Samsung Galaxy S6: Φωτογραφία στο Instagram δείχνει μεταλλική κατασκευή [+video]

Μετά το χθεσινό teaser video που ανέβασε η Samsung στο Twitter και το οποίο αναφερόταν στα υλικά κατασκευής του νέου Samsung Galaxy S6, ανέβηκε άλλη μια φωτογραφία αυτή τη φορά στο Instagram της Samsung. Βλέπουμε το προφίλ του Samsung Galaxy S6 το οποίο μας δείχνει το λεπτό του design που λέγεται ότι θα είναι μόλις στα 6.9 χλστ. όπως το iPhone 6.

Επιπλέον, η Samsung μας δίνει να καταλάβουμε τόσο από την ίδια τη συσκευή όσο και από το περιβάλλον γύρω, ότι το Samsung Galaxy S6 θα είναι κατασκευασμένο από μέταλλο. Όπως φαίνεται η Samsung αποφάσισε να ακούσει τα παράπονα των χρηστών της για premium υλικά κατασκευής στις ναυαρχίδες και αφήνει πίσω το πλαστικό στο οποίο μας είχε συνηθίσει.

Η Samsung αναμένεται να παρουσιάσει δυο μοντέλα στην έκθεση MWC 1η Μαρτίου στη Βαρκελώνη, το κανονικό Samsung Galaxy S6 και το Samsung Galaxy S6 Edge με κυρτή οθόνη, και το Techblog θα βρίσκεται εκεί.

Update: Η Samsung μόλις ανέβασε νέο teaser video

samsung galaxys s6 teaser, Samsung Galaxy S6: Φωτογραφία στο Instagram δείχνει μεταλλική κατασκευή [+video]
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KostasB

Σαν να ξεχωρίζει κάπου στο βίντεο κάτι σαν μεταλλική πλάτη ψιλομάτ…

Γιώργος

Αν έχει ασύρματη φόρτιση δε νομίζω να έχει μεταλλική πλάτη.

VasiliS5mini

Α τελικά δεν προεξέχει ή κάμερα… Δεν μου αρεσει.

Andeas

Το επομενο μου κινητο μετα απο 1 χρονο που θα εχει πεσει στη μιση τιμη !! Σωστος ;

Sosimple

Δε ξερω για το κινητο, αλλα το βίντεο το βλέπω απίστευτο.. Και μιλαει καθαρα για μέταλλο..
Τωρα αν γίνει όπως στο g3 που μιλαγε για μέταλλο και βγηκε πλαστικο σε απομίμηση μεταλλου, μένει να το δούμε.. Κατι μου λεει οτι η σαμσουνγκ φτιαχνει κατι πολυ δυνατό αυτη τη φορα..

Gvirginia

@Γιώργος Ίσως έχει διαφορετικά καπάκια και έτσι να υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση ή κάτι σαν θήκη όπως κάνανε για το M8 αν το γκουγκλάρεις.
Πάντως από το video εγώ κατάλαβα ότι θα δώσουν έμφαση στην οθόνη
“Borders will disappear” = ανύπαρκτα bezel (ή απλά εννοούν το Edge)
“Reflections will be free” = Καλή απόδοση στον ήλιο /γωνίες θέασης (?).
Αυτά κατάλαβα εγώ από το video, ας δούμε τον Μάρτιο..

MANOS

Νέες φήμες λένε για 3-Way edge (κυρτή οθόνη σε 3 πλευρές) και δυο μπροστινά ηχεία σαν της HTC.

Nickolas

Πάντως απ’οτι φαίνεται στη φωτογραφία δε μοιάζει και πολύ με τα renders που έχουμε δει μέχρι τώρα. Πολύ θα θελα να δω ένα πραγματικά διαφορετικό σχέδιο από τη Samsung.

KostasB

Πολλές φήμες ρε παιδιά! Με τόσα βίντεο και τόση διαφήμιση θα πρέπει να περιμένουμε πολλά από την sammy… Ελπίζω να μην απογοητεύσει γιατί ο ανταγωνισμός απ’ ότι φαίνεται ετοιμάζει και αυτός κάτι δυνατό…

Miko

Συμφωνώ. Χορτάσαμε απο φήμες! Ένα είναι το σίγουρο πάντως… τιμή κάτω απο 550+ γιούργια δεν το βλέπω να έχει… όποτε για ακόμα μια φορά… φάτε μάτια ψάρια.. δυστυχώς, εκτός και αν το πάρω και γω σαν τον φίλο απο πάνω μετά απο κανα χρόνο.

PETRAKOS T

σχεδιαστηκα η samsung πρεπει να παρει μαθηματα απο HTC και APPLE αλλιως πρεπει να ξεχασει της ναυαρχιδες της , θα πουλαει μονο τις φθηνες σειρες

Γιώργος

Στην επίσημη σελίδα της samsung στην ενότητα (isthisthenext) δείχνει μία συσκευή με ηχεία δεξιά και αριστερά. Μάλλον πρέπει να έχει στερεοφωνικά ηχεία 🙂

Miko

Όσο για τον ήχο απο τα ηχεία που λέτε ρε παιδιά με όλο τον σεβασμό αλλά σας ενδιαφέρει τόσο πολύ;
Εγώ δεν έχω πιάσει τον εαυτό μου ποτέ να χρησιμοποιεί τα ηχεία να ακούσει μουσική ή όταν παίζω παιχνίδια.. είτε γιατί υπάρχουν άλλοι στο σπίτι και δεν θέλω να τους ενοχλήσω, είτε γιατί θεωρώ (μπορεί να είναι και λάθος) οτι καίει περισσότερη μπαταρία έτσι, γι’ αυτό πάντα χρησιμοποιώ ακουστικά.
Οπότε αν το ηχείο βγάζει ενα δυνατό και καλής ποιότητας μονοφωνικό ήχο, για την οποιαδήποτε ειδοποίηση, εγώ είμαι ευχαριστημένος. Βεβαίως, η έξοδος ήχου για τα ακουστικά, δεν το συζητώ οτι πρέπει να προσφέρει τέλειο ήχο.
Δεν ξέρω, σίγουρα τέτοιες συζητήσεις και απόψεις έχουν υποκειμενικό τόνο, αλλά δεν νομίζω οτι είναι τόσο αναγκαία τα boom sound super wow ηχεία.

KostasB

@Miko εδώ θα διαφωνήσω λίγο μαζί σου. Το θέμα του ήχου δεν είναι υποκειμενικό. Εντάξει εσένα μπορεί να μην σε ενδιαφέρει αλλά αν το πάρεις με την λογική δεν επιτρέπεται το ηχείο να βρίσκεται πίσω. Είναι σαν να στήνεις ένα home cinema και τα ηχεία να τα έχεις γυρισμένα στον τοίχο. Είτε το κινητό έχει ένα ηχείο είτε έχει στερεοφωνικά αυτά θα πρέπει να βρίσκονται μπροστά και στην χειρότερη περίπτωση στα πλάγια της συσκευής αλλά ποτέ πίσω. Έχω ταλαιπωρηθεί πολλές φορές και με iphone και με samsung κινητά επειδή ο ήχος δεν έφτανε σωστά μπροστά και έπρεπε να κρατάω το χέρι μου καμπυλωτό από πίσω ώστε να έρχεται ο ήχος μπροστά.

Miko

Σε αυτό έχεις δίκιο. Αλλά δεν μίλησα για το σχεδιασμό μιας συσκευής, ούτε για το που πρέπει να τοποθετηθεί το ηχείο για καλύτερα αποτελέσματα.
Απλά για το stereo μίλησα. Και φυσικά ξαναλέω οτι αυτό είναι τελείως υποκειμενικό γιατί σίγουρα σε μερικούς αρέσει να ακούνε μουσική απο τα ηχεία κτλ. και καλά κάνουν.

jalp

Τίποτα το ιδιαίτερο τελικά. Νομίζω είναι πολύ πίσω από τον ανταγωνισμό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.