Samsung Galaxy S6, πληροφορίες για μεταλλική κατασκευή, κυρτή οθόνη

Για το Samsung Galaxy S6 έχουμε ακούσει διάφορες πληροφορίες και leaks, όσο περνάει ο καιρός και μπαίνουμε στο 2015 οι φήμες θα γίνονται πιο έντονες. Η Samsung λέγεται ότι ετοιμάζει τη νέα ναυαρχίδα της με κωδική ονομασία “Project Zero”, που σημαίνει ότι περιμένουμε κάτι διαφορετικό και εντελώς νέο.

Οι νέες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο διάδοχος του Samsung Galaxy S5 θα είναι ολόκληρο κατασκευασμένο από αλουμίνιο, όχι μόνο το frame του όπως στο Samsung Galaxy Note 4, αλλά θα ακολουθήσει τη νέα σχεδιαστική γραμμή της σειράς Alpha. Επιπλέον, αναφέρεται ότι η οθόνη του θα είναι καμπυλωτή και στις δυο άκρες, όπως εκείνη που είδαμε στη μια πλευρά του Samsung Galaxy Note Edge.

Για την κυρτή οθόνη έχουμε ακούσει ξανά, ότι θα είναι η δεύτερη έκδοση του Samsung Galaxy S6. Ενώ για την ανακοίνωσή του, λέγεται ότι δεν θα πρέπει να την περιμένουμε στην CES 2015, αλλά μέσα στο δεύτερο τρίμηνο.

samsung galaxy s6, Samsung Galaxy S6, πληροφορίες για μεταλλική κατασκευή, κυρτή οθόνη

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αποστόλης Ρόδος

Εχουμε πολύ δρόμο μέχρι το 2ο τρίμηνο του 2015 και οι φήμες θα πάνε σύννεφο μεχρι τότε…. θα δείξει τι θα ισχύσει.

Tom

Προσδοκιες στον Θεο. Στην πραγματικοτητα ενα κανονικο κινητο θα ειναι με μεταλλικο το γυρω γυρω σαν τα αλλα καινουρια galaxy. Αντε να εχει και κανα στενοτερο bezel και κατα τα αλλα τα ιδια θα ειναι. Εχουμε καιρο να δουμε κατι δραστικο και αμφιβαλλω οτι το GS6 θα ειναι αυτο. Απο εμφανιση τουλαχιστον γιατι απο απο Hardware και features θα ειναι υπερπληρες.

george

@tom πραγματικά σε παρακολουθώ τόσο καιρό με αυτά που γράφεις και απορώ πλέον τι θέλεις από ένα κινητό.

Τομ

Η αλήθεια ειναι ότι πλέον δεν με ικανοποιεί τιποτα. Θελω κατι ποιοτικό σε κατασκευή γρήγορο με αναβαθμίσεις εγγυημένες για 2χρονια με καλη κάμερα και οθόνη. Αυτο το κάνουν πάνω κάτω αλλο αλλά απολύτως δεν το κανει κανενα. Δυστυχώς αν το android ήταν ενα και μοναδικό θα το συναντούσα συχνά αλλά απο την στιγμη που η Google εχει αφήσει τον κάθε κατασκευαστή να κανει του κεφαλιού του πακέτο. Ενα iPhone με καλη μπαταρία επίσης θα μου κάνε. Ενα windows phone με καλυτερο marketplace το ίδιο. Θελω κατι όμορφο και απροβλημάτιστο που να μου προσφέρει αυτο το οποίο πληρώνω. Αν ειναι high end αυτο που πληρώνω θελω αυτο.

Ενα HTC με πιο μαζεμένες διαστάσεις και καλη κάμερα.
Ενα Galaxy με καλο OS και κατασκευή τύπου note 4.
Ενα lumia 930 με καλο μάρκετ.
Ενα iphone με καλυτερο σχεδιασμό απο το 6 και καλη μπαταρία.
Ενα lg G3 στις 5.2 ίντσες full hd.
Ενα Sony xperia z με μια μια Sony απο πίσω που δεν θα κανει του κεφαλιού της και θα παρει το after market support στα σοβαρά.

Έχουμε κατι απο αυτά; Δεν νομίζω. Και τα κινεζικά όσο πάνε και ακριβαίνουν.

arislp

αμα βγουν ολα τα κινητα με οθονη 5.5 του χρονου την κατσαμε την βαρκα…

george

@Tom δηλαδή τo note4 σε χαλάει; έχω το note 4 και είμαι υπέρ ευχαιρστημενος και πόσο μάλλον που με βοηθάει υπερμετρα στην δουλειά μου κάτι που καμιά άλλη συσκευή δεν παρέχει. Τώρα αν η ποιότητα κατασκευής σε χαλάει συγγνώμη αλλά δεν θα σχολιάσω. Ήταν πλαστικο έγινε με αλουμινένια κατασκευή στο πλάι δλδ τι άλλο; Οι λειτουργίες είναι από τις καλύτερες που έχω δει σε κινητό.

Nio

Tom μαζι σου.! +1

Tom

Αν διαβασες το σχολιο μου προκυπτει οτι θεωρω το note 4 καλα κατασκευασμενο. Οσο για το ιδιο το κινητο το θεωρω παρα πολυ μεγαλο για τις αναγκες μου. Εχω tablet με καλυπτει αν θελω να κανω χαζι σε βιντεο ιντερνετ καμια δουλεια κλπ. Το κινητο δεν το θελω τοσο μεγαλο. Δεν θεωρω οτι εξυπηρετει καποιο σκοπο να ειναι τοσο μεγαλο. Πρεπει να εχει ενα καποιο σεβαστο μεγεθος για να ειναι ανετο ως GPS στο αυτοκινητο και για να ειναι ανετο το keyboard περα απο αυτο δεν βρισκω λογω να ειναι πολυ μεγαλο ενα κινητο.

Βεβαια καποιος που θα παρει το Note δεν θα εχει αναγκη να εχει ενα tablet μαλλον θα θελει κατι που να παιζει τον ρολο και των δυο. Πασο απλα δεν απευθυνεται σε μενα το προιον.

george

Πότε ξανά Samsung και internet wind

Nick_X

ε συ @TOM τι κινητο εχεις αν επιτρεπεται!?!?!?γιατι αν καταλαβα καλα για σενα ειδικα θα πρεπει οολλεεςς οι εταιριες να φτιαξουν το “ΕΝΑ” και μοναδικο κινητο σε ολοκληρο το milky way γαλαξια!!!εσενα με τα λεγόμενα δεν σε καλύπτει τπτ!!!!WTF τι δουλεια κανεις χακαρεις πυραυλους της NASA ενω εισαι 2000 μετρα κατω απο την επιφάνεια της θάλασσας! ?!?!?

gio

@Tom
δεν θες και τιποτα

Genesis

καλά κάτι τέτοια περίεργα ακούγαμε και για το s5 αλλά μάπα το καρπούζι σε σύγκριση με τα άλλα στον ανταγωνισμό. εγώ πιστεύω δεν θα έχει snapdragon 810 αλλά 805 και ο 810 θα πάει για note 5. samsung είναι αυτή κάτι τέτοια κάνει.

tom
σου εύχομαι να βρεις αυτό που ψάχνεις 😀

Γιάννης σε λέω

Το note 4 πέρα από μεγάλο, είναι και πανάκριβο. Αυτό κανείς δεν το σχολίασε. Πάντως δε διαφωνώ ότι από άποψη specs είναι κάτι παραπάνω από σούπερ. Εγώ μάγκες αύριο χτυπάω το lumia 930 από wind, να ξεφύγω για ένα διάστημα τελείως από τα android. Μια χαρά συσκευή είναι και σε σούπερ γιορτινή τιμή 299 €. Χρησιμοποιώ βασικές εφαρμογές στο κινητό μου και τα windows phone τις έχουν όλες. Τα facebook και messenger έχουν βελτιστοποιηθεί πολύ μετά τις τελευταίες αναβαθμίσεις και το store διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από εφαρμογές και παιχνίδια, ας είναι και λιγότερα από τα android.

JUST FOR TODAY

Καλα τα κινητακια.Σχεδον ολα σου προσφερουν αρκετα ετσι ωστε να σεξυπυρετουν.αλωστε παλιοτερα ειχαμε τα ΡΑΚΑΛ ερικσον νοκια μια χαρα τη βγαζαμε.Συμφωνω και γω θα ηθελα να δω ενα στις 5.3 ιντσες με 64bit 8core 20mpixels camera xenon flash και πηστευω οτι τα δικαιουτε οποιος δηνει τοσα φραγκα.Απλα πανε τα πραμτα λαου λαου για να θυσαυρηζουνε.Αυτα ειναι τα λεγωμενα θαν ελλατωματα.Απληστοι ημασται οι ανθωποι και γιαυτο θελουμε κιαλο κιαλο κιαλο και παει λεγωντας.Τωρα εχω το s5 galaxy αλλα ψαχνω η περημενω να δω τη θαναι τα επομενα galaxy6 και lg g4.καλα να εισται ολοι με υγεια και ορεξη για ζωη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.