Samsung Galaxy S6 Edge+: Αποκαλύπτονται τιμή και διαθεσιμότητα

Την Πέμπτη 13 Αυγούστου θα ανακοινωθούν επίσημα τα Samsung Galaxy Note 5 και Samsung Galaxy S6 Edge+, οπότε τα leaks έχουν την τιμητική τους. Το Samsung Galaxy S6 Edge+ εμφανίζεται σε online καταστήματα σε Γαλλία και Ρουμανία, απ όπου πάιρνουμε πληροφορίες για τιμή, διαθεσιμότητα και τεχνικά χαρακτηριστικά.

Το Samsung Galaxy S6 Edge+ σε ρουμανικό ηλεκτρονικό κατάστημα κοστίζει 1012 δολάρια τα 32GB ενσωματωμένη μνήμη, ενώ η έκδοση με τα 64GB είναι πιο ακριβή, περίπου 100 δολάρια πιο πάνω. Η ίδια πηγή επιβεβαιώνει ότι S6 Edge+ και Samsung Galaxy Note 5 θα έχουν κοινά χαρακτηριστικά με οθόνη 5.67 ιντσών Super AMOLED Quad HD, επικάλυψη από Corning Gorilla Glass 4, οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 7420 με Mali-T760MP8 GPU, μνήμη RAM 4GB, κάμερα 16 Megapixel, δεύτερη κάμερα 5 Megapixel.

Από τις λίγες μεταξύ τους διαφορές θα είναι η μπαταρία 3000 mAh, ενώ το Samsung Galaxy Note 5 θα έχει μεγαλύτερη μπαταρία.

Επιπλέον, το Samsung Galaxy S6 Edge+ εμφανίζεται και στην Samsung Γαλλίας η οποία δείχνει ότι οι προ-παραγγελίες ξεκινούν από 21 Αυγούστου και διαρκούν μέχρι 3 Σεπτεμβρίου. Επομένως, λογικά οι αποστολές θα ξεκινήσουν από 4 Σεπτεμβρίου, αλλά δεν γνωρίζουμε αν αυτό ισχύει μόνο για την Γαλλία ή και τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες.

Samsung Galaxy S6 Edge+: Αποκαλύπτονται τιμή και διαθεσιμότητα, Samsung Galaxy S6 Edge+: Αποκαλύπτονται τιμή και διαθεσιμότητα

Samsung Galaxy S6 Edge+: Αποκαλύπτονται τιμή και διαθεσιμότητα, Samsung Galaxy S6 Edge+: Αποκαλύπτονται τιμή και διαθεσιμότητα

Πηγή:1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ekimolaos

Άντε και του χρόνου τέτοια εποχή τους εύχομαι να το ανεβάσουν στα 2000$, γιατί 1000$ είναι πλέον κλασικό! Α ρε Κίνα που σας χρειάζεται…

gk

Ο καταναλωτης διαμορφωνει την τιμη. Οταν υπαρχουν ουρες εξω απο σημεια πωλησεων για το χ ψ αγαθο καλα κανουν και το βαζουν και 1000 κ 1500 !! Μολις φανε τη σφαλιαρα δηλωνουν αναπροσαρμογη τιμων..

Μαρκος

Στα τρενα!!!!!!!!!!,τι ειναι αυτες οι τιμες θελουνε πολυ ξυλο

pazzo

Το νοτε όσο και να κανει θα έχει πωλήσει καθώς είναι μονοπωλειο στην κατηγορία του και κάποιοι το χρειαζοντε και μπορούν να το αποχτησουν θα το πάρουν. Το edge plus όμως άμα δεν πάει άπατο θα αυτοκτονήσω 😆

Ilias kap

gk
Συμφωνώ απόλυτα…. Όλα από τους καταναλωτές διαμόρφωνονται….
Από την μεριά μου mate 8 κ σε χαμηλότερη τιμη

nikos note3

Ας βρει καποιος ενα λογο για τον οποιο βγηκε αυτο το μοντέλο.Μονο εναν.
Σε οτι αφορα το note5 ,επαψε πια να ειναι μια κατηγορια μονο του.Αν ειναι οριστικα χωρις sd κ αποσπωμενη,θα φανει παρα πολυ συντομα.Το ευτυχημα ειναι οτι υπαρχουν πια και οι κινεζοι κολοσοι.Και εγω απο το note3 παω στο mate8 ,αν ισχυει οτι το note5 απο συσκευη εργαλειο,εγινε συσκευη με εμφαση μονο στο ντιζαιν.

eleni

Ωραία επιστροφή στο note4 η Huawei. 1200 ευρώ άνετα στην Ελλάδα. .

alexis touba

Αντε απο δω και περα ετσι πως ειναι τα πραματα μονο σε reviews θα βλεπουμε τετοια κηνητα αφου οι τιμες τους ειναι για πλουσιους στην ουσια.Αλα εχει κοσμο που κανει το σκατο του παξιμαδι ολο το χρονο για να παρει σμαρτφοουν.huawei και ξερω ψωμι απο δω και μερα.Καλο το note και το edge αλλα ρε αδερφε κορεατη δε ξηγιεσαι καλα.Ο καπιταλησμος σε ολο του το μεγαλειο.Οτι και να εχει ενα σμαρτφοουν επανω αντε να κοστηζει 250 ευρ το πολυ για να το στησεις.Αντε βαλε και κερδος 250ευρ το κοματι να βγει 500ευρ να μπιρει και ο κοσμος να το παρει να βγαλεις και λεφτα οχι και ετσι απληστια τελειως λεμε.huawei honor6 plus εχω και ειμαι υπερευχαρηστημενος.Αντε να σκεφτω ναλαξω σε mate8 η honor7 plus η one plus 2 που ειναι πολυ καλυτερες οι τιμες με ιδια σπεκς

tarif16

η σαμυ ήθελε να γίνει μήλο στη θέση του μήλου…το ξεπέρασε το μήλο στις τιμές,το τερμάτισε θα έλεγα.
περσινές ναυαρχίδες και το κεφάλι ήσυχο.

shadgr

Καλημέρα,
ακόμα ο καταναλωτής δεν κατάλαβε την δύναμη που έχει, ειδικά σαν ομάδα.
Και για να μην είμαστε ομάδα φροντίζουν μια χαρά οι εταιρείες..
καλά μας κάνουν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.