Samsung Galaxy S6 Edge Plus: Φωτογραφίζεται δίπλα στο Note 4

Μαζί με το Samsung Galaxy Note 5, οι φήμες θέλουν την Samsung να κυκλοφορεί μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2015 και το Samsung Galaxy S6 Edge Plus. Σήμερα διέρρευσαν φωτογραφίες από dummy του Galaxy S6 Edge Plus το οποίο μας επιτρέπει να δούμε το design και τις διαστάσεις του.

Εξωτερικά, το Samsung Galaxy S6 Edge Plus μοιάζει με τις διαρροές που έχουμε δει μέχρι σήμερα, δηλαδή είναι ένα Galaxy S6 Edge, αλλά πιο μεγάλο.

Από τεχνικά χαρακτηριστικά αναμένουμε να δούμε επεξεργαστή Exynos 7422 ή Snapdragon 808, οθόνη 5.7 ιντσών QHD, κάμερα 16 Megapixel, δεύτερη κάμερα 5 Megapixel και μπαταρία στα 3000mAh.

Να θυμίσουμε ότι οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν το Samsung Galaxy Note 5 να ανακοινώνεται 12 Αυγούστου, οπότε αν παρουσιαστούν μαζί μάλλον δεν θα αργήσουμε να το δούμε.

Samsung Galaxy S6 Edge Plus: Φωτογραφίζεται δίπλα στο Note 4, Samsung Galaxy S6 Edge Plus: Φωτογραφίζεται δίπλα στο Note 4

Samsung Galaxy S6 Edge Plus: Φωτογραφίζεται δίπλα στο Note 4, Samsung Galaxy S6 Edge Plus: Φωτογραφίζεται δίπλα στο Note 4

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Φώτης

Note κ πάλι note!!!!!Τον Σεπτέμβριο τσιμπαω το 4!!!!

g.pap

ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΟΤΕ ΨΗΦΙΖΩ.ΑΝ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ ΤΟ 5 (ΜΠΑΤΑΡΙΑ SD) ΚΑΙ ΡΓΩ ΤΟ 4 ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑ ΜΙΣΟΤΙΜΗΣ.

thomas

Φιλε πάρε το χιαομι μι νοτε πυραυλος

Ekimolaos

@Λορένα Σιούτη

Είναι leak ότι θα παρουσιαστεί στις 12
Αυγούστου μαζί με το note 5, όχι φήμες. Δηλαδή γεγονός, κάτι που στάνταρ θα γίνει. Και 21 Αυγούστου κυκλοφορούν (μάλλον εκτός Ευρώπης για αρχή). Επίσης δεν θα φοράει 7422, ούτε 808, 7420 θα φοράει. 7422 θα φοράει το note. Επίσης leak, γνωστό εδώ και μέρες…

Costas

Φίλε Thomas το μόνο κοινό σημείο που έχει το xiaomi mi note με την σειρά note της samsung είναι το όνομα και το ίδιο μέγεθος οθόνης. Μάλλον δεν έχεις δουλέψει το Samsung note 2,3,4 για να κάνεις αυτή την σύγκριση. Το πενάκι και η λειτουργίες του είναι το μεγάλο ατού της samsung. Όλα τα άλλα τα note είναι για να βλέπεις βίντεο στο YouTube και να σερφαρεις με μεγαλύτερη οθόνη. Αυτοί που έχουν δουλέψει επαγγελματικα το note με καταλαβαινουν τι λέω.

friadas

Παιδιά καλησπέρα.εχω το note edge και η μπαταρία του δεν κρατάει καθόλου.5-6 ώρες το πολύ.επίσης μου κατανάλωσε 3gb σε 10 μέρες!!!!!ξέρετε τι μπορεί να φταίει;υπάρχει κάποιος τρόπος να διορθωθεί;

Φώτης

Ασχετο αν κάποιους δεν βολεύει το μέγεθος η δεν ξερω Εγω τη, τα note ειναι τα πιο ολοκληρωμένα κινητά..Ειναι σαν να εχεις ενα πραγματικα μίνι λάπτοπ κ ακομα καλυτερα στην τσέπη σου..Πενάκι multitasking μέχρι αηδίας ΟΘΟΝΑΡΑ καμερα απο τις καλύτερες της αγοράς παρα πολυ καλη μπαταρια sd card..Ολα αυτα τουλάχιστον για το note 4!!!!

Γιώργος Κ

Συμφωνώ απόλυτα. Αφου οερασα ολες σχεδον τις μαρκες,για πρώτη φορά μπήκα στη σειρά note με το 4. Εντελώς άλλη κλάση. Οι πραγματικα απόλυτες συσκευές. Είναι μια κατηγορία από μόνες τους.Αν η samsung διατηρήσει τα χαρακτηριστικα που την έκαναν να ξεχωρίσει με τα note (s pen, SD,removable μεγάλη μπαταρία, s amoled ,specs) τότε θα παίζει μόνη της στην κατηγορία. Μπορεί να χάσει την πρωτιά μόνο με αυτοκτονία κ δε θέλω ακόμα να πιστέψω τις λάθος αλλαγές που φημολογουνται.

thomas

Φιλε costas ειχε η γυναίκα μου το νοτε 2 ή οποία είναι σοσιαλ μίντια μάνατζερ σε μια εταιρία το πενάκι δεν το χρησιμοποιουσε σχεδόν ποτέ κ πιστεύω πολλή λίγη από αυτούς το αγοράζουν επειδή πραγματικά το χρησιμοποιούν πραγματικά για επαγγελματική χρήση παντός ή χιαομι σαν κάτοχος του μι3 κ τώρα του μι4 στο κομμάτι hardware δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από της άλλες εταιρίες κ στο software πιστεύω με το miui υπερτερεί

valantis13

Παιδια ξερετε γιατι ξαφνικα ανεβηκαν οι τιμες στο note 4 ? απο 510 πηγε 600

ΓιώργοςMclaren

εχω το note 4 το πηρα για δοκιμη και μετα να το πουλησω και δεν μπορω να το αποχωριστω! δεν πιστευω να ξεκωλήσω ποτε απο τα note τωρα πια…Ααα και το πενακι το χρησιμοποιώ καθε μα καθε μέρα! Αυτος ειναι ο λογος που πιστευω δεν θα μπορω να φυγω απο την σειρα note. μπορεις να κανεις τα παντα κυριολεκτικα με αυτο! και ειμαι μαθητης 3ης λυκειου και με βοηθαει τρελα στο διαβασμα μου!

βαγγος

@valantis13 ολες οι συσκευες ανεβηκαν λογικο καλοκαιρι ειναι θα πεσουν μετα τις ανακοινωσεις πιστευω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.