Samsung Galaxy S6 και S6 Edge: Ξεπέρασαν τα 10 εκατομμύρια, αλλά..

Με τα Samsung Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge, ο κορεάτικος γίγαντας έκανε δυο ενδιαφέρουσες εισαγωγές τόσο από άποψη design όσο και από τεχνικά χαρακτηριστικά, ακολουθώντας άλλη φιλοσοφία με μη επεκτάσιμη μνήμη και η μη αποσπώμενη μπαταρία.

Ωστόσο, τα νέα Galaxy κατάφεραν να ξεπεράσουν τα 10 εκατομμύρια σε αποστολές παγκοσμίως.

Οι πληροφορίες έρχονται από τα κορεάτικα media και βασίζονται στα λεγόμενα υψηλόβαθμου στελέχους της Samsung, ο οποίος όμως δεν ανέφερε σε πόσες μέρες ξεπεράστηκαν τα 10 εκατομμύρια (τα οποία να τονίσουμε ότι δεν είναι πωλήσεις, αλλά αποστολές). Όμως από τη στιγμή που η διαθεσιμότητα των Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 Edge ξεκίνησε 10 Απριλίου, τότε λογικά πρόκειται για μήνα.

Σαφώς τα 10 εκατομμύρια δείχνουν ότι υπάρχει μεγάλη ζήτηση για τις δυο νέες ναυαρχίδες, αλλά να πούμε ότι το περσινό Samsung Galaxy S5 είχε ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια σε 25 μέρες, οπότε δεν μιλάμε για κάποια μεγαλύτερη ζήτηση. Το Samsung Galaxy S4 είχε χρειαστεί 27 μέρες για να φτάσει στον αριθμό αυτόν.

Αν σκεφτούμε ότι σε προηγούμενο άρθρο είχαμε πει ότι η Samsung ανεβάζει τον πήχη των πωλήσεων από 50 στα 70 εκατομμύρια, τότε έχει ακόμη δρόμο μπροστά της και λογικά μέσα στο επόμενο διάστημα θα την δούμε να κάνει αρκετές προωθητικές ενέργειες. Ήδη ετοιμάζει Samsung Galaxy S6 Edge Iron Man edition.

Samsung Galaxy S6 και S6 Edge: Ξεπέρασαν τα 10 εκατομμύρια, αλλά.., Samsung Galaxy S6 και S6 Edge: Ξεπέρασαν τα 10 εκατομμύρια, αλλά..

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
VasilisA3

Είναι τελείως διαφορετικός τρόπος διάθεσης σε σχέση με τα προηγούμενα. Ακόμα λείπουν συσκευές που έχουν ζήτηση όπως τα 64gb και το edge.

Γιάννης σε λέω

Αν μέχρι στιγμής οι αποστολές αποδεικνύονται λιγότερες από το περσινό (Άσχημο Εξωτερικά) S5 αυτό έχει μία μόνο ερμηνεία…

Η Samsung νιώθει την καυτή ανάσα της Apple και των Android Κινέζων κατασκευαστών.

chris

@Γιαννηςσελεω Μην το λες αυτο.Η παγκοσμια release των κινητων δεν εφερε ολα τα ειδη των μοντελων αλλα συγκεκριμενα,διοτι υπηρχαν φοβερες ελειψεις και μεγαλες παραγγελιες.Ενδεικτικα αναφερω οτι στην Ελλαδα αρχικα ηρθαν μονο τα σ6 και σ6 edge 32gb και ελαχιστα κομματια 64 gb που δεν εχουν σχεση με την πραγματικη διαθεση.
Τα 128 gb απο ελληνικη αγορα ακομα δεν υπαρχουν,εκτος αν το μαγαζι το προμηθευτηκε απο αλλο στο εξωτερικο.
Επομενως δεν μιλαμε για λιγοτερες αποστολες αλλα για φοβερη ελλειψη σε κομματια.Για την ιστορια ηδη εχει ζητηθει δευτερη παρτιδα των 32gb στην Ελλαδα μαζι με τις αλλες που θα ερθουν λογω ζητησης.
Tελος να αναφερω οτι οι προβλεψεις που αναφερονται πιο πανω για 50-70 εκατ. ειναι οι εκτιμησεις αναλυτων,οι οποιοι δεν κανουν σχεδον ποτε λαθος.Ειχαν προβλεψει με αξιοθαυμαστη ακριβεια τις πωλησεις του lg g4,galaxy s5 και z3.Ψαξτε το.

forneverarrow

Όσο περισσότερο βλέπω το S6 Edge τόσο πιο πολύ το θαυμάζω! Στα σίγουρα η καλύτερη συσκευή που έπιασα ποτέ. Αν μπορούσα να δώσω τα λεφτά αμέσως θα το έπαιρνα. Μακάρι να δούμε edge mini σε καλύτερη τιμή κάποτε για να το πάρω.

George

ναι ρε φίλε edge σε μινι για να μπορεσω κ εγω να τό παρω.έχω καψουρεύτει τις καμπύλες πως να τό κάνω;

Kostas

Παιδιά αφήστε πήγα σήμερα και τα είδα από κοντά.Ειδικα το edge δεν παίζετε πανέμορφο δεν κατάλαβα όμως γιατί λένε ότι είναι ευαίσθητο στο κράτημα

Γιάννης σε λέω

@Kostas

Για να είμαστε ειλικρινείς από θέμα εξωτερικής εμφάνισης το Edge είναι το ομορφότερο smartphone για φέτος.

Ακριβώς εδώ πάτησε η Samsung και εκτόξευσε την τιμή του στα ουράνια.

Theo

Άμα ήθελε περισσότερες πωλήσεις ας το έδινε πιο φθηνά. Αν είναι δυνατόν κάθε χρόνο να ανεβάζουν τις τιμές. Ελεϊνοί. Το edge 899 η 32 gb έκδοση; Πλάκα μας κάνουν. Ναι είναι τα ομορφότερα galaxy και ειδικά το edge είναι από άλλον πλανήτη, αλλά πως να το πάρεις που με επιδότηση κερδίζεις το 1/5. Τα υπόλοιπα που θα τα βρούμε;

alexis touba

Ρε φηλε παλιοτερα που ηπηρχαν λεφτα ο κοσμος δεν αγοραζε σα τρελος κηνητα ενω τα τελευταια χρονια ολοι ψωνηζουν σα τρελοι.Το s6 edge ειναι αψογο κιαν ηταν λιγο πιο μεγαλο σε οθονη ακομα καλυτερα για μενα.Οσο για τα λεφτα την παραειδανε οι κορεατες σαν ταμερικανακια.Ειπαμε εχει ωραια κηνητα αλλα ρε συ ετσι πως πανε τα πραματα σε λιγα χρονια μονο οι πλουσιοι θαχουν τετοιες συσκευες.Εγω πηστευω οτι δυσκολα θα ξεκολουσα απο αυτο το αθλημα με τα κηνητα γιατι ειμαι αρωστος.Απλα κανενα κηνητο οτι και ναχει απανω δε δικαιολογουνται τα λεφτα του ουτε σαμύ ουτε το μυλο ουτε λτζ ουτε κανενα.Ειχα ολα αυτα γιατι αλαζω κηνητο καθε 6 με 8μηνες.Αναμενω Huawei mate8 η Note5

Γιάννης σε λέω

@alexis touba

Κι εσύ αγόρι μου το παράκανες. Κάθε έξι μήνες? OMG!

Πάντως έχεις δίκιο, αυτές οι τιμές δεν δικαιολογούνται όσο όμορφα και όσο ισχυρά κι αν είναι. Ας μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για αναλώσιμες συσκευές που έχουν ομαλή διάρκεια ζωής 2 χρόνια.

Κατά τη γνώμη μου το Edge θα έπρεπε να ξεκίναγε από τα 599 €. Και πάλι είναι πολλά, αλλά χάριν καινοτομίας και μόνο του δίνω αυτήν την τιμή.

Αλέξανδρος

Παιδιά αν το είδατε από κοντά καταλαβαίνετε. Και τα δύο είναι πολύ δυνατά από εμφάνιση και σίγουρα specs. Δεν είμαι φαν των κινητών κάτω από 5.5″ και ούτε της Sammy αλλά φέτος έγραψε ( αν και η αλήθεια πέρσι το περίμενα ). Ειδικά αυτό το edge σαν “ψεύτικο” είναι εννοώντας λες και είναι όντως από άλλο πλανήτη ( μπροστά δεν άλλαξε και ιδιαίτερα αλλά σαν σύνολο τα σπάει ). Με λίγα λόγια θέλω να πω ότι φέτος είναι η χρονιά της και είναι λογικό να βαρέσει “στα αυτιά”. Πιστεύω και ‘γώ ότι το edge έπρεπε να ξεκινάει από 700€ (γιατί αν το edge ξεκινούσε από 650€ το απλό τότε πόσο; Και επίσης είναι και θέμα prestige, εφόσον ο άμεσος ανταγωνιστής μου ξεκινάει από 749€ με ένα κινητό μεσαίας κατηγορίας αλλά δυνατό store και χαρακτηριστικά της πλάκας και 16gb μνήμη είναι δυνατόν εγώ με ένα κινητό δυναμίτη να ξεκινάω από 649€; Χμμ….. δεν νομίζω, δεεεεεε σωστό ) και με διπλάσια μνήμη αποθήκευσης +100€ στο κάθε μοντέλο ( δηλαδή τα 128gb 900€ ) αλλά όπως είπα φέτος είναι η χρονιά της και σου λέει φιλαράκι αν θες να το πάρεις μετά από κανα 5μηνο με 6μηνο στα 700€ τα 128gb καλώς, ειδάλλως… Συνέχεια »

Μανος

Εγω συμφωνω με τα παιδια εαν βγει S6 Edge mini (με μια λογικη τιμη και με καλα χαρακτηριστηκα)το πηρα χθες!!Καταχος LG G3.

panos

Αμα ετοιμαζει iron man εκδοση να το παραγγειλω τι να λεμε τωρα τρομερη προωθητικη ενεργεια χαχαχαχαχαχαχα σαμμυ εισαι για γελια ριξε το στα 400 με 450 να δεις οχι 10 μυρια να δεις δυς πωλεισης

Deductive Reasoning

S6 Edge, ότι πιο όμορφο έχει περάσει απ’τα χέρια μου, έτσι απλά! Πάντα έδινα σημασία στην εμφάνιση του κινητού και το συγκεκριμένο με κέρδισε απ’τη πρώτη ματιά, όπως κάποτε το HTC One S. ΕΡΩΤΑΣ!!!
Όσο για τη τιμή, όταν άλλα ξεκινάνε από τα 700+Ευρώ, αυτό που είναι ξεχωριστό γιατί η Samsung να το κοστολογήσει λιγότερο; Καλώς ή κακώς, τα γούστα πληρώνονται σε όλους τους τομείς της ζωής μας!!! Και μη ξεχνάτε, ότι επειδή εδώ στην Ελλάδα φυτοζωούμε εδώ και χρόνια, δεν σημαίνει ότι οι εταιρίες θα ενδιαφερθούν για να γίνουν οι Έλληνες για άλλη μια φορά τζάμπα μάγκες!!! Ούτε φταίνε οι εταιρίες, όταν στις ΗΠΑ ή στην Αγγλία αγοράζεις παρόμοια κινητά με 200$ με απλή ανανέωση του συμβολαίου σου και με πάγια των 35$ και εδώ με σύνδεση των 100 ευρώ πληρώνεις και άλλα 500 για να το πάρεις!!!

j

@Γιαννης σε λεω δεν μπορείς να το πεις το πιο όμορφο κινητο της χρονιάς γιατι εχουμε ακομα Να δούμε:
Note 5
iPhone 6s
Huawei mate 8
Xperia z5 (ισως)

Και αλλες συσκευές. Ουτε μέχρι την μεση του 2015 δεν ειμαστε

vasilist

Δεν ξέρω αν είναι θέμα διαθεσιμότητας η κάτι άλλο αλλα εγώ που περίμενα να πάω απο το s5 σε s6 δεν πήγα λόγο micro sd κάρτας και λίγο για την τιμή.
Γιαυτό χτύπησα το Asus zenfone 2 με 4GB ram/64GB rom/5.5’/Dual sim και micro sd που θέλω μιας και είμαι power user και όλα αυτά στα 350 ευρώ τελική.
Θα έμενα με το s5 αλλα θέλω μεγαλύτερη οθόνη.

Enzo

Εφόσον (δυστυχώς) δεν είμαι μέτοχος της Samsung δεν με ενδιαφέρουν καθόλου οι πωλήσεις του S6.

Αυτό που με ενδιαφέρει ειναι ότι το S6 Edge είναι (για τα δικά μου γούστα πάντα) ό,τι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή και ότι θέλω το συντομότερο να το πάρω.

Γιάννης σε λέω

@vasilist

Πολύ ενδιαφέρουσα αγορά το Zenfone 2. Μπορείς να μου πεις εντυπώσεις? Ταχύτητα, κάμερα, οθόνη? Επίσης λόγω Intel επεξεργαστή υπάρχει κάποιο θέμα με πιθανή μη υποστήριξη κάποιων εφαρμογών στο play store?

nik

τα κιν ειναι απαιχτα πηγα και τα ειδα απο κοντα αστα λεμε πολλα τα λεφτα τωρα αυτο που λετε για μινι ρε παιδες 1 θα εχει τιμη στα ουρανια οταν βγει αρχικα 2 η οθονη θα ειναι μικρη μιας και μινι 3 τα χαραχτιρηστικα θα ειναι στα μιασ οποτε δεν θα αξιζει γιατι να μην το παρω χριστουγεννα που στανταρ θα εχει κανενα 400αρι τωρα εχειπεσει στα 550ε νοταν πριν κατι εβδομαδες ειχε 780 !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.