Samsung Galaxy S6, θα είναι limited edition με 10 εκατ. κομμάτια;

Και η Samsung θα βρίσκεται σήμερα στην CES 2015 στο Las Vegas, όπου έχουν ακουστεί πληροφορίες ότι μεταξύ άλλων θα δείξει σε επιλεγμένους δημοσιογράφους το νέο Samsung Galaxy S6 χωρίς όμως να κάνει επίσημη ανακοίνωση (βέβαια δεν είμαστε σίγουροι για το τι θα δείξει). Τα κορεάτικα media μιλούν για Edge έκδοση με κυρτή οθόνη και στις δυο πλευρές.

Οι νέες πληροφορίες μιλούν για limited edition και ότι η Samsung θα κυκλοφορήσει 10 εκατομμύρια κομμάτια, βέβαια τα 10 εκατομμύρια δεν θεωρούνται λίγα, αλλά αν αναλογιστούμε ότι πρόκειται για τη Samsung, ο αριθμός είναι μικρός.

Επιπλέον, οι ίδιες πηγές λένε ότι το Samsung Galaxy S6 Edge δεν θα έχει μεγάλες διαφορές από το κανονικό Samsung Galaxy S6 με Snapdragon 810 ή Exynos 7 Octa επεξεργαστή, 3 GB RAM, quad HD Super AMOLED οθόνη, 16 Megapixel κάμερα ή 20 Megapixel κάμερα. Η επίσημη ανακοίνωση και των δυο μοντέλων αναμένεται στην έκθεση MWC τον επόμενο μήνα στη Βαρκελώνη.

Προς το παρόν περιμένουμε να δούμε τι έχει να δείξει η Samsung σε λίγες ώρες από το Las Vegas.

samsung galaxy s6 edge, Samsung Galaxy S6, θα είναι limited edition με 10 εκατ. κομμάτια;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
κωστας

ξερει κανενας να μας δωσει λινκ να το δουμε αυριο το πρωι στις 12 που ειναι την παρουσιαση λιβε…;;;;;;;;;

Δημήτρης

Limited edition με 10.000.000!!!!!!!!Ας το περιορίσουν στα 20.000.000…. Για γέλια!!!

marios

Τσεκαρε το cnet..
Απο κει ειδα την παρουσιαση της lg

wrangler10

Η έκδοση edge με οθονη και απο τις δυο πλευρές λογικά θα εχει χερούλι στην πλάτη για να μπορεις να το πιάσεις .

Γιάννης

Μήπως δεν φτασουν τα 10.000.000 χαχαχα

alex

καλα θα κανουν αν το βγαλουν με limited edition!Αρχικα θα ειναι μειωμενα τα εξοδα τους γιατι αν φτιαξουν 20.000.000 θα εχουν περισσοτερα εξοδα.Επισεις αν τα πουλησουν ολα θα εχουν 200% εσοδα!Ενας καταναλωτης αν δει οτι υπαρχουν περιορισμενα κομματια θα τρεξει κατευθειαν να το παρει για να μην χασει μια τετοια συσκευη! Αν η samsung δει οτι πανε καλα οι πουλησεις σιγουρα θα αυξηση των αριθμο!

Λεωνίδας

M’αρέσει που γελάτε και καλά λες και θα σας ζητήσει δανεικά ή θα έχετε κάποιο οικονομικό όφελος αν πάει καλά ή όχι…Αυτό και μόνο δείχνει την πόρωση που έχετε προφανώς με άλλα μοντέλα…Ή το άλλο που πολλοί γράφετε σχόλια για τα 500 μοντέλα που βγάζει κάθε χρόνο η samsung. Αλήθεια, εσάς τι σας πειράζει? Στην πλάτη σας τα φόρτωσε? (αν και καλά θα ‘ταν!) Δεν καταλαβαίνω μερικούς…Ας κρίνουμε τα κινητά που παρουσιάζονται βάσει επιχειρημάτων κι όχι έτσι στο βρόντο. Ευχαριστώ!

Aris

Καλά νομίζω Sammy δεν θα βγάλεις προεδρο φέτος και θα πάμε σε εκλογές…..Το g flex 2 ήταν έκπληξη Σήμερα αν δημιουργήσουν προς αυτή την κατεύθυνση το g4 η Sammy θα έχει μεγάλο πρόβλημα…….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy S24

Galaxy S24 Series: Με τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης

Τα νέα Galaxy S24, S24+ και S24 Ultra είναι εδώ και η Samsung φέρνει ένα νέο φρέσκο αέρα στην εμπειρία χρήσης των ναυαρχίδων της, μιας και η τεχνητή νοημοσύνη, ήρθε στη νέα σειρά της Samsung.

Smartphones Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Το Galaxy AI στα Samsung Galaxy S23, Galaxy Z Flip5 και Galaxy Z Fold5

Το Galaxy AI φέρνει νέες τεχνολογικές δυνατότητες στον χρήστη, με καινοτόμες λειτουργίες όπως διαδραστική αναζήτηση με το “Κύκλωσε για αναζήτηση στο Google”.

Smartphones Samsung Galaxy S23 Ultra Samsung Galaxy S23+ Samsung Galaxy S23

Samsung Galaxy S23 Series: Premium εμπειρία smartphone μια για πάντα

Νέα σειρά στις ναυαρχίδες της Samsung, με τη σειρά Galaxy S23 να κάνει το βήμα παραπάνω στους τομείς των επιδόσεων, της λήψη φωτογραφιών και video και της ποιότητας κατασκευής.

Smartphones Samsung Samsung Android Smartphones

Try Galaxy: Ανακαλύψτε τις εμπειρίες της σειράς Galaxy S23 και One UI 5.1.

Η εφαρμογή Try Galaxy της Samsung σας καλέι να εξερευνήσετε τις προηγμένες εμπειρίες της σειράς Galaxy S23 και One UI 5.1.