Samsung Galaxy S6: Από γυαλί, χωρίς microSD και αποσπώμενη μπαταρία;

Κάτι παραπάνω από ένα 24ωρο έχει μείνει μέχρι να παρουσιαστούν επίσημα τα Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 Edge και σήμερα κυκλοφόρησε ένα video το οποίο δείχνει φωτογραφίες και πληροφορίες για τη νέα ναυαρχίδα. Λέγεται ότι και οι δυο εκδόσεις θα είναι ακριβώς ίδιες με εξαίρεση την κυρτή οθόνη του S6 Edge και την ελάχιστα μεγαλύτερη μπαταρία κατά 50mAh ενώ οι πλευρές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για προβάλλουν πληροφορίες όπως η ώρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες και οι δυο εκδόσεις θα έχουν οθόνη 5.1 ιντσών με ανάλυση 1440×2560 pixels, οκταπύρηνη CPU, 3GB RAM, ασύρματη φόρτιση και η κάμερα θα έχει άνοιγμα φακού f/1.9 που σημαίνει καλής ποιότητας φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Επιπλέον, όσον αφορά στο design, θα δίνει μια πιο premium αίσθηση καθώς θα είναι από γυαλί που μπροστά και πίσω καλύπτεται από Gorilla Glass 4 ενώ θα έχει μεταλλικό frame, άρα δεν περιμένουμε αποσπώμενη μπαταρία. Εκτός όμως από την αποσπώμενη μπαταρία, φαίνεται ότι θα λείπει και η υποδοχή για κάρτες microSD.

Επιπλέον, χάρη στο πιο premium design, το Samsung Galaxy S6 αναμένεται να μην είναι αδιάβροχο όπως ο προκάτοχός του Samsung Galaxy S5. Ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων έχει αλλάξει για να είναι περισσότερο βολικός στη χρήση.

Διαβάστε επίσης: Samsung Galaxy S6 ελληνικό hands-on video [MWC 2015]

Samsung Galaxy S6 Edge ελληνικό hands-on video [MWC 2015]

samsung galaxy s6 photos, Samsung Galaxy S6: Από γυαλί, χωρίς microSD και αποσπώμενη μπαταρία;

samsung galaxy s6 photos, Samsung Galaxy S6: Από γυαλί, χωρίς microSD και αποσπώμενη μπαταρία;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Τασος

Ελεος με αυτο το κινητο οπου παω σε ιστοσελιδες λεει the Next Galaxy ερχετε…
ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ειναι πολυ σπαστικο..Αντε να βγει να ξεμπερδευουμε

plaka

@Τασος τι κανεις? καλα εισαι?

gkoutsos

ολα καλα φαινονται… αλλα αυτο το πισω βημα με την ελλειψη της micro sd… αν λαβεις υποψη εφαρμογες, παιχνιδια, 4k βιντεο κτλ. αναγκαζει πολλους καταναλωτες να πανε στα 64gb ή και 128gb, τα οποια λογικα θα τα πουλαει με 100 ευρω διαφορα το καθενα, οπως η apple πουλαει τα iphone, φτανοντας τα 900-1000 ευρω το 128αρι (με βαση διαρροες σχετικα με την τιμη)… ελεος!
( https://www.phonearena.com/news/Samsung-Galaxy-S6-and-S-Edge-prices-could-start-at-749-in-Europe-128-GB-variants-expected-for-both-handsets_id65501 )
επισης, ωραιο το γυαλι, αλλα προσωπικα θα προτιμουσα ματ επιφανεια πισω, για λιγοτερες δαχτυλιες κτλ. η αδιαβροχοποιηση καλη θα ηταν αν ειχε, αν και προσωπικα δεν με νοιαζει τοσο πολυ.

Γιώργος

Δε θέλω σε καμια των περιπτώσεων και δε θέλω να πιστεύω οτι δεν θα έχει κάρτα μνήμης.
Αν συμβεί αυτό δε μιλάμε απλά για κάτι απλό αλλά για τεράστιο φαουλ από την Samsung.

Sot11

Α δεν θα έχει κάρτα μνήμης… Παρεπιπτόντως αυτό το πληκτρολόγιο το έχω ξαναδεί κάπου…
https://www.iphonefaq.org/images/archives/ios-8-keyboard-quicktext.jpg

cruzito84

Αν υποστηρίζει χωρίς πρόβλημα usb to micro-usb με otg τότε καλά κάνει και δεν έχει microsd.

wrangler10

Γυαλί μπρος πισω…χωρις sd card…χωρις αποσπώμενη μπαταριά…βρε τι μου θυμίζει ??..χαχαχα

Σοτ11 μην λες τετοια εδω μεσα..οι σταυροφόροι της Samsung θα σε σταυρώσουν 😂

Τριαντάφυλλος

Μόνο που ειναι αντιγραφη το γυρω γυρω μερος απο το Iphone6 δεν θα το επερνα.αν ήθελα το ίδιο θα επερνα iphone.δεν μου αρεσει αν δεν εχει αποσπομενη μπαταρια και microsd γιατι ειναι ακομα ενα χναρι που ακολουθει απο την apple.να θελεις το 64gb πρεπει να δωσεις κανα 50 ε παραπανω.εγω παιδια βλεπω ενα iphone με διαφορετικο home button.αν ειναι ετσι ειναι λιγο ξενερα.κατοχος note 4.

Costas

Γυρίστε στα iPhone σας κολλημένοι κομπάρσοι! Είδατε θέμα με Samsung και μπήκατε να πείτε τις γελοιότητες σας.

Γιώργος

Όλα τα κινητά πλέον μοιάζουν το ένα με το άλλο , όλα τα keyboard apps κατά 90% ίδια είναι , οπότε σταματήστε την κλαψούρα και αν δεν σας αρέσει μην το αγοράσετε. Αμάν με αυτό το κόμπλεξ με την Samsung.

Solon

Εάν η έκδοση με τα 64gb έχει λογική τιμή δεν με πειράζει το ότι δεν θα έχει microSD. Θα ήθελα να δω και έκδοση με 128gb. Για την μπαταρία τώρα από την στιγμή που δεν θα είναι αποσπώμενη όσο μεγαλύτερη τόσο καλύτερη. Καλά θα ήταν να φοράει 2.500 mAh αλλά δεν το βλέπω. Τέλος το μοντέλο edge δεν με πολυενδιαφέρει καθώς φοβάμαι τα θέματα συμβατότητας των εφαρμογών που έχουν όλες οι συσκευές με περίεργες αναλύσεις.
Το σημαντικό είναι ότι έχουμε πλέον επιτέλους premium υλικά και σωστό μέγεθος, 5.1 είναι το όριο για εμένα. Εάν δεν έχει καμιά τρελή τιμή σε 6 μήνες θα είναι το επόμενο κινητό μου.

plaka

σοβαρα τωρα τα διαβαζω αυτα που βλεπω? omg και 3 lol. 9 στους 10 κραζουν την σαμσουνγκ για τα υλικα της τωρα που παει να βαλει full metal body νοιαζεσται για την αποσπωμενη μπαταρια microsd κτλ. ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ? Τουλαχιστον εμεις που δεν θελαμε full metal body εξαρχης και μας αρεσε αυτο το υλικο που ειχε γιατι μπορουσαμε να αλλαξουμε 200 μπαταριεσ και να βαλουμε οση μνημη θελαμε μας Μ@μησατε και τωρα ζητατε και τα ρεστα ποτε δεν ηθελα full metal body προτιμω micro sd και μπαταρια αλλα που εσεις. Δεν μιλαω μονο για το techblog σε ολα τα ελληνικα και ξενα φορουμς 9 στους 10 πραγματικα την βριζαν για τα υλικα τωρα καθισται στα αυγα σας

Miko

Εμένα προσωπικά μου αρέσει σε σχέση με τα παλιότερα μοντέλα.. αλλά με την τιμή, που πιστεύω οτι θα είναι πάλι υψηλή, δυστυχώς δεν θα πάρω.
Μην τρελένεστε με το τι λέει ο καθένας… απόψεις και προτιμήσεις είναι όλα.

Dimitris

@Sot11 αυτό είναι το default πληκτρολόγιο της Samsung και το έχει ο αδερφός μου στο GS5.

Sot11
Darth

δεν ξερω για εσάς αλλά μου αρέσει πόλη!! αρκεί η τιμή να είναι ισάξια η και ποιο υψηλή από αυτή του iphone, χωρίς να πέφτει σε βάθος του χρόνου ώστε να μπορεί να πιάσει την κατηγορία fasion phone

Panos7GR

@plaka: Που κολλάει το unibody στην έλλειψη θύρας για micro SD;; Το διαβάσαμε κι αυτό…
Οσο για τη μπαταρία είναι αναμενόμενο να μην ήταν αποσπόμενη, αφου ακουγόταν ότι θα πάει σε γυάλινη πλάτη, άρα unibody.

@Sot11: Εχει δίκιο ο Dimitris και με τη φωτογραφία το επιβεβαιώνεις κιόλας. Το πληκτρολόγιο είναι ίδιο με το παλιό, απλά τα χρώματα που του βάλανε θυμίζουν εκείνο του iOS 8. Δεν είναι κάτι το καινούριο χρόνια τώρα οι κατασκευαστές στο Android στρατόπεδο δίνουν στους χρήστες τη δυνατότητα να επιλέξουν τι skin θέλουν να βάλουν στο default πληκτρολόγιό τους. Κι εδώ ο τύπος διάλεξε αυτό που φέρνει στο iOS 8. Σιγά τα αυγά!

Enzo

Το κινητό δεν παίζεται! Είμαι έτοιμος να αντικαταστήσω το ΝΟΤΕ3 που έχω με αυτό!! Εύκολα.

Όσο για αυτούς που κράζουν, ξυδάκι.

wrangler10

Οι σταυροφόροι χτύπησαν χαχαχα.Πάντως καλά κάνει και αντιγράφει η Samsung .Όταν την αγοράσει η Apple δεν θα χρειαστεί να κάνει πολλές αλλαγές..

Gianni's

Παιδιά μήπως μπορείτε να με βοήθεισετε; Θα προμοταρω το κινητο αυτο και θα ήθελα να μάθω τα χαρακτηρίστηκα του. Ξέρετε πια ειναι και που μπορω να τα βρω;

DF

Λυπάμαι πολύ που έχει εξαφανίσει το ραδιόφωνο η Samsung -παλιότερα απεχθανόμουν τα iPhone γι’ αυτόν το λόγο. Δυστυχώς ό,τι είναι χωρίς χρέωση θέλουν να εκλείψει. Αλλά υπάρχουν ακόμα κι αλλού πορτοκαλιές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.