Samsung Galaxy S6 ελληνικό hands-on video [MWC 2015]

TechblogTV. Βρισκόμαστε στη MWC 2015 και παρακολουθούμε από κοντά το Unpacked event τη Samsung η οποία μόλις αποκάλυψε το Samsung Galaxy S6 με οθόνη 5.1 ιντσών Super AMOLED Quad-HD, οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 7420, μνήμη RAM 3GB DDR4, κάμερα 16 Megapixel ISOCELL και δεύτερη μπροστινή κάμερα 5 Megapixel. Δείτε το βίντεο.

Δείτε το hands-on video του Samsung Galaxy S6 Edge.

Samsung Galaxy S6 MWC 2015, Samsung Galaxy S6 ελληνικό hands-on video [MWC 2015]

Samsung Galaxy S6 MWC 2015, Samsung Galaxy S6 ελληνικό hands-on video [MWC 2015]

Samsung Galaxy S6 MWC 2015, Samsung Galaxy S6 ελληνικό hands-on video [MWC 2015]

Samsung Galaxy S6 MWC 2015, Samsung Galaxy S6 ελληνικό hands-on video [MWC 2015]

Galaxy S6 πλάι-πλάι με το Galaxy S6 Edge
Samsung Galaxy S6 MWC 2015, Samsung Galaxy S6 ελληνικό hands-on video [MWC 2015]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

75 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αντρεας

Έκανε αρκετές αλλαγές η Samsung σε πολλά θέματα σε σχέση με το s5 ,φοβερό και σε εμφάνιση πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, αυτό δηλαδή που θέλαμε πάντα άπo ένα galaxy, ε όχι ρε φουστη μου όμως γιατί μη αποσπασμένη μπαταριά, με χαλάει πολύ αυτό, πάρα πολύ ,πέστε η απουσία micro sd card λόγω ότι ξεκινάει το s6 με τα 32 gb, δεν είναι τόσο μέγα πρόβλημα(τουλάχιστον για έμενα), άλλα αυτό με την μπαταριά, πάντα έχω μια δεύτερη τώρα όσον αφορά τα mAh (μπαταρία συνολικού φορτίου 2.550 mAh σε Quad HD οθόνη??????????????? θα το δούμε στην πράξη αν και το φοβάμαι πολύ, το θετικό όπως είπαν και στη παρουσίαση είναι ότι θα φορτίζει πολύ γρήγορα.. ελπίζω όμως ΟΧΙ κάθε 4 ώρες 😛 😛 , Αυτό και μόνο το αρνητικό ( μη αποσπασμένη μπαταριά) με κάνει να περιμένω να δω και το LG G4.

Giannaras

Ο κωδικός στο iphone ειναι όλα τα λεφτά !!!!!😄

Γιάννης σε λέω

Πολύ καλό εμφανισιακά κατά τη γνώμη μου. Λογικά τα 32 GB θα τα δώσει 750€ και τα 128 στην τιμή του Αγγλικού site που είδαμε, δηλαδή κοντά στα 1000 €. Τράτζικ!!!

plaka

exynos 7420 οχι 7240 ελα ρε βλαχακης το κορυφαιο στο σ6 ειναι ο επεξεργαστης της οτι ποιο πορωση εβερ οτι ποιο θηριο εφτιαξε μην το βλαστιμας ετσι :p πλακα κανω μαμησε το s6 οτι καλυτερο

παπαροκας tiamat

Μα και στραβος νασαι βλέπεις οτι η Samsung αντιγραφει φουλ apple!

jonjon

Τελικά! Η Samsung υπέκυψε στα τρολ , γνωστές της τεχνολογία! Εξαιρετική συσκευή εδωσε και το περιβόητο premium. Η απουσία κάρτας μνήμης με ενοχλεί , για τη μπαταρία δεν ξέρω; αλλά στο άλφα Αφού κάνει καλή δουλειά! Προς το παρόν μένω με το s5 που είναι σούπερ για εμένα.

plaka

Ελεος ρε βλαχακη με το iphone τι δουλεια εχει εδω μεσα και τι ειναι αυτα που λες απλη λογικη. full metal body το ενα full metal body το αλλο. εαν δεν κανω λαθος ο ιδιος ο ceo and president της samsung ειπε ακουσαν τον κοσμο, ο κοσμος εκραζε τοσο καιρο να βαλει full metal body πως να το αλλαξει διαφορετικο ενα υλικο ειναι οχι δυο. το σ6 πολυ ποιο ομορφο απο το iphone 6 με διαφορα καλα απο θεμα ταχυτητας αφηστε το δεν εχει αντιπαλο απο feautures κτλ. καλο 2040 apple για να φερεις αυτα τα feautures στα σμαρτφον σου

alex

τι δαχτυλιες ειναι αυτες ρε παιδια??????

τομας

το μαναδικο galaxy που θα αγοραζα ποτε!!πολυ ομορφο…
(lgακιας)

plaka

@Αντρεας λιγο δυσκολο να ζητας premium υλικα και αποσπωμενη μπαταρια. προτιμω το πλαστικο λογω αποσπουμενης μπαταριας αλλα τι να κανουμε οτι πει το κινημα ο λαος ακουει και καλα κανει η σαμσουνγκ για να εχει πωλησης. παραδειγμα στο νοτε 3 μου αναγκαστηκα να αλλαξω μπαταρια γιατι επεσε παρα πολυ νερο και αφου εβλεπα οτι μου κραταει πολι λιγοτερο απο το κανονικο πηγα στο εξουδιοδοτημενο servise της σαμσουνγκ και μου μετρησε την μπαταρια απο 3200 στα 2550(οσο ειναι το σ6 για καποιο λογο :p) εχω το χαρτι ακομα. φαντασου το υγρο που επεσε τη ζημια εκανε στην μπαταρια δικο μου λαθος 100% αλλα να που με μια μπαταρια γυρισα στην αυτονομια την παλια. απλα δινωντας 30 ευρω οχι 1000 ειναι διαφορα αλλα για να δουμε μια γενια με premium υλικα τι εχει να δωσει περιμενω να το δω απο κοντα

Γιάννης σε λέω

Εμένα πάντως παιδιά δε με ενοχλεί που σε κάποια σημεία το κινητό είναι ίδιο με το i-phone 6. Σ αυτήν την φάση η Samsung έκανε μια πολύ καλή δουλειά από άποψης ποιότητας κατασκευής για 2 λόγους, πρώτον άκουσε (και λογικό ήταν) πέρυσι το κράξιμο της ζωής της για το άθλιο εξωτερικά S5 και δεύτερον θέλει να κοντράρει με το νέο S6 απευθείας την Apple. Οπότε δεν μπορούσε να κάνει τίποτε άλλο παρά να δωσει μια πολύ καλή ποιοτικά συσκευή. Το γεγονός ότι θυμίζει i-phone 6 σε μερικά σημεία η νέα συσκευή, δείχνει ακριβώς αυτό το πράγμα, ότι δηλαδη βασικός στόχος είναι να χτυπηθεί η Apple.

kostasmpl

κατι που δεν εχει αναφερθει καθολου νομιζω ή δεν το προσεξα το finger scaner πως δουλευει παιδια ξερει κανενας! παλι με swipe or tap and hold???????????????

Τομ

Θα τα ξεφτιλίσει ολα. Εύκολα. Κρίμα γιατι το HTC ειναι καλο αλλα η σαμσουνγκ εντυπωσιάζει δεν ειναι απλά καλη φέτος. Η αντιγραφή στο μεσαίο κομμάτι απο Apple εμφανής. Αλλα κλαιν έτσι και αλλιώς και η απλ αντέγραψε την σαμσουνγκ με το μεγάλο iphone 6, ειναι λογικό να αντιγράφονται οι εταιρίες

Αντρεας

@plaka Ακριβώς φίλε όπως τα λες, δύσκολο μεν να έχεις και τα δυο premium υλικά και αποσπασμένη μπαταριά αλλα οχι ακατόρθωτο ( την οποία προτιμώ και εγώ για τους λόγους ανάφερα στο πρώτο post) Πάντως αν θυμάστε παιδιά το θρυλικό htc hd 2 και premium υλικά είχε και αποσπομενη μπαταριά δεν ξέρω γιατί είναι τόσο δύσκολο ρε γμτ, και πλέον οι περισσότερες εταιρείες ακολουθούν την μη αποσπασμένη μπαταριά ( sony, htc, apple, τώρα η Samsung με το s6, η lg με το g2 στο g3 ειχε αποσπασμένη μπαταριά και αυτο ηταν πολυ θετικο , ελπιζω να το συνεχίσει με το LG G4 και να μην ακολούθηση τους άλλους.

ENKI

Φοβερο το κινητο..οι δακτυλιες ειναι λογου γυαλιου..σιγα το πραμα..σιγα και να μην βγαινει η μπαταρια..που ειναι το προβλημα???θα βαλετε αλλη?απλα να περιμενουμε να δουμε με τον exynos την μπαταρια..παντως δεν εχω ξαναδει τετιοιο ωραιο κινητο…δεν νομιζω να εχει αντιπαλο ακομα και με το g4 ποσο καλο να το βγαλει???

Νίκος z1

Πρώτη φορά βλέπω κιν που να μου αρέσει όσο τα sony (κάτοχος xperia z1). Μπράβο στη samsung έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και σχεδόν όλο το κιν είναι δική της κατασκευή. Έχει ξοδέψει πολλά στην έρευνα και μπράβο της.Νομίζω ότι αυτή τη φορά έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη και θέλω να δω την απάντηση της lg και της Sony…

geo s5

Ρχω το s5 αλλα ενω ενθουσιαστηκα απο το 6 θα παω στο note 4 .Η μπαταρια ο κυριως λογος, η μη αποσπωμενη που επιβαλλεται νταβατζηλιδικα απο ολους για να αλλαζουμε τηλ καθε χρονο.Παντως το s6 σπο επεξεργαστή σκοτωνει.

mouta

Καταπληκτο ευγε Samsung….!!! μαζευω φραγκα για το edge ….αυτο σημαινει να χεις τα αρ@@@@@
ολο το κινητο παραγμενο απο τη Samsung και επεξεργαστης που σπερνει και τα παντα ολα υποκλεινομαι στο νεο ηγετη της κατηγοριας εεεερε να κλαψουν μανουλες ….!!!

vasilis z1compact

Καλο το s6 αλλα το edge δεν παιζεται απλα. Πολυ ομορφο ,λιγο η καμερα που εξεχει μας τα χαλαει αλλα οκ

plaka

@Αντρεας θα ερθει και θα ειναι η σαμσουνγκ πρωτη που θα το κανει απλα το αφηνει για να εχει και κατι να παρουσιασει συντομα θα ερθει. Αλλα πραγματικα ανυπομονω να δω τι θα φερει στο νοτε 5 αν στο σ6 εφερε ενα σμαρτ πραγματικα απο πολυ μακρια. για να δουμε τι θα δουμε υπομονη εχουμε ακομα να δουμε τρομερα πραγματα.

Solon

Εξαιρετική συσκευή. Μαζί με το HTC M9 θα είναι από τις κορυφαίες εφέτος. Το M9 υπερισχύει στα ηχεία και στην κάμερα ενώ το S6 στην εμφάνιση, στην οθόνη, στην φόρτιση και στον επεξεργαστή.
Η έλλειψη microSD δεν είναι τόσο ενοχλητική από την στιγμή που θα βγουν εκδόσεις των 64 και 128gb.
Είμαι πολύ περίεργος να δω την διάρκεια της μπαταρίας με τον επεξεργαστή των 14nm. Ίσως αποδειχτεί ένα πολύ δυνατό σημείο της συσκευής.

Μια ερώτηση σε όσους γνωρίζουν. O Exynos 7420 υποστηρίζει USB 3 ταχύτητες; Γιατί αν δεν υποστηρίζει ο Snapdrgon 810 έχει ξεκάθαρο πλεονέκτημα σε αυτό το σημείο.

αρης

Δεν μπορεί να πει κάνεις πως δεν είναι καλό και ειδικα σε σχέση με αυτό το έκτρομα που είδαμε πέρυσι. Απο εκεί και πέρα είναι γεγονός ότι αντέγραψε όλα τα μοντέλα της apple από το 4 και μετά και νομίζω ότι μόνο αυτό την ενδιέφερε. σχεδιαστικά μου αρέσει όλο έκτος από την κάμερα πισω. Θεωρώ ότι η μη απόσπομενη μπαταρία και η έλλειψη sd είναι φαουλ για τους φαν της…ωραία πρόταση αλλά δεν είπα ουαου τι καινοτομία….περιμένω και το g4 για το οποίο εχουμε μεγάλες προσδοκίες στο θέμα καινοτομίας…και πλέον αν δεν κάνω λάθος η LG πλέον είναι η μοναδική εταιρία πλέον που βγάζει ναύαρχιδες με αποσπ μπαταρία Και βέβαια θα έχει sd…αυτά σε συνδυασμό ότι είναι και πιο value for money της δίνει πλεονέκτημα….πάντως στα 750 εγώ το I phone θα επαιρνα…..

Theo

@αρης Πάρε το iphone εσύ, δεν σε ρωτήσαμε. Εδώ μιλάμε για το galaxy s6 ή αλλιώς για τεχνολογία.

Sot11

Τι έγινε παιδιά η παγκόσμια ημέρα της κωλοτουμπας ειναι σημερα; Ότι δεν σας άρεσε και το κράζετε στα αλλα κινητά τωρα που τα έβαλε η Samsung έγιναν must… Αξιολυπητο το πόση μεγάλη επιρροή ασκεί πάνω σας μια εταιρεία! Δυστυχώς!

Pandelis

Πω μεγάλο λάθος να αντιγράψει την apple…δε βγαίνει η μπαταρία(σημαίνει σερβις) .Δεν υπάρχει micro sd υποδοχή σημαίνει ότι το τηλέφωνο θα ζορίζεται του κερατά αν το φουλάρεις με διάφορα…φαντάζομαι τιμή γύρω στα 800-900 ευρώ …. το lollipop θέλει ακόμη πολύ δουλειά ταπεινή μου άποψη …..άντε γεια δηλαδή !!!

apostolos

Μετά απο μια περίοδο μίσους προς την Samsung, τωρα φαίνεται να βρίσκεται σε καλό δρόμο. Χαιρετιζω την μείωση των ιντσών.

Bottox

κάτω κάτω στο link λέει και για έκδοση με τον 810
https://www.phonearena.com/phones/Samsung-Galaxy-S6_id8997/fullspecs

αρης

Χαλάρωσε ρε φίλε μην πορωνεσε δεν είσαι ο CEO της Samsung κι εγώ άντροιντ έχω g3 αλλά να λέμε και την αλήθεια ότι στην κατηγορία που επέλεξε να πάει φέτος την τεχνολογία σου η η σαμμυ άλλος κάνει κουμάντο. Νομίζω ότι η σαμσουνγκ πιστεύει πως το I phone φταίει που δεν πουλάει το σ5… Δεν κοιτάει που οι κινέζοι αντροιντ μαζί με lg κατακλύζουν την αγορά βγάζοντας πολύ δυνατά τηλέφωνα σε καλύτερες τιμές…. Δεν ειμαι φαν της αππλε αλλά στα 750 που ζητάει η φιλενάδα σου η Sammy θα προτιμήσω κάτι πιο original που προσφέρει καλύτερη εμπειρία χρήσης…αλλά από όλα προτιμώ το g3 μου που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα και από τα 2 και έχει μια μπαταρία τούμπανο που σε βγάζει ασπροπροσωπο….

Γιώργος

Πρόσεξα κάτι που δε μου άρεσε σχετικά με την μπαταρία του s6.

Σε ένα mini hands-on των 8 λεπτών του phone arena η μπαταρία του από 77% κατέβηκε στο 74% χωρίς να κάνει κάτι το ιδιαίτερο δηλαδή να το ζορίσει απλά μια παρουσίαση του menu και 2-3 εικόνες για να δείξει την ποιότητα της οθόνης.

Άμα είναι έτσι τι θα γίνει αν χρησιμοποίηεις 4g wifi camera.

Δε τα βλέπω καλά τα πράγματα σχετικά με την αυτονομία της συσκευής.

γαλαξιας

Περιμενα να βγει για να επιλεξω με ποιο κινητο θα αλλαξω το ηρωικο μου s3 .αλλα απογοητευτικα..μη αποσπομενη μπαταρια χωρις καρτα sd η καμερα εξεχει τερμα..δεν μ αρεσει..

γαλαξιανος

Κακο πολλα αρνητικα κριμα γιατι το ταπεινο μου s3 περιμενε τον αντικαταστατη του αλλα…αλλης εταιρειας θα ειναι..

Andreas

ΑΠΟΤΥΧΙΑ!
Αν θέλω iphone ξέρω που να το βρω!
Από την Samsung περιμένω όλα τα καλούδια που έχω συνηθίσει!
Αποσπώμενη μπαταρία, microsd κάρτα και επαναφορά sensor θερμοκρασίας!

Το μεταλλικό πλαίσιο μου είναι αδιάφορο!
Σε ένα χρόνο θα το αλλάξω. Δεν θέλω την Ακρόπολη! Με μια θηκουλα των 10-15 ευρώ γίνεται πολύ ωραίο!
Ανέβηκε το κόστος τζάμπα!
Η τεχνολογία πρέπει να είναι προσιτή! Ιδιαίτερα αν σε ένα χρόνο έχεις μείνει πίσω.

Και επιτέλους ΟΧΙ υποχρεωτικά apps!
Νομίζω πως το Note 3 που έχω ήταν και το ζενιθ!
Αν το Note 5 δεν αλλάξει και είναι ….iPhone 6 plus bye Samsung!
Υπάρχουν και τα κινέζικα που σε αφήνουν να πειράζεις και τις άδειες!
Κρίμα πάντως!

Johnny Ive

@mouta Φίλε άσε τα φιλοσοφικά!!

Johnny Ive with love!

Enzo

Απλά άπαιχτο! Δεν υστερεί πουθενά! Σίγουρα πάω για το απλό S6, προς αντικατασταση του ΝΟΤΕ 3 που έχω!

Υ.Γ: Έλεος με μερικούς εδώ μέσα! Πονεσαν τα μάτια μου! Γρήγορα στο σχολείο να μάθετε ορθογραφία!

Johnny

@moutas Άσε τις ελπίδες!!

Johnny with love

akis htc m7

Ειδα τεστ στο antutu 70000 και επαθα.Τερας!!!Λεω να φυγω απο htc αλλα μονο η αποσπωμενη δρ μου αρεσει στο 6.Πχ εγω τωρα με το m7 ουτε μιση μερα χρηση.

Γιάννης σε λέω

Μερικοί είστε ελεεινοί. Τι έγινε δηλαδή που μοιάζει λίγο με το i-phone 6? Πρώτη φορά η Samsung αφήνει την πλαστικούρα στην άκρη και φτιάχνει κάτι ποιοτικό στην σειρά S. Κοιτάτε το δέντρο και όχι το δάσος. Κομπλεξικοί.

K.N

Καλή προσπάθεια από τη Samsung σε σχέση με τα παλιά χάλια κινητά της. Υστερεί ακόμα στο Design ειδικά το πίσω μέρος είναι άσχημο για τόσα χρήματα κινητό.
Μοιάζει με αντιγραφή του xperia Z3 με χειρότερη κάμερα και χωρις να είναι αδιάβροχο και να παίρνει sd. Καθώς σε κάποια προσπαθεί να αντιγράψει την Apple.
To Edge αξίζει λόγω της κυρτότητας να δώσεις χρήματα σαν κάτι καινοτόμο, για το S6 to απλό καλύτερα να πάρει κανείς άλλο κινητό.

Giorgos

Αντιγραψε την apple…που με την σειρα της η apple αντιγραψε την meizu μια και ειχε βγει πιο πριν…

Δημητρης

Για το μόνο που μπορώ να πω μπράβο είναι για το edge! Το s6 είναι αντιγραφή του iPhone 6 και αυτό είναι απλά τραγικό γτ δείχνει μια εταιρία που τα έχει χαμένα με αποτέλεσμα να προσπαθεί να βγάλει κάτι επιτυχιμενο πηγαίνοντας στα σίγουρα! Τα features δε νομίζω πως κάνουν τη διαφορά γτ πολυ απλά τα έχουν όλοι και είναι θέμα marketing πότε θα τα δίνουν! Το iPhone ακόμα κατά τα σκήπτρα περιμενωντας την lg να σώσει την παρτίδα των android!

JohnWave

Δεν μου αρέσει ούτε το oval του σχήμα, ούτε τα bezels του, ούτε το τζάμι που γεμίζει δαχτυλιές. Προτιμώ brushed αλουμίνιο, όχι τόσο στρογγυλές άκρες και σαφώς προτιμώ ελάχιστα bezels. Γούστα είναι αυτά. Τώρα όσο αφορά τη δύναμή του εσωτερικά, φαντάζομαι θα είναι τούμπανο αλλά τούμπανα ( και πιο όμορφα ) βρίσκω και σε άλλες εταιρίες.

Nick

Αν η (μικρή) μπαταρία του ανταποκρίνεται και δεν θέλει φόρτισμα κάθε 6 ώρες… φαίνεται πολύ δυνατό το κινητό.
Επίσης ελπίζω το touchwiz να είναι ελαφρύτερο……
Η απουσία microSD δεν με ενοχλεί…32 γίγα είναι υπεραρκετά για όποιον δεν είναι παραγωγός ταινιών από το κινητό του. Ποτέ μου δεν ξεπέρασα τα 15 γίγα σε κινητό τηλέφωνο… Κάποια στιγμή καλό θα είναι τα αρχεία να μεταφέρονται και σε (ασφαλέστερο) υπολογιστή ή εξωτερικό σκληρό.

Την μπαταρία τη φοβάμαι πολύ όμως…Ακόμα και αν ο επεξεργαστής είναι τοσο efficient όσο λένε, οι απαιτήσεις της οθόνης και της μεγαλύτερης ΡΑΜ θα είναι σαφώς υψηλότερες…….. Αυτό είναι το σημαντικότερο και αν δεν μπορείς να χρησιμοποιείς το κινητό σου όποτε το χρειάζεσαι επειδή δεν έχει μπαταρία, γιατί να πληρώσεις τόσα λεφτά…..;!

apostolos

iphone συσκευη+android = dream come true

Κυριάκος

Πολύ iphone θυμίζει. Το μόνο καλό που κρατάω είναι τα το “Only 2 apps pre-installed”.

Wolf

Όπως το βλέπω εγώ…
Θα είναι το πρώτο galaxy που δεν θα περιμένω να πέσει ούτε ευρώ η τιμή του για να το πάρω…! Πάρα πολύ όμορφη και ποιοτική συσκευή με μόνο της μειονέκτημα την έλειψη κάρτας Micro sd…!
Μπράβο Samsung….
Δεν σου το είχα….!

giorgos

Οτι καλύτερο έχω δει εως τώρα. Μπράβο.

Αποστόλης Ρόδος

Μετά τα iSheeps έρχονται τα s-Sheeps να μας πείσουν πως αυτό που βλέπουμε είναι η νέα ναυαρχίδα της Samsung και το καλύτερο smartphone στον κόσμο…. η πραγματικότητα όμως είναι τελείως διαφορετική, αν βγουν οι παρωπίδες.

Δεν με ενδιαφέρει αν μοιάζει με το iPhone 6 (που μοιαζει με τη σειρά του, σε παλαιότερα galaxy)… αυτό είναι άποψη του καθενός.
ΕΠΙΚΡΟΤΩ την ποιότητα κατασκευής όπως και το Design της συσκευής που μου αρέσουν πολύ.

ΟΜΩΣ… ΑΥΤΟ ΤΟ SMARTPHONE…. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ, ΜΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ GALAXY ALPHA και όποιος δεν το βλέπει αυτό, απλά εθελοτυφλεί.
Δείτε τα χαρακτηριστικά του Galaxy Alpha (Α5) και συγκρίνετε…. όλα “λίγο καλύτερα” στο S6… 😉
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΕΣ &ΚΥΡΙΟΙ…. και δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης, σε τίποτα, με το κατά πολύ ανώτερο HTC one (M9)… και αν βάλουμε στο παιχνίδι και τις αισχρες ενημερώσεις Android της Samsung στις συσκευές της, ΤΡΩΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ “Χ”από μένα…. 😉

Θοδωρής

Συγχαρητήρια στην… Apple!

9gag

μολις ειδα και τις επισημες τιμες των S6/S6 EDGE στην Ευρωπη και επαθα κατι….

Nikos

Φίλε Απόστολε, καλά μας τα λες για τα iSheeps Και τα s-sheeps αλλά δεν μας διευκρινίζεις που ακριβώς είναι καλύτερο το M9….
Γιατί προσωπικά το περίμενα πως και πως και απογοητεύτηκα εντελώς.

Enki

ολα τα εχετε πει αλλα ξεχασατε κατι..ασπρο μαυρο θα ειναι η εκδοση με τα 32 gb και στα δυο…εγω που θελω να παρω το μπλε βγαινει στα 64 gb και το edge σε πρασινο 64 gb

Λευτερης

Οσοι λενε “iphone με android” και κατι τετοια ειναι ασχετοι απο τεχνολογια και ας παρουν iphone. Εχετε κολλησει στο περιμετρικο μεταλλο που ναι ειναι ιδιο με το iphone αλλα.κανεις δε βλεπει αυτα που μμετρανε. Η συσκευη εχει τα κορυφαια χαρακτηριστικα σχεδον σε ολους τους τομεις. Η κορυφαια με διαφορα οθονη, ισως ο καλυτερος επεξεργαστης αυτη τη στιγμη (14nm χωρις υπερθερμανση βλ SD810), βελτιωμενες καμερες μπροστα πισω με διαφραγμα f 1.9 (!), 3 Gb DDR4 ram (!!!) , edge οθονη η οποια εκτος των αλλων δε θα σπαει τοσο ευκολα γιατι ειναι ευκαμπτη. Το μονο που με ανησυχει ειναι η αυτονομια η οποια θα εξαρτηθει κατα πολυ απο τον επεξεργαστη ο οποιος στα 14 nm λογικα δε θα ειναι ενεργοβορος. Ποιο iphone ρε παιδια; Ειναι σαν να λεμε οτι η porsche αντεγραψε την honda γιατι χρησιμοποιουν και οι δυο μεταλλο.

Nikos

Λευτέρη, δεν ξέρω αν έχεις χρησιμοποιήσει iPhone αλλά δεν είναι όπως τα περιγράφεις! Έχω υπάρξει χρήστης τόσο iPhone όσο και Galaxy S και προφανώς η Apple δεν είναι….Honda! Αστεία η σύγκριση. Αν και προσωπικά θα ξαναεπέλεγα μάλλον Android καθώς είναι πιο user oriented (και πιο οικονομικό) παρόλο που τα iOS είναι πολύ πιο ελαφριά και αποδοτικά, αν και πιο βαρετά. Κατά τα λοιπά, όντως τα ονομαστικά χαρακτηριστικά του S4 είναι άπιαστα. Βέβαια το πόσο διαφορά κάνει στο κοινό ανθρώπινο μάτι το 577 ppi συγκριτικά με τα 450 ppi είναι κάτι που ελέγχεται… Προσωπικά για παράδειγμα θα προτιμούσα μια πιο δυνατή μπαταρία αντί για QHD. Eπίσης ίσως θα πρέπει να σε απασχολήσει το γεγονός πως μια συσκευή με πολύ χειρότερα ονομαστικά χαρακτηριστικά όπως το i6 έχει σχεδόν την ίδια απόδοση με τα Samsung (τουλάχιστον για τον μέσο χρήστη και όχι για αμφιβόλου ποιότητας προγράμματα σαν το Antulu ή προγραμματιστές). Και κάτι απλό…σύγκρινε φωτογραφία του i6 στα 8ΜP με του S5 στα 13MP… Καμιά σχέση γιατί τα MP δεν κάνουν τη διαφορά! ΥΓ: Όλοι οι φίλοι της Samsung έλεγαν πως η Apple είναι χρόνια πίσω…καθώς δεν υποστηρίζει Micro SD, removable battery και FM Radio… Τελικά η Samsung γυρισε κι αυτή χρόνια πίσω…ή… Συνέχεια »

Nikos

*του S6 όχι S4…

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Ενα πράγμα με προβληματίζει…Οταν καλλάει τι κάνεις ??
Εμενα το galaxy s3 μου οταν κολλαει , αμα δε βγάλεις τη μπαταρία δε ξεκολλάει με κανένα θεό… Εδώ που δε βγαίνει η μπαταρία τι κάνεις ??? Γιατι το οτι θα κολλήσει καποια στιγμή έιναι σίγουρο.. Android εχω εδώ και χρόνια και ετσι είναι

Ανανίας

Καλώς το S6!

Για να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά:

Θετικά στοιχεία:
1) Μεταλλική -πλέον- premium κατασκευή με γυαλί.
2) Πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά.
3) Οπτικός σταθεροποιητής εικόνας στη φωτογραφική μηχανή.
4) Πιο ελαφρύ λειτουργικό.

Αρνητικά στοιχεία:
1) Κατάργηση κάρτας microSD
2) Κατάργηση αποσπώμενης μπαταρία
3) Κατάργηση προστασίας από το νερό (ip67)
4) Μείωση (αντί για αύξηση) της χωρητικότητας της μπαταρίας.
5) Μικρή άνοδος της τιμής.

Την εμφάνιση δεν θα τη βάλω ούτε στα συν ούτε στα πλην, γιατί είναι υποκειμενική….
Προσωπικά μιλώντας δεν μου άρεσε, με το “καρούμπαλο” της κάμερας και τον λεπτό σχεδιασμό του που δίνει βαρύτητα στο μικρό πάχος της συσκευής και παραγκωνίζει την ανάγκη μεγάλης μπαταρίας με ανάλογη αυτονομία. Η λογική της Samsung εδώ, ήταν πρώτα το Design και μετά η χρησιμότητα, δυστυχώς…

Προσωπικά “ψηνόμουν” να το πάρω μόλις θα βγει, αλλά η έλλειψη microSD και αποσπώμενης μπαταρίας, ήταν αρκετοί λόγοι για μένα, ώστε να ακυρώσω την αγορά του.
Ευελπιστώ να αγοράσω το note 5 όταν με το καλό βγει, αρκεί να μην εφαρμόσουν την ίδια λογική και εκεί….

Παντελής

τα περισσότερα σχόλια που βλέπω πιο πάνω επαινούν την samsung για το galaxy s6!! Δεν λέω ότι δεν μου αρέσει, ίσως κιόλας είναι το πρώτο samsung που μου αρέσει τόσο αλλά αν θυμηθείτε λίγο το παρελθόν όλοι εσείς είστε αυτοί που κατηγορούσατε την apple για την μη αποσπώμενη μπαταρία και την απουσία κάρτας μνήμης, επίσης σαν design είναι σε πολλά σημεία καθαρή αντιγραφή του iphone 6. Τα συμπεράσματα δικά σας!!!

stefanos6750

Μόνο εμένα μου φαίνεται ενοχλητική αυτή η ομοιότητα με το iphone? Δλδ ποιος ο λόγος δυο ανταγωνίστριες εταιρίες να βγάζουν κινητά με τόση μεγάλη ομοιότητα εξωτερικά; Και απ’οτι θυμάμαι όλοι οι fan της samsung ήταν ενάντια στην apple για το λόγο του ότι δεν είχε αποσπώμενη μπαταρία και εξωτερική μνήμη. Ήρθε λοιπόν η μέρα που ένα μοντέλο της samsung έχει και τα δυο.Κρίμα στην εποχή μας να μην υπάρχει καμία διάθεση για καινοτομία και απλά να βασίζονται στην αντιγραφή ενός μοντέλου για την επιτυχία του στις πωλήσεις.

Nick

Γιατί είναι “ενοχλητική” η ομοιότητα με το iPhone? Επειδή δεν σας αρέσει ή επειδή μοιάζει με το iPhone ?!?!

GT

Για να καταλάβω κάτι…

Κράξιμο στην apple για το εξόγκωμα της κάμερας , η sammy ξέρει τι κάνει και γι αυτό το έβαλε.
Κράξιμο σε όποια εταιρεία έχει μη αποσπώμενη μπαταρία, η sammy ξέρει τι κάνει και γι αυτό το έβαλε.
Κράξιμο σε όποια εταιρεία δεν έχει επέκταση κάρτας sd , η sammy ξέρει τι κάνει και γι αυτό την έβγαλε.
Κράξιμο σε όποια εταιρεία διαλέγει κάτι άλλο εκτός του πλαστικού γιατί το πλαστικό δεν παθαίνει τίποτα , η sammy ξέρει τι κάνει και γι αυτό πήγε σε γυαλι.

Τουλάχιστον πείτε μας πόσα σας δίνει η sammy για να ξέρουμε εάν αξίζει τον κόπο που τα λέτε όλα αυτά. Έχοντας το m7 εδώ και 2 χρόνια και είμαι υπερευχαριστημένος (το καλύτερο κινητό που εχω πιάσει στα χέρια μου), προφανώς τα από πάνω δεν μου λένε τίποτα και εμένα προσωπικά μου αρέσουν οι αλλαγές που έκανε στο S6 η sammy. Όλοι όμως εσείς οι sammyboyes που κράζατε όλους τους άλλους για τα παραπάνω και τώρα που τα άλλαξε η sammy πάλι οι ίδιοι κράζετε τους άλλους σας κάνει χειρότερους και από τα μήλα….

Durden

Κυκλοφορειται με 3-4 μπαταρίες στη τσέπη και σας ενοχλεί η μη αποσπωμενη; σε τεχνικά χαρακτηριστικά ήταν δεδομένο ότι θα τα ξεφτιλησει όλα, αλλά τελικά είναι και πανέμορφο ειδικά το edge.

KostasB

Ωραίο το S6, δυνατά τα χαρακτηριστικά του, κατά πάσα πιθανότητα το επόμενό μου όταν με το καλό πέσει λίγο η τιμή στο skroutz. Καλά μέχρι εδώ. Τώρα μπορούν να μας δώσουν και το 5.0.2 στο S4 να τελειώνουμε; Όλοι το πήραν εκτός απο μας…

Theo

Δεν θα το ξαναπούμε, η apple έφαγε κράξιμο για το εξόγκωμα στην κάμερα διότι και η ίδια το έκρυψε στις επίσημες φωτογραφίες. Η σάμσουνκ από την άλλη έβαλε ξανά 16 mp φακό σε σχέση με τον 8 του iphone 6. Τέλος όλα τα galaxy έχουν εξόγκωμα στο φακό οπότε σταματείστε γιατί μας τα κάνατε τσουρέκια με την αντιγραφή. Επίσης πολλοί δεν καταλάβατε ότι ναι μοιάζει το κάτω μέρος με το iphone 6 αλλά αυτό το έκανε καθαρά και μόνο πιστεύω για να κλέψει πελάτες από την apple. Να αρχίσουμε να λέμε τότε ότι και η apple αντέγραψε το γύρω γύρω από το ativ s και το plus από το note. Ήμαρτον δλδ, περιμένετε να βγουν τα i6s και i6s plus να δείτε ποια εταιρία κάνει αλλαγές και ποια όχι.

Nick

GT το ενδεχόμενο αυτοί που έκραζαν γι αυτά που λες να είναι άλλοι από αυτούς που τα βρίσκουν θετικά, δεν το σκέφτηκες;

Προσωπικά αδιαφορώ τόσο για αποσπώμενη μπαταρία, όσο και για MicroSD όπως και για το αδιάβροχο κινητό (δεν κάνω βουτιές με το κινητό μου ούτε γράφω μηνύματα μεσα στη βροχή).

Αν η αυτονομία του είναι αξιόπιστη και το touchwiz ελαφρύτερο, τότε θα μιλάμε για σούπερ κινητό.

Η HTC μια απογοήτευση συγκριτικά με την αναβάθμιση από το M8…

Dimitris

@kostas vlaxakis

Κώστα αν μπορείς δες σε παρακαλώ τον τρόπο λειτουργίας του fingerprint scanner. Λειτουργεί όπως του σ5 ή όπως των iphone?

Φοίβος

Θα κυκλοφορήσει Ελλάδα η έκδοση με Exynos ή Snapdragon? Εκει ειναι το πρόβλημα..

KostasB

Έχεις καμιά πληροφορία για έκδοση με snapdragon;

Αν το (iPhone 6 Plus... Λύγιζε...) Το Samsung S6 θα Σπάσει Κόκαλα..!!!!

Μιλάνε και τα ΣΠΙΡΤΟΚΟΥΤΑ!!!! χαχαχα ποιός αντέγραψε πρώτος το Samsung S4 αλάζοντας 180 μοίρες την φυλοσοφία του???? στο Design…….

GT
lefteris

ρε συ κωστα ασχετο αλλα… τι μαρκα ειναι το ρολοι που φορας?

Ioannis.Bremen

Δεν λέω εμφανισιακά εινε πανέμορφο ( μιξ από Sony και iPhone) αλλά αφού η αγαπημένη μου Sony ( κάτοχος z3) καταφέρνει να έχει μοντέλο παρόμοιας ποιότητας ΚΑΙ μεγαλύτερη μπαταρία, Micro SD, Στέρεο ηχεία, quad HD Video, και αδιάβροχο ( που πλέον δεν εινε άλλο το S6), και αντί αυτού μου προσφέρει μικρότερη μπαταρία με.. quad HD οθόνη τι να το κάνω ? Το S6 έκανε ένα βήμα μπροστά και δέκα πίσω κρίμα

Maria

samsung s6 τρομερό!

nikos fertis

ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΤΥ ΤΟ HTC ONE M9 !!!!

Άννα

Γεια σας θελω να κανω κάποιες ερωτησεις για το Samsung s6 edge! Σκέφτομαι να το αγοράσω,τωρα εχω το iPhone 5 το εχω βαρεθεί σαν κινητο για αυτο και ψάχνομαι για το Samsung! Αν κάποιος που το εχει ή ξερει απο άλλους αν ειναι οντως καλο και μετα απο καιρο πχ να μην κολλάει και γενικα αν εχει απογοητευτεί κάποιος…θα με βοηθούσε πολυ! Ευχαριστω εκ τον προτέρων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.