Samsung Galaxy S6: Υπόσχεται γρήγορη φόρτιση και μεγάλη διάρκεια μπαταρίας

Πλησιάζουμε στην επίσημη παρουσίαση του Samsung Galaxy S6 στην MWC στη Βαρκελώνη και η Samsung έχει ήδη ξεκινήσει τη διαφημιστική καμπάνια για να δημιουργήσει μεγαλύτερο hype γύρω από την πολυσυζητημένη ναυαρχίδα της. Το λεγόμενο “Project Zero” με το οποίο οι φήμες ήθελαν τη Samsung να κάνει σημαντικές αλλαγές, μας έχει απασχολήσει κυρίως για το design και τα υλικά κατασκευής.

Η Samsung όμως στα teasers που κυκλοφορεί θέλει να επικεντρωθεί κυρίως στα τεχνικά χαρακτηριστικά του, όπως είναι η κάμερα, η επίδοση του επεξεργαστή κλπ. Αυτή τη φορά χρησιμοποίησε και πάλι το λογαριασμό της στο Twitter όπου ανέβασε δυο εικόνες οι οποίες μάλλον σχετίζονται με τη μπαταρία η οποία ακούστηκε ότι είναι στα 2600 mAh, μικρότερη από την 2800 mAh μπαταρία του Samsung Galaxy S5.

Απ ότι μπορούμε να καταλάβουμε με το “Stop less. Discover more.” ίσως αναφέρεται στη μεγάλη διάρκεια της μπαταρίας, στην τεχνολογία γρήγορης φόρτισης ή και την ασύρματη φόρτιση που περιμένουμε για το Samsung Galaxy S6.

samsung galaxy s6 teasers, Samsung Galaxy S6: Υπόσχεται γρήγορη φόρτιση και μεγάλη διάρκεια μπαταρίας

samsung galaxy s6 teasers, Samsung Galaxy S6: Υπόσχεται γρήγορη φόρτιση και μεγάλη διάρκεια μπαταρίας

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Διας

Αδυνατώ να καταλάβω την μικρότερη μπαταρια. Γιατι να μην βαλουν μια με 3000mah;;; ..που πάει να γίνει και standard. Να έχει ο χρήστης 2 ημερες ανετης χρήσης..
Επισης επιμενει στην απουσία ραδιοφώνου που έχει αντίκτυπο στις πωλήσεις τους…Το mobile internet το πληρώνουμε χρυσάφι και συχνά δεν έχουμε καλή 4G/3G σύνδεση για streaming….Απλα ανοιγω ραδιο και ακουω ανετα τον σταθμο, τα τραγουδια ή το ματς της αρεσκείας μας.

Common sense…αγαπητή Samsung

Impressive-Instant

Ίσως ακολουθήσει την “πατέντα” που έκανε η Sony από το Z2 στο Z3. Μικρότερη μπαταρία αλλά καλύτερη διαχείριση πόρων της…

Τομ

Ναι ναι ολα καλα με το κινητο και το 5 κινηταρα ειναι γενικα, εμφάνιση να δούμε αυτο περιμένουν όλοι

Βαγγος

λοιπον για να λενε τεχνολογια γρηγορης φορτισης υποψιαζομαι πως η μπαταρια θα ναι της πλακας…η τουλαχιστον θα ρεειιι σαν νερο τρεχουμενο…αλλιως δεν θα υπηρχε αλλος λογος για γρηγορη φορτιση της μπαταριας…εκτος απο το οτι η samsung συνηθιζει να βαζει εξυπνα πραγματακια στις ναυαρχιδες της…ειδωμεν!!

alexis

Αντε λεμε να βγει να τουμπεκιαση για αλη μια φορα την υπερονωγγη διψαμας προς την τεχνολογια.Αν βαλει μεσα οσα λενε απο επεξεργαστες καμερα κτλπ θα ειναι πηστευω το υπερπληρης κινητο του 2015.απο εμφανηση θα ηθελα να δω κατι σαν lg g3 κσε παχος.το κηνιτο ειναι πλαστικο αλλα φτιαγμενο με τετοιο τροπο που οταν το κρατας βλεπεις οτι δεν υστερει πουθενα.η τεχνολογια της σαμσουνκ δε πεζεται wifi mimoαδιαβροχοποιηηση καμερα ασφαλεια .Ειμαι για ς6 η g4

giorgos

Το S6 ακολουθεί μάλλον το Ζ3 που έχει μεγάλη διάρκεια μπαταρίας

john

Με τέτοια μπαταρία δε παει πουθενά…πραγματικα δε μπορω να καταλάβω πως η lenovo εξοπλίζει τα κινητά με φοβερή μπαταρία και δε θυσιάζει εμφάνιση και η samsung συνεχίζει και βάζει πολύ μικρές μπαταρίες.

Υ.γ Περιμένω το lenovo z3 pro.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.