Samsung Galaxy S6 και S6 Edge: Από 699 μέχρι 1049 ευρώ οι τιμές τους [update]

Η Samsung ανακοίνωσε εχθές το next big thing με δυο εκδόσεις στη ναυαρχίδα της, τα Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 Edge χρησιμοποιούν επιτέλους premium υλικά κατασκευής, μέταλλο και γυαλί. Όπως πάντα υπάρχουν ανάμικτες αντιδράσεις, άλλοι επικρότησαν τη Samsung για την στροφή που έκανε στο design, ειδικά με την κυρτή οθόνη του Galaxy S6 Edge και άλλοι έμειναν στην ομοιότητα με τα iPhone.

Κατά την επίσημη παρουσίαση στην MWC 2015, η Samsung δεν ανακοίνωσε τιμές για τα νέα smartphones τα οποία θα ξεκινήσουν να διατίθενται ανά τον κόσμο από 10 Απριλίου. Το SamMobile, που μας έχει συνηθίσει σε έγκυρες πληροφορίες όσον αφορά στις συσκευές της Samsung, αναφέρει ότι στελέχη της εταιρείας επιβεβαίωσαν τις ευρωπαϊκές τιμές.

Οι πληροφορίες λένε ότι το πιο οικονομικό Samsung Galaxy S6 είναι με 32GB ενσωματωμένη μνήμη και θα κοστίζει 699 ευρώ, το μοντέλο με 64GB μνήμη θα πωλείται στα 799 ευρώ ενώ τα 128GB στα 899 ευρώ. Όπως ήταν αναμενόμενο, το Samsung Galaxy S6 Edge θα είναι πιο ακριβό με τιμές 849 ευρώ για τα 32GB, 949 ευρώ τα 64GB και 1049 ευρώ τα 128GB ενσωματωμένη μνήμη.

Update: Η Samsung Ολλανδίας ξεκίνησε να δέχεται προ-παραγγελίες και επιβεβαιώνει τις τιμές.

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy S6 Edge: Αποκαλυπτήρια με κυρτή οθόνη και από τις 2 μεριές [MWC 2015]

Samsung Galaxy S6 ελληνικό hands-on video [MWC 2015]

samsung galaxy s6 price, Samsung Galaxy S6 και S6 Edge: Από 699 μέχρι 1049 ευρώ οι τιμές τους [update]

samsung galaxy s6 price, Samsung Galaxy S6 και S6 Edge: Από 699 μέχρι 1049 ευρώ οι τιμές τους [update]

samsung galaxy s6 price, Samsung Galaxy S6 και S6 Edge: Από 699 μέχρι 1049 ευρώ οι τιμές τους [update]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

32 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Στεφανος

Πολύ υψηλό κόστος. Δεν ξέρω αν τα 1100€ αξίζουν. Θα προτιμούσε ένα Lumia 930 ή 1020.

jonjon

Τιμές αναμενόμενες! Όλα στην αρχή είναι ακριβά! Δεν ξέρω αν κρατήσουν περισσότερο υψηλές τιμές αυτά; λόγω ότι πια θα έχουν αυτή η αίσθηση στο χέρι που όλοι ψάχνουν! Σίγουρα θα πουλήσει! Κάτι το trend, διαφήμιση, κτλ. Και μην αρχίσουμε τα ίδια πάλι εδώ το iPhone που είναι εξίσου ακριβό! Το τελευταίο καιρό βλέπω παντού 6ρια. Από Σεπτέμβρη θα είναι μια καλή αγορά!

giannis13

που τα ειδες τα 1100Ε ; 1049 εχει και μαλιστα με 128 gb μνημη !!

699Ε το απλο S6 με μνημη 32gb !!! μια χαρα ειναι !
και 849Ε το S6 Edge παλι με 32gb μνημη !

επιτελους μια εταιρεια που καταργει την 16αρα εκδοση !!

για μενα και για πολλους φυσικα και ειναι ακριβα και ειναι πολλα 700Ε για ενα κινητο ..
αλλα γενικα ειναι πιο φθηνα απο προηγουμενες εκδοσεις και νομιζω και απο καποιους ανταγωνιστες

Nikos

Ξεκίνημα με 699 για το 32αρι galaxy S6!πολύ καλη τιμή σε σχεση με τον ανταγωνισμό!και σε 3 μηνες θα ειναι στο 500αρι ευρο.
Έριξε τις τιμες η samsung το S5 το 16αρι το έδινε 750 πέρυσι.
Και το iph6 759ευρο το 16αρι!\

jonjon

Giannis13@ αν βάλεις και την θήκη τόσο βγαίνει 😉

Fanis

Αν βγει το g4 με 32gb στα 599 να δω τι θα πουν μερικοί που λένε μια χαρά τα 699!!! Φθηνά δε τα λες…

RigoMS

Κοψοχρονιά!!!μη μπει μέσα δεν ξέρω με τόσο προσιτές τιμές!!!
Βάλε ένα από κάθε χρωμα!!!!

eleonora

Η samsung,lg και sony εχουν καταντησει ανεκδοτο με τις τιμες τους.Να θυμισω σε ολους οτι το galaxy alpha κυκλοφορησε τελη Σεπτεμβριου με τιμη 699Ε και σημερα 5 μηνες μετα πωλειται εναντι 320Ε,δλδ καποιος που το αγορασε 700Ε,με το ζορι μπορει να το πουλησει 250Ε.Αντιθετα,το iphone 6 κυκλοφορησε την ιδια περιοδο εναντι 700Ε και σημερα το βρισκεις 610Ε,και μπορεις να το πουλησεις τουλαχιστον 500Ε.Ακομα και το note 4 που στη χωρα μας κυκλοφορησε Νοεμβρη εναντι 720Ε,σημερα το βρισκεις 530Ε,και η τιμη του συνεχιζει να πεφτει,παρολο που ειναι η ναυαρχιδα της Samsung.

panakart

@RigoMS ++
Εδώ μερικοί θα μας πείτε ότι είναι και τσάμπα! Κανένα τηλέφωνο δεν αξίζει τόσα χρήματα σε καμία περίπτωση. Το Edge γιατί είναι τόσο ακριβότερο; Ίδια χαρακτηριστικά δεν έχει με το κανονικό; Επειδή έχει τις ανούσιες καμπύλες; Στο προηγούμενο edge να καταλάβω που εξυπηρετούσε, εδώ δεν μπορώ.. Πεταμένα λεφτά πραγαμτικά..

morfini

Παιδιά το fm radio που αναφέρεται στο αρθρο της παρουσίασης επιβεβαιώνεται από πουθενά;

jonjon

eleonora@ λογικό ειναι! To iPhone το κατασκευάζει μια εταιρία , στο android γίνεται πόλεμος! Έχεις πχ Lenovo, Motorola, Xiaomi, κτλ που χτυπάνε τους μεγάλους στα ίσια αν δεν πέσουν η ταμπελα απο μόνη της τι να κάνει; Για η Apple κρατάει τιμές το φτιάχνει μόνη της ξέρεις Από τώρα ότι το 6s Θα είναι ίδιο με το 6 , συν μικροβελτιώσεις στην κάμερα, επεξεργαστή , αν πχ έβγαζε και η Sony ένα Xperia με ios το θα γινόταν;

Nikos

Πολύ καλή τιμή μπράβο στην samsung!Πόσο ανάπηρος πρέπει να είναι κάποιος για παραπονιέται που πέφτουν οι τιμές?Και μετά από 4-5μήνες το παίρνεις σε καλή τιμή!

Dimitris

Όλα όμορφα και ωραία, αλλά exynos CPU?
Δεν λέω μπορεί να πετάει αλλά, με κλειστούς τους kernel drivers κανένας από το xda δεν θα ασχοληθεί μαζί του.

Θα περιμένω την έκδοση με τον Snapdragon 820, που βιαστικά η εταιρία, μας παρουσίασε φέτος, που σίγουρα οφείλεται στο κράξιμο από κάποιους κατασκευαστές (πχ Samsung)

Costas

Όποιος έχει τα λεφτά το αγοράζει. Για τους άλλους ας αγοράσουν κάτι ανάλογα με την τσέπη τους. Υπάρχουν πολλές επιλογές. Όσο φτάνει το πάπλωμα απλώνει τα πόδια σου. Αν δεν έχεις λεφτά το αγοράζεις όταν βγει το s7 που θα έχει πέσει η τιμή!

gkoutsos

αναμενομενη τιμη για το απλο, εξωπραγματικη τιμη για το edge… εγω παντως αυτο που θεωρω “κλεψια” ειναι το γεγονος, οτι χωρις micro sd αναγκαζει πολλους καταναλωτες να πανε στα 64gb ή και 128gb και να δωσουν 100-200 ευρω παραπανω, φτανοντας τα 800-900 ευρω για το απλο. γιατι αν λαβεις υποψη εφαρμογες, high end παιχνιδια, 4k βιντεο κτλ., τα 20κατι διαθεσιμα gb του μοντελου με τα 32gb γεμιζουν για πλακα. π.χ. με 10 λεπτα 4k βιντεο γεμιζουν μανι μανι 20+gb.

τοσο δυσκολο ηταν να το κανει π.χ. 1 χιλιοστο παχυτερο και να παιρνει καρτα μνημης? …αλλα οι απληστοι θελουν κι αλλα λεφτα!!! πως θα ξανανεβασουν τα κερδη τους?
(τα ιδια ακριβως ισχυουν και για την apple εδω και χρονια…)

AnakinSkywalker

Τσάμπα πράμα! Κρατήστε μου 5 Edge και 12 απλά…

Alexis

Αν η τιμή θα ειναι 699 για το 32αρι τοτε οπως ειπε και ένας φίλος πιο πανω σε ενα τρίμηνο θα εχει πέσει στα 500 στο σκρουτζ και στις αγγελιες θα το βρισκεις 400 κατι. Εγω ετσι σκοπευω να το παρω και θα ειναι η πρώτη φορα που θα δωσω τοσα χρήματα. Μεχρι τοτε θα εμφανιστούν και τα οποια προβλήματα αν υπάρχουν.
Οπως ειπε παλι ενας φίλος πιο πανω το i6 βγαζει δυο κινητα τον χρονο και ειναι τα μοναδικά στον κοσμο με ios. Γι αυτο και η τιμή δεν πεφτει εύκολα. Για τους υπόλοιπους μονο καλο ειναι που πεφτουν οι τιμές. Δεν νομιζω να σε χαίρεται χαλασει αν τσιμπήσεις G2 249€ και g3 320€.

alex

@eleonora εχε υποψιν σου οτι περισσοτεροι δεν αλλαζουμε κινητο καθε 6 μηνες κ…οποτε αυτο που μασ ενδιαφερει ειναι να πεσουν οι τιμες και να το αγορασουμε πιο φτηνα..οποιος δεν θελει να περιμενει θελει να το αγορασει απο τα επισημα μαγαζια κακο του κεφαλιου του!!εσυ τραβα παρε κανα i phone 6 δωσε κανα 800 και μετα απο κανα εξαμηνο δωστο και σκασε αλλα 200 ευρω

παπαροκας tiamat

Ελεωνορα τη πεταξες (παλι…)

Γιώργος

Αγαπητή Ελεονώρα , πήγαινε και αγόρασε το Alpha στα 320 , δεν υστερεί σε τίποτα από το iphone 6 και θα γλιτώσεις και 290 ευρώ. Εκτός και θέλεις να πουλάς μούρη ότι έχεις Apple , αλλά μεταξύ μας πλέον και η κυρία Κατίνα της γειτονιάς iphone έχει (λόγω κόμπλεξ κατωτερότητας) οπότε έχει πάψει να αποτελεί λόγο αγοράς για εμένα.

Νίκος 31

699 το μοντέλο με τα 32GB και 799 το μοντέλο με τα 64GB. Με λίγα λόγια η ναυ.αρχίδα της Samsung μας χρεώνει 100 ευρώ πάνω ανά 32GB που τα βρίσκεις στήν Cosm….. σε στικάκια και κάρτες με 7 ευρώ χαχα.

Έχω μια καλύτερη πρόταση για την Samsung. Αφού χρεώνει 100 ευρώ τα 32 γίγα μνήμης, να βάλει μια απλή των 8GB στην συσκευή, να κατεβάσει το κόστος στα 599 και όποιος χρειαστεί έξτρα χώρο να αγοράσει εξωτερική κάρτα microSD όπως στα Windows Phones να κάνει την δουλειά του. Αλλά βέβαια, λοκάρουμε – κλειδώνουμε την επιλογή αποθήκευσης εφαρμογών στην εξωτερική καρτούλα μας για να πουλήσουμε 3 ευρώ το Gigabyte. Και τρέχουνε τα πρόβατα, μπέεεεεεεεεεεεε.

Τουλάχιστον θα τα σκάσουμε που θα τα σκάσουμε (εμ βέβαια, στον Νότη το Σάββατο χωρίς Galaxy 6 στο τραπέζι δεν λέει), καφέ θα φτιάχνει;

Καλή τιμούλα λέει ο άλλος, Ελληνάρα μου!!!!

GALAXY ΚΛΑΡΙΝΟ ΚΑΙ ΦΡΕΝΤΟ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟ!!!

Νίκος 31

+1 Γιώργος

Όπως τα λέει, κόμπλεξ κατωτερότητας όσοι έχουνε μηλαράκι. Ενώ όσοι έχουνε Galaxy Note 4, είναι ανώτεροι ανθρώποι κουλτούρας, επιπέδου, γαλαζοαίματοι. Και πρός θεού, όταν πάνε στην καφετέρια δεν το βγάζουνε πρός τα έξω, το κρύβουνε μην και το δούνε οι τριγύρω και τους ματιάξουνε! Και ποτέ μα ποτέ όταν το σηκώνουνε, δεν μιλάνε δυνατά για να τους προσέξουνε οι θαμώνες και να θαυμάσουνε το εξά-ιντζο μεγαλεία που αγνοφαίνετα αχνοφαίνεται απο την παραδίπλα καφετέρια.

Και τώρα κλασικά θα μου την πέσει το μισό Blog. Μισό να φέρω πατατάκια και κανένα μπυρόνι!

Sot11

Νίκος 31 +1 !
Και τωρα που σχολίασες εισαι απαραίτητα fanboy της Apple και έχεις κόμπλεξ απέναντι στην Βασιλική Samsung! 😂😂😂😂😂 θα σε ρίξουν στην πυρά πρόσεξε!

Νίκος 31

Εμένα Sot11 μου αρέσει το άλλο. Αυτό το “όποιος έχει λεφτά θα το πάρει, όποιος δεν έχει….”. Το θεωρούνε απίθανο δηλαδή να έχεις την δυνατότητα να το αποκτήσεις, αλλά να μην είσαι πρόβατο ή να κρίνεις απο μόνος σου, ότι το συγκεκριμένο προιόν δεν αξίζει να δαπανήσεις τα συγκεκριμένα χρήματα, τόσο απλά! Δεν θα το πάρεις; Είσαι άνεργος, είσαι η γενιά των 420 ευρώ, τέλος! Λες και είσαι υποχρεωμένος άμα πχ βγάζεις 600-1200 τον μήνα, να πάρεις το Galaxy Note 4. Προσωπικά δεν σκάω ποτέ πάνω απο 150 για τηλέφωνο και γενικά είμαι άνθρωπος που ψάχνεται πρίν κάνει την αγορά του. Αν κάτι αξίζει και έχω τα χρήματα φυσικά, θα το αποκτήσω. Έχω ρωτήσει 50 φορές εδώ μέσα, πείτε μου τι θα κάνω με ενα τηλέφωνο των 1000 ευρώ που δεν μπορώ να κάνω με ενα Lumia, ενα HTC ή ενα Xperia των 80-150 ευρώ, δεν μου απαντάει κανείς. Ναι οκ έχει κάμερα, δεν λέω όχι, αλλά γιατί να μην αγοράσω ενα κινητό με 100 ευρώ και μια DSLR με 400 και να μου μείνουνε και 500 στην τσέπη ή να αγοράσω ενα λάπτοπ; Η ακόμα και μια Compact με 80 ευρώ που ρίχνει κατακέφαλα στην καλύτερη κάμερα κινητού τηλεφώνου.

darko

Αν ολα αυτα που λετε λεγοντουσαν απο κοντα σιγουρα θα ειχαμε πολλους φονους.Στο θεμα του S6 τωρα : copy paste Xperia&Iphone.Οσο για την τιμη ενταξει δεν ειναι πρωτη φορα που βλεπουμε αυτες απλα απορω δηλαδη αντεγραψε οτι αντεγραψε η sansung αντεγραψε και την τιμη τον iphone !! Μα δηλαδη 32αρι 64αρι και 128 χωρις να περνει καρτα μνημης?Θηυηστε μου λιγο ποιο κινητο κυκλοφορη ετσι??Α ναι ενα κινητο που το κραζουν χωρις να εχουν πεξει ποτε με ios (οσα δεν φτανει η αλεπου).Αλλα η samsung εβαλε μυαλο,τα κρεμασταρια τα εκανε ‘project zero’ Για mixer καλη ειναι αλλα για κινητα απλα ΔΕΝ.

Nicklaus

θα το ξαναπώ… αλλά μου φαίνετε πολύ περίεργο που δεν γκρίνιαξε κανείς για την κάμερα που προεξέχει….

Γιάννης

@Νίκος 31
Να σου απαντήσω εγώ , το Note 4 βγάζει φωτογραφίες και video πολύ καλύτερες από φτηνή κάμερα και συγκρίσιμες με DSLR , στην οθόνη του που είναι AMOLED θα δεις ταινία ή video από youtube με καλύτερη ποιότητα ακόμη και από τηλεόραση ενώ χάρη στην μεγάλη ανάλυση σε όλες τις ιστοσελίδες μπορείς να διαβάσεις και το πιο μικρό κείμενο εκεί που άλλα κινητά δείχνουν θολά. Είναι σαν να ρωτάς τι παραπάνω κάνει η BMW 320 από το Opel Corsa ,υπάρχει μεγάλη διαφορά σε όλα.

alex

@Nικος 31 οπως λεει και ο φιλος απο πανω ειναι σαν να μας λες τι παραπανω κανει μια ΒΜW απο ενα corsa αφου και με το corsa μπορεις να πας στην δουλεια σου ,να ακουσεις ραδιοφωνο να εχεις air condition, αεροσακους και μπλα μπλα μπλα…δεν ειναι λογικη αυτη φιλε..υπαρχουν πολλα πραγματα που κανει παραπανω ενα πιο ακριβο κινητο η μαλλον να το πω καλυτερα τα ιδια πραγματα τα κανουν πολυ καλυτερα..αυτο που πρεπει να αναλογιστουμε ειναι αν αξιζει η διαφορα της τιμης για αυτα που προσφερει παραπανω το καθε κινητο.εκει εξαρταται απο το τι θελει ο καθενας και ποσο μεγαλη τσεπη εχει

ΓιαννηςΡ

@eleonora κοριτσι μου μια χαρα τα λες!Το iphone ειναι ξεχωριστη κατηγορια!Ακριβο πολυ αλλα εχεις μεταπωλητικη αξια!Ετσι ειναι!Τωρα εσεις που περιμενετε να πεσουν οι τιμες απο τις υπολοιπες συσκευες βασανιζεστε!Iphone παιρνεις οταν σκαει και ξερεις πως σε εναμιση χρονο δεν θα εχει παει απο 700 στα 250!Ειναι πολυ απλο!

Stev0

Μην βιαστείτε Samsung fans σε έναν μήνα skroutz θα εχει 500€.
Οτι έγινε και με το premium Galaxy alpha αλλα και με το note 4.
Διοτι πολυ απλα δεν ειναι premium εταιρεία τι να κάνουμε.καλο ειναι αυτο βέβαια διοτι με λίγα λεφτά παίρνεις κατι αξιόλογο.

alex

@stev0 μην βγαζεις τοσο κομπλεξ,,εσυ τι εισαι apple fun?

alexandros Touba

Σιγουρα ειναι καλυτερη η τιμη του αν ειναι οντος ετσι σε σχεση με περσι.της βγηκε πιο φθηνα λογο επεξεργαστων αφου φοραει δικους της.Σε καμια περηπτωση δεν ειναι φθηνο τουλαχηστον για τη δικη μου τσεπη.Γνωμη μου ενα τετοιο κηνητο θα ηταν ιδανικο αν κοστηζε 400ευρ το πολυ.Αντι να βγαζουν 350ευρ στο κομματι ας βγαζανε 100 η 150 παλι πολλα ειναι.θαθελα πολυ να μπορουσα να το παρω αλλα μετα απο καποια μηνακια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.