Samsung Galaxy S6 Edge Plus: Έρχεται σύντομα με μεγαλύτερη οθόνη;

Αρχικά οι φήμες έλεγαν ότι η Samsung θα ανακοινώσει το Samsung Galaxy Note 5 μέσα στον Ιούλιο για να προλάβει την ανακοίνωση των νέων iPhone τον Σεπτέμβριο. Τελικά η Samsung επιβεβαίωσε ότι κάτι τέτοιο δεν θα γίνει, όμως δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ανακοινωθεί κάτι άλλο.

Εδώ έρχονται οι σημερινές πληροφορίες για το Project Zero 2 το οποίο λέγεται ότι είναι η μεγαλύτερη έκδοση του Samsung Galaxy S6 Edge, θα αποκαλείται Samsung Galaxy S6 Edge Plus και μάλιστα η ανακοίνωση αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Οι ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε ότι θα κρατήσει το design με τις δυο κυρτές πλευρές στην οθόνη αλλά δεν έχει επισημανθεί αν θα έχει γραφίδα όπως η σειρά Note.

Όσον αφορά στη συσκευή που λεγόταν ότι ήταν το Samsung Galaxy Note 5 και ότι θα ερχόταν το καλοκαίρι, τα χαρακτηριστικά ήταν εξαπύρηνος επεξεργαστής Snapdragon 808, οθόνη 5.4 ή 5.5 ιντσών uper AMOLED dual-edge, ενσωματωμένη μνήμη 32GB, κάμερα 16 Megapixel και δεύτερη κάμερα 5 Megapixel. Υπάρχει πιθανότητα να πρόκειται για το Samsung Galaxy S6 Edge Plus, αλλά κρατάμε πολλές επιφυλάξεις από την στιγμή που δεν έχουμε καμία επίσημη επιβεβαίωση.

Samsung Galaxy S6 Edge Plus: Έρχεται σύντομα με μεγαλύτερη οθόνη;, Samsung Galaxy S6 Edge Plus: Έρχεται σύντομα με μεγαλύτερη οθόνη;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
peristeri

τι μου θυμιζει… τι μου θυμιζει…

Peter Giankls

Αμφιβάλλω πάντως για της φήμες για το Note 5 SD 808;;;5.5 inc μπα αποκλείεται

prankster100

το galaxy note 5 θα εχει τον exynos 7422 λεγανε για τον νεο 7430(αιντε να δουμε τι τερας και αυτο απο την samy) αλλα τελικα 7422 οπου οκ που θα ειναι μια απλα αναβαθμισμενη version του 7420 Note 5

dark_master

Δεν νομίζω να ευχαριστεί ιδιαιτερα τους φαν της σειράς Note μια τέτοια είδηση. Δεν νομίζω βέβαια να αληθεύει κιόλας μιας και που η σειρά Note είναι ιδιαιτέρως σημαντική για τη Samsung. Η ιστορία δλδ αυτό έχει δείξει…

Sotiris

Τι δουλειά έχει η συγκεκριμένη συσκευή με τους fans της σειράς Note? Το Note θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο όπως πάντα.

Car-yol-ees

@peristeri

Το S6 Edge σου θυμίζει. Γιατί αν σου θυμίζει αυτό που καταλαβαίνω ότι σκέφτεσαι, ξέρω έναν πολύ γιατρό στο Δρομοκαΐτειο.

Γιώργος

Ένα S6 edge plus στις 5.4-5.5″ είναι σχεδόν επιβεβλημένο καθώς στο S6 edge το καμπύλωμα της οθόνης κλέβει πολύτιμο χώρο και φαίνεται μικρότερο από το S6

Theo

Ναι είναι αλήθεια ότι το s6 edge, αν και έχει την ίδια 5.1 οθόνη όπως το s6, σου δίνει την αίσθηση ότι έχει μικρότερη οθόνη. Όμως ρε σάμσουνγκ κούρασες, εντάξει άλλαξες στρατηγική ως προς τα υλικά κατασκευής όμως σταμάτα να βγάζεις κάθε τρεις και λίγο καινούρια κινητά. Ο Σεπτέμβριος έρχεται και θα ανακοινώσει το note 5. Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι κόβουν πωλήσεις έτσι και κάνουν ζημιά στα s6 και s6 edge. Ακόμα και στο note 4. Μετά θα βγουν και θα πουν ότι το note 5 έκανε εκατομμύρια πωλήσεις όμως δεν έφτασε αυτές του note 4. Πως να τις φτάσουν αφού κάθε μήνα ανακοινώνουν ή έχουν σκοπό να ανακοινώσουν νέο high end κινητό. Ο κόσμος απλά περιμένει ή κουράζεται με τόσα κινητά που τα απαξιεί η ίδια εταιρία και πάνε αλλού. Μετά γιατί αργούν στις αναβαθμίσεις. Αν και η σάμσουνγκ είναι η μόνη εταιρία που έχει αναβαθμίσει σε τόσα μοντέλα σε lollipop.

Φώτης

Theo@ συμφωνώ απόλυτα μαζι σου..Δες κ απο κοντα το στολίδι mate 7 της huawei κ θα καταλάβεις οτι οι άλλες εταιρίες ειναι λιγο κοροϊδία..Οχι τόσο για αυτα που προσφέρουν οσο για την τιμή που το προσφέρουν..Απλα το mete 7 απο ποιότητα κατασκευεις κ bezel ειναι στην κορυφη ετσι απλα..Ο λόγος που ακομα καταριέμαι να μη το παρω ειναι το mate 8!!!!!!!

χαρης

@Φώτης
Εγω με g2 μετανοίωσα την ωρα και τη στιγμη που δεν ήξερα αυτό το θηρίο mate 7.Με βλεπω να περιμένω mate 8

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.