Samsung Galaxy S6, με αισθητήρα αποτυπωμάτων σαν του iPhone

Οι αισθητήρες δαχτυλικών αποτυπωμάτων για μεγαλύτερη ασφάλεια στα προσωπικά δεδομένα, αρχίζουν και γίνονται mainstream feature στις ναυαρχίδες, αλλά στην πράξη δεν λειτουργούν πάντα στην εντέλεια. Αυτό συνέβη και με το Samsung Galaxy S5 το οποίο για να το ξεκλειδώσεις έπρεπε να περάσεις το δάχτυλό σου πάνω από τον fingerprint reader του Home button, αλλά αυτό δεν ήταν πάντα εύκολο και αποτελεσματικό.

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, η Samsung θα βάλει νέο αισθητήρα στο Samsung Galaxy S6 ο οποίος “διαβάζει” το δαχτυλικό αποτύπωμα κρατώντας το επάνω στο κουμπί, όπως γίνεται στο iPhone 6 και το Huawei Ascend Mate 7. Για να χωρέσει ο νέος αισθητήρας, η Samsung έκανε το Home button μεγαλύτερο, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο αν θα λειτουργεί ενώ η οθόνη είναι κλειστή ή χρειάζεται πρώτα να πατήσεις το κουμπί.

Ο αισθητήρας θα συνεχίσει να προσφέρει λειτουργίες του TouchWiz όπως Private mode, Pay with PayPal και άλλα.

samsung galaxy s6 fingerprint scanner, Samsung Galaxy S6, με αισθητήρα αποτυπωμάτων σαν του iPhone

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Sot11

Δεν θα πω τα κλασικά που λένε όλοι ότι αντιγράφει και τετοια, αλλα θα μείνω στο γεγονός ότι το κουμπί θα γίνει μεγαλύτερο! Αν ειναι δυνατόν αντί να το εξαφανίσουν το κακάσχημο θα το μεγαλώσουν κι ολας; Και εφόσον θα μεγαλώσει το κουμπί προφανώς θα μεγαλώσουν και τα περιθώρια! Γιατί;;; Απλά γιατί; Η Apple που το κανει αυτό έχει άλλο στυλ και ακολουθεί την ίδια γραμμή χρόνια και τελος ότι και να κανει θα πουλήσει, η Samsung με τι λογική θα το κανει;; Νομιζω ότι η καλύτερη λύση θα ηταν να το βάλει πίσω σαν το mate 7 ή καθόλου…

Θεόφιλος

Φίλε sort 11 ότι και να λες αδιαφορώ. Εγώ θα το τσιμπήσω το μωρό με το μεγάλο κουμπί όταν θα βγεί και θα το πλερώσω ντάνγκα ντάνκα μετρητοίς με τα κομμένα ευρώ της Ραχήλ!!! Και εσύ κάτσε να ασχολείσαι με το κουμπί. Αλλλλλααααααα

Alex

@Θεόφιλος :
Έτσι αγορίνα μου, χουλιγκανιές και στα κινητά!
Ελλαδάρα ρεε!!
Οτι και να λέτε όλοι, μονο η Apple ειναι προτότυπη..
Ναι πείτε οτι κλέβει χαρακτηριστικά απο άλλους, αλλα τουλάχιστον οτι προσφαίρει
λειτουργεί τέλεια.Και στο κατω-κατω, αμα πουλαει και κανει γνωστα τα χαρακτηριστικα
που αλλοι δεν καταφεραν να πουλησουν, απλα με αλλο απεριτιφ, μαγκια της.
Και τα ντρικι ντρικι αντροϊντ τα εχω φαει με το κουτάλι και τα εχω σιχαθεί.

Άντε να δούμε και τα γουίντος 10 τι θα λένε αν και θα τα σκ***σουνε πάλι οι άχρηστοι!

Πάντα αισιόδοξοι να ειμαστε παιδια! :Ρ

jonjon

Άραγε υπάρχει η τεχνολογία να μπει στην οθόνη; Και όχι στο κουμπί!

Χαράλαμπος

WOW τι καινοτομία!

MaxPower71

ακόμα samsung?…..εχω το core στους 3 μηνες οταν το ξεκλειδωνα εβγαζε καθετες ασπρομαυρες γραμμες χωρις να μου πεσει…επισης οταν το ξεκλειδωνω πολλες φορες τα χρωματα γκριζαρουν κ πρεπει να το κλειδωσω και να το ξεκλειδωσω για να φτιαξει.Τελος κωλαει πολυ και η μπαταρια δεν κραταει.Γενικα για μενα η sasmung δεν…γι αυτο θα επιλέξω SONY !!!

bill

@αλεχ
προτπτυπη η αππλε?
Α0ΧΑΧ0ΧΑ0ΑΧ0ΑΧ0ΑΧ0ΑΧ0ΑΧ0ΑΧ0ΧΑ0ΧΑΧΑ0ΑΧ0ΧΑ0Χ0ΧΑ0ΧΑ0ΧΑ0ΑΧ0ΑΧ0
κλαινε και οι πετρες

παπαροκας tiamat

χαχαα !!! με τα τυπωμενα ευρω της ραχηλ λεει ο τεο ο θεουλις…!!!!

καλα παιδες η ειδηση παιζει να επαληθευτει….
φανταζεστε s6 με μεγαλυτερα bezel και απο το s5???

love at first sight!!!… NOT !

Τομ

Ελπίζω η Samsung να μην επενδύσει παλι σε κινήσεις εντυπωσιασμού, με μεγαλύτερη οθονη και πιο πολυ ανάλυση και πιο μεγάλο fingerprint κλπ. Να συνεχίσει να κανει αυτο που έκανε με το alpha και το note 4, να δώσει περισσότερη ποιότητα στην κατασκευή, και να δώσει και περισσότερη προσοχή στο UI και στην αβάσταχτη ελαφρότητα του.

Αστέριος Στέλιος

Μια χαρά είναι το κεντρικό (hard (home) button) κουμπί και δεν με χαλάει καθόλου το αντίθετο μάλιστα το προτιμώ , αρκεί να μην βγει προβληματικό όπως σε πολλά S4.
Τώρα η λογική λέει πως θα μεγαλώσει και θα αλλάξει η τεχνολογία του και ναι λογικά θα iphonizei….Παρθενογέννηση δεν υπάρχει πια…Θέλουμε δεν θέλουμε ζουμε στην στη εποχή ο κλεψας του κλέψαντος μιας και οι καλοί και ευφάνταστοι σχεδιαστές απλά δεν υπάρχουν. … ΤώΤα για το κουμπάκι νομίζω πως θα είναι τετράγωνο με στρογγυλεμένες γωνίες όπως του S2 ή του Ζ1 το πρόσφατο ΤΙΖΕΝ της Samsung. Για το S6 τώρα πιστεύω πως η εταιρεία έπιασε το μήνυμα των καταναλωτών και αυτό που θα δούμε θα είναι ένα smartphone σείναι 2 – 3 εκδοχές.
Αλουμίνιο ως βασικό υλικό κατασκευής σε συνδυασμό με καλής ποιότητας πλαστικό στο πίσω καπάκι. 5.3″ – 5.5″ οθόνη σε FHD & UHD , με 3 και 4 gb ram και επεξεργαστές κυρίως τον καινούριο δικό της 8πυρηνο EXYNOS αλλά και τον Snapdragon 810 κυρίως για τις δικαρτες εκδόσεις.
Γία να δικαιολογήσει το “0” project θα μας παρουσιάσει και μια εκδοχή αντίστοιχη του ΝΟΤΕ EDGE.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.