Samsung Galaxy S6: Με καινοτόμες λειτουργίες στο πίσω καπάκι;

Το Samsung Galaxy S6, η επερχόμενη και πολυσυζητημένη ναυαρχίδα της Samsung μας απασχολεί εδώ και καιρό και θα μας απασχολεί ακόμη περισσότερο όσο πλησιάζει η επίσημη ανακοίνωση (μάλλον στην MWC). Έχουμε ακούσει για δυο εκδόσεις, για κανονική και κυρτή οθόνη, για Snapdragon 810 και Exynos επεξεργαστή, για 3GB αλλά και 4GB RAM, και άλλα πολλά.

Οι σημερινές πληροφορίες όμως που έρχονται από την Πολωνία μιλούν για κάτι που μέχρι σήμερα δεν είχαμε ακούσει. Λέγεται ότι το Samsung Galaxy S6 θα έχει αποσπώμενο πίσω καπάκι το οποίο δεν θα φέρει απλά διαφορετικό χρώμα και υφή, αλλά και κάποιες νέες λειτουργίες. Για παράδειγμα θα υπάρχει ένα καπάκι το οποίο θα έχει αισθητήρα για να μετρά το ζάχαρο και την πίεση του αίματος και στη συνέχεια θα συγχρονίζει τα δεδομένα με το S-Health app.

Ένα ακόμη καπάκι λέγεται ότι έχει ενσωματωμένη μονόχρωμη E-Ink οθόνη για να μπορείτε να διαβάζετε βιβλία ή κάποιες άλλες πληροφορίες χωρίς να σπαταλάτε μπαταρία, ενώ ένα ακόμη καπάκι θα επιτρέπει στον χρήστη να συνδέει εξωτερικό φακό στην κάμερα του Samsung Galaxy S6.

Αυτά είναι μόνο κάποια παραδείγματα από τις λειτουργίες που φημολογείται ότι θα δούμε στο “Project Zero” της Samsung. Η νέα λειτουργία του Galaxy S6 θα είναι ανοιχτή στους developers για να δοκιμάσουν τις δικές τους ιδέες.

Ως συνήθως όμως κρατάμε μικρό καλάθι σε ότι ακούγεται και μέχρι να ανακοινωθεί το Samsung Galaxy S6 θα ακουστούν πολλά.

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy S6: Ο Exynos 7420 πέρασε από το Geekbench

Concept
samsung galaxy s6 πίσω καπάκι, Samsung Galaxy S6: Με καινοτόμες λειτουργίες στο πίσω καπάκι;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
yiannis

Ευτυχώς που έπεσαν οι πωλησεις και καταλαβε οτι πρεπει να κανει κατι καινούργιο

Γιώργος

Αυτό με την μέτρηση ζαχάρου με αισθητήρα πως γίνεται ; Δε υπάρχει ακόμα κάτι τέτοιο.

Θα προτιμούσα και ένα καπάκι για ανάλυση ούρων ……..

Theo

Αν βγει όπως είναι στη φώτο, το έχω ήδη παραγγείλει. Τόσα σχέδια κυκλοφορούν στο ίντερνετ, εύχομαι η σαμσουνγκ μην βγάλει κανά έκτρωμα σαν το s5.

pth76

Πιστευω πως θα καταλαβει οτι το κεντρικο πληκτρο ειναι passe.. και δεν χρειαζεται πλεον. Οπως ειναι στη φωτο ειναι μια χαρα.

panos

ποιος εχει αναγκη τον εοπυ οταν εχει τη samsung αρε σαμμυ στο επομενο βαλτου πανω και κανα τομογραφο κανα απινιδωτη θα κλεισει και το εκαβ στο τελος γελανε κι οι πετρες μ αυτους
μονο apple γατακια κι αστε τους αλλους να δινουν μαχες με 16πυρινα 100 γιγα ραμ και μετρητη ζαχαρου χχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα

Νικος

Πολυ καλο ακουγεται, αλλα με απογοητευει λιγο η ελλειψη physical home button, αμα ειναι τελικα ετσι το τελικο σχεδιο

Tom

Παντως η μεσαια σειρα A3, A5 ειναι ομορφα κινητα. Το Α5 αν δεν ηταν τοσο ακριβο θα με εψηνε. Αλλα τωρα 400 ευρω για σναπντραγκον 400 ειναι πολλα λεφτα και ας ειναι μπαταρια, καμερα, οθονη αψογα. Αν ειχε 300+ να το παιρνα καμια 250αρα skroutz οκ αλλα να δωσεις 300 απο σκρουτζ ενω με λιγοτερα λεφτα ψωνιζεις καλυερο επεξεργαστη δεν εχει νοημα.

Τεσπα ξεφυγα αυτο που θελω να πω ειναι οτι προσωπικα πιστευω οτι με την σειρα A το galaxy alpha και το Note αποδεικυει οτι μπορει να φτιαξει ομορφο κινητο η sammy. Δεν χρειαζεται να ειναι HTC One για να ειναι ομορφο, απλα το τελευταιο ειναι το ΠΙΟ ομορφο απο ολα. Το Note 4 το χει φιλος και το A5 το εχω χαζεψει ουκ ολιγες φορες. Ειναι ομορφα κινητα. Οπως ομορφο ειναι και το galaxy s3 που εχω. Απλα το S4 ηταν αδιαφορο και το S5 ασχημο, επομενως πρεπει να προσεξει η sammy λιγο εκει. Και στο ελαφρυ λογισμικο.

Προσωπικα εγω το S6 το περιμενω. Η sammy ειναι σεβαστη εταιρια. Προσπαθει με το δικο της λογισμικο με τους δικους της επεξεργαστες κλπ. Μακαρι περισσοτερες εταιριες να επαιρναν πρωτοβουλιες.

Νικολας

Ο μονος τροπος να σου μετραει το ζαχαρο ειναι να βγαζει βελονακι, να τρυπας το δαχτυλο σου και να παιρνει αιμα για αναλυση. Ελεος! 😛

ghad21

panos@εχεις μεινει 4 χρονια πισω(βλεπε apple).Κανε ενα αλμα με καμια συσκευη διακτινισης και ελα στη παρεα μας!

naxxxman

Οι εταιρίες δεν βλέπουν αυτούς που φτιάχνουν τα concepts? Υπάρχουν μερικά πολύ καλά, που μπορούν να τα κατασκευάσουν οι εταίρες.

Τέσπα, στο θέμα.
Πολύ έξυπνο όλο αυτό με τα καπάκια, όμως δεν θα αυξάνουν το πάχος τις συσκευής? Πρωσοπικά δεν με ενδιαφέρει και πολύ το πάχος. Αλλά λέμε τώρα.
Για αυτός που λένε για το καπάκι που μετράει ντο ζάχαρο. Πολύ καλό έχω να πω εγώ. Οι διαβητηκοι θα το εκτιμήσουν.
Καπάκια που θέλω να δω:
Καπάκι με extra μπαταρία
Καπάκι με βάση για φακούς της κάμερας
Καπάκι με extra συνδέσεις. (Για ήχο, εικόνα, γενικά)
Καπάκι με βάση
Καπάκι χειριστήριο για gaming.
Καπάκι που να έχει πίσω κουμπιά τις τηλεόρασης. (Για να μην ανοίγουμε την εφαρμογή συναιχεια)

Και ας τρολαρουμε:
Καπάκι με ανοιχτηρη
Καπάκι με μιξερακι για φραπέ, για να λέμε πως κανει και καφέ
Καπάκι με σουγιάδες
Καπάκι με ανεμιστηρακι
Και, καπάκι με…. Μπουκαλάκι για άρωμα….

Αυτά…

gt77

Για μας που έχουμε λίγη χοληστερίνη δεν έχει τπτ;;;;Αν κ μικροί σε ηλικία. ..

giannogeorge

Samsung, κουκλίτσα μου, άκουσε έναν χρήστη τριών (3) συσκευών σου (Galaxy S, S3, Tab Pro 8.4): Αυτό που θέλουμε δεν είναι ενσωματωμένο ιπτάμενο drone για τέλειες selfie.

Θέλουμε μια εταιρεία που ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ στην αγορά που τρέχει 4.4.2 (Tab Pro 8.4) διαβάζω ότι παίζει να μην πάρει την 5.0 Lollipop….! Που άφησες ξεκρέμαστη την δημοφιλέστερη συσκευή σου (S3) με μια βαριά 4.3, να σέρνεται και που ενώ μπορούσε να σηκώσει μια ακόμα μεγάλη – αλλά ελαφριά σε specs αναβάθμιση- απλά… την ξέχασες.

Καλά τα καπάκια, καλή και η υποτιθέμενη αλλαγή στην εμφάνιση, όμως… Συνέχισε αυτό το βιολί και η LG φανεί ήδη κουστούμι. Αυτά.

Sot11

Οοοο τι cuteeeee! Ποσό μας προσέχει η Samsung… Πάλι καρακιτσαριο προβλέπεται δυστυχώς.

mouta

Μιλανε ολοι και μιλανε και οι iphonακηδες που τεχνολογικα ειναι ετοι φωτος απο την Samsung με hardware και δυνατοτητες που ουτε στο iphone 10 δεν θα δουν…!!! και που σαν εταιρια ολα απο τη Samsung και την Lg τα προμηθεύεται υστερα σου λεει apple με Κορεατικα υλικα και αυτα χιλιοκλειδωμενα…!!!

gio

κωστα καποιος πολωνος ειχε πιει και πεταει κοτσανες
το s6 ειναι πλεον σιγουρο οτι θα εχει σκελετο αλουμινιου ( https://techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-s6-unibody-aluminium-frame-9876/ ) αρα δεν παιζει με τιποτα αποσπωμενο πορτακι και φυσικα μετρηση σακχαρου δεν παιζει αυτα ειναι αηδιες

Ιωάννης jb

Δε μπορώ να αντισταθώ στο πειρασμό του να μη σχολιάσω το συγκεκριμένο άρθρο!!!!!
Καλά ε μιλάμε για πολύ περίεργα πράγματα!!!! Που σε εμένα (και όχι μόνο βλέπε κάποιους άλλους σχολιαστές παραπάνω) προκαλούν πολύ γέλιο!!!!! Αλλά και με προβληματίζουν……
Άκου εκεί μετρητή για το ζάχαρο.. ότι να ναι..
ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΆ ΤΆΡΑ μακάρι να βγω ψεύτης… (αλλά δε το νομίζω)..
προ-βλέπω ότι σε λιγότερο από 20 χρόνια τα smartphones… θα πετάνε, θα υπακούν σε εντολές μας, θα μας μιλάνε, θα αλλάζουν μορφή, θα γίνονται αόρατα, θα μας ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ που αυτή τη στιγμή δε μπορώ να φανταστώ

Ιωάννης jb

Δε μπορώ να αντισταθώ στο πειρασμό του να μη σχολιάσω το συγκεκριμένο άρθρο!!!!!
Καλά ε μιλάμε για πολύ περίεργα πράγματα!!!! Που σε εμένα (και όχι μόνο βλέπε κάποιους άλλους σχολιαστές παραπάνω) προκαλούν πολύ γέλιο!!!!! Αλλά και με προβληματίζουν……
Άκου εκεί μετρητή για το ζάχαρο.. ότι να ναι..
ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΆ ΤΆΡΑ μακάρι να βγω ψεύτης… (αλλά δε το νομίζω)..
προ-βλέπω ότι σε λιγότερο από 20 χρόνια τα smartphones… θα πετάνε, θα υπακούν σε εντολές μας, θα μας μιλάνε, θα αλλάζουν μορφή, θα γίνονται αόρατα, θα μας ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΆΛΛΑ που αυτή τη στιγμή δε μπορώ να φανταστώ

Φωκίων

Να φανταστώ πως το home button είναι το logo της εταιρείας….;;;;

panoszavra

Κάτι σαν project ara μου κάνει αυτό με την πληθώρα αποσπώμενων καπακιών..

Tom

Προτασεις:

Καπακι με ελαφροπετρα για απολεπιση στις φτερνες.
Καπακι με μετρητη αλκοολ για να δεις αν σε πιανει η οχι το μηχανακι αν σε σταματησουν μετα απο ποτα. Πολυ σημαντικο για μενα.
Καπακι με καθρεφτη για να βγαζεις σελφι με την πισω καμερα. Καλη προταση ετσι;
Καπακι με μεγαλη οριζοντια επιφανεια για να στριβεις τσιγαρα (παντως τυπου) να σερβιρεις εσπρεσο κλπ.

Επισης το galaxy s6 active να βγαλει καπακια που να χρησιμοποιουνται ως snowboard, θαλασσια σκι αν εχει και ο κολλητος σου η κοπελα σου το ιδιο κινητο, και γιατι οχι αετους για kite surfing.

Αυτες ειναι καινοτομιες κυριοι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.