Samsung Galaxy S6 edge+: Στα 800 ευρώ η αναμενόμενη τιμή του

Την ώρα που η Samsung ανακοινώνει ότι θα μειώσει την τιμή των Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 Edge λόγω των χαμηλών πωλήσεων, τα βλέμματα στρέφονται στα επόμενα δυο high end smartphones τα οποία είναι τα Samsung Galaxy Note 5 και Samsung Galaxy S6 Edge Plus. Η αναμενόμενη ημερομηνία ανακοίνωσης είναι η 13η Αυγούστου.

Σύμφωνα με τις πηγές που επικαλείται το SamMobile, το μη ανακοινωμένο Samsung Galaxy S6 edge+ θα κοστίζει 799.99 ευρώ, το μοντέλο των 32GB ενσωματωμένη μνήμη.

Το Samsung Galaxy S6 edge+ θα είναι η μεγαλύτερη έκδοση του τωρινού Samsung Galaxy S6 Edge με ίδιο design και κυρτή οθόνη και αναμένεται να βγει στην αγορά 21 Αυγούστου.

Από τεχνικά χαρακτηριστικά αναμένουμε να δούμε κάμερα 16 Megapixel με 1/2.6″ αισθητήρα, οθόνη 5.5 ή 5.7 ιντσών QHD Super AMOLED, επεξεργαστή Exynos 7420 και μνήμη RAM 4GB.

Samsung Galaxy S6 edge+: Στα 800 ευρώ η αναμενόμενη τιμή του, Samsung Galaxy S6 edge+: Στα 800 ευρώ η αναμενόμενη τιμή του

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λευτέρης

Ευγε, κραξτε τωρα την apple με τις ακριβες της τιμες.

Christos

Άχρηστο!

Giorgos

Ε ειναι και πανω απο 2 χρονια μπροστα σε τεχνολογια απο τα iphone….

Stavros

Δεν καταλαβαίνω το λόγο που θα κυκλοφορήσει αυτή η συσκευή αλήθεια.
Την θεωρώ πραγματικά περιττή ενώ υπάρχει ήδη το s6 , s6 edge και βγαίνει και το Note 5.
Και προφανώς δεν θα πουλήσει καν ούτε θα φέρει άνοδο πωλήσεων.

VasilisA3

Αν η συγκεκριμένη συσκευή είχε το σήμα της apple θα κόστιζε 2500€. Οπότε μια χαρά τιμή είναι τα 800.

tarif16

@VasilisA3
και φθηνό είναι στα 800, θα συμπλήρωνα…για τα μακροβούτια στις πωλήσεις μάλλον θα φταίει η apple και όχι οι τιμές της μήλο-ζήλιας.

Γιωργος Παππας

Το s6 αδικα δεν εχει πωλησεις, αλλα αυτο απο την αλλη θα ειναι λογικο να μην εχει πωλησεις.. Δεν υπαρχει λογος να το αγορασει κανεις οταν θα βγει το note 5 που θα χει το πενακι.. Ειναι ενα s6 με μεγαλυτερη οθονη και 1 gb ram παραπανω αλλα νομιζω πως και το note 5 θα ειναι στα 4 gb (δεν νομιζω να το κρατησει πισω με 3 Gb !). Χαζη κινηση..

azriel84

Αρχικά αν η συσκευή είχε πάνω το σήμα της Apple θα είχε και πωλήσεις lol. Η Samsung ακόμα δεν έχει καταλάβει πως και 100 Mpixel κάμερα να βάλει και 12K ανάλυση οθόνης, αν δεν φτιάξει το UI, η μεγάλη πλειοψηφία δεν θα το πάρει και θα συνεχίσει να απευθύνεται σε ένα συγκεκριμένο κοινό που ξέρει 100% τι θέλει. Από την άλλη δεν θα μιλήσω για iOS, εμπειρία χρήσης κτλ, τα iPhone συνεχίζουν να καταρρίπτουν κάθε ρεκόρ. Ρωτήστε τους χρήστες τους τι βρίσκουν σ’αυτά που δεν το βρίσκουν στα άλλα. Μόνο μην αρχίσετε την πιπίλα της μόδας και του glamour, 2015 έχουμε πλέον όχι 2011.

Και σας ρωτώ το άλλο όσον αφορά το Android. Γιατί να δώσω 800 ευρώ για το S6 και όχι 350 για το One Plus 2 ή το επερχόμενο Mi5; Για τα 3Mpixel παραπάνω στην κάμερα και την (περιττή) qHD οθόνη; Οι επιλογές στο Android είναι τόσες πολλές και θεαματικά φθηνότερες που κάνουν τις τιμές της Samsung να φαίνονται αστείες σε αντίθεση με το iPhone και το iOS που παίζει μπάλα μόνο του.

Dami

@VasilisA3
Αν η συγκεκριμένη συσκευή είχε το σήμα της apple θα κόστιζε 2500€. Οπότε μια χαρά τιμή είναι τα 800.

Το οτι πρεπει να συγκρινεις τη τιμη του με ενος iphone και οχι με τοσες αλλες συσκευες που κυκλοφορουν,αντιπροσωπευει ακριβως και την σταση της Samsung.Να συγκρινει τα κινητα της με τα iphone και να στηριζει το marketing της εδω και χρονια πανω σε αυτο.Προφανως δεν χρειαζεται σχολιασμο για να καταλαβει καποιος το αυτονοητο και το τι εχει πλασαρει σαν ιδεολογια στους “followers” της.Μην συγκρινουμε παντως την βουρτσα με την π…τσα.Εχει ειπωθει πολλακις πως αλλο λογισμικο,αλλη ποιοτητα κατασκευης,αλλο σχεδιασμο,αλλο μαρκετινκ και προφανως και αλλη κοστολογηση η καθε εταιρια αν και βλεπω οτι τωρα τελευταια η Samsung προσπαθει να γινει (αν οχι το ιδιο) πιο ακριβη απο την Apple.

@Stavros +1 αδερφε.Εγω με το moto x 2014 βρηκα την ησυχια μου…για το αντιστοιχο S5 θα επρεπε να ειχα δωσει 100 ευρω παραπανω για να παρω αλλο ενα samsung που απο οτι βλεπω και απο φιλους που εχουν το συγκεκριμενο,κρασαρει μεχρι και στο chat του facebook.

dark_master

Ποιος ο λόγος να πας σε αυτό από τη στιγμή που θα υπάρχει το Note? Για την κύστη οθόνη? Οι ωραία στο μάτι αλλα ποια η πραγματική χρησιμότητα της?

Ακούστηκαν αρκετές γνώμες εδώ μέσα. Θα συμφωνήσω με τους περισσότερους ότι αν δεν φτιάξει το UI της τα τεχνικά χαρακτηριστικά πάνε περίπατο. Τι να τα κάνω τα 4GB Ram άμα έχω 600-700MB ελεύθερα και ένα multitasking ίδιο με του iPhone? Αν ήθελα iPhone θα έπαιρνα το γνήσιο κ όχι ένα κλώνο του.

Azriel84 το iPhone εξακολουθούν κ το παίρνουν για το glamour…όσο κ αν δεν αρέσει σε κάποιους η Apple αυτό πουλάει κ το πουλάει περίφημα.
Από την άλλη ένα Android με UI όπως το sense η της Motorola προσφέρει πολλά περισσότερα από αυτά που προσφέρει το iPhone…

ffotislgg3

Ενταξει δε συγκρινονται ουτε τα λογισμικα σλλα κυριως οι συσκευες.Σιγουρα το s6 ειναο πολυ καλυτερο ακομα κ τωρα χωτις sd κ μπαταρια που δε βγαινει.Σαν παλιος χρηστης (iphone 4s)οχι μονο απο υο s6 σλλα ουτε απο το lgg3 δεν ειναι κσλυτερο.

Θόδωρος.

Από τη στιγμή που το Ευρώ κατρακύλησε σε σχέση με το δολλάριο από πέρυσι κατά 20%+,λογικό είναι οι τιμές σε Ευρώ να πάνε ψηλά.

Nick

ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΠΑΤΟ!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.