειας δίνει όντας απλά αλουμινένιο χωρίς βάψιμο. Στο Alpha μου δεν έχουν προχωρήσει σε τέτοια επιλογή και το προτιμώ.
Την έκανε που την έκανε τη χαζομάρα στο S6 βάφοντας το περίγραμμα, του έκανε και κακή βαφή. Κρίμα πραγματικά για ένα κινητό των 900€. Για να μη με φάτε οι Samsung fans ( παιδιά Samsung έχω κι εγώ) να πω ότι ok το λύγισμα του iphone 6 plus το θεωρώ μεγαλύτερη ξεφτίλα αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για τη Samsung.

alexis touba

Παιδια Huawei mate7 και ξερο ψωμι λεμε.Ειχα αρκετα κηνητα πριν αυτο.iphone5 galaxys5 lg g3 32gb καιτο mate μαρεσε πιο πιλυ απολα.Μπαταριαρα!!δαχτυλικο αψογο καλυτερο απο iphone6 σε gaming καλυτερο και απο note4 σε ταχυτητες δε πιανεται ισως και πιο γρηγορο απο note4.Στη καμερα ειναι αρκετα καλο αλα θα μπορουσε και καλυτερο.Αυτο αν βελτιωσουν στο επομενο τοχω χτηπησι.Αν το s6 ειχε εγαλυτερη οθονη και μπαταρια μαλον θα τοπερνα.Οποτε μαλλον Huawei mate8 λεμε.Ειμαι αρωστος με τη τεχνολογια γιαυτο κραταω και ανοιχτο μυαλο οσο μπορω και να ρησκαρω με διαφορες συσκευες.Ως τωρα μου βγηκε σε καλο.Παντος δε περημενα η HUAWEI ναχει βγαλει τοσο καλο κηνητο.Λαγκ και κοληματα δε παιζουν ουτε για πλακα!!!Και γω τοχα στο μυαλομου οτι ειναι κηνεζικα και τετοια χαζα.Μακαρι ολοι οι μεγαλοι ναβγαζαν τοσο ολοκληρωμενες και ποιοτηκες συσκευες οπως αυτη σε χαμηλες τημες.που εδω που τα λεμε δεν ειναι και λιγα τη σημερον ημερα με τη κατασταση που επικρατει τα 499ευρ οταν ξεκηνησε να πουλιεται.Απλα σε συγκρηση με τα αλλα εχει διαφορα μεγαλη

Solon

Κώστα έχεις δει σε ξένα sites αν έχει αναφέρει κανείς παρόμοιο πρόβλημα;
Γιατί αν το πρόβλημα είναι γενικό στα άσπρα S6 τότε θα μιλάμε για μεγάλο κάζο.

Βαγγέλης

Για το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν φταίει η ποιότητα ούτε του αλουμινίου ούτε της βαφής.
Δουλεύοντας ως χημικός σε εταιρεία που βάφει αλουμίνια και ξέροντας πως δουλεύει η όλη διαδικασία, υπεύθυνη είναι η εταιρεία που έβαψε τα αλουμίνια και τα έδωσε στη εταιρεία παραγωγής της συσκευής χωρίς προφανώς να κάνει τις δοκιμασίες που έπρεπε, πριν διώξει την παρτίδα από το εργοστάσιο, στις οποίες θα φαινόταν ότι η βαφή δεν έχει κολλήσει. Λογικά φταίει κι η samsung για την επιλογή των συνεργατών της. Επίσης πιθανό να ξεφλουδίσει οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια όπου το αλουμίνιο είναι εκτεθειμένο. Και τέλος το πρόβλημα αν όντως οφείλεται σε παρτίδα αλουμινίου που δεν κόλλησε καλά η βαφή, λογικά δεν θα εμφανιστεί σε όλες τις συσκευές.

nikos7

htc one m9: καλυτερο στα specs, καλυτερο σε ποιοτητα κατασκευης, καλυτερο σε software. why bother buy that sh1t..

djs

Sorry, αλλά ποιος ακριβώς μας λέει ότι δεν λυγίζει όπως το iPhone 6 plus?

chaos

Ειδαμε και τα htc (Μ7) ειδικα το μαυρο που ειχα στον πρωτο μηνα ειχε ξεφλουδιστει η μιση πλατη με το παραμικρο φευγανε πολυ μικρα κομματακια και αναγκαστηκα στον μην πανω να βαλω θηκη γιατι φαινοταν πολυ ασχημο.Οπως επισης και το προβλημα της συναρμολογισης που υπηρχε στις πρωτες παρτιδες.

VasilisA3

Ετυχε ένα στα 20.000.000 που στάνταρ είναι από χτύπημα. Αλλά όντως δεν έπρεπε να το βαψουν το μεγάλο. Εγώ που έχω το A3 με την ίδια επίστρωση δεν έχει πάθει τίποτα.

hatzipanos

Θεωρώ απαράδεκτο να έχουν την κάμερα εξογκωμένη. Δηλαδή αν έβαζαν μία μπαταρία 3300 και το χοντραιναν μεχρι εκεί που είναι η καμερα θα τους χαλούσε. Ολη η οικογενεια μου είχε Samsung αλλά πλέον σιγα σιγα την κάνουμε. Εγώ πάντως είναι φαν των nexus και της Motorola.

Γιάννης

Ευτυχώς που ξεφλουδίζει το S6 και χάρηκαν όλοι οι πικραμένοι με μάρκες που έχουν πάρει την κάτω βόλτα εδώ και χρόνια όπως Sony , HTC κτλ. λες και δεν ξέρουμε και την ποιότητα τους και ότι βγάζουν πολύ χειρότερα προβλήματα από τα Samsung (βλέπε την υπερθέρμανση στο νέο Μ9 , τα προβλήματα στην οθόνη και την κάμερα στο Ζ3 κτλ). Για να μην παρεξηγηθώ είμαι κάτοχος OnePlusOne και όχι Samsung αλλά η αλήθεια να λέγεται. Όσο για τον φίλο που λέει για το Mate 7 όντως το έχω δει και είναι φοβερό κινητό.

Αργυρης

Τραγικη η samsung οσο παει γινεται χειροτερη για εμενα,αλλα γενικα το χε αυτο το θεμα με το ξεφλουδισμα και το galaxy s4 δεν ειναι κατι πρωτοτυπο και μη ξεχνατε και τα χαλια της apple με το iphone 5 που επισης ξεφλουδιζε το χρωμα στο μαυρο χρωμα…Καλη ανασταση σε ολους!

Varkufakis

Μάλλον θέλει αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας!!!! Η αναβάθμιση στην ποιότητα την μάρανε την Samsung , μια ζωή τα ίδια, ξεφτίλα

Πάνος Π.

Sony z3 οτι καλυτερο!

Γιάννης σε λέω

Καταρχάς καλές γιορτές σε όλους παιδιά.

Στο θέμα μας τώρα:
1ον Όταν δίνεις τόσα λεφτά για συσκευή απαιτείς να είναι όλα τέλεια.
2ον Το να δώσεις από την άλλη 700+ ευρώ για κινητό είναι βλακώδες
3ον Καλύτερα Huawei Ascend Mate 7 με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής στα 400 ευρώ παρά τα διπλάσια για λίγο καλύτερες επιδόσεις
4ον Εσείς που προσκυνάτε τόσο πολύ τη Samsung ή οποιαδήποτε άλλη εταιρία έχετε πάρει χαμπάρι ότι είστε πρόβατα έτσι?

One

Φιλε @Φώτης δεν εχω δοκιμασει το HTC One M8 αλλα στα specs φαινεται να ειναι καλυτερο το Ζ3. Τωρα ειναι υποκειμενικό το θεμα αν σου αρεσει το UI ή καποια επιμερους χαρακτηριστικά του ενος κινητου ή του αλλου.

Δες αυτο το βιντεο και πηγαινε να τα δεις απο κοντα σε καποιο καταστημα πριν αποφασίσεις πιο σου κανει.

https://www.youtube.com/watch?v=eYUVkt32ux8

kostas

Ωραία παιδιά άμα ειναι ετσι μην πάρετε κανένα κινητό γιατί το ενα λυγίζει το άλλο ξεφλουδίζει το άλλο κολλάει ξεκολήστε και απολαύστε οτι έχετε..Όποιος έχει χρήματα παίρνει και ι phone και οτι αλλο θελει..

panos

@γιαννης σε λεω
Οταν μιλάς για πρόβατα εσυ τι είσαι?? εκτός εαν δεν έχεις τίποτα σε κινήτο pc να μίλας αλλίως εσυ εισαι εξυπνός που παίρνεις άλλη μάρκα αντε με τον καθένα εδώ!!!!

steliosGR

Παιδια κι εγω εριξα το κινητο μου κατω, μετα το πατησα κατα λαθος και μαντεψτε: εκανε σημαδια και γρατζουνιστικε κιολας λιγακι. Αισχοοος!!
Χεχε, ηρεμηστε παιδια και μην ψαχνεστε. Αν κακομεταχειριστεις ενα κινητο (οπως κανει ο φιλος μας ο Κωστας), το ενα θα λυγισει, το αλλο θα γρατζουνιστει κτλ. Κινητα ειναι, που σε καποιες περιπτωσεις ειναι λιγο πιο ανθεκτικα. Δεν ειναι τανκς. Θελουν κι αυτα λιγη προσοχη
Καλο πασχα με υγεια για ολους!

Gabriel

Κώστα να μη σου κάνει εντύπωση γιατί τα ίδια έπαθα εγώ με το S3 στο πρώτο μήνα που το πήρα στο κάτω μέρος ξεφλουδιζε το χρώμα το χρώμα και από την samsung δεν μου το αναγνώρισαν ποτέ ότι είναι ελλατωμα.

giannisanag

Δινεις 600-1000 ευρω για ενα κινητο το οποιο κανει σχεδον οτι κανει ενα laptop . Απαιτεις να εχει και premium υλικα (gorilla glass και ζαφειρι και γυμνο αλουμινιο ) γιατι θες και την χλιδα σου( αλλα ντρεπεσαι να κυκλοφορεις με χρυσα δαχτυλιδια και γουνες σαν αντιγραφο νεγρου ντηλερ απο το bronx) του συμπεριφερεσαι σαν το το 3310 που χε η μανα σου οταν ησουν 8 χρονο, το μπαινοβγαζεις σε σκληρες τσεπες τζιν παρεα με ολα τα κλειδια των φυλακων κορυδαλλου, το ζουλας στην τσεπη τπυ στενου σου κολαν η ανεβαινεις στο σκουτερ και το συνθλιβεις στην κωλοτσεπη και ολα αυτα χωρις μια θηκουκα για να φαινεται: Guess what: φταις εσυ για οτι παθει. Απο τη στιγμη που ειναι λεπτο κι αλουμινενιο μπορει να λυγισει, αν ειναι βαμμενο μεταλλικο να ξεφλιδισει. τελος

JohnWave

@giannisanag, εννοείται για μένα πως ΔΕΝ πρέπει να μπαίνει θήκη σε κινητά που διακρίνονται για την premium κατασκευή τους και ναι γνωρίζω το ρίσκο. Όποιος βάζει θήκη προφανώς δεν τον ενδιαφέρει το design και η αίσθηση στο χέρι άρα μπορεί άνετα να αγοράζει πλαστικά κινητά να τους βάζει τη θήκη τους και να νιώθει ασφαλής. Και όχι δεν λυγίζουν όλα τα μεταλλικά λεπτά κινητά.

j

@steliosGR και @giannisanag αφού λεει ο Κωστας και στο αρθρο και στο βίντεο πως απο την στιγμή που ειναι τοσο ακριβό τις τελευταίες 2 ημερες που το εχει στην κατοχή του το χειρίζεται με ιδιαίτερη προσοχή. Τι ειναι; Κανα 5χρονο που ενώ εχει κάνει κατι, δεν το λεει γιατι φοβάται μην παει τιμωρία. Αν ήξερε πως το ξεφλούδισμα οφειλόταν σε δικό του λαθος δεν θα έγραφε το αρθρο. Μην λέμε χαζομαρες

alx

Το Ζ3 που έχω πάντως με έχει εκπλήξει ευχάριστα !! Μπράβο στη Sony δε της το είχα και αλλάζω κάθε δίμηνο συσκευή, το έδωσα και το Ζ3 για να δοκιμάσω και άλλα καινούργια και τώρα ξαναπηρα Ζ3 γτ πραγματικά μπαταρία δεν συγκρίνεται ωραία υλικά, εικόνα κλπ.Είναι φοβερό το κινητό με τα ίδια υλικά με το s6! Θα δοκιμάσω και το s6 από περιέργεια αλλά μέχρι στιγμής Ζ3 καλύτερα από Samsung, lg k HTC που κυκλοφορούν

Αντρεας

Μεγάλη μαλάκια δυστυχώς ,τώρα αυτά είναι premium υλικά? να το βράσω πραγματικά, εντάξει τα smartphone μου πάντα σε θήκη σιλικόνης τα έχω και στην οθόνη glass protector ,ότι κινητό πέρασε από τα χέρια μου ούτε ένα σημαδάκι δεν ανεχόμουν και από τα χεριά μου έχουν περάσει πολλά smartphone ( note 2,3, lg g2 ,g3, htc one m8( το πιο ποιοτικό) nexus 4, s3,s4,s5) , εδώ το galaxy s4 που είχα 6 μήνες δεν έπαθε τίποτα, δηλαδή αυτό και σε θήκη να το έχεις πάλι θα φύγει η βαφή από την πίσω κάμερα ( μιας και εξέχει λίγο) στον μήνα χρήσης,κρίμα…

pl

Έλεος ρε παιδια επειδή απλός βγήκε το χρώμα από τη κάμερα που δεν είναι καθόλου κακό και έρχεστε όλοι και λέτε fan κυρίωςμεγάλων εταιριών και νομίζετε ότι το κινητό είναι χάλια ενώ στη κυριολεξία το κινητό είναι τούμπα;νο

Peter

@pl. “Ελεος επειδη απλος(!) βγήκε το χρωμα απο τη καμερα που δεν ειναι καθολου κακο”
Ελπιζω πως αστιευεσαι ετσι; Φαινεται ποσο φαν της εταιριας εισαι και εγω χρηστης της σαμσουνκγ ειμαι αλλα τα λαθοι πρεπει να αναγνωριζονται. Πηγεναι αγορασα αυριο ενα αυτο κινιτο και με το που βρεξει να ξεβαψει…θα πεις δεν ειναι καθολου κακο; Οταν σκας 900-1000 ευρω για ενα προιον οφειλει να ειναι αψογο. Καλη Ανασταση παντα με υγεια

nik777

κυριε βλαχάκη κάτι άσχετο πριν λίγο καιρό μόλις είχε ερθει το s6 στην ελλάαδα στην έκθεση πού παρουσιάστηκε στην ακρόπολη είχατε κάνει μεγάλο λάθος οσον αφορά την φυσικότητα χρωμάτων της οθόνης για τις δύο συσκευές…. το κανονικό s6 εχει θερμοκρασία χρωμάτων στα 6.550 Κ(το τέλειο 6.500Κ) και το edge εχει γύρω στα 6.800… οπότε είναι η πιο πλήρης οθόνη ever.. ούτε κιτρινίλες στο άσπρο χρώμα ούτε τπτ… οπότε μην παραπληροφορείται τον κόσμο σχετικά με την απόδοση της… και ούτε φυσικά να σαμποτάρετε την συσκευή επειδή έτυχε ενα ελλαττωματικό μοντέλο.. ευχαριστώ..

dimi

ένταξη όχι και τραγικά καλύτερα να μην έβαζε χρώμα εκεί και τίποτε να μην είχε θά υπάρξει φθορά αφού θα το ακουμπάμε με την πλατη αφού εξεχει

Wolf

Πω… πωωω…. ξενεραααα…! Και για τον πιθανό αγοραστή αλλά και για τη Samsung…! Σαν να έχεις εστιατόριο τώρα… να σου έρθει γευσιγνωστης και να γίνει χοντρή μ@λ…!α με το φαγητό..!
Εγώ πιστεύω βέβαια πως μάλλον έτυχε και ότι λογικά είναι μεμονωμένο συμβάν..! Εδώ της συσκευής της έχουν κάνει τα πάνδεινα στο YouTube και δεν μασάει…! Πάντως η προσωπική μου άποψη είναι ότι το s6 από όλες τις απόψεις είναι και θα είναι για πολύ καιρό με διαφορά το καλύτερο smartphone…!

petrakis george

” έχουν βάλει στο ebay μπουκαλάκια με έξυπνα πινελακια στα χρώματα του S6 μόλις ξεφλουδιζει του βάζεις χρώματακι και δεν φαίνεται τίποτα σε κάνει μάγκα

tarif16

δεν έβαλαν βιβεχρομ…καλά να πάθουν.
χρόνια πολλά σε όλους,….και όχι πολύ αρνάκι,έχει χοληστερίνη!!!

Λεωνίδας

Μετά από 2 χρόνια που είχα το galaxy s2 μπορώ να πω ότι επειδή το πρόσεχα αρκετά ήταν αγρατζούνιστο εκτός από το σημείο της κάμερας που προεξείχε λίγο. Δεν το αποκλείω αυτό που λέει ο Κώστας αλλά πιθανολογώ ότι κάπου κατά λάθος γδάρθηκε…Κι ο Κώστας απ’ό,τι έχω δει είναι και λίγο νευρικός στις κινήσεις του! Δεν θέλω να το υπερασπιστώ αλλά τη θεωρώ φοβερή συσκευή ασχέτως αν δεν θα το ‘παιρνα γιατί πιστεύω ότι με τα μισά χρήματα αγοράζεις κινητάρα από εταιρίες όπως huawei, lenovo, zte, xiaomi κλπ…Έχει πλάκα πάντως που μερικοί κάνετε σαν να δικαιωθήκατε στο πιο μεγάλο δικαστήριο λες και θα σας αποφέρει χρήματα αν η samsung πουλήσει περισσότερο, η apple, ή όποια άλλη! Σαν παιδάκια του Δημοτικού…

petrakis george

Συμφωνω και εγω με τον Λεωνιδα πρεπει ο Κωστας πριν χρησιμοποιει το S6 να περνει 6mg τουλαχιστον lexotanil η εστω κανα 10 λεπτο γιογκα… για να ηρεμουν τα νευρα του και αν μπορει να βαζει τουλάχιστον ενα μαξιλαρι πριν το ακουμπησει καπου

mpampis flou

Παιδια δεν θελω πανικο, εχω φαναρτζιδικο πετρου ραλλη 5 αναλαμβανω πλατη σαμσουγκ τριψιμο βαφη χρώμα επιλογη σας 50 ευρω, νικελωμα καμερας 10 ευρω, βουρτσισμα γοριλλα απο γρατσουνιες 10 ευρω και δωρο μεμβρανη

nick2010

Κώστα, έχεις δίκιο, είναι απαράδεκτο σε πανάκριβη πολυτελείας συσκευή να υπάρχει τέτοιο “φτηνιάρικο” ζήτημα.

Πάντως μπορεί να φταίει η πρώτη παρτίδα… από πού, αν επιτρέπεις, σου ήρθε η συσκευή ???

Και, να χεις καλό, αν μπορείς εξάντλησε σε τεστ την μπαταρία (με και χωρίς μη αναγκαία radios ανοικτά κλπ.) και πες μας τη γνώμη σου… εγώ, προσωπικά, θα πάρω πολύ σοβαρά – όπως πάντα – τις συμβουλές σου και τη γνώμη σου για να διαμορφώσω άποψη ως προς την άμεση αγορά ή μη του S6 (Edge).

Telis

Είναι δυνατόν να διαβάζω από μερικούς τι καλό που είναι το Sony Z3? Καταρχήν η κάμερα είναι 8 MP αν ενεργοποιήσεις HDR και σταθεροποιητή και όχι 20 MP (απάτη της Sony δηλαδή). Κατα δεύτερον σε απαιτητικά παιχνίδια η πλάτη ζεσταίνεται ΠΟΛΥ (πιάνει πάνω από 50 βαθμούς). Ο καθένας προσπαθεί να δικαιολογήσει την αγορά του αλλά μην κοροϊδεύετε τον κόσμο.
Ορίστε και βίντεο με την υπερθέρμανση:https://www.youtube.com/watch?v=TjJCPaFTB-0

Δημητρης

Μην αγοραζετε ακριβα κινητα . Motorola moto g 2014 και μια χαρα, και φθηνο και δικαρτο και android 5.02 και του χρονου αλλο παλι ,ετσι για να αλλαζουμε

jimbach

ειμαι σιγουρος οτι κατι το εκανες και δεν το καταλαβες η απλα σου ετυχε!!!εχω δει πανω απο 30 hands on και σε κανεναν δεν του εγινε αυτο και ειναι παιδια που το εχουν εδω και καιρο…
οποτε ολα αυτα που γραφεται καποιοι ειναι βλακειες περιμενετε πως και πως να παει κατι στραβα στο s6!!ειστε για πολυ γελοιο!1Ελληναρες δεν αλλαζουν μυαλο!

dark_master

Καταρχήν υπομονή να δούμε αν είναι μεμονωμένο η όχι πρόβλημά.
Κατά δεύτερον να δούμε αν η συσκευή είναι η τελική η όχι.
Αν είναι πρόβλημα παρτίδας θα παρουσιαστεί κ σε αλλά S6. Άλλωστε προχθές έγινε διαθέσιμο το S6 στις 20 πρώτες χώρες.
Όσο για αυτούς που αναφέρουν ότι το έχουν πάρει κάποιοι πριν κυκλοφορήσει αυτό ρε παιδιά που το είδατε? Η συσκευή πωλείται επίσημα στις 20 πρώτες χώρες από προχθές αν δεν κάνω λάθος.πως είναι δυνατόν να το έχουν καιρό στα χέρια τους άτομα αν δεν εργάζονται η στη Samsung η σε κάποιον παροχο?
Επίσης όπως ανέφερα κ στο θέμα του Μ9 αν δεν κυκλοφορήσει δεν μπορούμε να έχουμε μια γνώμη…. Του Μ9 η φήμη για υπερθέρμανση βγήκε από συσκευή που ήταν testing προϊόν και δεν είχε πάει καν στα χέρια δημοσιογράφων… Παίζει ρόλο να μας πει κ ο Κώστας πριν πιάσουμε να γκρινιάζουμε αν το προϊόν είναι τελικό η όχι. Αν όχι είναι λογικό να έχει τέτοια προβλήματα (προ-παραγωγής).

j

@jimbach εχεις δικιο. Γιατι ως γνωστό ολοι οι Έλληνες είμαστε οπαδοί της Apple και θελουμε επείγοντα να κράξουμε την Samsung. Τι ακούω. Απλα ειναι μεγάλη απογοήτευση να πληρώνεις 900€ και να σου ξεφλουδίζει μόνο του (ιός ισχυρίζεται ο Κωστας)

dami

Βλεπω 3 ειδη χρηστων κινητων σε αυτο το αρθρο 1) Αυτοι που μπηκαν για να κραξουν επειδη ειναι samsung και να υποστηριξουν την δικη τους αγορα μειωνοντας τις αλλες εταιριες 2) Αυτοι που βλεπουν αντικειμενικα το θεμα και περιμενουν να δουν αν ειναι μεμονομενο το γεγονος ή γενικοτερο προβλημα 3) Αυτοι που φανατικα υποστηριζουν την samsung και προσπαθουν να ριξουν το φταιξιμο για ολες τις ατελειες της,στους χρηστες των κινητων της εθελοτυφλωντας Δυστυχως η 2η κατηγορια εχει τους λιγοτερους. Οσο για τα πλαστικα της samsung μιας και χρηστης S3 ξερουμε ολοι το αν ξεφλουδιζουν ή οχι… για την ακριβεια ηταν το πρωτο πραγμα που εμαθα απο τον πωλητη οταν πηγα να το αγορασω. Ακριβολογωντας μου ειχε πει “μην παρεις το λευκο S3 γιατι σπαει το χρωμα στην μεση αμα βγαλεις το καπακι 10-12 φορες” και το πετυχε. Περιμετρικα ειχε ξεβαψει ολοκληρο αλλα ηταν λογω πτωσεων.. η καμερα ομως και στην μεση στο καπακι δεν εξηγειται γιατι εχει σπασει το χρωμα. ΚΑΙ ΝΑΙ ειμαι υποστηρικτης οτι το κινητο ειναι αναλωσιμο και απο την στιγμη που το παιρνεις για τον σχεδιασμο και την ομορφια του… πρεπει να το εχεις γυμνο να φαινεται. Ειναι σαν να παιρνεις το πιο λεπτο κινητο,να καυχιεσαι οτι… Συνέχεια »

jimbach

#j που είδες οτι ειπα όλοι ειναι φαν τις Apple !απλα σαν Έλληνες που είμαστε όλοι εύκολα ενθουσιαζομαστε και πιο εύκολα κράζουμε! Ολες οι εταιρείες βγάζουν καλα κινητα (flagships )οι διαφορές είναι μικρές ..εξάλλου ειναι και προσωπική επιλογή του καθε ενός να ξοδέψει τα λεφτά του οπου θέλει!

jimbach

#dark_master πολυ ειχαν το κινητό 10 μέρες πριν κυκλοφορήσει επίσημα! Σε κανεναν δεν συνέβη κατι τέτοιο! Προσωπικά το ειδα πριν 2 εβδομάδες απο στέλεχος της Samsung που το ειχε για εκπαίδευση! Τέλος πάντων θα δείξει σε λίγο καιρό που θα εχει ευρύτερη κυκλοφορία.

dark_master

@jimbach το γεγονός ότι το είδες πχ σε εκπαίδευση δεν αναιρεί το γεγονός ότι μπορεί να το εμφανίσει. Όπως έγραψα πχ πριν μπορεί να εμφανιστεί σε συγκεκριμένες παρτίδες.
Επίσης δεν ξέρουμε τι χρήση έκαναν τα στελέχη από τα οποία το είδες… Αν πχ το είχαν μέσα σε θήκη η μόνο για επίδειξη είναι λογικό να μην έχει γδαρθει.
Το γεγονός ότι το είδες να κυκλοφορεί πριν πιάσει να πουλιέται επίσημα σημαίνει ότι η ήταν στελέχη της Samsung και το είχαν η δούλευαν σε κάποιον πάροχο.
Διαφορετικά δεν νομίζω ότι μπορεί να το βρεις από κάπου αλλού επίσημα… Μόνο μέσα από τη Samsung.

Καλό θα ειμασταν επιφυλακτικοί μεν σε ότι ακούγεται αλλά να μην είμαστε κ απόλυτοι.

jimbach

@dark_master φυσικα να ειμαστε επιφυλακτικοι !!εγω απλά διαφωνισα με τον τροπο που μας το παρουσιασε ο Κωστας!!ειναι αρθρο για να παρεις κλικ…να κανεις ντορο..
όσον αφορά το κινητο εκπαιδευσης το ειχε κανονικα χωρις θηκη ολες τις μερες και σε ολες του τις δραστηριοτητες(running,gym κτλ.)

Γιωργος

Χρόνια πολλά και χρηστός ανέστη……

Παιδιά βρίσκομαι σε ένα δίλημμα…… Samsung Galaxy s5 ή LG G3??

petrakis george

ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟ S6?………….. ΜΟΛΙΣ ΞΕΦΛΟΥΔΙΣΟΥΝ ΔΑΚΡΥΖΕΙΣ!!

Rizo

Όπως λένε και όσοι έχουνε πάρει το Ζ3 θα πω κι εγώ πως το προτείνω!
Το κινητό είναι κορυφή! Τέλεια οθόνη (σε όσους αρέσει η ευκρίνεια αλλά με κρύο λευκό) με κορυφαία φωτεινότητα 🔆.
Τέλεια διάρκεια μπαταρίας! Πολύ καλή κάμερα και ειδικά την νύχτα δίνει πόνο.
Και φυσικά κορυφαία ποιότητα με μηδενικό lag.
Τώρα τα παιδιά που ψαχνουν τα blogs για να βρουνε προβλήματα από 5-10 άτομα παγκόσμιος… Τι να πω..
Δεν φορτίζει ?? Static screen??? No waterproof??? Άγνωστα περιστατικά για το δικό μου και την πλειοψηφία.
Ειδικά το waterproof άμα δεν κλείσεις τις ταπες οι τις έχεις μες στην βρώμα δεν σου φταίει το waterproof. Επίσης άκουσα ότι ζεσταίνεται. Μμμ… Όχι. Ελάχιστα και καμιά σχέση με το HTC one s που είχα και εψηνα αυγά (αλλά ούτε και εκείνο με πείραζε ιδιαίτερα μιας και δεν έβγαλε κάποιο πρόβλημα .)
Ζ3 κι από εμένα που το έχω και το έχω συγκρίνει και με άλλα.
Κρίμα πάντως για το Samsung γιατί το θεωρώ αυτή τη στιγμή το καλύτερο κινητό ..

ms

Μαζική παραγωγή μεγάλες ποσότητες όλες μπορεί να έχουν θέμα.Έτσι και αλλιώς δεν είναι γενικό το θέμα οταν θα το έχουν αρκετοί το πρόβλημα θα μπορούμε να πούμε για αστοχία.

nikolas

χαχαχαχα ελεο ομως, για ποιοτητα κατασκευης, υποστηριξη, και καμερα ΜΟΝΟ Lumia…

Γιαννης

Παιδια μια βοηθεια θελω εχω το s5 αξιζει να παρω το 6αρι? τωρα το θεμα με το ξεφλουδισμα δεν με νοιαζει παιρνω μια θηκη και τελειωσε

Γιωργος

για πεταμα.τοσο απλα.Lumia 930 για να Δείτε τι σημαίνει smartphones.πειτε μου ενα samsung που δεν κολλάει!!!!απλα κανενα.τωρα εγινε και αυτο.

trelosmetasammy

Ένα Samsung που δεν κολλάει?????Χμμμμμ….Ativ S

KostasB

Φωτιά στα ξένα blogs με το βίντεό σου Κώστα!! https://www.sammobile.com/2015/04/17/color-around-the-galaxy-s6-edge-camera-ring-is-reportedly-peeling/

Ilias

https://blog.gsmarena.com/samsung-galaxy-s6-edges-camera-ring-suffers-chafing-issue/
Κώστα και στο Gsmarena το video σου !!

vag

το βρήκα σε 2 ακόμα ξένα sites;
https://www.techtimes.com/articles/46921/20150417/paint-around-galaxy-s6-edge-camera-ring-easily-peels-off-video.htm

και

https://www.redmondpie.com/galaxy-s6-has-a-new-problem-scratched-camera-lens-cover-chipping-paint/

Φαντάσου τι χαμός θα γινόταν αν το βίντεο είχε περιγραφή στα αγγλικά!

Ilias

Κωστα καταρχήν συγχαρητηρια για όλα τα βιντεο που μας παρουσιάζεις!!Εισαι καταπληκτικος και εύστοχος,βοηθας πολλους να επιλεξουν το επομενο κινητο τους!!
Θα ηθελα να παρουσιασεις και το νέο μοντελο της samsung το S5 NEO για το οποιο ενδιαφέρομαι πολύ να παρω.Προσεξα πως δεν το εχεις στα βιντεο(εχεις μονο το παλιο του 14)..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Σύντομα διαθέσιμο και στη σειρά Galaxy S22 της Samsung;

Σύντομα το Galaxy AI θα είναι διαθέσιμο σε περισσότερες συσκευές της Samsung, με την εταιρεία να μοιράζεται πληροφορίες για την κυκλοφορία.