Samsung Galaxy S6 & S6 Edge: Χαμηλότερες των προσδοκιών οι πωλήσεις [Κορέα]

Με τα Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 Edge, τόσο η ίδια η Samsung όσο και οι αναλυτές αναμένουν να κάνει δυνατό comeback στις πωλήσεις. Όπως αναφέρουν τα κορεάτικα media όμως, τις πρώτες μέρες οι πωλήσεις ήταν χαμηλότερες των προσδοκιών.

Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι στις 10 μέρες που είναι τα Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 Edge στα ράφια των καταστημάτων στη Ν.Κορέα, πουλήθηκαν 200.000 κομμάτια ενώ οι εκτιμήσεις είχαν κάνει λόγο για 300.000 προ-παραγγελίες.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό σημάδι για τις παγκόσμιες πωλήσεις. Η Ν. Κορέα θεωρείται υπερκορεσμένη αγορά ενώ οι χαμηλές επιδοτήσεις των παρόχων έπαιξαν σημαντικό ρόλο. Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι όταν κυκλοφόρησε πριν από 10 μέρες οι πάροχοι μείωναν την τιμή μόλις 194 δολάρια σε σύγκριση με την τελική του τιμή. Ωστόσο, οι επιδοτήσεις αυξήθηκαν το περασμένο σαββατοκύριακο περίπου στα 305 δολάρια.

Όσον αφορά στις παγκόσμιες πωλήσεις, οι αναλυτές αναμένουν από 50 έως 70 εκατομμύρια πωλήσεις μέχρι το τέλος του 2015. Μένει να δούμε πως θα τα πάνε οι νέες ναυαρχίδες.

samsung galaxy s6 πωλήσεις, Samsung Galaxy S6 & S6 Edge: Χαμηλότερες των προσδοκιών οι πωλήσεις [Κορέα]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Πέτρος Π

Έχει καταντήσει πια κουραστικό όλο αυτό το θέμα με τα άρθρα για τις πωλήσεις και τις παραγγελίες!! Διαβάζουμε δεκαπέντε φορές τη βδομάδα άρθρα του στυλ “το iPhone πέρασε μπροστά με 3,4%, η Samsung πρώτη στις πωλήσεις, το S6 πούλησε 17 κομμάτια λιγότερα απ’ ότι αναμενόταν, η LG αναμένεται να πουλήσει 2.456 κομμάτια στην Αργεντινή” κλπ κλπ… Όχι άλλο κάρβουνο, έλεος!!! Και κάθε φορά τα αποτελέσματα είναι διαφορετικά… Τόσο καιρό μας λένε ότι τa Galaxy S6 σκίζουν σε προπαραγγελίες, τώρα λένε πιο κάτω από τις αναμενόμενες… Βαρέθηκα!!!

Γιώργος Τσ.

Πες τα ρε Πέτρο!! Λες και ο κόσμος παίρνει ποσοστά από τις εταιρίες και τον ενδιαφέρουν οι πωλήσεις που θα κάνει μια συσκευή…

Max91

Εγω το εχω ξανα πει οτι μας τα εχουν ζαλισει με το galaxy s6 και iphone 6….
γιατι το αλλο… αρθρο για ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ της Sony και στο τιτλο ΠΑΛΙ iphone… πως τα καταφερνουν μερικοι αναρωτιεμαι.

Johnjohn

1ον δεν μπορώ να καταλάβω γιατι πρέπει να κράζετε τα τέτοιου τιπου άρθρα π λένε για τις πωλήσεις των iPhone ή Samsung ή οποίου άλλου κινητού.. Αν δν κάνει καλές πωλήσεις μια εταιρία βγάζεις τοσα πολλα συμπεράσματα!!!
2ον για την τηλεόραση της Sony π τν συγκρίνουν με το iPhone γιατι όλος ο κόσμος ξέρει ποσό λεπτό ειναι ένα iPhone πως να το κάνουμε δλδ; Ποιος ξέρεις ποσό παχύ ειναι το z3 ή z4 ή οποίο άλλο;;;;

Lefteris

Μακάρι να είχαμε και εμείς εδώ στην Ελλάδα τέτοιες επιδοτήσεις!

Manolis

@Johnjohn επειδή διαβάζουμε άρθρα όπως τα παρακάτω:
https://techblog.gr/b2b/samsung-rises-share-in-smartphone-market-4420/
https://techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-s6-s6-edge-to-sell-70-million-5920/

και νιώθουμε ότι μας δουλεύουν όλοι…

LamNes

@Johnjohn, οπότε η HTC που παράγει κινητά επιπέδου Μ8, Μ9 είναι μάπα, επειδή δεν κάνει τις πωλήσεις των iPhone.

Max91

@Johnjohn
εχεις δικιο ΟΛΟΣ ο πλανητης ΓΗ ξερει οτι το iphone ειναι ενα λεπτο κινητο ενω ολα τα αλλα ειναι τουβλα… αλλα ακομα και ετσι το techblog γραφει ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ οχι για ολο τον κοσμο ενω ειμαι 100% σιγουρος οτι οποιος διαβαζει μολις μια βδομαδα απο το techblog αμεσα αμεσα ξερει 5 πραγματα παραπανω για τα κινητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.