Samsung Galaxy S6, πληροφορίες για δεύτερη Edge έκδοση

Πριν από λίγο καιρό ακούσαμε ότι η Samsung δουλεύει πάνω στη νέα ναυαρχίδα της και το όλο εγχείρημα έχει την κωδική ονομασία Project Zero, δείχνοντας ότι θέλει να κάνει σημαντικές αλλαγές προκειμένου να καταφέρει να επιστρέψει στις δυνατές πωλήσεις, κάτι που δεν έκανε με το Samsung Galaxy S5. To SamMobile επιβεβαιώνει ότι η συσκευή θα ονομάζεται Samsung Galaxy S6.

Πέρα από την ονομασία η οποία είναι αναμενόμενη,μαθαίνουμε ότι θα βγει σε δυο εκδόσεις. Θα είναι η κανονική έκδοση του Samsung Galaxy S6 με flat οθόνη και μια Edge έκδοση με κυρτή οθόνη. Είχαν ακουστεί πληροφορίες ότι θα έχει και στις δυο άκρες κυρτή οθόνη σαν αυτή που είδαμε στη μια πλευρά του Samsung Galaxy Note Edge, αλλά ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί αν η κυρτή οθόνη θα είναι στη μια ή και στις δυο πλευρές.

Η Samsung θα κάνει δηλαδή ότι έκανε φέτος με το Samsung Galaxy Note 4 και το Samsung Galaxy Note Edge, το δεύτερο κυκλοφόρησε σε επιλεγμένες αγορές, οπότε μπορεί να γίνει το ίδιο με το Samsung Galaxy S6 Edge, ή όπως αλλιώς ονομαστεί.

Για το Samsung Galaxy S6 έχουμε ακούει ότι θα έρθει με Quad HD οθόνη, Qualcomm Snapdragon 810 ή Samsung Exynos 7420 επεξεργαστή, 16 Megapixel ή 20 Megapixel κάμερα, 5 Megapixel δεύτερη κάμερα και μεταλλική κατασκευή. Προς το παρόν δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα έχει να επιτελέσει δύσκολο έργο.

samsung galaxy s6 edge version, Samsung Galaxy S6, πληροφορίες για δεύτερη Edge έκδοση


Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρήστος

laugh laugh laugh κάτι τέτοια με κυρτές οθόνες να κάνει και να βλέπει τις πωλήσεις της να ακμάζουν για ακόμη μια φορά.

Samsung, όνομα και πράγμα. Μετά τρέξτε να χλευάσετε την apple και την LG..

giorgos

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Τη είναι αυτό το θεατρο?

Anima mundi

Εγώ πάντως οφείλω να παραδεχτώ την samsung στο ότι δεν φοβάται να πειραματιστεί και να ρισκάρει και αυτό είναι καλό μερικές φορές.
Αν δεν είχε ρισκάρει το 2011 με το note σήμερα δεν θα υπήρχαν κινητά σαν το note4 που θεωρείται από πολλούς το καλύτερο phablet της αγοράς και γενικά ίσως να μην υπήρχε τόση ζήτηση όπως σήμερα που απο τα 10 που κυκλοφορούν τα 7 είναι τέτοια.
Οπως και για τις σειρές mini πχ s3,s4,s5 που προσφέρουν compact μέγεθος και αξιοπρεπεί χαρακτηριστικά.
Τώρα το αν θα πετύχει το edge είναι άλλο θέμα και για να πω την αλήθεια εγώ δεν θα το έπαιρνα αλλά καλά κάνει η sammy,όχι σαν την apple που έπρεπε να περάσουν 7 χρόνια για να πάει την οθόνη στις 4,7′.

chagolagos

Ρε παιδιά εγώ πιστεύω πως θα πετύχει λίγο στην αρχή και μετά θα λένε όλοι:
Τι βλακεία αυτό το edge του S6!

Sot11

Εκεί το τροπάρι της η Samsung, όλο τα ίδια και τα ίδια. Μάλλον η κοιλιά που έκανε το s5 δεν τους τάραξε πολύ και θέλουν μεγαλύτερη πτώση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.