Samsung Galaxy S6 & S6 Edge: Ανεβαίνει ο πήχης των πωλήσεων στα 70 εκατ.

Όσον αφορά στις φετινές ναυαρχίδες της Samsung αυτό στο οποίο συμφωνούν όλοι οι αναλυτές στις προβλέψεις τους είναι ότι θα κάνει δυνατές πωλήσεις ειδικά αν συγκριθεί με το περσινό Samsung Galaxy S5 που πήγε πιο χαμηλά από τις προσδοκίες της Samsung.

Τον προηγούμενο μήνα οι αναλυτές της CitiBank έκαναν λόγο για 50 εκατομμύρια πωλήσεις αλλά πλέον ο πήχης από την ίδια την Samsung ανεβαίνει ακόμη πιο ψηλά. Σύμφωνα με την Korea Times, στέλεχος του Κορεάτικου γίγαντα έκανε λόγο για 70 εκατομμύρια πωλήσεις στα Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 Edge, με το δεύτερο να ξεπερνά την αναμενόμενη ζήτηση παρ όλο που είναι 100 δολάρια πιο ακριβό.

Με δηλώσεις του ανέφερε ότι οι πωλήσεις της πρώτης εβδομάδας είναι εντυπωσιακές και αναμένουν η φετινή ναυαρχίδα να είναι η πιο πετυχημένη της σειράς Galaxy S. Ωστόσο δεν διευκρινίζεται αν τα 70 εκατομμύρια είναι μόνο για το 2015.

“The Galaxy S6 and S6 Edge are drawing positive responses. I have no doubt that they will be the biggest-sellers in the Galaxy series ever”.

Αυτή είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για την Samsung να ανακάμψει καθώς στο τελευταίο τρίμηνο του 2014 έχασε την πρώτη θέση από την Apple η οποία πραγματικά σάρωσε με τις πωλήσεις των iPhone 6 και iPhone 6 Plus.

samsung galaxy s6 πωλήσεις, Samsung Galaxy S6 & S6 Edge: Ανεβαίνει ο πήχης των πωλήσεων στα 70 εκατ.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
manolis

λογικό να περιμένει περισσότερες πωλήσεις μιας και όσοι είχαν το S3 πήγαν στο S4 και μετά που είδαν το S5 αποφάσισαν να κάνουν υπομονή για κάτι καλύτερο!!! 😉

Χρήστος

Αυτό άραγε θα παίξει ρόλο στο πόσο γρήγορα θα πέσει η τιμή του;
Θα πάρει γρήγορα το κατήφορο ή κρατάει σα βράχος επειδή πουλάει;
Όταν πέσει στα 400-450 μπορεί να το τιμήσουμε και ‘μεις!

JohnWave

Όταν από εποχής S3 κάποιοι μιλούσαμε για την ανάγκη πιο premium κατασκευής για να πάρει ξανά μπρος η Samsung κάποιοι μας έκραζαν ότι το παίζουμε επιστήμονες, ειδικοί marketing κτλ. Ήταν οι φανατικοί της εταιρίας που ποτέ δεν έβρισκαν κάτι αρνητικό στα κινητά της. Να που είχαμε δίκιο. Αφήστε μας λοιπόν να λέμε και τα αρνητικά κάθε φορά για τα κινητά της κάθε εταιρίας. Για την πλαστικούρα των προηγούμενων S της Samsung, για τα 4mp της κάμερας και τα τεράστια bezels που ξέσκισαν την HTC τα δύο προηγούμενα χρόνια , για την ξεπλυμένη με μάπα γωνίες θέασης οθόνη που είχε αρχικά η σειρά Ζ της Sony, για τις 4 ίντσες του iphone. Η επισήμανση των αρνητικών πέρα από τα θετικά μόνο σε καλό μπορεί να οδηγήσει και για τους καταναλωτές και για τις ίδιες τις εταιρίες.

VasilisA3

+1@JohnWave Καλά τα λες έτσι είναι, και ευτυχώς οι εταιρίες ακούν σε κάποιες περιπτώσεις.

panos m

John wave συμφωνω κ επαυξανω ,μας ακουνε εκεί που δε χανουν.Οταν ειναι να τα παιρνουν απο το σέρβις κανουν τη μπαταρια ενσωματωμενη (70€ αντι 15 που εχει η απωσπωμενη) η βγαζουν το rafio fm για να ξοδευουμε δεδομενα, η δεν εχουν bluetooth επισης για να τρωμε δεδομενα στελνοντας mail,η δεν εχουν sdcard για να πληρωνουμε 100€ παραπανω για μεγλυτερη μνημη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.