Samsung Galaxy Unpacked 2015: Προσκλήσεις για 1η Μαρτίου – τι δείχνει το teaser;

Μαζί με την HTC και η Samsung ανακοίνωσε την επίσημη παρουσία της στην έκθεση MWC όπου θα βρίσκεται και το Techblog αρχές Μαρτίου. Η Samsung ξεκίνησε σήμερα την αποστολή προσκλήσεων για 1η Μαρτίου και φυσικά αυτό που περιμένουν όλοι να παρουσιαστεί είναι το πολυσυζητημένο Samsung Galaxy S6.

Σε αντίθεση με LG και Sony, η Samsung φαίνεται ότι αποφάσισε να παρουσιάσει τη ναυαρχίδα της στην MWC.

Aπό την πρόσκληση, αν και δεν είναι πολλά αυτά που αποκαλύπτονται, βλέπουμε να γράφει την πρόταση “What’s Next” ενώ ακριβώς από πάνω βλέπουμε μια καμπυλωτή σιλουέτα κινητού προφανώς, σε ασημί χρώμα που λογικά δείχνει ότι θα δούμε τελικά την πολυπόθητη μεταλλική κατασκευή, αν όχι εξολοκλήρου, τουλάχιστον μεταλλικό frame. Όσο για την καμπυλωτή γραμμή δεν μπορούμε να καταλάβουμε περί τίνος ακριβώς πρόκειται, όμως μην ξεχνάμε ότι η Samsung φημολογείται ότι θα κάνει ριζικές αλλαγές με το “Project Ζero”.

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy S6 με οθόνη dual-edged;

Επιπλέον, στην πρόσκληση κάτω δεξιά γράφει “Samsung Galaxy Unpacked 2015” και η καμπυλωτή γραμμή μπορεί να υπονοεί την καμπυλωτή οθόνη στην Edge έκδοση του Samsung Galaxy S6, όμοια με εκείνη του Samsung Galaxy Note Edge.

Το Samsung Galaxy S6 αναμένεται να έρθει με 5+ ιντσών οθόνη ανάλυσης 1440×2560 pixels Exynos 7420/Snapdragon 810 επεξεργαστή 3GB, RAM, 20 Megapixel κάμερα με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, 5 Megapixel δεύτερη κάμερα ενώ η αδιαβροχοποίηση αναμένεται μόνο στο Samsung Galaxy S6 Active.

Προς το παρόν αυτά γνωρίζουμε και θα περιμένουμε την 1η Μαρτίου για τα επίσημα αποκαλυπτήρια.

samsung galaxy s6 invitation unpacked 2015, Samsung Galaxy Unpacked 2015: Προσκλήσεις για 1η Μαρτίου – τι δείχνει το teaser;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιωργος

Κατα τη γνώμη μου, επειδη δεν ειναι καμπυλοτή ακριβώς, πρέπει να είναι η λοξοτομημένη γωνία στο αλουμίνιο που το περιβαλλει. Στο κατω κατω, ετσι ειναι καπως τα αλουμίνια του Alpha και του Note 4.

kostasb16b

Dual edge η μια μεριά φαίνεται ήδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.