Samsung Galaxy S6 και S6 Edge: Το επίσημο drop test video

Η Samsung απαντάει στα βίντεο που έχουν ανέβει στο διαδίκτυο και δείχνουν τα Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge να παθαίνουν ζημιές όταν πέσουν στο έδαφος. Δημιούργησε το δικό της επίσημο drop test video και παρουσιάζει τα νέα της μοντέλα να πέφτουν κάτω υπό διάφορες γωνίες και να μην παθαίνουν τίποτα.

Τα νέα Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα στις 17 Απριλίου.

Samsung Galaxy S6 Edge: Το επίσημο drop test video, Samsung Galaxy S6 και S6 Edge: Το επίσημο drop test video

Samsung Galaxy S6 Edge: Το επίσημο drop test video, Samsung Galaxy S6 και S6 Edge: Το επίσημο drop test video

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αποστόλης Ρόδος

Το επίσημο drop test δεν μου λέει απολύτως τίποτα. Ειδα άλλα drop test ανεπίσημα και οι συσκευές γίνονται “γυαλιά και θρύψαλα” που έλεγε και ο Κορκολής.
To συγκεκριμένο video αν το παρατηρήσετε έχει και κοψίματα μοντάζ…. και πολλά μάλιστα… 😉

Alex

Τι ανόητο drop test, σε τόσο λεία επιφάνεια δεν πρόκειται να σπάσει ποτέ, βάλτο σε έναν δρόμο όμως να δούμε για το πόνε θα γίνει γυαλί…

αγγελος

δειξε μας ρε φιλε ενα ανεπισημο τεστ που σπαει η συσκευη απο το υψος του στηθους!ουτε καν!σε κανενα δε σπαει…και στο συγκριτικο με το iphone απλα εχει τις διπλασιες αντοχες.τωρα αν ανεβεις σε κανενα μπαλκονι και σου πεσει μπορει να σπασει

χαρης

Κωστα καποιο λαθος εγινε με τη ημερομηνια στο κειμενο τα s6 και s6 edge εχουν κυκλοφορισει απο public 8/4/15 στα mall athens

χαρης

Sorry τοτε , αλλα το ειδα στα public που το ειχαν και νομιζα πως αρχισε να κυκλοφορει

PopiTsa

Εγω εχω να πω οτι το κινητο μου επεσε απλως απο τα χερια κατω και καταστραφηκε. Το εχω πεντε μερες μονο και το προσεχα αρκετα. Η Samsung δεν μου το καλύπτει γιατι ο τεχνικος που το ειδε υποστηριξε οτι εγινε λογω κακης χρησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.