Samsung Galaxy S6: Δοκιμάζεται με φωτιά και κοπίδι [video]

Όταν σκοπεύεις να αγοράσεις ένα κινητό το οποίο κοστίζει 600-700 ευρώ, θέλεις τουλάχιστον να έχει κάποιες βασικές αντοχές σε πτώσεις και να μην λυγίζει μέσα σε τσέπες. Το Samsung Galaxy S6 έχει περάσει μέχρι στιγμής διάφορα drop και bend tests.

Ακόμη και η ίδια η Samsung έχει απαντήσει με δικά της επίσημα tests, ένα από τα οποία κυκλοφόρησε πριν από λίγες ώρες και μπορείτε να το δείτε εδώ. Αν όσα βασανιστήρια έχουμε δει μέχρι τώρα, δεν σας έπεισαν έρχονται κι άλλα.

Το Samsung Galaxy S6 στο παρακάτω video δοκιμάζεται να γρατζουνιστεί με κοπίδι αλλά το Gorilla Glass 4 φαίνεται πως το προστατεύει πολύ καλά. Επιπλέον, το μεταλλικό σασί του είναι ανθεκτικό στη φωτιά, όπως και η οθόνη. Όσο για το bend test, δεν τα πήγε καθόλου άσχημα.

Το νέο Samsung Galaxy S6 αφήνει πίσω το παλιό design που μας είχε συνηθίσει η Samsung, όπως και τα υλικά κατασκευής. Είναι το πρώτο της Samsung που χρησιμοποιεί grade 6013 κράμα αλουμινίου, ενώ τα περισσότερα κινητά μεταξύ των οποίων είναι και το iPhone 6, χρησιμοποιούν κάποιο κατώτερο παράγωγο 6063 grade αλουμινίου.

Αν και το 6013 δεν συγκρίνεται με το πολύ καλύτερο 7075, είναι αρκετά ανθεκτικό καθώς χρησιμοποιείται για την κατασκευή προϊόντων που πρέπει να είναι ανθεκτικά και ελαφριά, όπως άτρακτοι αεροπλάνων, αυτοκίνητα, mountain bikes και άλλα.

Το 6013 grade αλουμίνιο είναι 1.5 φορές πιο δυνατό και 1.2 φορές πιο ανθεκτικό στις γρατζουνιές, συγκριτικά με το αλουμίνιο που χρησιμοποιήθηκε στο iPhone 6.

Δείτε το video:

galaxy s6 φωτιά κοπίδι, Samsung Galaxy S6: Δοκιμάζεται με φωτιά και κοπίδι [video]


Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
pikitsan

Τι φλώρικο κοπίδι είναι αυτό!

Φέρτε το μαγικό κοπίδι..

Costas

Έλεος βρε παιδιά όχι με αναπτήρα! Το λυπήθηκε η καρδιά μου. Ούτος η άλλος αν δώσεις τόσα φράγκα καλά είναι να το έχεις σε κάποια θήκη. Αυτή είναι η άποψη μου.

chaos

Τυ γυφτιες θεε μου.
Η δοκιμη με τον αναπτηρα μου θυμιζει εποχες οταν προσπαθουσαν μερικα ψωνια να αποδειξουν οτι το μπουφαν που φορανε ειναι απο γνησιο δερμα και δεν καιγεται.
Μαλλον οι πωλησεις πανε χαλια και μας εχουν ζαλισει με ανουσια τεστ και ολος τυχαιος παντα σε συγκριση με το iphone.

anergos13

Φιλε chaos το Τερματησες …Ελεεεος!!

Theo

@chaos Συμφωνώ με τον άνεργο. Εσύ κι αν το τερμάτησες. Καταρχάς δεν ξεκίνησε να πωλείται. Πρώτη φορά έκανε αλλαγή στα υλικά, αυτό θέλαμε τόσα χρόνια οπότε άκυρο το σχόλιο σου. Και φυσικά θα το συγκρίνει με το iphone, και η apple τα ίδια κάνει. Αυτό είναι το μάρκετινγκ.

j

@Theo και η Apple αυτο κάνει; Δεν θυμαμαι πυτε βίντεο που να δείχνει τοiPad και αλλα tablets άλλων εταιριών και να λεει οτι το iPad ειναι καλύτερο ουτε δημοσιεύσεις στα social media με μπικτες σε αλλες εταιρίες. Ίσα ίσα. Πολλες εταιρίες διαφημίζουν τα προϊόντα τους και δείχνουν τα προτερήματα τους σε σχέση με τα iπροϊόντα ενώ η Apple δεν εχει κάνει ποτέ τιποτα τετοιο

VasilisA3

J η αλήθεια είναι οτι η Samsung μειώνει τον εαυτό της όταν συγκρίνεται με αλλα κινητά (πχ iPhone 6). Αν θέλει να ακολουθήσει τον δρόμο της Apple… applos ας κάνει αυτά που κάνει και να χαράξει την δικιά της πορεία, οι καταναλωτές θα αξιολογήσουν τι είναι καλύτερο. Καλώς κάνει η Apple κακώς η Samsung.

Theo

@j Όταν ο Jobs παρουσίασε το iphone 4 δεν το σύγκρινε με ότι καλύτερο κυκλοφορούσε τότε; Όταν παρουσίασε το ipad δεν το σύγκρινε με το nexus και έλεγε πόσο καλύτερη εμπειρία έχεις στο ios; Δεν είπα ότι είναι κακό. Είπα αυτό είναι το μάρκετινγκ.

Theo

@j Ξέχασα να επισημάνω ακόμη ότι όταν ανακοινώθηκε το s4 την επόμενη μέρα η apple στο σάιτ της ανέβασε στην αρχική φώτο με iphone 5 κι έλεγε “Πρώτα είναι το iphone και μετά όλα τα άλλα smartphones”. Αυτό δεν ήταν μπιχτή της apple απέναντι στο s4 και γενικά σε όλα τα αντρόιντ; Πόσες φορές βγήκαν ο Ιβ κι ο Κοοκ να μας πουν το πόσο καταπληκτικά προϊόντα βγάζουν που δεν συγκρίνονται με ότι κυκλοφορεί εκεί έξω; Τώρα προσπαθούν να μας πείσουν για το apple watch. Μάρκετινγκ τίποτα άλλο.

j

@theo όπως λες κάθε εσυ η Apple λεει τα προϊόντα της τα καλυτερα σε σχέση με ΟΛΑ τα αλλα. Δεν εχει βγάλει ποτέ διαφημηση που να δείχνει Π.χ. Τον μεγαλύτερο της αντίπαλο την Samsung το κινητο της με ενα κινητο της Samsung και να λεει πως το δικό της ειναι καλύτερο ουτε εχει πετάξει μπιχτη Π.χ. Για το ποσο χρήσιμο ειναι το edge Και αυτο ειναι η Τσάτσια (μην ο πως χειρότερα) να συγκρίνεις το κινητο σου ευθέως με μιας άλλης εταιριας

petrakis george

Μεγαλη αλλαγη στο design τα ,samsung S6 !!!γιατι εμενα μου φαινεται ιδιο με ολα τα samsung εβαλε ..μεταλλικο frame και κατι τρεχει στα γυφτικα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.