Samsung Galaxy S6: Το πρώτο render της επόμενης ναυαρχίδας;

Μπορεί σήμερα η Qualcomm εμμέσως πλην σαφώς να επιβεβαίωσε ότι η επόμενη ναυαρχίδα Samsung Galaxy S6 κατά πάσα πιθανότητα δεν θα φοράει τον νέο Snapdragon 810 επεξεργαστή, όμως η Samsung είναι αποφασισμένη φέτος να φτιάξει κάτι ξεχωριστό που θα ικανοποιήσει τους fans της και θα ανακτήσει το χαμένο έδαφος από το περσινό Samsung Galaxy S5.

Update: Samsung Galaxy S6, αποκαλύπτεται από κατασκευαστή θηκών

Το PhoneArena διέρρευσε σήμερα ένα render του Samsung Galaxy S6. Μπορούμε να διακρίνουμε μεταλλικό frame και φυσικό κουμπί μπροστά, αλλά δεν φαίνεται αν είναι ολόκληρο από μέταλλο. Όμως όπως πάντα κρατάμε τις επιφυλάξεις μας για κάθε τι που διαρρέει.

Το ακόμη πιο ενδιαφέρον που μαθαίνουμε είναι ότι ο επικεφαλής για τα Investor Relations (IR) της Samsung, Rober Yi, κατά την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων επιβεβαίωσε ότι θα δούμε μια “καινοτόμα συσκευή με premium κατασκευή” με ξεχωριστές λειτουργίες. Επιπλέον ο Yi ανέφερε ότι η Samsung δεν θα έχει κανένα πρόβλημα στο να παράξει μεταλλικό σασί σε μεγάλες ποσότητες τόσο στα δικά της εργοστάσια, όσο και σε συνεργασία με τρίτους κατασκευαστές. Αυτό σημαίνει ότι περιμένουμε να δούμε μέταλλο όπως για παράδειγμα στη σειρά Galaxy Alpha.

“We will strengthen our industry leadership with the slim design of the metal-clad products and AMOLED display”, είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο επικεφαλής της Samsung Display διαβεβαίωσε τους επενδυτές ότι η Samsung θα ανταπεξέλθει στη μεγάλη ζήτηση για εύκαμπτες οθόνες smartphones, αυτό είναι ένα σαφές δείγμα ότι μάλλον τελικά θα δούμε Samsung Galaxy S6 Edge.

samsung galaxy s6 render, Samsung Galaxy S6: Το πρώτο render της επόμενης ναυαρχίδας;

Πηγή:1, 2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
True

Αυτο το κουμπι πρεπει ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ να φυγει!!!δεν παει αλλο!

Max91

@True
σε κινητο δεν ξερω αλλα ειδικα απο τα tablet της ναι πρεπει να κανουν κατι… εχω το Tab S 10.5 και οταν το γυρναω δεν γυρνανε τα κουμπια και ειναι πολυ σπαστικο, ενω με τα κουμπια απο κατω (δεν ξερω πως λεγονται αυτα στην οθονη απ’ανω) γυρνανε και αυτα οποτε βολευουν.

Nik0s

Project zero?

Γιωργος

Οτι και να δειτε σας χαλαει αμαν, μακαρι να ναι ετσι μονο αυτο λεω.

nik0s

Δεν με χαλάει απλά δεν είναι project zero.

azriel84

Αυτό το κινητό το είχα πέρυσι και πρόπερσι! iPhone 5 και 5S λέγεται! Α επίσης, φίλος μου έχει ένα που μοιάζει ακόμα περισσότερο με αυτό το render λέγεται Xiaomi Mi4 😛

Theo

Είπα κι εγώ..δεν θα βρεθεί κάποιος να πει σε ποιο μοιάζει. Κι άρχισα και αγχωνόμουνα..

Δημητρης Χ

Αρχικά που είναι η μπροστινή κάμερα και οι αισθητήρες?
Δεν είναι άσχημο αλλά κρατήστε και μια πισινή…

azriel84

@Theo

Δεν έχω γράψει ποτέ κάτι αντίστοιχο για Sony…ή την LG…ή την HTC……κάτι λέει αυτό.

ΓιώργοςMclaren

απογοητευτηκα και παλι(αν και πιστευω πως δεν θα ειναι ετσι…ελπιζω τουλαχιστον) :/ αποφευγω τοσο καιρο να παω σε lg αλλα απο οτι φαινεται οχι για πολυ ακομα…:/ σαν κατοχος galaxy s2 περιμενω μια συσκευη η οποια να κανει το μπαμ οτι τοτε με το s2. για μενα ειναι η τελευταια ευκαιρια της samsung να με ξανακερδισει…

Τομ

Μου αρεσει παρα πολυ το render. Τετραγωνο λεπτο και μεταλλικο τυπου A5. Μου αρεσει πολυ το A5 μακαρι να ειχε πιο καλο επεξεργαστη η να ηταν πιο φτηνο.

Αν το galaxy s6 ειναι ενα A5 πιο high end και με συγκρατημενο μεγεθος και αναλυση τοτε ειμαι hyped. Δεν θελω QHD και θελω ενα μεγεθος συνολικο το ιδιο και η μικροτερο με το S5 (δηλαδη max 5.2 ιντσες με μικροτερα bezel απο το s5).

Υπαρχει και το HTC hima ομως για το οποιο εχω μεγαλες προσδοκιες και να δουμε και το G4 αν και το bigger is better που κανει η LG δεν με βρισκει συμφωνο.

VasiliS5mini

Το κέρατο μου…. Έχω βαρεθει να αλλάζω κινητά. Ευτυχώς που τώρα με τον Τσιπρα θα το ξεχάσω αυτό το σπορ. Καλό το render και ίσως θα μοιάζει κατά 80%. Η Samsung είναι ο Βασιλιάς και πρέπει να το αποδείξει και με το S6 που θα πρέπει να κάνει την διαφορά από την μεγάλη μάζα των Κινέζων παρουσιάζοντας καινοτομία. Μια καινοτομία που περιμένουμε είναι το νέο chip που θα ενσωματώνει όλα τα radios και θα κάνει εξοικονόμηση ενέργειας. Ακόμα περιμένουμε πολλούς αισθητήρες που έχουν σχέση με το a health. Άντε Sammy κάνε κάτι και μην περιμένεις μόνο απο τις S-Amoled.

just for today

Μακαρι να βαλει Exynos να δουμε και τιποτα καινουργιο.Η καμερα θα ειναι αλεμαο οπως παντα.Ασ ειναι αδιαβροχο QHD Αυτονομια καλη 3200 και αλλα πολλα.Αντε να δουμε.Μονο μη βαλει παλι πιεσομετρα και βλακειες για μενα τουλαχιστον.64byt να δουμε ακομα

Γιώργος

Σε μία εικόνα στο PhoneArena που δείχνει το κινητό από την κάτω πλευρά φαίνεται η θύρα ακουστικών αλλά και το ηχείο να είναι στην κάτω πλευρά

Το ηχείο θα μου άρεσε να μεταφερθεί εκεί αλλά όχι και η υποδοχή των ακουστικών.

JohnWave

Σαφώς ομορφότερο από τα προηγούμενα της σειράς S, αλλά νομίζω πως το project Zero θα έπρεπε να μετονομαστεί σε project Alpha.

Χρήστος Σαμ

Όμορφο αλλα όχι και εντυπωσιακό .. βέβαια θελω να δω κ το πισω μερος αν αποτελείτε από γυαλί ή κάποιο άλλο υλικό.

Miltos Y

Project Zero το galaxy S2 ορεεεεε γουστα

Kostas

Ρε παιδια που ειναι το ομορφο αλλο ενα απο ολα αυτα εδω ειναι https://m.gsmarena.com/samsung-phones-9.php

salonigi

@Γιώργος Mclaren ,από εποχή S2 δεν έχεις δει κινητό να κάνει το μπαμ? Δηλαδή εδώ και τέσσερα χρόνια? Ε τότε άστο φίλε, σίγουρα η Samsung δεν το έκανε αυτό το κινητό για να κερδίσει εσένα.

MANOS

Το Project Zero που λέτε όλοι δεν σημαίνει μόνο εντελώς νέα εμφάνιση.
Έχει μεγαλύτερο βάθος και δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί από την μια μέρα στην άλλη.

1) Νέα εμφάνιση που όπως είπα δεν μπορεί να αλλάξει απότομα γιατί θα χάσει το σχεδιαστικό γνώρισμα, αυτό που κάνει δηλαδή τον κόσμο να ξεχωρίζει από μακριά μια συσκευή Samsung. Το πρώτο στάδιο έγινε αλλάζοντας υλικά κατασκευής.

2) Απλούστερη ονομασία συσκευών, είναι γνωστό ότι τα μεγάλα όνομα μπερδεύουν τον κόσμο.
Και αυτό έχει ήδη ξεκινήσει με τα A,J κτλ αντί για Core 1-2-3-Style-Prime, Trend 1-2, Ace 1-2, Fame, Pocket, Express 1-2, Grand Neo-Plus και χίλια άλλα που δημιουργούν σύγχυση.

3) Λιγότερες συσκευές σε κάθε κατηγορία για όλα τα βαλάντια, κάτι που επίσης δεν μπορεί να γίνει από την μια μέρα στην άλλη.
Δεν μπορεί ξαφνικά να καταργήσει τις ήδη υπάρχουσες συσκευές, λογικά θα είναι λιγότερες στην νέα σειρά.

Δημήτρης

Κώστα είπα να σου στείλω γιατί βλέπω συνέχεια οτι αναφέρεις τη λέξη “render”. Render είναι η διαδικασία, και οχι το αποτέλεσμα. Είναι σαν να σου δείχνω το ψωμί και να σου λέω “δες ένα φούρνισμα”. Το αποτέλεσμα ονομάζεται “φωτορεαλιστική τρισδιάστατη απεικόνιση”, “τρισδιάστατη (ανα)παράσταση”, 3d visualization ή αν θέλεις κάτι σύντομο το λες “visual”. Δεν το λεω για να το παίξω έξυπνος ούτε με νοιάζει αν θα δημοσιευτεί. Απλά έχω δει συνάδελφο να χάνει τη δουλειά του για παρόμοιο λόγο. Καλή συνέχεια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.