Samsung Galaxy S6 & S6 Edge: Ανεβαίνει ο πήχης των πωλήσεων στα 70 εκατ.

Όσον αφορά στις φετινές ναυαρχίδες της Samsung αυτό στο οποίο συμφωνούν όλοι οι αναλυτές στις προβλέψεις τους είναι ότι θα κάνει δυνατές πωλήσεις ειδικά αν συγκριθεί με το περσινό Samsung Galaxy S5 που πήγε πιο χαμηλά από τις προσδοκίες της Samsung.

Τον προηγούμενο μήνα οι αναλυτές της CitiBank έκαναν λόγο για 50 εκατομμύρια πωλήσεις αλλά πλέον ο πήχης από την ίδια την Samsung ανεβαίνει ακόμη πιο ψηλά. Σύμφωνα με την Korea Times, στέλεχος του Κορεάτικου γίγαντα έκανε λόγο για 70 εκατομμύρια πωλήσεις στα Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 Edge, με το δεύτερο να ξεπερνά την αναμενόμενη ζήτηση παρ όλο που είναι 100 δολάρια πιο ακριβό.

Με δηλώσεις του ανέφερε ότι οι πωλήσεις της πρώτης εβδομάδας είναι εντυπωσιακές και αναμένουν η φετινή ναυαρχίδα να είναι η πιο πετυχημένη της σειράς Galaxy S. Ωστόσο δεν διευκρινίζεται αν τα 70 εκατομμύρια είναι μόνο για το 2015.

“The Galaxy S6 and S6 Edge are drawing positive responses. I have no doubt that they will be the biggest-sellers in the Galaxy series ever”.

Αυτή είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για την Samsung να ανακάμψει καθώς στο τελευταίο τρίμηνο του 2014 έχασε την πρώτη θέση από την Apple η οποία πραγματικά σάρωσε με τις πωλήσεις των iPhone 6 και iPhone 6 Plus.

samsung galaxy s6 πωλήσεις, Samsung Galaxy S6 & S6 Edge: Ανεβαίνει ο πήχης των πωλήσεων στα 70 εκατ.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
manolis

λογικό να περιμένει περισσότερες πωλήσεις μιας και όσοι είχαν το S3 πήγαν στο S4 και μετά που είδαν το S5 αποφάσισαν να κάνουν υπομονή για κάτι καλύτερο!!! 😉

Χρήστος

Αυτό άραγε θα παίξει ρόλο στο πόσο γρήγορα θα πέσει η τιμή του;
Θα πάρει γρήγορα το κατήφορο ή κρατάει σα βράχος επειδή πουλάει;
Όταν πέσει στα 400-450 μπορεί να το τιμήσουμε και ‘μεις!

JohnWave

Όταν από εποχής S3 κάποιοι μιλούσαμε για την ανάγκη πιο premium κατασκευής για να πάρει ξανά μπρος η Samsung κάποιοι μας έκραζαν ότι το παίζουμε επιστήμονες, ειδικοί marketing κτλ. Ήταν οι φανατικοί της εταιρίας που ποτέ δεν έβρισκαν κάτι αρνητικό στα κινητά της. Να που είχαμε δίκιο. Αφήστε μας λοιπόν να λέμε και τα αρνητικά κάθε φορά για τα κινητά της κάθε εταιρίας. Για την πλαστικούρα των προηγούμενων S της Samsung, για τα 4mp της κάμερας και τα τεράστια bezels που ξέσκισαν την HTC τα δύο προηγούμενα χρόνια , για την ξεπλυμένη με μάπα γωνίες θέασης οθόνη που είχε αρχικά η σειρά Ζ της Sony, για τις 4 ίντσες του iphone. Η επισήμανση των αρνητικών πέρα από τα θετικά μόνο σε καλό μπορεί να οδηγήσει και για τους καταναλωτές και για τις ίδιες τις εταιρίες.

VasilisA3

+1@JohnWave Καλά τα λες έτσι είναι, και ευτυχώς οι εταιρίες ακούν σε κάποιες περιπτώσεις.

panos m

John wave συμφωνω κ επαυξανω ,μας ακουνε εκεί που δε χανουν.Οταν ειναι να τα παιρνουν απο το σέρβις κανουν τη μπαταρια ενσωματωμενη (70€ αντι 15 που εχει η απωσπωμενη) η βγαζουν το rafio fm για να ξοδευουμε δεδομενα, η δεν εχουν bluetooth επισης για να τρωμε δεδομενα στελνοντας mail,η δεν εχουν sdcard για να πληρωνουμε 100€ παραπανω για μεγλυτερη μνημη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.