Samsung Galaxy S6 Edge+ 32GB: Τιμή 869 ευρώ στην Ελλάδα

Το Samsung Galaxy S6 Edge+ αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο Σεπτέμβριο στην Ελλάδα και ήδη έχει ανακοινωθεί η τιμή του που αγγίζει τα 869 ευρώ για την έκδοση με τα 32GB ενσωματωμένης μνήμης. Στην ίδια τιμή, 869 ευρώ πωλείται σήμερα στη χώρα μας το Galaxy S6 Edge 64GB με οθόνη 5.1 ιντσών Super AMOLED Quad HD, το 32άρι S6 Edge κοστίζει 769 ευρώ.

Το Samsung Galaxy S6 Edge+ έρχεται με dual-curve οθόνη 5.7 ιντσών τεχνολογίας Super AMOLED με ανάλυση Quad HD και 518 ppi, οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 7420 και μνήμη RAM 4GB LPDDR4. Η κάμερα είναι στα 16 Megapixel με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας και διάφραγμα φακού f/1.9, ενώ η δεύτερη κάμερα είναι στα 5 Megapixel με f/1.9 διάφραγμα φακού. Από άποψη συνδεσιμότητας έχουμε LTE Cat.9/Cat.6 (ανάλογα με την αγορά).

Το Samsung Galaxy S6 Edge+ έχει μπαταρία 3000mAh με υποστήριξη fast charging μέσω καλωδίου και ασύρματα, διαστάσεις 154.4×75.8×6.9 χλστ. τρέχει Android 5.1.1 Lollipop με TouchWiz UI και υποστηρίζει την τελευταία έκδοση KNOX.

Samsung Galaxy S6 Edge+ 32GB: Τιμή 869 ευρώ στην Ελλάδα, Samsung Galaxy S6 Edge+ 32GB: Τιμή 869 ευρώ στην Ελλάδα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NtinosMD

Καλοδεχουμενο !!!!! Μπας και πεσει η τιμη του απλου s6 σε φυσιολογικα επιπεδα εντος Ελλαδας, γιατι οταν βλεπεις 600αρι κατωτερη τιμη σε σκρουτζομαγαζο ενω στο εξωτερικο εχει φτασει στα 549 σε φυσικο καταστημα ( saturn, mediamarkt – Γερμανια ) σου γυριζει το ματι. Εχουμε που εχουμε capital control …. !@#$%^&*

Mpidis

Ειναι τοσο ξεχωριστό smartphone που ειναι η πρωτη φορα που θελω να το αγοράσω αμεσως. Αλλα ειναι πολυ ακριβό. Ελπιζω και γω να πεσει η τιμη s6 edge μπας και το τσιμπήσω στο 500αρικο,

VasilisA3

Εγω αν και είχα κλειδώσει το μυαλό μου για το Note 5 τώρα βλέπω αυτο το σουπερ σεξυ S6 E+ και νομίζω θα το απατήσω το Note όταν βεβαία πέσει η τιμή στο 650αρι.

Spazyjay

869 ευρω για κινητο αντε να πεσει στα 600 αργοτερα,ποσα πρεπει να βγαζεις το μηνα για να το παρεις?και να σου μηνουν για να πληρωσει! ολα τα υπολοιπα εξοδα.μπραβο που δεν πεσαν ακομη οι μισθοι σε πολλους ελληνες.

Costas

Πραγματικό κόσμημα!

γιωργος

Εχουν βρει τροπο οι εταιρειες να αρμεγουν τον κοσμο πουλωντας φυκια για μεταξωτες κορδελες. Ξυπνηστε ρε! Δε βλεπετε οτι ειναι φορος βλακειας το να πληρωνεις ενα μισθο το χρονο για κατι ολοτελα αχρηστο; Ασε που σε λιγο καιρο θα εχει απαξιωθει τελειως.

Ermis

Διάβασα σχόλια και κλαίω.
Έλεος. Ένας μισθός για ένα τηλέφωνο. Πάρτε τουλάχιστον ένα κινεζικό στα 500€ ή ακόμα και το xiaomi redmi note 2. Κλαιμε μετά
Ο Ελλάς ηρώων χώρα τι αχαριστους γενας τώρα.

Ιωάννης jb

Καλά μιλάμε με αυτή τη τιμή, δε ξέρω τι να κάνω!! Να κλάψω ή να γελάσω!!!!
Η samsung έχει καταντήσει όχι απλά χειρότερη απο την apple.. ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ!!!!
Καλά μιλάμε με κάτι σχόλια του στυλ πολύ ξεχωριστό μιλάμε εκνευρίζομαι αφάνταστα!!!
Ενα samsung ειναι ρε!! Που στον δευτερο χρόνο θα κολλάει!!!!!!!!
Δλδ για την οθόνη που την έχουν κάνει έτσι άβολη θα πρέπει να τους δώσω τόσα λεφτά??
Δε πάμε καθόλου καλά!!!!!

LeoG4

Για samsung μπορεί να έδινα και 800 ευρώ μιλάμε για τοπ κινητο και όχι β διαλογης όπως Sony και HTC.

παπαροκας tiamat

Oντως leog4 τα samsung ειναι σκυλιά, βγάζουν τα λιγοτερα προβληματα και ενσωματωνουν τη καλυτερη τεχνολογια. Και γω θαδινα 800 ευρω!

Ιωάννης jb

Καλά μιλάμε εσεις οι δυο είστε ανεκδιήγητοι!!!!!
Δες ρε άτομα που κυκλοφορούν και ανάμεσά μας και ψηφίζουν κιολας και θέλουν να λέγονται και άνθρωποι!!!!
Ρε το ξέρετε ότι στο κεφάλι ο άνθρωπος έχει μυαλό και πρέπει να το βάζει να δουλεύει??
Ρε ξέρετε ότι με 869 ευρω κάποιοι ζουν για 2 ολόκληρους μήνες??
Ρε ξέρετε ότι με τόσα λεφτά παίρνει κανείς pc και θα το έχει για περισσότερα απο 5 χρόνια??
Ακου εκεί σκυλιά τα samsung!! θα τρελαθώ εδω μέσα υποτίθεται είναι site οπου είναι ψαγμένοι οι σχολιαστες και λένε σωστά πράγματα!
Κάνε κάτι ρε Κώστα…. το έχουν βάλει σκοπό να μας τρελάνουν
Ο άλλος παραπάνω χαρακτηρίζει β΄ διαλογής τα htc-sony, τι να πω ρε ότι και να πω είναι λίγο

nick2010

Βλέπω ότι δεν σχολιάζει κανείς το γεγονός ότι την ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ τιμή που διαβάζουμε πιο πάνω την συνδυάζουμε πακετάκι με ένα κινητό που έχει εσωτερική μνήμη… μόλις 32GB….. δλδ κάπου στα 24-25 GB πραγματικού χώρου αποθήκευσης (samsung bloatware), όταν μάλιστα ΔΕΝ έχουμε καν υποδοχή για κάρτες μνήμης….. και μόνο τις φωτό με 4Κ ανάλυση να κρατήσεις, η συγκεκριμένη μνήμη είναι τουλάχιστον ΑΣΤΕΙΑ, πόσο μάλλον αν θες τίποτα χάρτες για κανα garmin ή sygic, ή κανα παιχνίδι (πλέον υπάρχουν κάποια μαμάτα που πιάνουν 1,5GB στο νερό).

Υ.Γ. Εννοείται ότι δεν γίνεται καν κουβέντα για το edge+ με τα 64GB στο Ελλάντα των CC….. (υποθέτω θα κοστίζει κάπου στα 1.000 ευρώ),

Vagelis

Από Android μόνο τα Samsung αξίζουν πάρτε το χαμπάρι όλα τα άλλα είναι γ διαλογής όχι β Π είπε ένας φίλος παραπάνω!

dim

Παιδες δεν εχετε καταλαβει οτι οι εταιριες δεν τους νοιαζει η ελληνικη αγορα….
Στο εξωτερικο τα περνουν για πλακα με κλειστα συμβολαια

Αλεξικακος

Ρε πατε καλα μερικοι εδω μεσα? Σας πεφτει λογος αν καποιος βγαζει 4-5 χιλαρικα το μηνα και θελει να δωσει το ενα απο αυτα για να αγορασει ενα κινητο που γουσταρει? Η μηπως εχετε την φορολογικη δηλωση αυτου που λεει οτι σκεφεται να το αγορασει και ξερετε οτι δεν το αντεχει το κοστος? Ελεος με τον λαικισμο πια! ακομα και σε site που απευθυνεται στην τεχνολογια δεν τον γλιτωνουμε! Δηλαδη αν εσεις δωσετε για κινητο 300-400 ευρω με μισθο κοντα στο χιλιαρικο εισαστε καλυτεροι? Το να απαξιωνεται ετσι καποιους επειδη εχουν λεφτα δεν μπορω να το καταλαβω. Κι εσεις που νομιζεται οτι ειναι πολλα τα 1000 ευρω για εναν ανεργο που εχει και παιδια τα 300 που δινεται εσεις του φαινονται υπερογκα. Να αρχισει να σας τα χωνει και αυτος? Τι μισος ειναι αυτο ρε για αυτους που εχουν λεφτα λες και σας σκοτωσαν την μανα κανετε. Σοβαρευτειτε και συνελθετε. Το οτι δεν μπορειτε να παρετε κατι δεν σημαινει οτι πρεπει να κατηγορειται καποιον που μπορει. Το οτι αν δεν σας ενοιαζε το κοστος και κανατε αλλη επιλογη φθηνοτερη γιατι μπορει να ζητατε αλλα πραγματα απο το κινητο ειναι αλλο θεμα αλλα αυτο με την τιμη παραπαει πια. Μπορει η… Συνέχεια »

eleni

Πιστεύω ότι η συσκευή αυτή θα πουλήσει αρκετά όσο και να κράζουμε, σίγουρα λίγοι θα αγοράσουν που έχουν note4 γιατί δεν καλύπτει τις ανάγκες Αυτών που τόσα χρόνια αγοράζουν την σειρά nonote.αγοραστες θα είναι από άλλες εταιρείες που καλά θα κάνουν γιατί είναι μια συσκευή πολύ όμορφη που κάνει την διαφορά. Η τιμή της είναι όμως εξωφρενικά μεγάλη αλλά η αξία σου και το Μπραντ φτιάχνει πέρα από την ποιότητα αλλά και με την τιμή. έχω πάρει όλα τα note μέχρι το 4 και έχω να πω ότι το 4 δεν το αλλάζω αν η Samsung δεν επανέλθει στην λογική που ,σέ μπαταρία ,sd card ,και τιμή. Δυστυχώς θα δοκιμάσω σε huawei η σε lg ,έτσι και για αλλαγή που ίσως καταλήξει σε ευτυχώς! πάντως επειδή για 15 μέρες πέρασε από τα χέρια μου το s6 έχω να πω ότι το note4 με το που το έπιασα ένοιωσα ανακούφιση, που με αυτό το συμπέρασμα με οδηγεί στο να πάω στα προαναφερθέν. Ας δώσουμε με την αγοραστικη μας δύναμη σε εταιρείες πέρα από την Samsung να φτιάξουν κάτι που να μας καλύπτει στο 85%…. αν και επειδή η απληστία μας είναι ανίκητη πότε δεν θα είμαστε καλυμμένοι 100% αλλά και γιατί… Συνέχεια »

Arislp

@Αλεξικακος

Ισως η πιο σοβαρη απαντηση που εχω δει μεχρι στιγμης εδω στο σαιτ…ειμαστε για κλαμματα σαν λαος με αυτα που λετε …και στην τελικη θα παω κοτσοβολο να το παρω με 20 ευρω το μηνα…και ας εχω μισο μισθο…οσοι ειστε εδω υποτιθεται οτι εχετε το μικροβιο της τεχνολογιας…οποτε γιατι τοσο μισος?? Ναι σε καποια πραγματα συμφωνω και εγω αλλα μην τα εισοπεδωνουμε ολα…σοβαρευτειτε..

Spazyjay

Μπραβο σε αυτους που βγαζουν 4 με 5 χιλιαρικα το μηνα,νομιζω δεν θα ειναι και λιγοι αυτοι συμφωνα με τα πανακριβα κινητα που κυκλιφορουν γενικως,και οπως επισης σιγουρα τα εχουν για εργαλεια δουλειας και οχι για fb και browsing.

wrangler10

Καλά τα λέει ο @Αλεξικακος αλλά τσάμπα ασχολείστε, το κόμπλεξ ορισμένων χτυπάει ταβάνι.Ο καθένας ξοδεύει τον παρά του όπως γουστάρει.Τα υπόλοιπα… περισσεύουν.

Υ,Γ. Και όσοι “πονοψυχοι” νοιάζονται τάχα για τον συνάνθρωπο ας αφήσουν τα δακρυβρεχτα σχόλια και ας βάλουν το χέρι στην καβουροτσεπη τους να τους βοηθήσουν.

Σουλα ελα ξανα

Το s6edge plus κανει 790€ γιατι το παραγγειλα κ αντε γεια γατακια :p τα φιλια μου 😉

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.