Samsung Galaxy S6 & S6 Εdge: Πόσο κοστίζει η αντικατάσταση μπαταρίας και οθόνης

Από διάφορα drop και bend test είδαμε ότι τα φετινά Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 Edge είναι αρκετά ανθεκτικά. Όμως όσον αφορά στην μπαταρία φέτος δεν είναι αποσπώμενη και τα teardown έδειξαν ότι δεν είναι εύκολη υπόθεση να ανοίξει το Galaxy S6.

Οπότε αν σκοπεύετε να αγοράσετε το Samsung Galaxy S6 ή το Samsung Galaxy S6 Edge και συμβεί κάποιο ατύχημα θα πρέπει να προτιμήσετε το επίσημο service καλύτερα. Στην περίπτωση λοιπόν που η οθόνη ή η μπαταρία χρειαστούν αντικατάσταση, η Samsung έδωσε τις επίσημες τιμές.

Η αντικατάσταση της μπαταρίας θα σας κοστίσει 45 δολάρια, συν τα έξοδα αποστολής, αν έχει περάσει η εγγύηση που δίνει η Samsung για την μπαταρία. Τα 45 δολάρια είναι αρκετά πιο πάνω από τα 29.99 δολάρια που κόστιζε η αλλαγή μπαταρίας στο περσινό Samsung Galaxy S5, αλλά πιο κάτω από τα 79 δολάρια που κοστίζει μια αλλαγή μπαταρίας στο iPhone 6.

Ακόμη πιο ακριβή από την μπαταρία είναι η αντικατάσταση της οθόνης. Σύμφωνα με το PC Mag, η Samsung χρεώνει 199 δολάρια για την οθόνη του Samsung Galaxy S6 (μιλάμε και πάλι μετά το πέρας της εγγύησης) ενώ φαίνεται ότι το ίδιο κόστος έχει και η αντικατάσταση της οθόνης του Samsung Galaxy S6 Edge παρά το γεγονός ότι είναι κυρτή στις δυο πλευρές.

Διαβάστε επίσης: Samsung Galaxy S6 Edge: Πιο ακριβή κατασκευή από το iPhone 6 Plus

Samsung Galaxy S6 & S6 Εdge: Πόσο κοστίζει η αντικατάσταση μπαταρίας και οθόνης, Samsung Galaxy S6 & S6 Εdge: Πόσο κοστίζει η αντικατάσταση μπαταρίας και οθόνης

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

Εγώ στο s5 18 ευρώ καινούργια και είμαι κομπλέ!

One

Αμα κανετε ασυρματη φορτιση κάθε μερα η μπαταρια σε ένα 6μηνο θα τα εχει πεξει. Η ασυρματη φορτιση οσο και αν φαινεται καινοτομα τεχνολογια παραγει θερμοτητα που καταστρεφει τις μπαταριες.

Επισης και οι καθημερινες φορτισεις ακομα και από τη θυρα USB μονο καλο δεν κανουν στη μπαταρια γιατι μειωνουν τη διαρκεια ζωης της μπαταριας.

H Sumsung εχει βαλει σκοπο να σας περνει λεφτα για αντικατασταση των μπαταριων μου φαινεται.

κ.Σ

Αυτό το unibody κάθε άλλο παρά εξέλιξη είναι. Κάνουν τα πάντα οι εταιρίες να τα παίρνουν μετά την αγορά. Μας έπεισαν με πρώτη την Apple ότι η είναι must να μη μπορείς να αλλάξεις μπαταρία για να ακουμπάς 70€(15 έδωσα κ άλλαξα μόνος στο note3-διαφορα ε?).Μας έπεισαν ότι είναι must να μην έχεις fm (για να τα ακουμπας σε δεδομενα) ότι δε χρειάζεσαι Bluetooth πάλι με πρωτη την apple,οτι δε χρειαζεσαι επεκταση μνημης (για να δινεις συν 100 για μεγαλυτερο μοντελο) κ ότι άλλο θες.Ειμαστε θύματα.

nikos7

@κ.Σ νωρις το καταλαβες… προβατο οποιος αγορασει αυτο το σ6 και δεν εχει χρημα να το υποστηριξει αναλογα..η αληθεια ειναι οτι περιμενα λιγοτερα λευτα για την οθονη στο σ6 ενω για την οθονη στο edge το περιμενα γιατι ειχα διαβασει οτι ειναι κ το ποιο ακριβο κοματι του κινητου και με διαφορα απο το 2ο εξαρτημα.. “Το πιο ακριβό κομμάτι του είναι η QHD καμπυλωτή οθόνη του με κάθε κομμάτι να κοστίζει στη Samsung 85 δολάρια. Δηλαδή, μόνο η οθόνη είναι σχεδόν το 30% του συνολικού κόστους.Το δεύτερο πιο ακριβό κομμάτι του Samsung Galaxy S6 Edge είναι ο επεξεργαστής Exynos 7420 που βρίσκεται πολύ πιο χαμηλά στα 29.5 δολάρια” https://techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-s6-edge-more-expensive-than-iphone-6-plus-6732/

Σωτηρης

οταν λετε 199 για την οθονη και σε παρενθεση μετα την εγγυηση τι εννοειται??????
εχει η οθονη εγγυηση απο σπασιμο?
απο ποτε ?
το λεω γιατι επεσε και ραγισε ελαφρα μεν αλλα ραγισε το γυαλι του S6 edge εχοντας το 3 μερες.

Ιωάννης jb

Σωτηρακο βλέπω μπατηρακη κι εσύ!
Σκας χιλιάρικα, σπας οθονες και μετά σε πειράζει η Sony που κοστολογεί αρχικές τιμές στα 7 κατοστάρικα!
Samsung fun boy κι εσύ!
Έτσι εξηγείτε!

Σωτηρης

Γιαννη. δεν ξερω τι ηλικια εχεις αλλα απο τα γραφομενα σου μαλλον μικροτερος απο μενα.
λοιοπον στα 42 μου νομιζω οτι μπορω να παρω ενα κινητο δινοντας 600 για σαμσθνγ οταν πριν 3 μερες εσπασε το νεχους 6 που ειχα ξανασκασει πριν 6 μηνες. σημερα λοιπον μετα απο 2 μερες επεσε απο μισο μετρο σε πλακακι και εσπασε η οθονη. Δεν θα σου πω αν ειμαι μπατιρακι αλλα δουλευω τοσα χρονια που δεν θα δικαιολογειθω ουτε ειμαι υποχρεωμενος να σου απαντησω . δεν στα εκλεψα και δεν σου πεφτει και λογος στην τελικη. δευτερον δεν με πειραζει καμμια SONY μιας και θα θελες να πεις σαμσουνγ που κολαει το SONY τωρα αγνωστο……….

και οχι δεν ειχα ποτε σαμσουνγ κινητο ειχα μονο nexus 4,5,6 kai kapoia HTC prin apo ayta.

και περιεργο διαβασες τι ειπα? αν εχει σχεση η εγγυηση για το λαθος μου να σπασω την οθονη. που διαβασες να με πειραξε κατι εκανα χαζομαρα θα την πληρωσω . αλλα δεν ξερω σε τι τιμη βρισκεται και ειναι ασχημο να σπασει αγορασμενο 25 του μηνος

αν ξερεις τιμη πες την και σχολιασε σε αυτα που εγραψα στο αρχικο αλλιως …………………….

Σωτηρης

Ετσι για την Ιστορια δευτερα 9 το πρωι στο Χαιδαρι σερβισ της samsung οθονη αλλαγη σε s6 edge με εργασια και ολα 200
ανταλακτικο χρεωμενο 188

Ιωάννης jb

Εγώ αν έπαιζα σε τέτοια budget.. δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω τις επιλογές σου! που με την απροσεξία σου, σου έχουν κοστίσει 1400 ευρώ!!!! κοντά ενάμιση χιλιάρικο!!!
Τρία μηνιάτικα για μένα αυτά τα λεφτά…
Μιλάμε είσαι επιεικώς σπάταλος!
Με αυτά τα λεφτά έπαιρνες ένα iPhone 64gb και σου μένανε σχεδόν τα μισά για να πάρεις και ένα 16αρι στη γυναίκα σου!
Έπαιρνες 4 xperia z2 με τη τιμή που είχαν το χειμώνα!
Ύστερα σου λέει κρίση οικονομική!
Κρίση μυαλών έχει η Ελλάδα

Σωτηρης

ΡΕ γιαννη ψωφησε η κατσικα μου ρε παλικαρι . τα καταφερες. δεν το ξερα να ειμαι ανεργος η αεργος. η να δικαιολογηθω για το τι θα παρω. δεν το ξερα . Εγω κριση δεν περασα γιατι στα 18 αρχισα να δουλευω και μεχρι τα 40 μου εκανα οτι επρεπε για να εχω σωστο μεγαλωμα. μαζεψα τις σπαταλες αλλων σε μπουζουκια και αυτοκινητα και πηρα ενα καλο αυτοκινητο δεν μου ελειψε μεσα στην κριση τιποτε και δεν χρωσταω σε κανεναν παρα μονο για το αμαξι. με τον καταναλωτισμο μου εδινα φπα και κινουσα εστω οσο μου αναλογει την αγορα δεν τα ΕΚΛΕΨΑ , τα ΔΟΥΛΕΨΑ τιμια και γυρνωντας την Ελλαδα για 20 χρονια μεχρι να ερθω σπιτι μου. σαν Ρομα. οποτε δεν οφείλω τιποτε και σε κανεναν. εσενα σου απαντω γιατι εισαι αυτο που γιναμε ολοι ελληνας του δεν εχω εγω δουλεια γιατι να εχεις εσυ δεν εχω εγω αυτο και το αλλο γιατι να το εχεις εσυ. δεν συνεχιζω την κουβεντα και εχω αλλη μια κατσικα αν θες την σφαζω να σου κανω την χαρη. ευχομαι να ζει η δικια σου η αν δεν εχεις να αποκτησεις γρηγορα. το ΕΥΧΟΜΑΙ πραγματικα. το κινητο τα σκασα και γουσταρα και το πηρα… Συνέχεια »

Ιωαννης jb

Με παρεξηγησες εγω απλά θεωρώ τις επιλογές σου κακές!
Και είπα τι θα έκανα αν ειχα τέτοιο budget!
Άσε τώρα τις κατσίκες και τις χαζομάρες σου! Δεν είπα οτι ζηλεύω κάποιον για τα λεφτά του, ισα ισα κιόλας βρίσκω καλύτερο το να ζεις με λιγότερα και να κανεις εξυπνες επιλογές! Αν ολοι στο πλανήτη έπαιρναν καθε χρόνο κινητό, κάθε άνθρωπος είχε απο ενα αυτοκίνητο και παει λέγοντας..
ο πλανήτης δε θα μας άντεχε και θα μας απέβαλε! Με αυτήν τη λογική σου το είπα!
Αν εσυ τώρα μετά απο τόσα χρόνια δουλειάς δεν έμαθες ότι η αγορά έχει ξεφύγει και δε κάνεις λίγο κράτει, τι να πει και το 17χρονο παιδί σου αύριο μεθαύριο που θα δει απο σένα και θα ζητάει κάθε μήνα άλλο κινητό!
Σκέψου να κάναν όλοι έτσι! Disaster!!!!!
Εγώ πχ με το ζ2 που ειμαι εδω και ένα εξάμηνο θα συνεχίσω όσο πάει! και θα πάει πολύ…
Ενώ το s6 σε κανένα χρόνο θα θέλεις να το αλλάξεις και η ίδια η εταιρία θα σε πείσει να το κάνεις!
Δεν είναι λογικές αυτές

Stella

Εμένα για την οθόνη Samsung Galaxy s6 edge που μου έσπασε μου είπαν 250€ κι όχι $199.

Σωτηρης

Στελλα στο χαιδαρι μου ειπαν 220 και με μπλα μπλα μπλα 199 ΠΑΡΕ τους τηλεφωνο σε μια ωρα ηταν ετοιμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.