Samsung Galaxy S6 Edge Plus: Με μπαταρία στα 3000mAh και οθόνη 5.5″;

Οι πληροφορίες θέλουν την Samsung να ετοιμάζει ένα μεγαλύτερο Samsung Galaxy S6 Edge, το οποίο έχει καθιερωθεί με την ονομασία Samsung Galaxy S6 Edge Plus και λέγεται ότι θα έχει οθόνη 5.5 ιντσών. Σήμερα οι νέες αναφορές κάνουν λόγο για μπαταρία η οποία θα είναι στα 3000mAh.

Το θέμα της μπαταρίας είναι κάτι που απασχολεί τους περισσότερους, είτε έχουν Samsung είτε όχι. Τα Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 Edge με 2500mAh και 2550mAh, μπαταρία αντίστοιχα, συζητήθηκαν αρκετά κυρίως επειδή η Samsung αποφάσισε να μην βάλει αποσπώμενη μπαταρία. Μπορεί με το Samsung Galaxy S6 Edge Plus να θέλει να δώσει μια εναλλακτική σε όσους χρειάζονται μεγαλύτερη διάρκεια.

Εκτός από την μπαταρία του Samsung Galaxy S6 Edge Plus, διέρρευσαν και οι διαστάσεις του με ύψος 151 χλστ. και πλάτος 73 χλστ. Επιπλέον, θεωρείται ότι θα φοράει επεξεργαστή Snapdragon 808 αντί για Exynos 7420, μνήμη RAM 3GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB, κάμερα 16 Megapixel με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας και 4K video recording.

Ωστόσο η Samsung δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα από τα παραπάνω, πότε θα κυκλοφορήσει, σε ποιες αγορές και πόσο θα κοστίζει.

Φωτογραφία από προηγούμενο leak

Samsung Galaxy S6 Edge Plus: Με μπαταρία στα 3000mAh και οθόνη 5.5";, Samsung Galaxy S6 Edge Plus: Με μπαταρία στα 3000mAh και οθόνη 5.5″;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Che ke faggot

Πολύ έξυπνη κίνηση, ειδικά τώρα με την ανακοίνωση της note 5
Απο τη σαμουνγκ βέβαια θα πέσει πολύ ξύλο και μεταξύ LG g4 pro και Sam s6 edge plus
.. Καλά για τα ξεχασμένα, και από τον μεγάλο Ραζουντ iPhone δε το συζητώ αν κοιτάξεις τη μετοχή της απλ σε το πολύ 5 μήνες έχει φαλιρισει

Λευτερης

Τι SD 808 ρε παιδιά. Ο κυριότερος λογος που έχει τέτοιες επιδόσεις το S6 είναι ο exynos που φοράει ο οποίος είναι κατα πολύ πιο μπροστά απο τον ανταγωνισμό. Με τον 808 η lg έκανε καλη δουλεια στο λογισμικό αλλά η το touchwiz δεν ξέρω ποσο ομαλά μπορεί να τρέξει . Ίδωμεν…

mixtri

Πάλι καλά που φοράει Qualcomm μπας και δούμε σωστή δικτυακή λειτουργία. μας έχει βγάλει την παναγία με τα κωλο chipset της η Samsung…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.