Samsung Galaxy S6 και Edge, πληροφορίες ότι δεν είναι αδιάβροχο

Όλες οι μέχρι τώρα διαρροές μιλούν για δυο εκδόσεις στο Samsung Galaxy S6 μια με κανονική οθόνη και μια Samsung Galaxy S6 Edge έκδοση με κυρτή οθόνη και στις δυο πλευρές που θα προβάλλει ειδοποιήσεις και άλλα. Στην προηγούμενη MWC η Samsung έβαλε IP67 πιστοποίηση στο Samsung Galaxy S5 που σημαίνει ότι αντέχει κάτω από το νερό για μισή ώρα περίπου.

Στην φετινή MWC όμως που θα γίνει τον Μάρτιο στη Βαρκελώνη μάλλον δεν θα δούμε ξανά αδιάβροχη ναυαρχίδα. Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες από την Κορέα το Samsung Galaxy S6 δεν θα έχει IP67 πιστοποίηση και ότι μόνο το Samsung Galaxy S6 Active θα έρθει αδιάβροχο. Η Samsung λέγεται ότι θέλει να επικεντρωθεί σε πολύ πιο σημαντικά χαρακτηριστικά όπως η μεταλλική κατασκευή εν προκειμένω.

samsung galaxy s6 δεν θα είναι αδιάβροχο, Samsung Galaxy S6 και Edge, πληροφορίες ότι δεν είναι αδιάβροχο
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

Και καλά θα κάνει! Αν το θέλει τανκ! Βάλτου μια θήκη lifeproof πχ.

P@NOS

Δεν παν καλά εκεί στην samsung!! Αφαιρούν χρήσιμα πράγματα και κρατάν όλες τις μ@λακιες…air gesture,eye scroll,eye pause..eye p**tses…

Stergios

Αν είναι όπως φαίνεται στη φώτο το χτυπάω με τη μία!!

Κώστας

Συμφωνώ με τον @jonjon καλύτερα να μην είναι αδιάβροχο και να έχει μικρότερα περιθώρια παρά να είναι αδιάβροχο και άσχημο, στο κάτω κάτω αν κάποιος θέλει λόγο δουλειάς να έχει μεγαλύτερη ασφάλεια ή Samsung έχει βγάλει και το active,για τους υπόλοιπους πού δεν κάνουμε μπάνιο με το κινητό είναι άχρηστο, και αν μία στο τόσο σου πέσει λίγο νεράκι πάνω δεν σημαίνει ότι το κινητό χάλασε, έχεις άπλετο χρόνο να το στεγνώσεις πριν οξειδωθεί.

ownagealiens

Αμα ειναι οντως αυτο που “διαφημίζεται” τον τελευταιο καιρο, τοτε μιλαμε για κατι πανεμορφο απλα.

Γιάννης

Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες. Όποιος θέλει αδιάβροχο ας αγοράσει το active , το S5 είναι μεν αδιάβροχο αλλά έγινε και αρκετά χοντροκομμένο όπως και τα αντίστοιχα Sony.

Dimitris F.

Από πότε το “αδιάβροχο” είναι χρήσιμο; Για να το βάζουμε κάτω από τη βρύση και να χαιρόμαστε; Και λίγο νεράκι να πέσει σε μη αδιάβροχο κινητό δε παθαίνει κάτι.

VasiliS5mini

Δεν με χαλάει καθόλου, το μόνο που θα με χαλάσει είναι το να μην αφαιρείται η μπαταρία.

aris

Πιστεύω ότι έκανε βλακεία που έκανε το s5 αδιάβροχο γιατί πρώτον αναγκαστηκε να το μεγαλώσει και ακόμα για ποιο λόγο να το κάνεις αδιάβροχο αφού έχεις και s5 active αν ηθελα αδιάβροχο θα πήγαινα εκει….η μηπως ζήλεψε την τεράστια επιτυχία της σονυ στα αδιάβροχα…..χα χα χα…..

nikos

για οποιον θελει αδιαβροχο υπαρχει το active!

GiannisMix

Οταν χυθεί κανα ποτήρι με υγρό πάνω ή δίπλα στο κινητό κ παπαριασει θελω να δω αν θα λέτε τα ίδια.. εκτός κ αν τις συσκευές σας τις έχετε μονίμως στη τσέπη η προφυλαγμένες…
δεν κάνω προσωπική επίθεση. όπως και να έχει ομως η αδιαβροχοποίηση ειναι προστασία. δεν μπορεί να την βγάζετε άχρηστη. αν ειν έτσι να μη βάζουν ουτε gorilla glass ούτεζαφιρεια ουτε τιποτα, με τη λογική οτι δε τα κοπανάμε και αν θέλουμε ενα κινητό να τα αντέχει όλα παίρνουμε Caterpillar

nonos04

Ενα εχω να πω οτι επειδη δουλευω σε καταστημα telecom 6 στα 10 τηλεφωνα που στελνουμε πισω στο service της samsung,η στις εταιριες που εχει ορισει η samsung, επιστρεφονται πισω με την αιτιολογια υγρασια στην μητρικη πλακετα,υγρασια στην πλακετα τροφοδοσιας και δεν το καλυπτει η εγγυηση……και εχει εσυ τον πελατι να σου λεει δεν υπαρχει περιπτωση και δεν γινεται……….παρτα τ’αυγο και κουρευτω!!!
Δεν υπαρχει αυτο με το service της samsung αθλιο!!!!!

Miko

Προσωπικά μου αρέσει, αν και δεν το βλέπω κάτω απο 600 ευρώ (τουλάχιστον) οπότε, φάτε μάτια ψάρια…. 🙂

ownagealiens

Παιδιά να πω κατι οποιοι θελουν day 1 να παραγγείλουν ενα σμαρτφον οποιοδήποτε. Παραδειγμα το σ6 στην περίπτωση μας. Παραγγείλετε το απο το εξωτερικο δεν υπαρχει περιπτωση να καθυστερησει πανω απο μια εβδομαδα (οκ καθυστερηση 5 μερες σιγα τωρα αμα το θελετε οπωσδήποτε day day 1 τοτε πληρωστε το αγγουρι) και θα ειναι φοβεροτερη τιμη. Θυμαμαι day 1 στο νοτε 4 ιταλικη γνωστη ετερεια το ειχε 649 μαζί με το πρωτο ρολοι δώρο. Το πολυ 2 εβδομαδες να ερθει απο εξωτερικο αλλα σωστη τιμη και παντα ενα δωρο. Δλδ το σ6 σε κανα γερμανικο ιταλικο πολυκαταστημα κτλ θα βρεθει σιγουρα day 1 πολυ καλυτερα απο οτι εδω.

aristos

μα οι παντόφλες πρέπει να είναι αδιάβροχες, αλλιώς ποιός ο λόγος;

νομίζω fake είναι η φωτογραφία, πάλι την ίδια ασχήμια θα δούμε, ποτέ ξανά samsung

Sot11

Πέρσι όλοι οι υποστηρικτές του Galaxy s5 μας διαφήμιζαν το ότι ειναι αδιβροχο! Αλλα ωπ μια κολοτουμπα και τους έφυγε! Τώρα ουτε να δουν αδιάβροχο κινητό δεν θέλουν…

Νικος

Πρωτη φορα που απεκτησα συσκεη αδιαβροχη sony xperia z3 και την δευτερη μερα Πρωτοχρονια ηταν επανω στο τραπεζι , και τσουπ…να το το ποτηρι κρασι ολο επανω στο κινητο…
Ολοι φρικαραν..και κανω μην αγχωνεστε ειναι αδιαβροχο…το σκουπισα και ολα κομπλε.
Αυτη ειναι η επιτυχια της αδιαβροχης προστασιας κατεμε…οχι να το κανω βουτιες κατω απο το νερο..+ οτι ολοι μετα ελεγαν αυτο ειναι κινητο και μπιρι μπιρι…

ownagealiens

Κατι ατομα σαν τον aristo χαλάνε την “πιατσα”. Ντροπη και αίσχος στα απαισιόδοξα ατομα σαν τον αριστο.

ALEXANDROS

Και γω πηστευω οτι η αδιαβροχοποιηση ειναι μονο θετικο για λογους ασφαλειας π.χ οπως ειπε πριν κανενα ποτηρι νερο στο καφε η καλοκαιρακι καταλαθος να βραχει η σε κατθακλεισμο ναχεις αναγκη να μηλησεις.Δικια μου γνωμη παντα.Και που ειναι καποια χιλιοστα πιο χοντρο δε με νοιαζει και πολυ.Εγω προσωπικα θα ηθελα να δω multi window ip68 usb3 8απηρινο 20mp carl zues φακος QHD οθονη 4gb RAM wifiMIMO 3200MHBR.Για τα λεφτα που κανουν τετοια κινητα αυτα ειναι και λιγα που λεει ο λογος.

koukoz

Προς όλους τους υπεράνω της αδιαβροχοποίησης, προφανώς δεν σας έχει τύχει να πέφτει φραπέ πάνω στο κινητό σας ή ένα άλλο υγρό εκτός νερού….. Ξέρω ξέρω πολύ σπάνιο ειδικά σε μία χώρα που είναι στην νοοτροπία της το παρκάρισμα του κινητού πάνω στο τραπέζι της καφετέριας.
Ούτε φυσικά δεν έχει τύχει σε μία πολύ βροχερή ημέρα να σας καλέσουν και να πρέπει να απαντήσετε επειγόντως,οι ελεύθεροι επαγγελματίες μάλλον μπορούν να με καταλάβουν. Επομένως ναι θα συμφωνήσω είναι δευτερεύουσας σημασίας η αδιαβροχοποίηση σε σχέση με τα μικρά περιθώρια που πραγματικά σου λύνουν τα χέρια σε περιπτώσεις ………….. αισθητικής!!!
Και να ξεφύγω και λίγο, θέλω καιρό να το πω κάτι άσχετο αλλά σχετικό. Καλό να είστε λάτρεις της τεχνολογίας αλλά να μην φανατίζεστε με τα ”τσιπάκια”!!!, εκεί έξω υπάρχουν πιο όμορφα και σημαντικά πράγματα που αξίζουν.. όπως το αιδοίο για παράδειγμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.