Samsung Galaxy S6: Η Samsung υπόσχεται “έξυπνη” κάμερα

Γύρω από το Samsung Galaxy S6 έχει δημιουργηθεί τεράστιο hype και έχουμε ακούσει σχεδόν τα πάντα για τα τεχνικά χαρακτηριστικά ενώ έχουν διαρρεύσει φωτογραφίες και renders που μας δίνουν μια πρώτη εικόνα για το τι θα δούμε. Αυτή τη φορά έχουμε πληροφορίες από την ίδια τη Samsung, η οποία υπόσχεται μια νέα “έξυπνη” κάμερα για τη ναυαρχίδα της.

Με αφορμή τα 15 χρόνια από τότε που έβαλε την πρώτη της 0.3MP κάμερα στο SCH-V200 η Samsung πόσταρε έναν πίνακα όπου δείχνει την πορεία των καμερών στη σειρά Galaxy S μέσα στα χρόνια. Βλέπουμε ότι η εξωτερική κάμερα ξεκίνησε από 5 Megapixel και έχει φτάσει στα 16 Megapixel, αλλά η δεύτερη κάμερα είναι 2 Megapixel. Η Samsung έκανε το άλμα με τα Galaxy A όπου έβαλε 5 Megapixels.

Update:
samsung galaxy s6 smart camera, Samsung Galaxy S6: Η Samsung υπόσχεται “έξυπνη” κάμερα

Φτάνουμε όμως στο σήμερα και η Samsung αναφέρεται στο πολυαναμενόμενο Samsung Galaxy S6 για το οποίο υπόσχεται ότι θα έχει έξυπνη κάμερα που θα αναλάβει να κάνει τα πάντα, να τραβά φωτογραφίες σε οποιεσδήποτε συνθήκες και θα δείξει την εξέλιξη που έχει καταφέρει να κάνει η Samsung στις κάμερες.

Αυτό που περιμένουμε να δούμε σύμφωνα με τις φήμες είναι 20 Megapixel κάμερα και 5 Megapixel δεύτερη κάμερα, αλλά μάλλον δεν είναι μόνο αυτό καθώς η Samsung υπόσχεται επιπλέον καινοτομία στην κάμερα του πολυαναμενόμενου “Project Zero”.

“It will be intelligent and do all the thinking for users, allowing them to take amazing pictures under any conditions, without having to worry about anything more than just pressing the shutter button. It will demonstrate just how far Samsung has advanced smartphone cameras, and once again will open the creative side of our users for new ideas and new possibilities. At Samsung, camera innovation continues”.

samsung galaxy s6 smart camera, Samsung Galaxy S6: Η Samsung υπόσχεται “έξυπνη” κάμερα
samsung galaxy s6 smart camera, Samsung Galaxy S6: Η Samsung υπόσχεται “έξυπνη” κάμερα

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
P@NOS

Δεν ξερω ποιος άσχετος πόσταρε αυτήν την φοτο πάντως το s2 είχε 8mp κάμερα…

Γιάννης

τουλαχιστον να εχει τετοιες δυνατοτητες ωστε να δικαιολογητε η κουμουτσα μου εχει απο πισω για καμερα

Alex

“It will be intelligent and do all the thinking for users…”

Σαν το Manual Mode τίποτα άλλο ρ!! Βάλτε καλό αισθητήρα όπως κάνει η Apple και μην καβαλάτε το τρένο των MegaPixel.

keysmith

Κάθονται τα κοριτσάκια (και κάποια αγοράκια) και τραβάνε selfie συνεχώς με την κακή μπορστά κάμερα. Βρε γύρνα το κινητό από την πίσω μεριά όπως κάναμε πάντα και εκμεταλλεύσου την καλη κάμερα του κινητού σου. Δεν είναι καθρεφτάκι η κάμερα για φωτογραφία είναι. Με λίγη εξάσκηση (ή καλύτερα αν υπήρχε το παλιό παραβολικό καθρευτάκι που είχαν δίπλα στο φακό τα παλιά κινητά) μέσα θα είσαι σε όλες.

Τι να πεις όσο πιο έξυπνα τα κινητά τόσο πιο “χαζοί” οι χρήστες. βέβαια φταίνε και οι κατασκευαστές. Πήγαν βλέπεις έβγαλαν από πολλά κινητά και το πλήκτρο κλείστρου και αν το γυρίσεις νάποδα άντε να πετύχεις το tourch κουμπί και να είσαι και στο πλάνο και να βγει και ακίνητη.

Τι να πεις.

mouta

@Αλεξ….Τι Καλο αισθητηρα το iphone αφου το Note4 και το S5 τον ξεφτιλιζουν σε ποιοτητα ασε στο βιντεο σαρωνουν σε ολα τα site και τα iphone απο πισω καταιδρωμενα ερχονται

Socrates

Ειδικα το για το Note 4 δεν υπαρχουν περιθωρια αμφιβολιας το S5 ειναι λιγο πιο πισω

Telis

Τον ίδιο αισθητήρα των 8 Mp έχουν τα iphone εδώ και 3 χρόνια , η Apple προτιμά να βάζει φτηνιάρικα module για να αυξάνει τα κέρδη.

Sot11

Προς τους απο πάνω που προφανώς έχουν άγνοια, τα 8mp που λέτε δεν μετράνε την ποιότητα αλλα το μέγεθος της φωτογραφίας! Και έτσι προς ενημέρωση σας στο dxOmark το iPhone ειναι νούμερο 1 στην κατάταξη με την καλύτερη καμερα! Όταν κάτι δεν το γνωρίζετε καλύτερα να μην το σχολιάζετε!

mouta

Σκεψου ποσα τους εσκασε Η ορολογια της εταιριας απατη (apple) για να γραψουν αυτη την παραπληροφορηση οταν σε ολα τα τεστ σε ολα τα site τρωει σκονη απο το Note 4 …προκαλω σαν κατοχος του Note 4 οποιον γουσταρει για κοντριτσα…!!!

Parastas

Μετά το rich capture που βλέπω σε δράση στο 930 μου, δυσκολεύομαι Π Ο Λ Υ να το πιστέψω.

Sot11

Mouta μάλλον έσκασε λίγα παραπάνω απο την Αγία samsung η οποία έχει στην 2η θέση το s5! Μην βιάζεσαι να μιλήσεις!

Parastas και εγω πιστεύω ότι τα lumia έχουν την καλύτερη καμερα αλλα μάλλον πάσχουν απο software.

Agnostos13

@Telis
Ιδιος αισθητηρας ο Sony Exmor-RS IMX230Α (RS192A), που περιλαμβανει το iPhone 6, εδω και 3 χρονια? Τι αλλο θα διαβασουμε???

alexis

Ειχα iphone5 μετα πηρα galaxys5 και ταλαξα παλι και τωρα εχω lg g3.καλες καμερες και τα τρια αλλα η σαμσουνκ ξεχωρηζει.βγαζεις αεροπλανο στον ουρανο και στο φερνει στη μυτη σου.καλυτερη αναλυση σε ζουμ απξστευτη λεπτομερεια σε μερα η καλυτερη καμερα για μενα.στα σκοταδια επηκρατει το lg g3 και το μηλο.καλη καμερα του μηλου αλλα δε κλανει τιποτα.

mouta

@Sot11….Βιαζομαι και μιλαω γιατι εχω και S5 και Note4 και ο αδερφος μου iphone 6 λογο οτι εχει mac το πηρε ο (εξυπνος) και εχω κανει απειρα τεστ και το iphone μπροστα τους δεν φτουραει …….ειδικα στο Note 4 ….!!! Εχω οτι εχεγγυα γουσταρεις και αν θελεις μπορω να σου στειλω και δειγματα…θα κλαις οπως κλαιει ο αδερφος μου…!!! Δεν μου λεει λοιπον τιποτα ουτε το dxo ουτε κανεις αφου τα χω μπροστα και τα συγκρινω οποτε ακυρωνονται οποιοι κι αν πληρωσουν για να το παιξουν πρωτοι…!!!

Sot11

Mouta στο είπα και πριν αν δεν γνωρίζεις κάτι καλά καλύτερα να μην σχολιάζεις! Και το note 4 και το iPhone 6 αισθητήρα φωτογραφικής έχουν της Sony! Η ημιμάθεια ειναι χειρότερη απ την αμάθεια! Δεν συζητάω άλλο γιατί φαινεται ότι δεν γνωρίζεις τίποτα απο φωτογραφικές και εισαι κολλημένος με την Samsung!αν ήσουν πιο αντικειμενικός θα συζητούσα!

mouta

@Sot11….Εσυ κι αν εισαι ασχετος και το Ζ3 αισθητηρα sony εχει αλλα οι αλγοριθμοι παιζουν ρολο και τους πιο σωστους αλγοριθμος τους φωρανε τα Note 4 και S5 αλλα οι κοντρα και απεχθεια που νιωθεις για την Samsung σε κανει να το παιζεις υπερανω …αλλα στο ειπα τα εχω και τα 3 οπως και την Canon eos 5D mkIII και ασχολουμε χρονια με τη φωτογραφια ξερουν τι βλεπουν τα ματια μου

Sot11

Mouta δεν θα σε μάθουμε τωρα! Που μπαίνεις σε ολα τα άρθρα και μας δείχνεις τι θύμα καταναλωτισμού και κυρίως θύμα της Samsung εισαι! Περαστικά!

spyros

@Sot11 +1 φιλε γιαυτο που ειπες ημημαθεια

@mouta την παλεβεις αγορι μου ? ειδικα οι φωτο του S5 δεν μετρανε για ναβαρχηδα και 2 τους καλυτερους αλγοριθμους τους εχει το iphone 6 ολα τα site το αναδεικνύουν,αλλα το note 4 εχει πολυ καλη καμερα το τονιζω αλλα οχι και το s5 ρε παιδια γελαει ο κοσμος.

mouta

Ειπαμε τα χει σκασει γερα η Apple για να βρεθει τοσο προκλητικα πρωτη στο dxo αλλα θα γινει στα κοντα και το τεστ για το Note 4 και τοτε εκθρονιζετε απο την απατη της πρωτιας

@Sot11 …καλο κομπλεξακι εισαι και συ αμα δεν εχεις να παρεις κινητο της προκοπης δεν μετατεπομαι εγω σε θυμα καταναλοτισμου γουσταρω να χω παντα το καλυτερο του πεινω το αιμα στις λειτουργιες και αν θελεις πλυθορα δυνατοτητων μονο η Samsung την προσφαιρει..αλλα ετσι ειναι η ζηλεια φερνει κακια…!!! Λες και εσυ δεν μπαινεις σε τοσα αρθρα και γραφεις τις κακιες σου εναντιον τις εμενα τιμη μου και καμαρι μου στη Samsung και στη Lg χρωσταει ολοι η υφιλιος τη τοση κορυφαια τεχνολογια που σε ολους πουλαει απλοχερα κορυφαι τεχνολογια και δυνατοτης που χωρις αυτους δεν θα την βλεπαμε αλλα τι σου λεω εισαι πολυ μικρος για να τα ξερεις ολα αυτα ….!!!

Ιωάννης jb

Ρε παιδιά εσείς που κατακρίνεται τον mouta εντάξει είναι λίγο υπερβολικός ο άνθρωπος αλλά αφού σας λέει τα έχει δίπλα δίπλα!!! Μπορεί να έχει και δίκιο εσείς τη έχετε να του αντιπαραθέσετε???
Επίσης πως γίνεται στο dxo το (πρώτο σε βαθμολογία και με αρκετά μεγάλη διαφορά) iphone,
το οποίο κυκλοφόρησε μόλις ένα μήνα νωρίτερα από το note 4 να είναι εδώ και 5 μήνες πρώτο στη λίστα ενώ το note 4 να μην υπάρχει!!!
Γιατί δε το τεστάρουν???? Μήπως παίζει τίποτα με την samsung???
Πάντως εγώ πιστεύω πως αν ρυθμίσει κανείς με τις ίδιες παραμέτρους-λειτουργίες iphone 6 και note 4….
Το iphone θα δώσει καλύτερο αποτέλεσμα και σε κάμερα αλλά και σε βιντεοκάμερα!!!!!!
Το λέω επειδή έχω δει iphone σε δράση και πραγματικά είναι άπαιχτο…
mouta αν βγάζεις photo με 16mp στο note 4 και 8 mp στο iphone 6, ζουμάροντας είναι δεδομένο ότι το note θα φαίνεται καλύτερα

Katerina

Πολλα υποσχεται η samsung. Καλυτερα να αφησει την καμερα έτσι οπως ειναι και να ασχοληθεί με αλλα προβλήματα που αντιμετωπιζουν οι χρήστες των κινητών της!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.