Samsung Galaxy S6, φωτογραφίες το δείχνουν σε λειτουργία;

Προς Φεβρουάριο με Μάρτιο θα δούμε το Samsung Galaxy S6 να ανακοινώνεται επίσημα, και όπως είναι επόμενο φήμες και διαρροές θα αρχίσουν να φουντώνουν. Στις νέες φωτογραφίες που διέρρευσαν το Samsung Galaxy S6 εμφανίζεται συναρμολογημένο, σε πλήρη λειτουργία και σε τρια διαφορετικά χρώματα.

Αν και πάντα κρατάμε επιφυλάξεις για ότι διαρρέει, η συσκευή απέχει από αυτό που περιμέναμε από το λεγόμενο Project Zero.

Όσο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, το Samsung Galaxy S6 αναμένεται με 5.2 ιντσών ή 5.5 ιντσών Super AMOLED QHD οθόνη (1440×2560-pixel), 64-bit Snapdragon 810 επεξεργαστή και Android 5.0 Lollipop. Όπως πάντα όμως δεν είμαστε βέβαιοι για ότι διαρρέει.

samsung galaxy s6 photos, Samsung Galaxy S6, φωτογραφίες το δείχνουν σε λειτουργία;

samsung galaxy s6 photos, Samsung Galaxy S6, φωτογραφίες το δείχνουν σε λειτουργία;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostas

τι χρωματα ειναι αυτα;;;

Takis

Ειναι fake ρε παιδια. Οι ειδοποιησεις στην οθονη ειναι απο τα screenshot του lollipop για το S5. Γραφουν και πανω: “Battery is low” και “Screenshot captured”. Λετε να το εβαζε εκει η Samsung? Fake.

Αρης

S6 με επίσημο wallpaper του s5?

JohnWave

Η μόνη περίπτωση να πιστέψω τις διαρροές αυτές είναι να έχει παρθεί η απόφαση από τη Samsung να κάνει τη σειρά S φθηνή. Είτε αυτό είτε όλα τα leaks είναι fake.

Dabadabadoo

Πολύ άσχημα είναι!

Sot

Στις Φωτογραφίες είναι με τη σειρά… S3 – S4 και S5

Δnμnτρns Μπ

@Sot όχι φίλε μου! το μεσαίο έχει το κουμπί του multitasking στα αριστερά άρα είναι το S5.. Ποιος ξέρει ποιο είναι το άλλο στα δεξιά… 😉

wrangler10

Αμα το s6 φορεσει τον 810 το νοτε 5 τι θα βαλει?

παπαροκας tiamat (πρωην tiamat)

Ρε σεις!
Το home screen δε το βλεπετε σε καθε κινητο!?,

S4,S5, Και το s6 που αν εχει τετοια μπεζελ μεγαλυτερα και απο αυτα του 5 τοτε να πανε καλυτερα να αυτοκτονησουνε γιατι οι κινεζοι πια δε παιζουν πια! .Απειλουνε και κλεινουν σπίτια!

Dimitris

Πάντως όλα τα leaks που βλέπω δεν μοιάζουν καθόλου μεταξύ τους. Σε προηγούμενο άρθρο είδα κάτι αφτιά να ξεπετάγονται. Σε άλλο είδα τεράστια περιθώρια και μικρή οθόνη. Τώρα βλέπω άλλο. Μας έχουν τρελάνει όλους, οχι μόνο η Samsung αλλά και πολλές άλλες εταιρίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.