Samsung Galaxy S6 Edge: Σε περιορισμένο αριθμό και τιμή έως 949 ευρώ;

Μαζί με το Samsung Galaxy S6 την Κυριακή 1η Μαρτίου στην έκθεση MWC 2015 θα παρουσιαστεί και δεύτερη έκδοση την οποία αποκαλούμε Samsung Galaxy S6 Edge. Οι νέες πληροφορίες από πάροχο με τον οποίο συνεργάζεται η Samsung στην Ευρώπη, λένε ότι η έκδοση με την κυρτή οθόνη θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό διότι η Samsung δεν μπορεί να ανταπεξέλθει για αρχή στη μεγάλη παραγωγή.

Αφού έχει κυκλοφορήσει ήδη το Samsung Galaxy Note Edge με κυρτή οθόνη από την μια πλευρά, θα περιμέναμε ότι η Samsung θα είναι περισσότερο προετοιμασμένη και εξοικειωμένη με τη νέα τεχνολογία οθόνης.

Επιπλέον, η ίδια πηγή αναφέρει ότι η τιμή του Samsung Galaxy S6 Edge θα είναι στα 749 ευρώ, 849 ευρώ και 949 ευρώ για τις εκδόσεις με 32GB, 64GB και 128GB ενσωματωμένη μνήμη, αντίστοιχα. Είναι δηλαδή περίπου 100 ευρώ πάνω από την κανονική έκδοση χωρίς κυρτή οθόνη.

samsung galaxy s6 edge price, Samsung Galaxy S6 Edge: Σε περιορισμένο αριθμό και τιμή έως 949 ευρώ;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Theo

Θα είναι 100 ευρώ περίπου πάνω από την κανονική έκδοση ;!! Μάλιστα, δηλαδή το s6 θα έχει 649 ευρώ αρχική; Δεν το νομίζω..

VasiliS5mini

Δεν νομίζω να κάνει τέτοιες τιμές στο Edge. Η λογική λέει να ξεκινάει από τα 849 η ακόμα και από τα 949 με το 128αρι στην ίδια τιμή περίπου 1049 € (-49€) με το iPhone 6 128gb.

Miko

Επιτέλους μια εταιρία κατάλαβε τι θέλουν οι καταναλωτές!
Πάντως, αν δεν ξεπεράσει το χιλιάρικο, δεν αξίζει καθόλου…

/lol

Agnostos13

Τελικα εχουμε καταλαβει τι πλεονεκτηματα δινει η edge οθονη, εκτος του πιο φουτουριστικου design?

Τάσος ο Ν.

Πάντως φαίνεται εντυπωσιακό!

Costas

Πολλοί από εσάς σχολιάζετε την τιμή, άλλα τα δίνεται για ένα διπύρινο με 1gb ram και 8 megapixel camera.

Προσωπικά μου φέρεται μια χαρά η τιμή για εκκίνηση. Οι πρωτοπόροι θα το πληρώσουν και οι υπόλοιποι θα περιμένουμε κανένα 6μηνο που θα είναι σε λογικά επίπεδα η τιμή τους.

JohnWave

Θεϊκό το edge αλλά και στο Θεό η τιμή!

VasiliS5mini

Φίλε costas έτσι όπως το διάβασα το σχόλιο σου για μια στιγμή έλεγα ότι τα έχεις χάσει, αλλά μετα κατάλαβα τι εννοούσες… Κάνε τις απαραίτητες διευκρινίσεις 😄.

petrakis george

Ε οχι και 900 ευρω για samsung ρε παιδια !!!!! Ειναι σαν να αγοραζεις LADA με 50000 ευρω …ελεος , σαν το galaxy alpha που ξεκινησε 750 ευρω και σε 2 μηνες στο σκρουτζ ειχε 330 !!!!!

Νίκος 31

Σε αυτή την τιμή, άμα ήτανε της apple, τώρα θα είχαμε τα γνωστά λαικά δικαστήρια των Android Fanboy αναγνωστών του Blog.

Με 950 ευρώ αγοράζεις υπολογιστή 8πύρηνο, 16GB Ram και μια R9 280 πάνω και σου περισσεύουν και 150 ευρώ και αγοράζεις και ενα Moto E.

Max91

Δεν φταινε οι εταιριες αλλα οι καταναλωτες που πλεον εχουμε δεχτει την τιμη των 750 για ενα κινητο… και πως το εχουμε αποδεχτει αυτο? παιρνοντας την καθε αναβαθμισμενη μ@..α της ΚΑΘΕ εταιριας επειδη μας το διαφιμιζει ως καλυτερο ταχυτερο κ.α ΝΑΙ εννοειτε πως ειναι καλυτερα αλλα το θεμα ειναι αξιζει πια τοσο πολυ οταν εχει καποιος κινητο με sd800 και τρελενεται να παει σε 810? ή εχει το iPhone 6 και θα πουλησει ακομα και την μανα του για το 6s οταν θα βγει?

apostolos

Με τετοια τιμή θα πρέπει να το πετάς στο τοίχο και να καρφωνεται, σαν τα αστεράκια των νιντζα που παίζαμε μικροί

Alkis

Samsung kai iptameno disko na vgaleis ksoflhses..Kai san na min ftanei auto vgazeis kai kinito me 900 euro…Epixeirimatiko daimonio apsogo..Costas oso gia to dipirino kai 1gb ram p les elpizw na ksereis oti parapanw ram apo 1 dn xrisimopoieis kai 15gb na xeis oso gia ton epeksergasti tn dipirino tis apple einai o kaluteros memonomenos epeksergastis pagkosmiws..alla kai pali dn dikaiologountai oi times autes…alla oso uparxoun ta katanaloprovata kai mazeuoun ta miniatika gia na girnane me brandes allo toso kai autoi tha mas ta xtupan sto kefali..MARKETING!…NOKIA 3210 forever!

nikos

Λάθος το διαβάσατε. Από 849 ξεκινάει η απλή έκδοση των 32gb και μετά +100€ για την αντίστοιχη κυρτη.

Nikos

Λεφτα υπαρχουν 😄

Κώστας

Ναι τα 949 είναι το πρόβλημα. Όσοι κυκλοφοράνε με galaxy note 4 δεν είναι πρόβατα. Που ακούστηκε τηλέφωνο σε τιμή 2 ηλεκτρονικών υπολογιστών. Ρε καλά μας κάνει η μερκελ μου φαίνεται. Ακου 2 μισθοί για τηλεφωνο

yoda

@Kωστας

Ωραία η λογική σου. Επειδή ένα προϊόν είναι ακριβό για τα στάνταρ σου και για τον μισθό σου, “μας κάνει καλά η Μέρκελ”. Μπορείς να κάνεις το πολύ απλό πράγμα και να ασχοληθείς με κινητά μικρότερης αξίας. Δε σε ανάγκασε κανείς να δώσεις 1000€ για κινητό ούτε είναι είδος πρώτης ανάγκης. Όποιος τα έχει τα λεφτά, δικά του είναι, τα δούλεψε, και τα κάνει ο,τι θέλει.

Νίκος 31

@yoda Ωραία και η δική σου λογική, όποιος δεν είναι πρόβατο είναι και άφραγκος, άνεργος κτλ. Ωραία λογική. Εγώ πάλι έχω φράγκα, αρκετά καλή οικονομική άνεση, τα σκάω με ευχαρίστηση τα 400 σε μια ταβέρνα να ευχαριστήσω την παρέα μου αλλά για τηλέφωνο ούτε 150 ευρώ. Και γενικά αποφεύγω τον καταναλωτισμό. Αν θέλω αύριο αγοράζω Galaxy Note όχι 1 αλλά 4, απλά δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο. Όπως πάντοτε δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί τρέχουνε σαν τρελοί όλοι να αγοράσουνε BMW και μερσεντές, 3-4 παρκαρισμένα οικογενειακά έξω απο κάθε σπίτι, με δανεικά εννοείται, και να σου η Γερμανία τώρα που σου λέει να πληρώσεις τον λογαριασμό και εσύ κάνεις πορείες έξω απο την βουλή. Αλλά πώς το είπε ο Σόιμπλε; Nein!!!! Δηλαδή ρε αδερφέ, εάν ο Έλληνας των 400-500-1000 ευρώ κυκλοφορεί να κινητό 950, ο Αμερικανός των 3000 δολαρίων βασικού μισθού με τι πρέπει κατά την γνώμη σου να κυκλοφοράει; Δηλαδή να ξέρουμε και σε ποιά χώρα ζούμε έτσι. Αυτό ήτανε μια ζωή το πρόβλημα του Έλληνα – Ελληναρά, ότι προσπαθούσε με μισθό 500-1000 ευρώ, να κάνει την “πολυτελή” ζωή που κάνει ο Γάλλος, ο Άγγλος, ο Γερμανός και ο Ιάπωνας των 3000 ευρώ. Δεν γίνεται, γιατί πολύ απλά… Συνέχεια »

Νίκος 31

DSLR παίρνεις ρε αδερφέ με αυτά τα χρήματα, DSLR, κινητό και λάπτοπ μαζί.

yoda

@Nikos 31 Δεν υποστηρίζω τη Samsung (ή την Apple) για την τιμολόγηση των κινητών της, ούτε όμως θα βγω και να την κράξω, ούτε και θα με νοιάξει αν κάποιος το αγοράσει. Τα λεφτά του κάποιος τα έβγαλε και τα ξοδεύει -ή “χαλάει” αν θες- όπως θέλει. Κι εγώ δε θα αγόραζα κινητό με πάνω από 250€ γιατί τα θεωρώ πεταμένα λεφτά, αλλά δε θα κάτσω να κλαψουρίσω στο internet επειδή μια εταιρεία αποφάσισε να βγάλει κινητό που “κάνει όσο 2 μισθοί” και να κράξω “τα πρόβατα” που θα το πάρουν. Και προφανώς υπάρχουν λόγοι που κάνει 900€. Δεν είναι μόνο το κόστος τον υλικών, υπάρχουν από πίσω χρόνια R&D, εκατομμύρια σε marketing κτλ κτλ. Αλλά και να έχει τεράστιο margin κέρδους η Samsung, επιλογή κάποιου είναι αν θα το πάρει ή όχι. Δεν πίεσε κανείς κανέναν. Όπως έγραψα και παραπάνω δεν είναι είδος πρώτης ανάγκης. Όσο για το παράδειγμα σου με τις BMW, και το Fiesta κάνει 10χιλιάρικα και σε πηγαίνει από το σημείο Α στο σημείο Β όπως και μια M6 που κάνει 100, αλλά ούτε ίδια ιπποδύναμη έχει, ούτε την ίδια ποιότητα κατασκευής, ούτε την ίδια άνεση, ούτε και τα ίδια gimmicks. Και ξαναλέω, δεν υποστηρίζω σε… Συνέχεια »

Νίκος 31

@yoda

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Δεν έχω θέμα εγώ με αυτούς που αγοράζουνε ακριβά τηλέφωνα τα οποία κατά την άποψη μου δεν έχουνε να προσφέρουνε απολύτως τίποτα και είναι υπερκοστολογημένα, ίσα ίσα που αυτοί που τα αγοράζουνε, σε κάθε θέμα μας λένε ότι όλα τα υπόλοιπα τηλέφωνα είναι άχρηστα, Lumia 530 – 435, Moto E, το καινούριο Xperia με τα 149 ευρώ κτλ. Έβγαλε η Sony το νέο Xperia, 4πύρηνο Snapdragon, 1GB Ram, τρέχει στην κυριολεξία τα πάντα όλα, το βγάλανε άχρηστο επειδή δεν έχει κάμερα 20MP ή επειδή δεν έχει μπροστινή κάμερα, λές και είναι προτεραιότητα για την αγορά τηλεφώνου οι Αμερικανιές τύπου Selfie. Η για το 535, είναι λένε για απλή χρήση. Γιατί είναι για απλή χρήση, τι είναι αυτό που κάνει ενα κινητό 700 ευρώ που δεν μπορεί να κάνει το 535; Παίζει παιχνίδια; Ακούς μουσική, βλέπεις βίντεο; Σερφάρεις στο ίντερνετ στίς 5 ίντζες; Το 99.9% των κατόχων κινητού τηλεφώνου δεν νομίζω να χρειάζονται κάτι περισσότερο, άντε η κάμερα για κάποιους να το καταλάβω, μέχρι εκεί. Αλλά όχι και να πληρώνεις +500 ευρώ μια μετρίων δυνατοτήτων κάμερα.

yoda

@Nikos 31

Συμφωνώ μαζί σου. Το οτι κοκορεύονται και μειώνουν/ισοπεδώνουν όλα τα mid-low range κινητά τους κάνει μ@λάκες, όχι το ότι έδωσαν >500 για την αγορά κινητού όμως.

Christopher

Ολα καλα με το θεμα των high end κινητων…

Εγω θα προτεινω μια αλλη εταιρεια απο την πλευρα μου και θα παρακαλεσω καποιον να μου πει καποιο λογο για να μην προτιμησω τις option που μου προσφερει…..

—> inew <— τι καλυτερο δηλαδη προσφερει η Sam… και η App ?
και να κρινουμε Value for money… οχι Brand for μουρη…

Ευχαριστω..

υστ.To support θα πει καποιος… (γιατι το support στις αλλες εταιρειες ειναι καλυτερο ή φτηνότερο?)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24: Έφτασε η ενημέρωση που βελτιώνει την κάμερα

Η Samsung κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας Απριλίου 2024 για τη σειρά Galaxy S24, που συνοδεύεται από βελτιώσεις της κάμερας.